June 29, 201214 yr comment_155652 Georgiana,Lili......multumim mult de urari!! ne ingramadim miine cind ajungem!!Miine seara suntem invitati la un barbeque party oferit de tata mare Eric:)))Uritica cert nu o sa fie(parintii sunt blonzi,cu ochi albastri ciel 176cm ea 193cm ...el....)Acum sanatate si fericire sa aibe caci restul.... prisoseste.Ma bag la un Uzo asa, ca de citeva zile tot asa o tinem.....Omu da de beuta la cetatenii insetatii!!Cum naiba o sa mi fac bagajele???)))???? Report
June 29, 201214 yr comment_155654 HAHAHAHA a aterizat strabunica pe aici!!Felicitari!! Sa va traisca micuta Louise si sa fie sanatoasa, sa pui poze!! Pana la urma nu sunt multi cu stranepoti!! Report
June 29, 201214 yr comment_155657 HAHAHAHA a aterizat strabunica pe aici!!Felicitari!! Sa va traisca micuta Louise si sa fie sanatoasa, sa pui poze!! Pana la urma nu sunt multi cu stranepoti!!Multumesc Zerda..;ei da sunt strabunica!!Ha,Ha!Poze asa micuta cum e nu stiu daca pot pune aici!Eventual de la barbeque....vom vedea!Schimbi tricoul???pup Report
June 29, 201214 yr comment_155667 S-au afisat rezultatele, Alex vrea contestatie la limba romana, el zice ca pentru ce a facut a primit prea putin, fata de alti copii care au povestit ca au gresit, ca nu au facut bine nu stiu ce compunere, ca nu au scris citet si alte de astea.Altfel media de admitere este 7,72, este intrat la liceu si clasa care o vrea el.Acum sa vedem, ca nu stiu daca este bine sa faci contestatie, daca chiar are sens.Asa ca Alex este si nu este multumit.Georgi felicitari lui Alex!!!Nu cred ca mai are rost sa depuna contestatie avand in vedere ca a ajuns unde isi dorea el.Doar daca este 100% sigur ca a facut corect si nu a primit destul punctaj ca altfel se poate trezi cu o nota mai mica decat la prima corectare si ar fi pacat.Oricum inca odata Felicitari si acum sa se bucure de vacanta. Report
June 29, 201214 yr comment_155669 He,he ,ge si ma bucur si eu ca de azi de dimineata sunt strabunica (via omu') felicitari sa cresca mare si sanatoasa stranepoata!! Report
June 29, 201214 yr comment_155672 He,he ,ge si ma bucur si eu ca de azi de dimineata sunt strabunica (via omu') felicitari sa cresca mare si sanatoasa stranepoata!!Ella87 Report
June 29, 201214 yr comment_155675 He,he ,ge si ma bucur si eu ca de azi de dimineata sunt strabunica (via omu')wow. felicitari!!! ce ciudat suna, mai ales ca stiu cum areti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Giorgi, felicitari lui Alex!!! cum ziceam acu' cateva pagini: sa inceapa petrecerea Report
June 29, 201214 yr comment_155684 Hello, am ajuns si eu la casa mea...felicitari Giorgi, si Carmen.Bravo Alex, nici eu nu sunt pro contestatii, ca nu se stie niciodata.vacanta placuta Alex Report
June 29, 201214 yr comment_155691 Bravo Giorgi'! si eu cred ca sa faca o contestatie e cu 2 taisuri,deci trebuie bine cantarit ,oricum felicitari Report
June 29, 201214 yr comment_155693 He,he ,ge si ma bucur si eu ca de azi de dimineata sunt strabunica (via omu')wow. felicitari!!! ce ciudat suna, mai ales ca stiu cum areti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif iubita ...s au pus pe facut bebelai de timpuriu.....asa ce iese socoteala!!pup Report
