June 23, 201214 yr comment_154794 Hai ca va salut si apoi sa va citesc.. Am venit din Romanica, a fost f frumosa intalnirea cu familia, mi-a tihnit!Voi veni cu impresii dupa ce va mai citesc... Va pup!Bine ai revenit la han ONuta si ma bucur ca ti a priit intermezzo romanesc!! Report
June 23, 201214 yr comment_154799 Buna dimineata la han. Dani, wend placut la mare.si aici dimineata si seara e racorel, ceea ce e placut.ziua cam bate soarele, dar cred ca nu se compara cu RO, azi am de strans ce a taiat nenea gradinarul la gardul viu, ( deh el taie si eu strang...vorba cantecului...*mama-punge si eu trag, ce mai iishoara-mi fac*.in plus mai am cateva ribisli ( sau cum le zice de cules) o parte am congelat, si ma gandeam sa fac 1-2 borcanele ( ca mai multe nu mai sunt ) de dulceata.o zi faina si productiva ( la strand, la mare, la munte , la piscina, unde doriti) eu diseara sunt invitata la un coleg.merci pentru urarile lui Vale, invata, invata invata , saraca copila...marti alt examen baban. Report
June 23, 201214 yr comment_154800 Raspuns Uma: poti fuma in birou: daca e doar al tau, sau daca toti cei din el sunt fumatori! Nu vrei sa stii cum iti miroase parul dupa ce iesi dintr-un asemenea birou! Asta daca nu lucrezi cu publicul, ca atunci nu ai voie decat afara!De exemplu la o firma la care am lucrat, toate femeile de la contabilitate fumau, a venit una nefumatoare, i-au pus biroul pe balconul inchis si i-au zis sa stea acolo, sa nu se imbolnaveasca de la fum.La alta firma era un tip geolog, birou singur ca se uita pe niste nenorociri de harti si reproduceri mai mari ca cearceaful de la un pat dublu, deci nevoie de spatiu! Acolo iesea norul cand deschideai usa!Sincer, la cate curiozitati juridice am avut, nu m-a interesat niciodata daca era legal sau nu, avind in vedere ca pe mine ma ucid cu precadere, ai mei. In alta ordine de idei, am cazut din pat azi dimineata si pana la ora asta raportez ca am facut ardei umpluti, proaspeti, frumosi, deliciosi, i-am bagat si la cuptor ca sunt ferestrele spre nord unde ma aflu aici. Aseara mi-am luat titlul de supergazda ca le-am facut porumb fiert si mici, au mancat porumb ca disperatii, cica sa ne punem o dorinta ca e prima oara anul asta!!Deci per total un we de refacere dupa muncile titanice de ieri, ca nu era asa de rau daca nu era caldura aia nimicitoare! Report
June 23, 201214 yr comment_154806 Raspuns Uma: poti fuma in birou: daca e doar al tau, sau daca toti cei din el sunt fumatori! Nu vrei sa stii cum iti miroase parul dupa ce iesi dintr-un asemenea birou! Asta daca nu lucrezi cu publicul, ca atunci nu ai voie decat afara!De exemplu la o firma la care am lucrat, toate femeile de la contabilitate fumau, a venit una nefumatoare, i-au pus biroul pe balconul inchis si i-au zis sa stea acolo, sa nu se imbolnaveasca de la fum.La alta firma era un tip geolog, birou singur ca se uita pe niste nenorociri de harti si reproduceri mai mari ca cearceaful de la un pat dublu, deci nevoie de spatiu! Acolo iesea norul cand deschideai usa!Sincer, la cate curiozitati juridice am avut, nu m-a interesat niciodata daca era legal sau nu, avind in vedere ca pe mine ma ucid cu precadere, ai mei. In alta ordine de idei, am cazut din pat azi dimineata si pana la ora asta raportez ca am facut ardei umpluti, proaspeti, frumosi, deliciosi, i-am bagat si la cuptor ca sunt ferestrele spre nord unde ma aflu aici. Aseara mi-am luat titlul de supergazda ca le-am facut porumb fiert si mici, au mancat