Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Dorina, :pupic: :D !

Sa dea Dumnezeu sa ti se-mplineasca gandurile bune!

Tot binele din lume vi-l doresc! Sunt alaturi de tine si, macar moral, te sustin!

Coplilul va fi fericit DOAR daca si voi sunteti fericiti.Copilul simte altfel totul.Dar si eu cred ca daca tu te vei simti bine si fericita si printesa va fi fericita.Mult noroc va doresc!Sa va fie bine!:D :D

Izul, multa putere in tot ce ti-ai propus si dramul ala de noroc necesar ca toate sa reuseasca, mai greu sau cum o fi insa sa reuseasca. Nici nu ai idee cat te inteleg, doar ca eu nu imi doresc sa ma intorc in tara... ci sa ma rup de un ambient care nu imi face bine.

Ioana, mi-esti si mai draga acum. Asa gandesc si eu si am fost pusa la colt cum ca nu as pune mai presus de orice binele copilului... ba tocmai pentru ca o fac, imi doresc sa se intample ceva. Insa mereu sunt atatea piedici, atatea radacini, atatea lanturi care ma tin pe loc... dar in mine zace o speranta imensa, o incredere si mai si... si o putere care si pe mine ma uimeste.

Va pup fetili... eu am al doilea job ,cam o saptamana si raman doar cu unul ca hotelul inchide, plec dimineata si ajung in jur de 19 acasa, cand incep sa gatesc, sa pun la loc una alta.. sau sa ma duc la film la 22... ca astazi:)) Sa vina racooooareaaaa!

Buna dimineata,doar la ora asta am net, dupa nu mai merge _=

Izuk multa bafta si sper din suflet sa fie asa cum iti doresti

Alina, sa dea DD sa gasesti solutia perfcta pentru voi;multa bafta la joburi.

Pusha, la soare ieri erau peste 45 de grade, iar seara in casa erau 33.

acum la 5h sunt 26 grade. Copila care e in satul meu, zice ca e racorel tare si ploua,

cam ca la jermanika...ideal at fi undeva la miloc nici 16, nici 45 ci asa

vreo 27 ar fi minunat .

o zi faina tuturor.

Buna dimineata!!!!

O zi racoroasa va doresc si mie niste nopti in care sa pot sa ma odihnesc, nu sa ma perpelesc ca pestele pe uscat, OF!

post-88-13420710994213_thumb.jpg

post-88-13420711079266_thumb.jpg

post-88-13420711164473_thumb.jpg

post-88-13420714221728_thumb.jpg

post-88-13420711843455_thumb.jpg

post-88-13420714446019_thumb.jpg

post-88-13420714604849_thumb.jpg

post-88-13420714770224_thumb.jpg

post-88-13420714889804_thumb.jpg

Buna dimineata!

O zi cat mai racoroasa va urez ,eu inca imi mai doresc un pic de ploaie dar se pare ca nexam :D

Asi mai face si ceva dulce rapid si ciocolatos dar si ala ma mai gandesc,uff!! ce antipatica sunt azi! :D :D

Din ciclul:''Greu,tari' mi-i di greu,vreu da' nu stiu ci vreu' '' :D

Buna Dimineata!

In primul rand vreau sa felicit toate doamnele de pe acest site, deoarece am invatat foarte multe de la dumneavoastra! Din pacate nu am postat decat o singura reteta cu poze nereusite, dar poate in timp o sa reusesc sa pun mai multe si sa imi fac curaj sa scriu mai mult!

In fiecare zi va citesc de la serviciu si cand mai apuc va citesc si de acasa, dar nu am indraznit sa scriu, din cauza ca sunt si cea mai mica de aici.

Va doresc o zi buna, acum ma duc sa pun o poza si la bubuleti.

hello, hello!

ooo, ape cam agitate pe la han!

Stellina, la mine erau 39 la umbra si 45 la nivelul trotuarului, pe asfalt. in sina de cale ferata, ca doar suntem in domeniu, au fost 56. de-aia merg trenurile cu incetinitorul si se plange toata lumea. ma imbarbatez numarand maxim 6 saptamani de teroare caniculara, asa apreciez eu :D

in rest, vorba lu' Giani, vreu da' nu stiu ce vreu!

Dorina, hai 'napoi!

Tu sa fii linistita, ai facut tot ce se putea. Ai renuntat la acasa de aici, ca sa cladesti o acasa acolo. Daca nu s-a putut...nu-i vina ta!

Bine ca ai unde sa te intorci si ptr cine. Timpul oricum trece si se vor rezolva toate. Sanatate multa si putere!

Giorgi, cred ca ai avut ceva emotii cu cerificatul. nu stiam de chestia cu plastifierea, si pe mine ma batea gandul.

Buna dimineata tuturor! La noi a plouat bine azi-noapte si acum e inca noros si racoare, e fain.

Dorina, :D de la mine si o imbratisare calda, sunt convinsa ca o sa fie totul bine pentru tine si Iza.

Mitti, bine ai venit si te mai asteptam, frumoasa bubuleata ta!

Georgi, bun-bun ce-ai adus! Si in casa tot asa tare se incalzeste? Credeam ca e mai racoare un pic ca la bloc.

