Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Deci draga moatza, am fost inconstienta si am tras tare, impreuna cu oama, ea a spalat faianta si dudulapurile in bucatarie eu am periat cu peria 3 covoare in patru labe, cand am terminat acum vreo ora si ceva aveam tensiune 9 cu 7 si puls 134.

Asa ca mi-am pus un calciu cu magneziu si am incremenit sub aerul conditionat in pozitia "foca pe stanci"!

Zozo m-a sunat ca a plecat de la munca spre vacanta si a ras bine de mine ca ma obosesc degeaba sa scot fumul poate doar daca zugravesc! :rolleyes:

Noi nu suntem fumatori dar sunt pe piata chestii deastea anti-tabac

post-405-13403664160255_thumb.jpg

Ella nu mai fi timida! la mine momentan sunt 32,1 grade in casa,dar se pare ca m-am mai obisnuit cu canicula,daca nu ma apuc sa gatesc sa ma focaresc,nu mai simt chiar asa de rau caldura :rolleyes:

La noi s-a racit un pic, dupa 34C (care s-au simtit ca 42) am trecut la 25. Si e tare placut aer curat..dar arde soarele bine de tot. Am stat 5 minute in statie si il simteam cum ma coloreaza.

Zerda nu stiu cum de poti accepta fumatori in casa cand tu nu fumezi..la mine e regula clara, sunteti bine veniti dar fumati pe balcon. In casa nu se fumeaza si pace. Chiar bietul fratior cand a venit asta iarna, i-a inghetat poponeata dar a fumat numai afara.

Zerda nu stiu cum de poti accepta fumatori in casa cand tu nu fumezi..

Cînd eram fumatoare, nu suportam fumul în casa! Chiar si iarna fumam pe terasa, sau în cel mai rau caz, în bucatarie pe geam. Clar ca nici restul nu fumau în casa. Acum serios, deci ma gîndeam la ai mei. Nu puteam sa-i afum. Felixutu meu, ura fumul! Cînd venea pe terasa stingeam repede tigara, ca altfel se uita urît la mine si fugea. Preferam sa-l mîngîi pe el, decît sa-mi termin pipa. Mi-a spus odata careva ca exagerez, dar eu sînt dusa din... principiu :rolleyes:

Dani...pacat :P

Dani? de cata vreme nu mai doarme Bea la amiaza? si nu e maraita? cand se culca seara? Elena a rezistat ieri pana la 8 seara , la spalat a cam marait...parca era pe alta planeta...si la plimbarea de dupa-masa n-a mai vrut pe jos , am carat-o in bratze. ( noi nu mai folosim carutzul decat in concediu si cand suntem plecatzi , acasa sau prin zona merge pe jos

Stai, ca nu stiu azi ce fac nici saptamana viitoare, darmite cealalta ...

Saptamana viitoare cica plec in delegatie in Italia 2 zile, dar inca nu mi-au comunicat data exacta, eu sambata tb sa fiu la o nunta si duminica, pe 1 am o nebuneala de treaba de serviciu de coordonat. In fine ... le duc eu pe toate. Vedem ce o fi si pe 7 ... Eu trag nadejde ca voi veni, mi-ar ace mare placere!

Bea nu vrea sa se culce. Daca apuca sa se culce, doarme lemn 3 ore la amiaza si toata noaptea. Incercam sa o pacalim in toate modurile, dar in masina e aproape singurul fel in care adoarme sigur, sau cu mamaie-sa, dar nu mereu ... Insa la transferul din masina in pat in 60% din cazuri se trezeste. Nici seara nu vrea sa se culce... cucaie obosita pana pe la 11 si dimineata trag de ea ca de ... La gradi eu o vad pe camera, ieri nu a dormit, au luat-o toate educatoarele pe rand in brate, au leganat-o, i-au cantat, au scos-o din dormitor, au plimbat-o. Apoi cand toti copii s-au trezit ea dormea. Are zile si zile. In special in we e foarte rar ca isi face somnul. Ii e parca frica sa adoarma sa nu piarda ceva ... O fi semanand cu mine dp asta dv, nici eu nu adorm usor!

