July 5, 201214 yr comment_156191 Mereu are tanti motiv ca nu a calculat pe luna in curs Oricum dupa iuresul' respectiv vad ca dimineata la prima ora mergea liftul,seful de scara care numai bantuia prin fata scarii cu bunghiul pe toti azi era absent total...Sa vedem poate totul se va rezolva spre bine Report
July 5, 201214 yr comment_156192 Buna dimineata si de la BrasovPup Bubulet frumos si obosit Daniella ,sunteti niste frumosi si va potriviti de minune.Sa aveti parte de tot ce mai bun si frumos in lumea asta Si la noi s-a afisat intretinerea pe luna trecuta si avem 110.82 lei ,4 persoane doar apa rece si restul cheltuielilor. Nu mai stiu ce am vrut sa mai zic, sunt su susul in jos,off ca m-am saturat Si avem probleme cu curentul , vine 10 minute , se opreste o ora ,iar vine si tot asa . In fine...Sa aveti o zi buna si racoroasa Report
July 5, 201214 yr comment_156194 Heeeiii, saluut! Gata, am revenit in "garnizoana"! Mai am o multime de treburi, dar mi-a fost taaare dor de voi!Si-ati scris, neneeee! Sper sa am timp sa si citesc!A fost SUPERB!Doar o zi a fost noros si-atunci ne-am plimbat (marti), iar miercuri a plouat putin la amiaza.Apoi a iesit curcubeul! De bronzat...eu nu ma bronzez, din pacate, dar de distrat... la maxim! Am 164 de poze, dar nici n-am cum sa vi le arat pe toate. Am facut plaja, plimbari, am mancat...dude negre, creveti, scoici, pastruga, mi-a mancat pescarusul o felie de chec, am avut si-o "jucarica " vie (Sofia, 1 1/2 ani, din Cluj, dar n-am acorsul parintilor sa-i pun poza!) Report
July 5, 201214 yr comment_156196 Zuzule' ce dor mi-a fost de tine! Ma bucur ca a fost un conced' frumos' si ca te-ai relaxat! Report
July 5, 201214 yr comment_156201 Si mie mi-a fost dor de voi!DE TOATE!Ia, sa va arat scoici si creveti! Report
July 5, 201214 yr comment_156202 Vacanta, soare, maaaaaaaaaaaare!! si mai pune si lighioane marine, sa mor incet! Report
July 5, 201214 yr comment_156204 Lighioanele nu-mi plac mancati-le voi pe toate eu ma infing intr-o felie de tort Report
July 5, 201214 yr comment_156206 Ia tu tot tortul, nu stiu la ce foloseste decat la poze la vitrine! Sincer, eu il iau de ornament si nici nu am gustat un tort de vreo 2 ani, am fost la o nunta si chiar vroiam sa vad cum e ca cica era deosebit, pana ne-am intors noi la masa, un amic, ne rasese portiile la amandoi, ca stia ca nu mancam dulciuri... deci cred ca se face inca un an fara tort! Report
July 5, 201214 yr comment_156208 hello, Zozo, bine-ai venit, ca sa te luam noi de odihnita! Zerda, cum adica fara tort un an? astea-s povesti, nu-i asa? sau...ia zi drept: avand in vedere ca suma viciilor e constanta...marturiseste! Report
July 5, 201214 yr comment_156223 Da, prefer sa beau bere, decat sa mananc tort! Nu un an, ci doi cel putin, atat imi amintesc, poate fi si mai mult! Nu-mi plac dulciurile in general si torturile in special!O placinta sau o inghetata cu fructe este maximum ce pot accepta. Sau dulceata cu clatite sau gogosi, restul , nu exista! Puteti sa ma mutati in cofetarie, n-o sa fac paguba!Am la ciocolata care s-a albit in casa, nici la animale nu pot s-o dau ca e toxica pentru ele are teobromina! Deci la mine in casa, o cutie de bomboane primita anul tecut de Pasti mai are 4 bomboane albite de vreme, sa-i fac vant, ca tot mi-am adus aminte! Report
July 5, 201214 yr comment_156226 Io tocmai am stabilit ca atunci cand scapa omul de la munci mergem la o bere sa ne hidratam, vorba lui Octavian Cotescu" Pe deshidratarea asta, ar merge o berica!!"( @ Operatiunea Monstrul) Asa, avem jumate de kil de inghetata in congelator de o luna! Si nici pe caldura asta nu dam iama in ea! Cel mai mult am pus-o ca decor peste fructe proaspete! Report
July 5, 201214 yr comment_156230 Fata, ia du-te tu la bere, da'n drum, lasa cheia de la inghetata la mine, ca ti-o rezolv eu, sa nu te mai impiedici de ea p-acolo!Si beau si bere, cand vin s-aduc cheia.Ca baui si dupa dude si nu patii nimica! Report
July 5, 201214 yr comment_156231 suuuper! sefa mea e asa. iar io nici nu pun gura pe bere. Sa nu pui, ca-i toxica! Da-o-ncoa! Tu n-ai voie! Report
July 5, 201214 yr comment_156243 ti-am lasat cheia unde stii tu, du-te la inghetata, io tocmai ma pregatesc s-o tulesc la bere, care e toxicaaaaa, reaaaa, un pericol!! Asaa ca traiesc periculos! Report
July 6, 201214 yr comment_156288 Buna dimineata la lume. A plouat si e racorel bine, dar m-am trezit ca babele cu noaptea-n cap.o zi faina tuturor. Report
July 6, 201214 yr comment_156295 Buna dimi'! Si eu sunt tot cu saratul ,dar cum nu mananc lighioane am zis sa nu o refuzez' total pe Zoaza si sa ma ''sacrifichez'' cu o felie de tort Mi s-a pus pata pe langosi,inca nu stiu daca sa-i fac simpli (cu apa) sau cu lapte batut/iaurt Cert e ca nu am nici faina si nici drojdie momentan in casa ca altfel cred ca rezolvam misterul instant In rest canicula la noi ,o zi faina tuturor! Report
July 6, 201214 yr comment_156298 Aseara ne-am intors de la bere la unu dimineata si era o placere sa hoinaresti pe strazi, batea vantul si miroseau frumos frunzele copacilor, nu era cald, nu ne mai venea sa intram in casa! Asa ca azi o zi frumoasa! Report
July 6, 201214 yr comment_156300 Buna dimineata la lume. A plouat si e racorel bine, vreau o tara ca afara! hello tuturor! Report
July 6, 201214 yr comment_156304 Salut si de la mine!Stau in casa la racoare (AC).Tre'sa ies la piata da'mi-e lene! Report
July 6, 201214 yr comment_156306 Buna dimineata!!!! Ma simt molesita astazi, ma doare si mansarda, nu am putut sa ma odihnesc azi noapte de caldura, ce zi!Sa vina si zile mai racoroase, ca nu mai imi place! Report
July 6, 201214 yr comment_156307 Salut si de la mine!Stau in casa la racoare (AC).Tre'sa ies la piata da'mi-e lene! Si eu trebuie sa ajung in piata, asa ca hai sa mergem amandoua! Report
July 6, 201214 yr comment_156315 In piata, in piata dar ce sa achizitionez de acolo??Ca eu cand vad tot ce e acolo, le vreau pe toate! Report
July 6, 201214 yr comment_156319 In piata, in piata dar ce sa achizitionez de acolo??Ca eu cand vad tot ce e acolo, le vreau pe toate! Eu vreau ceva pentru maine, chiar daca nu mai stim ce sa facem de mancare. S-au murat castravetii cei pusi acum doua-trei zile si ne-am gandit la o mancarica de castraveti murati, restul.... Report