Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimineatza la toata lumea!

Eu m-am trezit de dimineatza si parca am mancarimi in stomac si nu pot manca....

Acusica plecam , pe la 8-8.30. Pupici la toata lumea.

helo, hello!

pe mine m-a trezit cantaretul meu, cred ca-i mut dormitorul din balcon :occasion15:

Mutti, drum bun s-aveti si s-ajungeti cu bine!

Stella, bine mai arati in peisajul ala, iar palaria face toti banii! Ce bine-i sa respiri aer de munte!

ia! tiroliana la Rasnov

post-100-13411193692367_thumb.jpg

Neatza, Pusha draga, a fost o plecare improvizata, penca....acolo sus pe pajiste o fatuca pe care o stiu de cand era prunc, a ales sa faca benedictia nuptiala...a venit *pastoritza/ doamna pastor adica, dna preot* cu tot ce trebuia si acolo a fost ceremonia religioasa..

au avut si un cvartet de cors des alpes....si 2 viori...eu am fost doar in turist spactator, sus la munte :occasion15:. a fost emotionant si o zi splendida.am luat trenul pana la bex, de acolo o mocanitza, apoi cu masina cu prieteni pana sus...intai la un restaurant , unde am mancat si aceata splendida tarta cu zmeura......si apoi mai departe sa ajungem pe pajistea unde avea loc ceremonia.....eu dupa aia am venit acasa , ei au continuat festivitatile.

Initial ieri toata ziua erau progtramate inregistrari, asa ca declinasem invitatia :(

post-16-13411314083437_thumb.jpg

post-16-13411314139735_thumb.jpg

post-16-13411314266656_thumb.jpg

post-16-13411314385671_thumb.jpg

post-16-13411314478041_thumb.jpg

post-16-13411314555127_thumb.jpg

post-16-13411314629162_thumb.jpg

post-16-13411314702225_thumb.jpg

frumos, frumos!

benedictia nuptiala...adica o logodna?

btw nunti. la Castelul Huniazilor probabil ca se inchiriaza Sala Cavalerilor si Capela ptr nunti. N-am o poza prea buna ca sa vezi pana unde merge kitchul: intr-o sala impozanta, pe sub arcade de marmura si piatra rece zaceau trase la perete mese si scaune din plastic, culmea! dichisite cu voal si tul. Basca lampioane de plastic printre steaguri medievale.

Capela m-a indignat si mai mult, plina de scaune albe din plastic, scaune de terasa, stalpisori legati cu funde si tul pe care tronau ghivece imense cu flori, ai ghicit, din plastic. groaznic! Intr-un fund de Capela isi dormea somnul de veci un cavaler din neamul Corvinilor.

post-100-13411557962365_thumb.jpg

altfel, frumos!

post-100-1341155822569_thumb.jpg

post-100-13411558403624_thumb.jpg

post-100-13411558547649_thumb.jpg

Multumesc mult Moatza :)

Frumoase poze Moatza si Stella , sa va fie de bine plimbarea

Pusa, benedictia nuptiala, adica ceremonia religioasa de nunta :P

aaa, deci direct nunta. credeam ca-i ceva premergator.

Lili, sa stii ca m-am gandit la tine cand treceam prin Brasov. Chiar ma gandeam la posibilitatea de-a te zari, stiu c-ai zis tu odata ca ai magazinul la sosea. Iti dai seama ce conexiuni faceam eu...in Brasov, pe stanga :tongue3:

Cred ca nu ti-e usor in perioada asta grea, sunt incercari si incercari, dar cu ajutorul lui Dumnezeu eu cred ca vei reusi. Esti o femeie f curajoasa daca te gandesti si la solutii de-astea extreme. Sper sa-ti fie mai bine, sa ne fie tuturor!

post-100-13411707974863_thumb.jpg

Moatza , ma gandesc la orice solutie care ne-ar putea ajuta sa depasim perioada asta grea.Stiu ca pana la urma o sa reusim.Stiu ca tot ce am facut am facut cu speranta si cu sufletul curat, din pacate aste-s vremurile in care traim.

Am invatat ca sa razbesti in viata nu e usor si ai fel de fel surprize si daca esti corect si cinstit la fel dar e o vorba:" Nu astepta sa treaca furtuna , invata sa mergi prin ea"

Imi facea o mare placere daca ne intalneam :tongue3: , dar cine stie poate vreodata............

Neatza. Lili, pumnii stransi sa iasa pasenta care trebuie, si multa bafta.

o zi si o saptamana faina...la noi a plouat cu pasiune ieri si se pare ca asa va fi toata saptamana...

asa ca s-a mai racorit si se doarme mai bine :tongue3:

Buna dimineata. Se anunta iar caldura mare pe aici, asa ca va servesc (virtual) cu suc de fructe (si ceva legume) racoritor.

post-46-13412048108586_thumb.jpg

post-46-13412048185897_thumb.jpg

post-46-13412048243632_thumb.jpg

post-46-13412048311781_thumb.jpg

post-46-13412048370148_thumb.gif

post-46-13412048444142_thumb.jpg

Acum n-am de lucru, nu-i nimeni in birou........ asa ca o sa ma uit la un film. :tongue3:

O saptamana frumoasa va doresc!