Buna dimineata

Izuk,iti doresc tot binele din lume , sunt alaturi de tine cu tot sufletul si stiu ca o sa razbesti si o sa iti fie bine :D

Cum e si cu viata asta?

Eu am un sot minunat ,care ma iubeste si ma apreciaza,am doi copiii mari de care sunt foarte mandra ,ca au iesit asa cum cred ca si-ar dori orice mama de pe lumea asta sa aiba si am ajuns ca dupa atatea sacrificii sa caut eu drumul strainatatii ca sa putem scapa de perioada asta grea prin care trecem

Probabil asa e viata?sa tot trebuiasca sa faci sacrificii peste sacrificii ca sa poti fi fericit si implinit.

M-a intreb de multe ori in multele mele noptii de insomnie si inca nu am gasit nici un raspuns si poate nu il voi gasi niciodata. :D

Miti,bine ai venit si curaj :D .Mereu vei gasi aici un sfat bun si o imbratisare calda , ca sunt niste fete minunata si de toata isprava pe forumul asta :D

Ali :D

O zi minunata sa aveti :D

Izuk multa bafta iti doresc si o imbratisare calda de la mine. Fa cum simti tu ca e mai bine - "gut feeling-ul" conteaza mereu cel mai mult.

Alina bafta si tie cu jobul si in general!

Miti bine ai venit!

Eu am petrecut o zi in bucatarie ca la noi a plouat toata ziua; si nu-mi mai iese mai nimic - am facut niste chocolate tuile si un pandispan care s-a vrut intr-un anumit fel si a iesit cu totul altceva. Se vede treaba ca mi-am iesit din mana si nici nu sunt "superwoman" sa am grija si de copilita si sa si-mi iasa prajiturile ca pe vremuri. :D

Si pentru voi doamnelor acum - ignorati aspectul imperfect, ca gustul e divin :D

O zi buna va doresc

neaţa şi de la mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Cică la noi ar fi plouat azi de dimineaţa, vre-o 10 minute, aşa spun colegii de birou. Eu nu am vazut nimic de genul asta cand m-am trezit dar erau nişte urme de nori. Iar drumul pe bici a fost chiar plăcut azi. Doamne, bine-i pe bicicletă! Nu m-am mai lăudat de mult :D

Miti, bine că ai prins curaj. Să-ţi trăiască blonduţa veselă şi vioaie. Da' ia spune, cât eşti de "mică", de te lauzi aşa? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Giorgi, iar eşti hărnicuţă şi pui masa dis-de-dimineaţă. Săr'nahttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

Oau, stella, 34 în casă! Eu ziceam că am bătut recordul acu' 2 zile, cu 31,6.

Pupături la toată lumea. Vreau să fie bine tuturor. Am zis! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Buna dimineata

Izuk,iti doresc tot binele din lume , sunt alaturi de tine cu tot sufletul si stiu ca o sa razbesti si o sa iti fie bine :D

Cum e si cu viata asta?

Eu am un sot minunat ,care ma iubeste si ma apreciaza,am doi copiii mari de care sunt foarte mandra ,ca au iesit asa cum cred ca si-ar dori orice mama de pe lumea asta sa aiba si am ajuns ca dupa atatea sacrificii sa caut eu drumul strainatatii ca sa putem scapa de perioada asta grea prin care trecem

Probabil asa e viata?sa tot trebuiasca sa faci sacrificii peste sacrificii ca sa poti fi fericit si implinit.

M-a intreb de multe ori in multele mele noptii de insomnie si inca nu am gasit nici un raspuns si poate nu il voi gasi niciodata. :D

Lili, capul sus ca o sa treaca si perioada asta grea, bine ca ai o familie frumoasa si unita!

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase!

Izuk multa bafta, sanatate si multa putere sa treci peste tot cu bine!

Stiu cum e si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare si acum sunt acasa langa familia mea si ma simt foarte bine.

Alina, multa bafta sa iti gasesti un serviciu stabil!

Doamna Lili felicitari pentru familia unita si sa de-a bunul Dumnezeu sa gasiti o solutie!

Stiu ca aici voi primi sfaturi bune si ca sunt niste doamne extraordinare, de aceea va si citesc in fiecare zi!

2ut multumesc si domnisoarele dvs. sunt foarte frumoase!

Boni va multumesc pentru complimente. La 24 de ani sunt destul de mica, mai ales ca multa lume mi-a spus ca am facut copilul prea devreme si ca eu cu sotul suntem niste copii cu copil. Dar noi suntem tare mandrii de ea si o sa crestem alaturi de ea si o sa ne bucuram pe zi ce trece de ea.

La noi e foarte cald, aerul nu l-am mai aprins azi la munca, ca am o durere de cap si de dantura deabia stau pe scaun!

Pupici la tot hanul!

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase!

2ut multumesc si domnisoarele dvs. sunt foarte frumoase!

Aoleu, nu ma lua cu dumneavoastra, ca si asa ma simt baba uneori :mellow: .Chiar ca esti tinerica, dar de multe ori ma gandesc ca era mai bine sa fi avut si noi fetele mai repede, sa fie ele mari si noi inca tineri.