porumb ca disperatii, cica sa ne punem o dorinta ca e prima oara anul asta!!Deci per total un we de refacere dupa muncile titanice de ieri, ca nu era asa de rau daca nu era caldura aia nimicitoare! neata. da dumneata nu pleci in conced? oi fi scris cand si cum da daca citesc din urma nu mai scriu ca nu mai e timp.imi fierb si eu 3 porumbi ca-mi facusi pofta .....la mine e soare cu dinti, o sa le duc pe fete in parc putintel sa ia aer si atat, am spalat ca nu ploua si acum stau jos nitel sa ma hodin. maine sant in vizita si doar seara mananc acasa, pun slow cookerul inainte sa plec, pana ma intorc e gata. azi am dormit tarziu dimineata, nu mi-a venit sa cred ca eu si Cass inca dormeam la 9.30 ....Ada citea si isi bea cacao cu lapte in pat iar Sara era jos cu tati. pusese caldura si era cald si bine in casa, le-am facut brunch si am lenevit pana pe la 11 ca greierii toti ....as vrea zile de-astea mereu. ma duc sa golesc masina de vase ca mi se termina pauza Report
June 23, 201214 yr comment_154810 Eeee, as pleca eu in concediu, dar am hotarat sa facem niste renovari, deci max de concediu vor fi cateva zile probabil la mare, probabil de ziua domnului, asta ca avem un prieten foarte bun care e nascut cam in aceeasi perioada, de vreo 4 ani de zile isi fac zilele impreuna, ca doar invita aceeasi oameni, iar eu ca o buna reprezentanta ca speciei umane de sex feminin l-am convins pe amic ca cel mai bine facem circul la mare! Si cand a venit amicul cu propunerea, a fost cu aviz pozitiv! De unde rezulta ca nu trebuie sa faci presiuni, sa obtii rezultate bune! Singura parte neplacuta este ca avem vreo 5 prieteni nascuti in iulie, unii raci, unii lei, eu sunt nascuta in august, la inceput, la ziua mea nu mai are nimeni chef sa vina, ca doar ne-am tot vazut toata luna!Noi am fi vrut sa mergem la Budapesta, dar poate mai toamna! pana atunci fac porumb fiert si fac pofta! Report
June 23, 201214 yr comment_154819 'Neata ! Mi-s bosumflata . Vremea asta capricioasa mi-a furat placerea unui gratar la iarba verde . Ieri cald (vreo 24 grade) si bine , azi e innorat si sta sa ploua . Cica va ploua si azi si maine Eu nu cred ca se mai face vara si aici Vara ocoleste Finlanda . Ieri a fost frumos la zoo , dar scurt . Inchideau mai devreme pentru ca era sarbatoare . Am stat doar vreo 2 ore ,in timp ce vizitarea pas cu pas ar fi durat vreo juma' de zi . Iza e cazut in nas de vreo 3 ori , impiedicata fata am . Va doresc un sfarsit de saptaman frumos ! Report
June 23, 201214 yr comment_154823 'Neata ! Mi-s bosumflata . Vremea asta capricioasa mi-a furat placerea unui gratar la iarba verde . Ieri cald (vreo 24 grade) si bine , azi e innorat si sta sa ploua . Cica va ploua si azi si maine Eu nu cred ca se mai face vara si aici Vara ocoleste Finlanda . Ieri a fost frumos la zoo , dar scurt . Inchideau mai devreme pentru ca era sarbatoare . Am stat doar vreo 2 ore ,in timp ce vizitarea pas cu pas ar fi durat vreo juma' de zi . Iza e cazut in nas de vreo 3 ori , impiedicata fata am . Va doresc un sfarsit de saptaman frumos ! si Finlanda si Norvegia, asa se plang si pretinele de acolo Report
June 23, 201214 yr comment_154832 Eu am adus mititeii ,pun acusi si gratarul sa-i fac , cine aduce soare ? Report
June 23, 201214 yr comment_154834 Uite Izuk, si soare dar si putina umbra sa ne mai racorim in caz ca ni se face prea cald Report
