June 28, 201214 yr comment_155434 Buna dimineata!Un pic de norisori pe cer!!ura!! racoreala!Azi iar dau o 'masuta'...totul e deja preparat ,ma duc sa cumpar dorade sa punem pe gratar!zi buna va urez!!ps ieri m am batut cu niste viespi mari cu picioare lungi jumatate galbene,jumatate rosii care si au construit un cuib din pamint(un fel de viespar) pup gasca! Report
June 28, 201214 yr comment_155436 'Neata!Ieri n-am dat prea multe semne de viata, am avut de lucru si am vrut sa termin totul (am si reusit). Asa ca azi, inca vreo ora - doua, mai bantui pe aici, neavand de lucru! Va aduc ceva usor de rontait si ma duc sa mai citesc pe la alte topice. Spor la treburi tuturor! Report
June 28, 201214 yr comment_155440 Neatza, eu tot in fuga calului...azi alta sindrofie la sfarsit de inregistrari...o praji catrinel, o ciocolatoasa, sui alte mizilicuri. merci foxulino de tratatie... Report
June 28, 201214 yr comment_155448 Acum asteptam rezultatele, vineri, 29 iunie 2012, pana in ora 14,00. De abia dupa aceea o sa ne linistim.şi apoi o să petreceţi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Oana, frumoasă şedere ai avut în ţară. Şi frumos ai povestit. Foxule, mulţumesc pentru masă. Văd că deja unele farfurii au fost golite, dar e destul pentru toata lumea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Îmbrăţişez cu drag pe toată lumea si vă doresc o zi frumoasă. Report
June 28, 201214 yr comment_155449 Buna dimineata!!! Astazi se prevede o zi frumoasa, senina, sper sa nu fie si torida. Emotiile au mai trecut, chiar daca pana maine la pranz, cand se afiseaza rezultatele...este bine ca dl.ministru acorda cele 6 puncte si copiilor care au scris ca propozitia este predicativa si celor care au scris ca este subiectiva. Va las si eu cate ceva bun si ma duc sa ma apuc cu drag si spor de munca! Report
June 28, 201214 yr comment_155461 O zi buna si de la mine! Mai am o zi pana la vacanta abia astept!Ramasesem datoare cu poze de la expo de costume - si cum nu am poze va pun un link cu un video - vorbeste Sandra Cumbari - cea care apregatit expozitia.Costume populare romanesti in Australia Report
June 28, 201214 yr comment_155463 O zi buna si de la mine! Mai am o zi pana la vacanta abia astept!Ramasesem datoare cu poze de la expo de costume - si cum nu am poze va pun un link cu un video - vorbeste Sandra Cumbari - cea care apregatit expozitia.Costume populare romanesti in Australia Foarte frumoase costumele, am simtit ca parca am fost si eu acolo!Vacanta placuta!!!!! Report
June 28, 201214 yr comment_155471 Fetelor , cum e vremea-n Romania? cum va fi saptamana viitoare? Report
June 28, 201214 yr comment_155478 Fetelor , cum e vremea-n Romania? cum va fi saptamana viitoare? Uite aici gasesti informatii: http://vremea.kappa.ro/ Report
June 28, 201214 yr comment_155480 Merci , Georgi!Caldura mare!!!! vad ca sambata , la intalnire , , o sa fie innorat putzin Report
June 28, 201214 yr comment_155500 Merci , Georgi!Caldura mare!!!! vad ca sambata , la intalnire , , o sa fie innorat putzin Stai linistita, va fi vreme frumoasa, pentru ca ne intalnim noi. Report
June 28, 201214 yr comment_155571 Va urez sa aveti o vreme frumoasa si o intalnire pe cinste La noi a fost frumos,un cer senin dar nu canicula acum s-a inorat destul de serios,poate mai ploua putin!Asi mai cocari si eu ceva dar am mancare cat pt. un batalion asa ca nexam,relax! Seara placuta tuturor! (sotul se pregateste pt. meci ) Report
June 29, 201214 yr comment_155616 Buna dimineata!Aseara am ajuns acasa la 7 si m-am bagat in pat. M-am mai dat jos azi-dimineata, la 6 jumate, cand a sunat alarma....... Nu mi-a trebuit nici apa, nici nimic. Somn si atat. Iar de meci....... nici pomeneala! Asa ca va servesc rapid cu niste fructe si ma duc sa vad ce-am pierdut..... Spor in toate sa aveti! Giorgi, te asteptam mai tarziu cu rezultatele..... Si cu sampania! Un sfarsit de saptamana asa cum va doriti! Report