June 30, 201214 yr comment_155719 Buna dimineata !Giorgi , felicitari lui Alex . Spun si eu ca si fetele , sa stea linistit ca nu se stie peste cine da la recorectare . De multe ori notele raman aceleasi , daca nu cumva se mai scade ( numai asa ca le-ai dat de lucru inca o data ) . Carmen , felicitari si tie , sa creasca mare si puternica . Intradevar , suna ciudat strabunica Eu m-am trezit de dimineata , am o groaza de treaba azi si nu-s prea multumita . Pe langa fatul ca trebuie sa fac de-ale gurii pentru pranz mai am si alte cereri de executat . Ne-au invitat prietnul sotului neamt si sotia lui maine la ei acasa . Ok . Intreb si eu ca omul cu bun simt ce sa fac , ce sa ducem . Raspusul suna cam asa : " noi luam niste carne de la un magazin de delicatese , care stim ca-i buna , e gata marinata . Voi aduceti niste mititei ( le-au placut mult data trecuta cand am dus ) , salata pentru friptura , o paine facuta acasa si nu ne suparam daca veniti si cu o prajitura " Flori nu vor ?!! Adica , nu ma duceam cu mainile in fund ( scuzati , dar sunt cam ofticata ! ) dar nici ca ei cumpara o bucata de carne numai de pus pe gratar si eu muncesc o zi intreaga.Pretentii ...paine facuta de mine , pana si salata s-o ducem noi Adica sa ma car eu cu caserole cu salata 20 de km ca ei ii era greu sa taie niste legume si sa le amestece. Sa nu se inteleaga gresit , nu mi-e lene , stiti ca-mi place sa fac de toate , dar ma deranjeaza nesimtirea ...in fond ei ne-am invitat pe noi , nu noi pe ei . Uf , am zis ca nu mai ma desfasor asa pe aici , dar chiar trebuia sa ma descarc , simteam ca fac implozie . Mai ca-mi venea sa le spun sa nu se mai oboseasca sa iasa din casa , luam noi si carnea , ei sa ne astepte intinsi la soare pe sezlong . In rest , sa aveti un sfarsit de saptamana frumos , ca nu stiu daca mai apuc sa intru azi Report
June 30, 201214 yr comment_155726 Buna dimi'! Izuka' chiar ca au tupeu ... Auzi?! Daca tot nu ai facut explozie eu zic,ca ar fi bine sa nu faci nici implozie Sper ca macar sa fie o intalnire placuta si sa va simtiti si voi bine in compania lor ,macar sa merite efortul pe care o sa-l faci Pup' fata harnicuta si poate ne arati si noua bunatatile si ne povestesti apoi cum a fost! O zi de sambata minunata va urez tuturor! Eu ca de obicei acusi o sterg cu bub' la mama ,ne-a facut ardei umpluti ,bors pt. bub'(ca el e borsar rau asa ca vin cu borcanele acasa )o sa iesim cu totii la o plimbare,il ducem pe bub' la topogane apoi ne oprim si pe la vreo terasa,cam asta e Report
June 30, 201214 yr comment_155747 Alex, felicitari maxime! Felicitari, strabunico! Sa creasca mare si fumoasa micuta stranepoata! " noi luam niste carne de la un magazin de delicatese , care stim ca-i buna , e gata marinata . Voi aduceti niste mititei ( le-au placut mult data trecuta cand am dus ) , salata pentru friptura , o paine facuta acasa si nu ne suparam daca veniti si cu o prajitura " Flori nu vor ?!! Auzi, de ce nu i-ai spus sa-ti spuna de unde ia carnea, ca o cumperi tu, si sa faca ea salata, pîine si mici, si na, prajitura daca vrea neaparat Nici un invitat la masa,de-a meu, nu a trebuit sa aduca vreodata ceva si la rîndul meu, egal unde am fost invitata, nu a trebuit/nu s-a cerut sa duc ceva. De aia se numeste Invitatie. Daca mi s-a adus sau am dus undeva ceva, a fost asa de bun simt. Adica daca tu ma inviti la masa, eu aduc un vin bun, sau un cognac. Daca nu stiu exact ce se bea, întreb. Daca stiu ca nu se bea, duc o orhidee la doamna casei, sau daca sint copii mici o jucarioara... etc. Deci, nu ma duc cu mîna în cur Alta este cînd ne-am hotarît cu cineva sa mergem la un grilat/gratarit undeva, la un lac, sau chiar la careva acasa. Atunci am hotarît împreuna cine ce face si ce duce. Un sfîrsit de saptamîna frumos la tot Hanul! Report