Nu ti-am spus partea cea mai rea: nu vrea sa mai doarma la ea in camera de vreo 5 luni. :71: O duc dupa ce adoarme in aptut, dar se trezeste pe la 2 si nu se lasa pana nu o duc la noi in pat. Daca la ora culcarii (De pranz sau de seara) vreau sa o duc la ea in camera, sa o culc pe patul de la ea, zici ca sunt arici prin zona, maracini!!! asa face! Nu mai vrea deloc la ea in camera :71:, nici in pat, nici in patut!

Fetelor nu prea aveam ce sa fac, ca nu-l puteam da afara din casa, ca e a parintilor, m-am mai crizat eu, am facut cu nervii, dar pe urma venea cu un calculator nou in brate, nu puteam sa fiu zgripturoaica! Nu fuma decat in bucatarie, dar castroanele de rontzanele sunt acolo, asa ca se flendurea usa aia de o mie de ori pe zi si intra mirosul!

Acum am facut curat am spalat perdele, geamuri, pereti, faianta, dulapuri, parca miroase altfel.

Foarte ciudat, omul meu fumeaza la el acasa, dar numai in we si nu miroase!! Tot asa cand fumeaza mama, nu se simte, deschizi geamul s-a dus, cand vine tata sa mai repare cate ceva, nu iese mirosul 3 zile, o fi de la gudronul adunat in ei??

Mi-a spus odata careva ca exagerez, dar eu sînt dusa din... principiu :71:

Si nici nu mi-as putea imagina sa fi altfel :71:

Cred ca depinde de ce fumeaza...dar eu am o scuza foarte buna sa fiu nepoliticoasa. Mi s-a tras de la o raceala foarte mare acum 3 ani si daca stau in fum de tigara nu pot respira ca lumea dupa. Asa ca ce-l uram eu inainte, acum am o scuza foarte buna sa zic pas.

Mai greu cand ma duc in Romania si cam toata lumea fumeaza :P

Deci acum sunt smokefree o perioada, ca banuiesc ca o sa dau o petrecere si atunci fumeaza lumea, ca nici nu-i pot lasa pe balcon, sa fugaresc pisicile ! Sau o sa le inchid pe ele, nici asta nu-mi place, ma rog, mai vad!

Uma cand vii in tara intalneste-te cu mine, nu fumez si iti arat si pisicile!!

Mie mi se face rau de la miros, ma ia cu lesin, de aia nu pot merge in cluburi cu amicii( pe langa ca nu-mi plac decibelii) dupa 2 ore simt cum ma scurg din picioare!

Deci acum sunt smokefree o perioada, ca banuiesc ca o sa dau o petrecere si atunci fumeaza lumea, ca nici nu-i pot lasa pe balcon, sa fugaresc pisicile ! Sau o sa le inchid pe ele, nici asta nu-mi place, ma rog, mai vad!

Uma cand vii in tara intalneste-te cu mine, nu fumez si iti arat si pisicile!!

Mie mi se face rau de la miros, ma ia cu lesin, de aia nu pot merge in cluburi cu amicii( pe langa ca nu-mi plac decibelii) dupa 2 ore simt cum ma scurg din picioare!

Oh, mi-ar face mare placere sa cunosc salatica de matze (si pe tine evident!):71:

Eu si la petrecere..tot afara ii dau sa fumeze :P Pe aici nu e nimic nou, multa lume nu fumeaza asa ca se astepta sa fie "dati afara".

Eu am crecut cu super-fumator in casa, intr-o vreme cand nu se stia cat de rau fac tigarile. Doar mama il bombanea pe papa ca afuma perdelele...dar restrictii erau doar la dormitoare. Nu in casa mea. E o zona fara de tutun si imi e tare bine.

Casa mea, regulile mele :71:

Pai la cat de rau mi-a fost cred ca si la mine nu se va mai fuma decat cine stie prin ce fenomen, probleme, etc!

Alina :71: vorgheste fata babii, ca de aia suntem la han, sa stam de vorba.

Anutza, te pupez, stiu ca si eu la mare cu net la cheita, trecea baba cu colaci pana se deschidea cate o pajina :D

Stella :71: , da' de unde, ca nu ma pot conecta deloc la mare. Abia imi prinde telefonul :P.

Dani :D si pupez pe toata lumea de la han, poate poate nu ma uitati :P !

Mai vrea cineva ceva ? Ca fac :P

:biggrin:

Cica vor sa mergem la zoo , cum vor ei , nu ma opun .

:P :P

model de toleranta

Nu am mai putut sa scriu , dar am luat atitudine si tot atunci mi-am luat si pauza de han din dorinta de a nu calca pe cineva pe bataturi intr-o buna zi si cu problemele mele. Asta e tot.

Gela, spune ce-ai de spus, ia atitudine si gata! treci mai departe.

daca m-as impiedica de toate nimicurile astea, as fi intr-un vesnic conflict cu lumea.

personal eu simt ca am ce invata de la tine, si ca om si ca artista culinara, de-aia nu-ti dau voie sa iei pauze de mahnire. numai bine si te-astept mereu, sa stii. :P

Deci draga moatza, am fost inconstienta si am tras tare,

bravo voua!

eu am profitat din plin de disociatul omului si n-am facut nimic saptamana asta. parc-am fost pestele in apa, doar plimbari, net, somn...nu-i a bine!

azi i-a fost mila sefului de noi, a zis ca-i prea cald si sa disparem cat mai repede! pai n-a apucat sa termine, ca rupeam usa! asa ca am dat drumul la AC, am mancat o piersica si m-am culcat. ce bine-i sa ai copil mare si om in delegatie, bashca nemancator!

la mine momentan sunt 32,1 grade in casa,dar se pare ca m-am mai obisnuit cu canicula,daca nu ma apuc sa gatesc sa ma focaresc,nu mai simt chiar asa de rau caldura :thumleft:

ooo, la mine ca la Ela, 27C erau. mi-am dat aere imediat.

Dani :P si pupez pe toata lumea de la han, poate poate nu ma uitati :P !

da' cine esti mata? :thumleft:

Ella, daca simti tu ca vrei sa ne spui ceva, fa-o! eu cred ca vei gasi mereu o vorba buna la noi.

Uma, 25C? nu mai vorbesc cu tine!

Hai ca va salut si apoi sa va citesc..

Am venit din Romanica, a fost f frumosa intalnirea cu familia, mi-a tihnit!

Voi veni cu impresii dupa ce va mai citesc...

Va pup!

Hai ca va salut si apoi sa va citesc..

Am venit din Romanica, a fost f frumosa intalnirea cu familia, mi-a tihnit!

Voi veni cu impresii dupa ce va mai citesc...

Va pup!

Bine ai revenit! Ma bucur sa aud cat de frumoasa a fost intalnirea cu familia!Mi-a fost dor de tine! :thumleft: :thumleft:

Deci baii nene nu mai pot! Stati sa-mi trag sufletul ca am limba pe umar ,nu-mi mai simt picioarele! :thumleft:

Ashea,ziua buna!

Azi a fost o zi superba la noi,asa ca a luat sotosenia ruxacul in spinare,am aruncat inauntru un cersaf,niste senvisuri delicioase cu de toate ,un bidon de apa ,jucarii bub' si altele ,picioarele la spinare si am mers,si am mers printre blocuri,pe coclauri,am ajuns printre case,s-au terminat si casele am ajuns prin balarii ,caini,vaci la pascut cai scaieti tot ce vreti ,am batut kilometri si am ajuns la baraj.

post-405-13388233978012_thumb.jpg

Erau mai jos pescari ,dar nu era bine de stat ca nu era umbra deloc pietris,maracinis nu-i de mine,mai in spate se vedea insula ,ia ce umbra ,banci terase acolo-i de mine :biggrin:

post-405-13388234025288_thumb.jpg

M-am prabusit pe prima terasa pe banca la umbra,caldura mare bre' :P

post-405-13388234083523_thumb.jpg

Bub' l-am dezbragat'la cheligosul gol si s-a infipt in vata de bat (= in traducere vada de zahar pe bat evident)

post-405-13388234140625_thumb.jpg

Am pus si cersaful sub o salcie pe malul apei,am halit senvisurile sotul a mai luat o bere,seminte si un miniradio de care sotul nu se dezlipeste.

Bub a luat o varga sa dea la peste :P

post-405-13388234195691_thumb.jpg

Ratusca prin stufaris.

post-405-13388234248514_thumb.jpg

Boboceii de ratusca.

post-405-13388234311347_thumb.jpg

Am batut chilometri sunt franta,am facut toti baie am mancat o farfurie de bors cu smantana,acum vor pizza :P

Ce frumoasa descriere si nu mai zic si de poze! In sfarsit mai vad poze si cu tine, speram sa te vad mai bine la fata dar mai astept poze... :thumleft:

Pupici lui Bub pofticios!