Buna dimineata!

Ce poze frumoase! :D

Fox' ce festin! :D

Si la noi se pare ca se incalzeste iar :P

O saptamana faina tuturor! :D

:D P.S Am visat ca ma duceam sa ma intalnesc cu Zoaza la mare :tongue3: Ce o fi insemnand?! :P :P (imi e dor de ea)

Buna dimineata!!

Zozo s-a intors in patrie, e la ai ei, miercuri ajunge acasa, dar cred ca au acaparat-o prietenii de n-a putut intra pana acum!

Buna dimineata la han . Vad ca lumea se plmba , superb tot ce ati adus aici sa impartasiti cu noi .

Moatza , castelul e superb , nu am mai fost acolo de cand eram in clasa a IV-a , deci de vreo 24 de ani , dar mi-l amintesc ca ieri . Acum cred ca s-au schimbat multe pe acolo. Chiar vorbeam ieri cu niste vecini de aici ( romani - hi , hi , stam aproape pe aceeasi strada , de un an si ceva si ne-am cunoscut abia acum cateva zile ) despre locurile frumoase din Romania , dar cat de prost intretinute si cat de putin promovate sunt .

Vizita de ieri a fost una reusita , ne-am simtit bine . Iza in special ! A redescoperit trambulina in curtea lor si a sarit pe ea de m-au durut pe mine muschii privid-o :tongue3: Credeam ca va pica lemn in masina , pe drum ul de intoarcere , dar m-am inselat . Imediat ce am ajuns acasa a vrut sa mergem in parc , la topogane si alergatura , mai ales ca-i vazuse pe vecinii romani afara .

Azi nu am nimic in plan , e frumos si cald , asa ca o sa ne plimbam .

Buna ziua la tot hanul!

Vreau numa' sa va spun ca-mi lipsiti!!!!!!!!!!!

Moatzo sa-ti fie de bine vacanta, te-am admirat printre copaci acolo la Brasov, curoajoasa ce esti!

Stellina arati MINUNAT!

Izuk, ma bucur ca in final a decurs totul bine! Am vazut ca ai facut-o pe "Blondie", brava!

Felicitari lui Alex!

Sanatate la toti copii bolnaviori, cu febra si altele.

Va pup pe toti!

Gata, fetelor, a venit rezultatul de la contestatie, a mai luat 1 punct in plus si nu stiu cate zecimi. A crescut media de admitere de la 7,72 la 8,00. La liceul care vrea el nu este o problema, dar intra cu alta medie, era mandria lui.

Dupa ce toata lumea ne invatase sa nu facem contestatie, ca nu este bine, ca ii scade, nu avea cum, el totusi stia cam ce a scris, doar ca era o chestie de interpretarea profesorului care corecteaza lucrarea.

In sfarsit, de abia acum ne-am linistit, acum urmeaza completarea formularelor pentru inscrierea la liceu si atat. In rest, vacanta!!!!!!!!

Multumim tuturor "matusilor" pentru sustinere!!!!

post-88-13412335040507_thumb.jpg

Gata, fetelor, a venit rezultatul de la contestatie, a mai luat 1 punct in plus si nu stiu cate zecimi. A crescut media de admitere de la 7,72 la 8,00. La liceul care vrea el nu este o problema, dar intra cu alta medie, era mandria lui.

Dupa ce toata lumea ne invatase sa nu facem contestatie, ca nu este bine, ca ii scade, nu avea cum, el totusi stia cam ce a scris, doar ca era o chestie de interpretarea profesorului care corecteaza lucrarea.

In sfarsit, de abia acum ne-am linistit, acum urmeaza completarea formularelor pentru inscrierea la liceu si atat. In rest, vacanta!!!!!!!!

Bravo si felicitari! =)) Vacanta placuta si multam pentru beuturi! :D

post-88-13412335040507_thumb.jpg

Sa se consemneze ca matusa cea rea a zis ca sa faca contestatie daca asa vrea, dar important este ca a intrat! Ca de aia e matusa " rea" sa provoace baiatul!

Bravo Alex. Giorgi, eu am zis sa nu faci contestatie ca tocmai fiind o interpretare , care poate fi subiectiva...voilà..cu atat

mai bine ca i-a marit media, si bravo lui. Vacanta placuta. =))

Buna dimineata, tare pustiu pe aici...zoaza lipseste motivat :salut:, dar Gela, Dani, Cerra, pe unde umblati doamnelor?

o zi faina tuturor. fug la diverse...e innourat, si s-a racorit bine di tàt....zici ca e aprilie :wacko:

Buna dimineata!!!!!

Pupici la toate "matusile" din partea cupilului!!! :wacko:

Pana pe 14 iulie, pana se termina repartitia cu calculatorul, mai avem putin si de abia dupa aceea vine cu adevarat vacanta, cu trenul din Franta!

Va servesc cu ceva bun asa ca sa sarbatorim!

post-88-13412971710365_thumb.jpg

post-88-13412971551889_thumb.jpg

post-88-13412971421083_thumb.jpg

post-88-13412971484663_thumb.jpg

post-88-13412971643915_thumb.jpg

O zi frumoasa si racoroasa la toata lumea!!!