June 30, 201214 yr comment_155751 Geany mult nu lipsea sa fac explozie , dar am tras atat aer in piept de am fost la un pas sa fac implozie Nu vroiam sa ma razbun pe cine nu trebuie .Maya , e o vorba "daca taceai , filozof ramaneai " , asa si eu . Nu mai bine taceam si duceam eu ceva ce aveam chef ? Eu am intrebat pentru ca ma da afara din casa bunul simt , sunt o fraiera . Stiam ca le plac mititeii ( data trecuta cand ne-am intalnit au ras totul si s-au lins pe degete ) asa ca m-am gandit ca ar fi frumos sa duc din nou daca vor . O prajitura oricum duceam , era prima in plan . Dar pana la a-mi cere sa duc si painea si salata ...le duc , ca mi-e mie rusine de rusinea lor , dar i-am zis barbatului din dotare ca nu ma car dupa mine cu caserole cu salata , duc toate cele necesare si se face acolo , sper ca nu trebuie sa duc si uleiul si sarea /piperul Am facut mititei , am facut o blondie a la Any , o paine cu iaurt si acum am la dospit niste baghete . Mai vine si barbatu-miu si zice "da' tu le faci de azi?" NUUUU....o sa stau si duminica sa fac paine pentru smecheri Iaca floesc , acu' sa le duc painea calda , abia scoasa din cuptor ... Report
June 30, 201214 yr comment_155754 Izuka' vezi ca-i inveti cu narav asa ca data aviatoare' (asta daca va mai fi o data aviatoare )nu ii mai intrebi ce sa duci si duci doar ce vrei tu ,sau mergi mai departe si devii de-a dreptul malefica si duci o sticloanta de vin (asta ca sa-i inveti minte ) Da' acu' ce sa-ti fac iubita daca esti asa o buna gospodina?! Suporti consecintele daca data trecuta mititeii ar fi fost gloante (parjoali' pi gratar ) daca ai face un chitan de paine de-ti rupi dintii in ea (oo crede-ma cunosc o gramada de talentate de genul asta)daca ai face niste tentative de prajituri necrescute si vai mama lor sunt sigura ca nu ti-ar fi solicitat sa aduci nimik,simpla si incantatoare ta prezenta ar fi fost suficienta Scuze iubita am glumit ,dorind sa te fac doar sa zambesti,nu mai fi siupi' si bucura-te maine de compania lor ,sper sa aveti o zi superba si pe viitor o sa vezi tu cum sa-i pui la punct intr-un mod subtil ..Sotul are o vb. :''Azi i-asa.. '' Pup' iu' gospodina harnicuta (esti apreciata pt. talentul tau si nu ai ce face ,asa ca invata-te cu ideea si suporta consecintele .... ) Report
June 30, 201214 yr comment_155759 Geanino Si chiar m-ai facut sa rad ! Acum sa recunoastem prietenii or fi eu putin nesim' dar nu sunt prosti deloc Ii invidiez,am mancat eu mici anul asta dar nu preparati de Izuka!Iar la mine micul daca nu e insotit si de o paine buna deja pierde jumatate din valoarea lui ,(daca am vazut mici cu felii de franzela cumparata )iar daca si mustarul nu e bun (borcan inceput mai demult mai rasuflat)pe mine deja m-ai pierdut de client Hi hi hi! Bine ,bine halesc unul ashea' la oha ca sa am placerea de a critica Inca o data dixtractie' placuta maine ,o sa iti faca placere sa vezi ca preparatele tale sunt atat de apreciate Report
June 30, 201214 yr comment_155760 Merci , esti o dulce . Pana maine imi trece "naduful" pe ei si o sa fiu vesela , iar atmosfera va fi asa cum ne-o facem . Report
June 30, 201214 yr comment_155761 Merci , esti o dulce . Pana maine imi trece "naduful" pe ei si o sa fiu vesela , iar atmosfera va fi asa cum ne-o facem .Paii! bine bine,dar mie imi o pofta de mici acuma de numa' Vazusem tips' ca mustarul pt. mititei trebuie frecat (desfacut) cu putina apa minerala ...Mneam,mneam Report
June 30, 201214 yr comment_155766 Vreaaauu miiccii!!!! Eu nu mananc multi Dex ' ca nu pot dar sa fie bine preparati ma multumesc cu 2 sau 3 asa ca impartim Mi-am amintit ca acum vreo 10-11 ani nu se mai vindea pe piata (cel putin la noi ) carne preparata pt. mititei (fuse' ceva scandal in legatura cu carnea,nu imi mai amintesc ce ,poate cazuri de trichineloza sau ceva de genu')si stii cum e cand nu e, atunci iti trebuie mai dihai' asa ca impreuna cu alti prieteni le-am promis ca o sa prepar eu carnea pt. mici si o sa mergem la un gratar (eram tineri si cam cu gauri in buzunare asa ca am pus mana de la mana dar eu m-am ocupat de tot) am mers frumos la macelarie am zis ca doresc sa prepar pasta pt. mici si ei sa-mi cantareasca exact bucatile de carne care trebuiesc si sa o dea prin masina cu sita deasa eu urmand sa o prepar acasa,au fost f. draguti ca mi-au dat indicatii exacte si cum sa procedez(mi-au spus la cantitatea pe care o aveam cat bicarbonat de sodiu stins sa pun,sare,piper ,boia iute ,mujdei bun de usturoi,cimbru marunti si framantata cu apa minerala pana ajunge la consistenta justa si sa o prepar de seara pt. a doua zi pt. a sta la macerat ca sa zic asa sau chiar dospit cred ca s-au exprimat ei,)zis si facut,abea aici prinde contur povestea mea,am auzit mai apoi de la prietene ca barbatii au fost mai mult decat neincrezatori,erau siguri ca vor manca parjoale pe gratar,pe drum am vazut eu ca ma tot chestionau (viitorul meu nash pe atunci m-a intrebat cum am legat carnea :''am pus oua?!'' ,zic duoamne' feri nu se pun oua la mici)un altul mi-a spus in fata :''nu ai,deci nu ai cum sa prepari acasa pasta de mici asa de buna ca cea din comert''... Eii asi, au fost cei mai buni mici ever' si am primit aplauze la scena deschisa si s-au hailt toti pacat ca nu or mai fost si sunt pomeniti si in ziua de azi ! Si am incalecat pe-o sha' si v-am spus poveste-asa! Dar zau ca e adevarata! P.S In 2001 era ,ai' mai ca nu ma lasa memoriu' cred ca asta era...http://www.gov.ro/comunicat-de-presa__l1a5313.html Report
June 30, 201214 yr comment_155779 hello mai pe-nserat!ne-adunaram si noi acasa dupa o saptamana de hoinareli prin tara. in primul rand felicitari lui Alex! bine c-a intrat unde-ati vrut, de-acuma bafta in noua viata de licean! iar tie, Giorgi, sa-ti traiasca baiatul si sa te pregatesti sufleteste ptr fitzele si mofturile care vin la pachet cu varsta si cu statutul de licean. sanatate mucosilor, dintosilor si tzetosilor , tuturor bolnaviorilor, in general! Lili, iti doresc putere sa treci peste toate, sa te-ajute Dumnezeu, ca te simt tare ingrijorata. Oana, am vazut ca ti-a priit intalnirea cu familia, sa ai mai des asemenea bucurii! Altceva nu-mi aduc aminte, oricum: numai bine tuturor! ia! Report
June 30, 201214 yr comment_155790 Azi , am plecat disdemorgen, sus la munte , sus la munte ...parol...noa si a fost o zi splendida, si m-am intors acasa din excursia neprevazuta initial... Report
June 30, 201214 yr comment_155791 SA va fie de bine Motza si si Stella.Izuk, eu am experienta de exploatare tehnica, asa ca nu intreb, daca am eu chef de ceva deosebit, aduc eu! Nu merg cu mana goala, dar nici sa-mi faca program! Pai daca eu stiu ca duminica sunt invitata la masa si mai am mancare pe sambata, de ce sa muncesc eu toata sambata?? Ca de ceva acolo duminica seara sigur mai gasim! In cazul tau a fost cerinta speciala cu micii, aia era legitima, cumva, ca le-au placut cei facuti de tine, dar restul??!! Report
June 30, 201214 yr comment_155792 Izuk, data viitoare nu mai intreba , si sper sa aveti o duminica placuta.Merci zerda, a fost o zi faina ...mai ales ca nitial era prevazut sa fac inregistrari toata ziua ...dar am terminat aseara. Report