Fetelor, gata, in dreptul lui Alex este scris cu litere mari de tipar: PROMOVAT.

V-am zis eu, nota 6 sa ia si sub el sa traga linia. Cam asa ceva a fost.

Multumim pentru sustinere, ganduri bune, pumni stransi, tuturor "matusilor" lui Alex!!!! :thumleft: :thumleft: :biggrin:

Asa ca sampanie! :P :P :P

post-88-13388948736064_thumb.jpg

post-88-13388948796918_thumb.jpg

post-88-13388948679877_thumb.jpg

Felicitari!!

Va doresc week. placut si ma duc in zmeuris, la racoare!

Pupam Gelutza :( si ne lipsesti tare, tare! come back :) intre noi cu orice ai de spus si cu preparatele tale minunate!

Tu stii bine ca suntem aici mereu, unii pentru altii, sa ne sustinem :) , sa ne "racorim", sa invatam lucruri frumoase si/sau retete faine. Imi place mult sa ma uit la pozele postate de voi, sa aud o parere, un sfat, experiente. Mi se pare frumos sa iti poti varsa offurile ca intre prieteni, sau sa poti consola sau ajuta cu/primi un sfat, fara sa mai trebuiasca sa te deplasezi la intalnire, fara a fi judecat, asa cum spunea si Ella. Socializarea virtuala nu e o competitie, e un mod de relaxare pentru mine si cred ca si pentru majoritatea gastii de la han :) .

Deci azi in zmeuris, maine pe Dunare ? vreme buna, distractie frumoasa si gratare gustoase!

Oana, bun venit! Sa-ti fie de bine vacanta si abia te astept cu povesti si poze.

Stella, mult succes in sesiune pt Vale!

Ella, o sa capeti tu curaj, incetul cu incetul :)

Fetelor, va pup pe toate cu mult drag :( , dimineata ne luam zborul pt we. Mi-am facut unghiile curcubeu pentru mare, sper sa reusesc sa fac foto (am uitat camera la serviciu) si sa apuc si sa vi le arat... si pe ele si pe piciulina ... :)

PS: nici eu nu fumez nici in casa, nici in birou, desi e permis.

Dani :( si pupez pe toata lumea de la han, poate poate nu ma uitati :) !

Acum va trebui sa ne arati bronzul, poza in tinuta de plaja, frumusetile pozate in zona ta! Abia astept! Cum sa te uitam Anutza mea draga!? ?!

Uma, 25C? nu mai vorbesc cu tine!

Stiu :)

Dar am avut de marti pana ieri temperaturi care s-au simtit ca peste 40C! Noroc ca a tot batut vantul, dar daca nu as avea aer conditionat, nu as rezista.

Azi dimineata era mai rece dar arde soarele bine de tot. Insa in week-end va fi racoare asa ca sper ca va mai racoriti si voi acasa.

Oana bine ai venit :) ! Cum te simti?

Daniella week-end placut la mare :(

Oana, bun revenit! :)

Zozo, vacanta placuta! :(

Daniella, briza placuta si weekend frumos! :)

Zerda, tu fii fata rea si închide fumatorii pe balcon! :)

Moatzo, trimit olecuta de racoare :) ! La noi ca la Uma, zilele trecute ne astupam si înecam de caldura umeda, iar racoarea de acum e binevenita!

Ella, bun venit la noi. Te asteptam sa ne împartasesti ceea ce doresti. Retete, poze cu copilasii tai, bancuri, povesti. Cum spuneam... ce doresti! Daca ai nevoie de sprijin moral, un sfat bun, o vorba buna avem pentru toata lumea :)

Un weekend frumos si racoros tuturor va doresc!

Noi mergem la o expozitie de costume populare romanesti - vin cu poze mai tarziu!

Un weekend frumos si racoros tuturor va doresc!

Noi mergem la o expozitie de costume populare romanesti - vin cu poze mai tarziu!

Multumim la fel Cristina :( Asteptam pozele :)

PS: nici eu nu fumez nici in casa, nici in birou, desi e permis.

In birou? Dar nu exista legi? Si bietii nefumatori ce fac? (am inteles ca tu nu fumezi, e bine...poate ai noroc si te lasi de tot..dar banuiesc ca sunt altii care fumeaza, nu?)