June 29, 201214 yr comment_155621 Buna dimineata!!!! Foxxy, sa ai gura aurita in privinta rezultatelor si sa curga dupa aceea sampania! Si pe mine ma doare capul de vreo trei zile, o fi si de la emotii, de la ochelari (am reusit sa rup rama si nu am ajuns sa-mi fac altii), de la vreme, nu mai stiu, dar este tare rau sa te doara in fiecare zi teasta. Am luat cate ceva din ce a lasat Foxxy si ma duc sa incerc sa ma apuc de treaba. Dar va ofer si eu ceva bun! Si o zi frumoasa! Report
June 29, 201214 yr comment_155625 Buna Dimi'! Tinem pumnii Giorgi'! Azi am in plan vinete parmi-Geany O zi minunata tuturor! La noi e racoare si bine ,azi cer senin soare ,hmm,tre' sa o iau la calcaie ca nu-i de stat in casa Report
June 29, 201214 yr comment_155626 BUna dimineata!!Tinem pumnii lui Alex, ca momentan are nevoie si o pupam pe mama lui s-o lase durerea de cap! Report
June 29, 201214 yr comment_155629 Neatza, si eu o astept pe Giorgi sa vina cu vestea buna.eu tot pe cal si tot la inregistrari.si e caaaaaald ... Report
June 29, 201214 yr comment_155642 S-au afisat rezultatele, Alex vrea contestatie la limba romana, el zice ca pentru ce a facut a primit prea putin, fata de alti copii care au povestit ca au gresit, ca nu au facut bine nu stiu ce compunere, ca nu au scris citet si alte de astea.Altfel media de admitere este 7,72, este intrat la liceu si clasa care o vrea el.Acum sa vedem, ca nu stiu daca este bine sa faci contestatie, daca chiar are sens.Asa ca Alex este si nu este multumit. Report
June 29, 201214 yr comment_155643 Important este ca a intrat si-si alege clasa!! Asta sa-i spui! Daca vrea contestatie poate sa faca, dar nu nota aia e importanta, ci ce o sa faca in liceu!Eu ii zic felicitari! Report
June 29, 201214 yr comment_155644 S-au afisat rezultatele, Alex vrea contestatie la limba romana, el zice ca pentru ce a facut a primit prea putin, fata de alti copii care au povestit ca au gresit, ca nu au facut bine nu stiu ce compunere, ca nu au scris citet si alte de astea.Altfel media de admitere este 7,72, este intrat la liceu si clasa care o vrea el.Acum sa vedem, ca nu stiu daca este bine sa faci contestatie, daca chiar are sens.Asa ca Alex este si nu este multumit.Indiferent de rezultatul final al contestatiei, felicitari! Notele sunt bune, a intrat la clasa / liceul la care si-a dorit, asa ca restul conteaza prea putin!Bravo si vacanta placuta! O merita cu prisosinta! Report
June 29, 201214 yr comment_155646 Multumim de felicitari!!! Eu i-am spus sa discute si cu colegii lui, sa vada si ei cam cat au luat, sa vorbeasca eventual si cu diriginta, ca ma gandesc ca daca se nimereste sa-i recorecteze lucrarea vreun profesor exigent rau poate sa-i mai scada din puncte.Si eu i-am zis sa se multumeasca ca a terminat cu media asta si ca la liceul care vrea este intrat oricum.Sa vedem pana diseara! Report
June 29, 201214 yr comment_155647 Felicitari pt Alex!!He,he ,ge si ma bucur si eu ca de azi de dimineata sunt strabunica (via omu')Bun venit printre noi micutei Louise!! Report
June 29, 201214 yr comment_155648 Felicitari pt Alex!!He,he ,ge si ma bucur si eu ca de azi de dimineata sunt strabunica (via omu')Bun venit printre noi micutei Louise!! =)) Strabunica, cum suna, sa traiasca micuta Louise, sa creasca mare si frumoasa, sa aiba parte de mult noroc in viata!!!! Report
June 29, 201214 yr comment_155649 Bun venit micuta Louise ,sanatate multa si noroc in viata Georgi ,felicitari pentru Alex . Parerea mea este ca la contestatie e cu dus intors si daca a intrat la liceul si clasa dorita cred ca asta conteazaInca o data felicitari si ma bucur ca acum va linistiti si voi Report