June 23, 201214 yr comment_154838 neata. da dumneata nu pleci in conced? oi fi scris cand si cum da daca citesc din urma nu mai scriu ca nu mai e timp.imi fierb si eu 3 porumbi ca-mi facusi pofta .....la mine e soare cu dinti, o sa le duc pe fete in parc putintel sa ia aer si atat, am spalat ca nu ploua si acum stau jos nitel sa ma hodin. maine sant in vizita si doar seara mananc acasa, pun slow cookerul inainte sa plec, pana ma intorc e gata. azi am dormit tarziu dimineata, nu mi-a venit sa cred ca eu si Cass inca dormeam la 9.30 ....Ada citea si isi bea cacao cu lapte in pat iar Sara era jos cu tati. pusese caldura si era cald si bine in casa, le-am facut brunch si am lenevit pana pe la 11 ca greierii toti ....as vrea zile de-astea mereu. ma duc sa golesc masina de vase ca mi se termina pauza da ce pui matalutza in slow cooker?edit ca sa zic ca ai chiar un baietel de zahar, Raphi al meu la 6:30 isi vrea sticluta cu laptic si apoi mai trage un somnic pina la 9. Dar invariabil vrea lapticul la ora aia. Report
June 23, 201214 yr comment_154839 pun corned beef cu cuisoare, ceapa, foaie de dafin, un pic de zahar brun(1 lingurita la 3l de lichid), otet de vin si apa. cand ajung dupa masa pun cartofi intrgi, morcov si juma de varza tot acolo(astea dureaza putin sa se faca) si fac sosul alb de patrunjel. si gata. cred ca am sos la plic, daca nu am il fac. si gata cina si toti mananca, nu fac nazuri ca la alte chestii. Report
June 23, 201214 yr comment_154861 Azi dimineata era mai rece dar arde soarele bine de tot. Insa in week-end va fi racoare asa ca sper ca va mai racoriti si voi acasa. poate prin alte zone din tara, la Buzau n-ai sa vezi racoare. Azi is 36 anuntate. nu stiu cum e afara, am AC la 23. dar de luni ma duc eu dupa racoare, yeah! Mirela, mi-am imaginat scena aia casnica, cu voi toti cu burtile-n sus, ca greierii. Cred ca mi-ar placea la tine. un we linistit va doresc! Dorina, la tine-i prea rece, la mine-i prea cald...hai sa ne-ntalnim la jumatea drumului, pe la Stella, asa! Report
June 23, 201214 yr comment_154875 moatzo exact asa eram, copii pe mocheta la tv toti 3, eu cu laptopul in brate si ta'su la fel (pe canapea amandoi dar la pol opus ) Report
June 23, 201214 yr comment_154879 Moatzo, eu va astept cu drag...azi e cald si aici, dar in gradina la umbra e opk.Azi iar m-am nervat contra vecinilor de peste drum....frate nu ar taia crengile si smulge ierburile, care cresc in prostie...am umplut 5 saci mari de 110 l , si sunt franta, cat am muncit ....am si tras un pui de somn. si acum tre sa ma pregatesc de plecare, zau ca azi as fi preferat sa stau acasa...asta este.bonus am si tuns o parcela de gradina de iarba care era ....hoho. Report
June 23, 201214 yr comment_154883 Moatzo, eu va astept cu drag...azi e cald si aici, dar in gradina la umbra e opk.Azi iar m-am nervat contra vecinilor de peste drum....frate nu ar taia crengile si smulge ierburile, care cresc in prostie...am umplut 5 saci mari de 110 l , si sunt franta, cat am muncit ....am si tras un pui de somn. si acum tre sa ma pregatesc de plecare, zau ca azi as fi preferat sa stau acasa...asta este.bonus am si tuns o parcela de gradina de iarba care era ....hoho.Stella draga mea, tu cred ca functionezi pe baterii Duracell Nu stiu de unde ai atata energie Am dormit si eu astazi pana la 9 si jumatate si numa' niste musteti care nu mai aveau rabdare m-au trezit (musteti de pisic). Ciudat ca eu si in week-end ma trezesc cel tarziu la 7.30-8.La noi noaptea a fost racoroasa, acum insa se simte un pic umezeala, fug sa inchid usile. Izuk pare rau de tine..dar cand te lovesc peste 30 de grade de caldura, tare draga imi e ploaia si vremea mai racoroasa.. Report