Mitti, bun venit si sedere placuta pe-aici!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Sa nu te prind ca ma "domnesti", ca nu-i cazul!

Nu mai fi timida!Noi suntem aici pentru o vorba buna, un sfat, un umar...

Alihttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Lili, cum ai hotarat pana la urma? Pleci? Noroc si tie!

Acum fug la munci, ca d-aia-s aici, nu? Caaald! La Braila zice c-a plouat!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif

2ut ,multumesc :mellow:

Miti ,poti sa imi spui simplu Lili ,nu doamna ca vorba lui 2ut si asa ma simt baba

Sa iti traiasca fetita :-* si sa va bucure viata. Si eu am facut-o pe Andreea la 19 ani si pe Cristi la 23 ,dar nu regret nimic,din contra.

Zoazo,asa m-am hotarat sa plec,acum sa vedem ,sper sa gasesc ceva sigur si sa fie bine :-*

Si la noi e cald,ieri a plouat un pic dar nu s-a simtit prea mult racoarea.

Bonjour Mitti,mititica!

O zi frumoasa si de la mine care(cred???) ca sunt cea mai strastrastrabunica!!

Ia prezentati BI urile la control sa facem un clasament!!

Aveti curaj???...ca eu am!! :-* :-* :-*

:mellow: si pupici pt Geanny caruia ii doresc limpezime astazi!

Si mie o zi buna caci ma simt mai binisor azi!!

Si tuturor ce si doreste dupa caz...o farima de soare sau o zi cu temperatura cordiala!!

:-*

Miti, bine ai venit in randurile Hanului!!!

Ti-am admirat blondina, sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Si eu sunt de parere sa nu ne domnesti, mai ales pe mine, care sunt cea mai domnisoara de pe aici, ca fetele astea imi zic ca sunt o copilitza, deci sunt "minora" in consecintza! :D

Izuk si Lili sa aveti parte de tot ce va doriti si sa realizati tot ce v-ati propus si sa faceti cum credeti ca este mai bine pentru voi si familia voastra! DD sa fie alaturi de voi! :-* :-* :mellow: :-*

In rest, am scapat de cod portocaliu, am intrat in cel galben. :-*

Si cum imi este lene ma duc sa trag un pui de somn, cine vine cu mine (asta daca mai este loc? :P )

post-88-1342084538167_thumb.jpg

Aveti curaj???...ca eu am!! :-* :P :D

:P si pupici pt Geanny caruia ii doresc limpezime astazi!

:D

:-* Bineinteles ca v-ati prins ca ma lupt cu prajitura ciocolatoasa :-* sa vedem ce mi-o iesi vin acusi cu impresii :mellow:

:-* :D

Buna ziua , dragele mele!

Pusa , cand eram mici si mergeam la Buzias la niste prieteni treceam pe langa fabrica de otzet de la Margina si ne zicea ca daca suntem rai ne duce la fabrica si otzet iese din noi :mellow:

Astea 2...la fel ca ieri. S-au trezit cu noaptea-n cap , plang una dupa alta cand nu se vad si cand se vad trag amandoua de aceeasi jucarie. Acu' Elena se tot foieste , o aud ca inca n-a adormit...acusica se culca si cealalta si avem liniste 2-3 ore

Izuk , sa-tzi dea DD fericire acolo unde vrei tu !

Se vede treaba ca mi-am iesit din mana si nici nu sunt "superwoman" sa am grija si de copilita si sa si-mi iasa prajiturile ca pe vremuri. :-*

Si pentru voi doamnelor acum - ignorati aspectul imperfect, ca gustul e divin :mellow:

las' că-ţi intri într-o mână nouă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

acu' serios, mie aspectul nu mi se pare deloc nemulţumitor.

Miti, aici lumea se tutuieşte. Altfel te dăm afară din han, eeeeeeee https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Geany, îmi scot repede pachetul şi manânc până nu apari tu cu isprava, că altfel iar am probleme de destabilizare.

Fetelor miine este vineri 13!!

Trebuie sa jucam la loto!!... nu i asa Alexandru?

Sambata suntem invitati la un barbeque ca doar e 14 iulie!!Alti presedinti ..;alte vremuri..

Pe vremea lui SARKO eram invitati la un coktail pe puntea unui vas militar francez..;acum nimic:((

Ne invitam noi intre noi....sa caut stegulete???

Bonjour Mitti,mititica!

O zi frumoasa si de la mine care(cred???) ca sunt cea mai strastrastrabunica!!

Ia prezentati BI urile la control sa facem un clasament!!

Aveti curaj???...ca eu am!! :-* :-* :-*

:mellow: si pupici pt Geanny caruia ii doresc limpezime astazi!

Si mie o zi buna caci ma simt mai binisor azi!!

Si tuturor ce si doreste dupa caz...o farima de soare sau o zi cu temperatura cordiala!!

:-*

Eu, in locul tau, n-as risca!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Eu am curaj! Am 46, batuti pe muchiuta!Sa traiesc, da-mi-as o bere!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif