Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Geany, de insula asta de agrement am auzit, dar nu am ajuns sa o vad, dar in vara asta, cine stie, poate o vedem impreuna. Pupici!

2ut,ai doua papusi de fetite :thumleft:

Sa-ti traiasca sa va bucure viata si concediu placut

Geany, ce fain e la tine la garla si se vede ce fericit e Bubuletul ^_^

Merci Lilisor! =)) =))

2ut,ai doua papusi de fetite :thumleft:

Sa-ti traiasca sa va bucure viata si concediu placut

Geany, ce fain e la tine la garla si se vede ce fericit e Bubuletul ^_^

Merci Lilisor! =)) :-*

:-* =))

Geany, de insula asta de agrement am auzit, dar nu am ajuns sa o vad, dar in vara asta, cine stie, poate o vedem impreuna. Pupici!

Ce fain ar fi Giorgi! :thumleft:

Maii sa stii ca are fauna ei are rate salbatice,pescarusi,lebede si azi am vazut prin iarba o specie nu stiu ce e, caut pe net si va arat ca un fazan dar mai cenusiu tot asa cu coada avea si pui ,dar fugeau repede pan' a cotrobait sotul dupa camera au disparut in stufaris! ^_^

P.S Asa arata...

post-405-13402841669783_thumb.jpg

Hello, am citit, m-am indignat cu giorgi ( neam de traista vecina matali....), am admirat frumusetile lui Bia, si Bub-ul national.

am vazut si mici dar erau in trecere, nu se lasau fixati pe imagine :thumleft:.

Giorgi...alt'data la schimburi de astea de *servicii* fii tu prima servita, ca stii cu mana pe inima , ca tu *rambursezi* serviciul.

o zi faina in continuare.

noi am avut dupa repetitie, sebatorirea plecarii la pensie a unei colege japoneze...nu va puteti inchipui ce banchet a fost...facui cateva poze, cand am timp va arat.

Saatt! Stelin nu mai spui la nimeni ! ^_^ (despre micii in trecere care nu se lasau fixati pe imagine =)) )

Verb' nu e pt. uoamenii' cu pretentii'(cred.. :thumleft: )aka' nu vii cu pantofi cu toace si la costum,dar asa de o iarba verde ,e chiar frumos,imi place ca desi nu e cu taxa de intrare e f. ingrijit,e curat ,vin si pescari dar si persoane care vor sa stea la o terasa ,sau la un picnic,sunt dusuri,teren de sport ,leagane ,gratare amenajate ,alei banci,apa, umbra ,sambata noaptea e si un club pt. tineret stiu de la verisoarele mele mai tinere ca e f. fregventat,sotul pe vremuri l-ar fi incantat acum s-a mai mosnegit si el desi se da erou =)) in schimb eu nu pun piciorul in asa ceva cu toate insistentele lor,sotul se da maret ca el tot ma ia si mergem...dute bre' deaici' te-ai tzicnit la batranete?! :-*

Matusa rea Zerda este necajita de comportamentul vecinei! Sigur face meditatii la greu pentru altii ceea ce nu ar fi asa o nenorocire, daca nu si-ar fi luat un angajament!

Eu sper sa nu aiba Alex de suferit din cauza ei!Ca dracii o mananca, scuzati limbajul academic!

Hello la toata lumea!

Intru sa va salut si sa va doresc o vara frumoasa.

Vin si mai trag cu ochiul din cand in cand, dar nu reusesc sa ajung la zi.

In orice caz, numai bine va doresc si va pup!!!!!!!

Can mai scap la internet, poate reusesc sa mai si postez cate ceva. Deocamdata timpu'-i putin, dar am marea si soarele cu mine in fiecare zi.

O sa va aduc ceva poze.

Annnyyy, mi-era dor de tine, chiar ma intrebam acum cateva minute ce mai faci, cum esti ca nu ai mai dat demult pe-aci :thumleft: hai ca merge una rece pe caldurile astea

Bris, sunt ok, acces mai putin la net in ultima perioada si va fi tot asa pana in octombrie.

Dar cand pot, trec pe-aici pe la voi, macar sa dau binete ca asa e frumos ^_^ .

Hai noroc, ca tare cald mai e, azi cel putin m-am topit :thumleft: .

Gela,te-am vazut :thumleft:

Da un semn ca mie dor de tine ^_^

Uite ca dau!

V-am citit tot timpul,fara sa ma scund dupa perdea, cu Id.-ul la vedere.Din moment ce sunt aici si va citesc, inca exist!

Ma bucur si ma intristez alaturi de voi,dar ma exprim in gand.=))

Sanatate si mult bine tuturor!

asa o fi drept, unii la mare si pe insule si-altii la munca-munca-munca?

bravos, sa va fie de bine!

Fetiliii, eu va stiu din 2007, cand eram putin gravida si pofticioasa de amandine... cu un search v-am gasit si nu v-am mai lasat. In partea cealalta am scris cateva 2-3 mesaje, ca nu prea era loc, si m-am mutat aici inca de la infiintare, multumita lui Kiken... si-as vrea sa vb mai mult cu voi, dar asa sunt eu mai... mutulica, desi-s o vorbareata precupeata, ma abtinez de multe ori de la a zice ceva. Va pupez si ma duc sa ma rog sa-mi treaca durerea de cap!