June 23, 201214 yr comment_154889 Multumesc tuturor pentru urarile de vreme buna la mare. Rapoortez: pana la 16 soare canicular, pe plaja oleak de briza racooroasa, apa marii la temperatura baii de bebelus. Parca niciodata nu am prins-o asa de calda. Supeeer! La 16 a aparut un mare nor negru, credeam ca vine mare furtuna, dar deocamdata doar umbra. Bea e in elementul ei: adora apa de mare. Atat sub forma de bautura (bea apa din galetusa cu lopatica si paharelele), cat si in scop de balaceala. In caz de balaceala, are un singur scop: capul la fund! Asta nu e copil. Asta e delfin!!! Pacat ca nu stiu sa atasez foto, ca transmiteam cu tot cu poze. Angel, ce e corned beef? Frumoasa scena!!! Chiar si Junior se uita la tv? Picea nici acum. Ea tb sa aiba permanent activitate, e intr-o continua miscare! Acum am noroc amandoi dorm lungiti pe sezlonguri... parca's rude - Izuk, merg micii cu bere si la umbra. Pofta sa fie! Arata bineee! Uma, la mine acasa nu fumeaza nimeni, doar eu... afara in curte. La parinti fuma tata si ma deranja fumul.La serviciu, eu am impus regula cu fumatul afara din birou acum 9 ani. Inainte am lucrat 9 ani la o multinationala, care avea loc special de fumat...unde nu era prea grozav sa fii vazut prea des, dar eu pe vremea aia nu fumam, la 25 m-am apucat, nu as mai fi facut-o! Ioi, pe 19 iulie implinesc 18 ani de munca. Oare cand as putea iesi la pensie? Eu urasc sa-mi miroasa hainele a tutun, de aia spal la foc continuu, chiar dc nu fumez in spatiu inchis...exceptie cand ies la restaurant/bar/club etc... Abia astept sa va arat coloratele. Oare cum pot pune atasamente, zice ca "you cannot manage attachments using Lo Fi theme. Dar nu stiu dc e de la foorum sau de la bb?! Mi-e si mie somn, am dormit tare putin in ult 2-3 sapt. E o vreme numai buna de somn! Woaw Stella! Relax! We splendid tuturor! Report
June 23, 201214 yr comment_154895 Seara buna! Sa va plictisesc putin cu ale mele Azi am fost de dimineata la praznic la matusa si la unchiul (fratele unchiului decedat de craciun,i-au facut de 6 luni)la ora 9 fu' la cimitir la mormant apoi cu preotul acasa toate' lumili' la masa la 10. Biata matusa e o eroaua' in toata puterea cuvantului nu stiu cum de mai statea in picioare saracuta,il rugase pe unchiul ieri sa fiarba pe seara (mai pe racoare) graul de coliva si fasolea pt. bors ca atunci cand vine ea de la munca sa se apuce de gatit,pff...mare ajutor unchiul a adormit la tv. s-a trezit pe la 4,30 dimineata a vazut lumina in bucatarie si a laudat-o pe matusa ca s-a trezit asa cu noaptea in cap ea saraca nici nu pusese capul pe perna Asa ca i-am fost de ajutor la pus in farfurii, servit la masa si spalat vase pe masura ce se aduceau asa ca i-am lasat ordine saracuta !Ne-a umplut de mancare si la pachet! Meniu de post ,bors de fasole cu tarhon!cu ceapa verde... Pilaf cu peste ,salata de varza.. Sarmalute cu ciupercute Coliva Totul a fost delicios ,se manca tot din farfurii,au mai fost rachiu ,vin, sucuri. Bub' a ras bors de fasole si a strans toti colaceii de pe la masa iatal cu o parte din prada ( putetzi tza' mancatzi de toate da de colaceii mei tza' nu va atingeti ) E disperat dupa colaceii astia de la pomana ii mananca,cu o pofta maxima sa vezi cum isi indeasa in gurita! La noi e bine ca azi a fost inorat si o briza de vant asa ca am scapat azi de canicula ! Seara faina tuturor va urez! P.S Maine o luam de la capat ca sarbatoresc parintii mei 39 de ani de casatorie! Hi hi,are tata iar ce glumi maine pe seama asta,e placerea lui in fiecare an... Report
June 23, 201214 yr comment_154900 Ioi, pe 19 iulie implinesc 18 ani de munca. Oare cand as putea iesi la pensie?Abia astept sa va arat coloratele. Oare cum pot pune atasamente, zice ca "you cannot manage attachments using Lo Fi theme. Dar nu stiu dc e de la foorum sau de la bb?!Vechimea minima o ai (acu' limita e de 14 ani), da' inca n-ai varsta. Asa ca tot pan' la sfantu'-asteapta mai ai de tras..... Nu mai continui discutia cu varsta exacta, ca astia tot vor s-o duca spre 70 de ani.. te cata moartea acasa si tu esti la munci! Cat despre poze - e problema profilului cu care te loghezi. Mai precis, tema nu-ti permite sa atasezi poze. Tre' sa te duci in josul paginii, stanga si sa selectezi orice altceva in afara de Lo Fi theme. Report
June 23, 201214 yr comment_154916 Daniella, banuiesc ca bb e BlackBerry, sau? Atunci cum zice Foxyy, jos de tot alegi. Report
June 23, 201214 yr comment_154950 Inca doua ore si plec la concert Roger Waters - THE WALL Tour 2012..aduceri de aminte cu Pink Floyd Report
June 24, 201214 yr comment_154957 Daniela, nu stiu sa-ti zic ce e, sincer ...e o bucata de carne pe care eu o gatesc asa cum ti-am zis, e englezeasca reteta....o sa intreb pe soacra sa-mi zica. Report
June 24, 201214 yr comment_154961 Neatza, Daniella, din cate stiu eu e carne la conserva...tip cutiutele de simmenthal din Italiahttps://www.google.ch/search?rlz=1C1AVSX_enCH383CH383&aq=f&sugexp=chrome,mod%3D15&q=corned+beef&um=1&ie=UTF-8&hl=fr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=vJzmT8-EHu7Y4QSf1ZSQAQ&biw=1920&bih=965&sei=w5zmT4TWJObm4QTN2IGIAQ Am fost ieri la coleg , carte sta undeva la tara, si are o tarla mare pe langa casa, plus la 10 min de masina, alta cu diversi pomi, deci si ciresi...am mancat direct din copac...o nebunie; la fel de bune ca ciresele de la Bonicei.am ajuns aseara pe la 1h , si am dormit dusa;dar acum m-am trezit sa vad daca mister fiocco a venit din mahala( ma nou face excursii cateodata si noaptea prin vecini; vaz ca e inca pe coclauri, asa ca am intrat pe la han sa dau binete)o zi faina la tulemond. Gianino, las colaceii bàietului, da eu iau din coliva si oleac de bors. Sa fie primit. Report
June 24, 201214 yr comment_154967 Pe cat de harnica am fost ieri, azi am fost complet amortita pana acum. E drept ca ieri a fost zapuseala groaznica si eu am stat la laptop numai in curent, m-am trezit cu o durere de spate de n-am chef de nimic, vad ca m-a mai lasat stand in fotoliu la caldura, deci nu e ceva clinic, sunt muschi intepeniti.Bine ca am mancare, dar n-am rosii si cartofi si mi-a facut stella pofta de cirese, deci tot ma duc in piata! Dupa aia nu mai fac nimic, tip nici nu misc de la televizor! Report
June 24, 201214 yr comment_154975 70 ani??? Doamne fereste!!! Merci Fooxyy si Maya. Blackberry, dar nu am reusit sa schimb, nu-mi da sa aleg dp ce apas pe schimba tema. Am vazut rasaritul din pat azi dimineata printre gene, adormita. Azi la Mamaia dimineata soare, dar un vant napraznic, nu se putea sta pe scaun. Pe la 8 jum s-a inorat, pe la 10 a inceput sa ploua. Asa ca am luat micul dejun si ne-am mutat mai in sud, eforie nord. Aici valuri mari, nor, dar fara vant exagerat. Dupa pranz tempoorar noros, combinat cu soare. Valurile, bucuria delfinasului si a lui tati! Vreau si eu cireseee!!! O duminica frumoasa sa aveti! Report