Da de ce te exprimi doar in gand draga Geluta daca imi permiti sa te intreb?! Si ce-i cu fatzuca ceia trista?! :-* Sper ca esti bine si nu ai vreo suparare! :thumleft: =))

Motzulin' nu-i drept,dar sa stii ca si sotul e ultima zi de conced' de maine gata prima zi (24 de ore) la munca =))

Va pupez pe toti si care puteti nu mai stai bre prin colturi ,iesiti la han la o barfa ^_^

si-as vrea sa vb mai mult cu voi, dar asa sunt eu mai... mutulica, desi-s o vorbareata precupeata, ma abtinez de multe ori de la a zice ceva.

asta nu e bine, nu e bine!

Va pupez si ma duc sa ma rog sa-mi treaca durerea de cap!

[i]ai facut si matanii? =))

io zic sa iei un hap, ca tre sa traiesti si tu, si aia de le fac.[/i]

Da de ce te exprimi doar in gand draga Geluta daca imi permiti sa te intreb?! Si ce-i cu fatzuca ceia trista?! :-* Sper ca esti bine si nu ai vreo suparare! ^_^ =))

io cred ca n-a tras bine cega, asta tre sa fie! Gela, :thumleft:

Matusa Maya tine pumnii lui Alex, iar pe vecina-ta, Giorgi, baga-o în cutia cu maimute... nu te merita! So!

Izuk, suuuperb tortul! Cre'ca si lu' Dan i-ar place :thumleft: Nu ma spuneti ca l-am pîrît, dar si el mai joaca cîteodata Angry Birds ^_^

Matusa rea Zerda este necajita de comportamentul vecinei! Sigur face meditatii la greu pentru altii ceea ce nu ar fi asa o nenorocire, daca nu si-ar fi luat un angajament!

Eu sper sa nu aiba Alex de suferit din cauza ei!Ca dracii o mananca, scuzati limbajul academic!

Matusa "rea"Zerda va manca bataie de la mine daca se mai auto-caracterizeaza asa, d-aiurea!Deci, fara "complimente"d-astea, ca ti-o iei!De la mine!Aici NIMENI nu e rau/rea!Deci!

Giorgie, Alex nici n-are nevoie de una ca ea!Mai tare l-ar incurca!Sigur-sigur nici n-ar putea sa-l ajute!El e destept si muncitor si toate matusile de-aici se vor gandi la el.NU are cum sa rateze!

Asta v-a fi o palma si mai grea pentru cumatra cea smechera! Si stii ca am dreptate!

Alina :thumleft: vorgheste fata babii, ca de aia suntem la han, sa stam de vorba.

Anutza, te pupez, stiu ca si eu la mare cu net la cheita, trecea baba cu colaci pana se deschidea cate o pajina ^_^

Annnyyy, mi-era dor de tine, chiar ma intrebam acum cateva minute ce mai faci, cum esti ca nu ai mai dat demult pe-aci =)) hai ca merge una rece pe caldurile astea

Tu vorbesti? Si mie mi-era dor de tine, tizo!:D

zoazorico iti urez mult soare,desfatare,bucurii,bref concediu de vis!

Si daca poti sa faci ceva pozici s.v.p(te rugam)!!

Bisou si ne vom vedea...dar ratez clar rdv de pe 7 ....parca!! =)) :D

Buna seara !

Georgi , sa nu mai fi suparata , da-o naibii......ori incearca cu altcineva ( vezi iute in ziar vreun student) ori da-o naibii si ai incredere in Alex! O sa fie totul bine!!!!

2UT , ce frumusetzi ai tu acolo!

Izuk , esti profi , ce mai.....

Si acum.....noutatzi de la cresa: ieri fata a dormit , au leganat-o ca sa doarma =)), azi iar n-a dormit. Cand am luat-o putzea usor....am zis ca o fi ramas mirosu' in haine...cand ma uit in pempars...cadou! iar era vechi....d-aia nu dormise!

Ce m-am infuriat!

Le-am zis ca daca nu au chef sa o schimbe , sa ma sune ca vin eu de la servici sa o schimb :D. N-am mai inmultzit povestile ca maine merge taica-su la cresa ca sa le ajute´cu castelul....se ocupa el. Oricum , ieri le-am zis ca daca nu se schimba lucrurile sun la centrala.....mai astept pana maine....apoi vedem noi.

Toate tampeniile astea numai de ceva vreme , de cand cu schimbarea de personal.

Annnyyy, mi-era dor de tine, chiar ma intrebam acum cateva minute ce mai faci, cum esti ca nu ai mai dat demult pe-aci =)) hai ca merge una rece pe caldurile astea

Tu vorbesti? Si mie mi-era dor de tine, tizo!:D

pup si io tiza mea optimista (io-s tiza pesimista), concediu placut

p-aci is tata ziua, va citesc, ma distrez si ma intristez cu voi, da mi-i o lene sa scriuuuu, caldura mare monser, caldura mare si nici nu gatesc nica, salate si iar salate si gata

Da de ce te exprimi doar in gand draga Geluta daca imi permiti sa te intreb?! Si ce-i cu fatzuca ceia trista?! :D Sper ca esti bine si nu ai vreo suparare! :D :D

Motzulin' nu-i drept,dar sa stii ca si sotul e ultima zi de conced' de maine gata prima zi (24 de ore) la munca =))

Va pupez pe toti si care puteti nu mai stai bre prin colturi ,iesiti la han la o barfa :D

Asa, pur si simplu- e unul din modurile mele de exprimare. Cat despre tristete, ha, ha, n-ai brodit-o, ca n-am timp de incruntari! Dau trante cu caldura, ce-i drept...in week-ul trecut la Costinesti , in week-ul viitor la mare la bulgari, pe 13 iulie plec in Italia, Sardinia. Si mai si gatesc intre doua sejururi ca sa nu-mi ies din mana!