Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Da de ce te exprimi doar in gand draga Geluta daca imi permiti sa te intreb?! Si ce-i cu fatzuca ceia trista?! :D Sper ca esti bine si nu ai vreo suparare! :D :D

Motzulin' nu-i drept,dar sa stii ca si sotul e ultima zi de conced' de maine gata prima zi (24 de ore) la munca :D

Va pupez pe toti si care puteti nu mai stai bre prin colturi ,iesiti la han la o barfa :D

Asa, pur si simplu- e unul din modurile mele de exprimare. Cat despre tristete, ha, ha, n-ai brodit-o, ca n-am timp de incruntari! Dau trante cu caldura, ce-i drept...in week-ul trecut la Costinesti , in week-ul viitor la mare la bulgari, pe 13 iulie plec in Italia, Sardinia. Si mai si gatesc intre doua sejururi ca sa nu-mi ies din mana!

Paii! Ma bucur atunci pt. tine plimbareato' =)) :D

Am avut impresia ca poate esti siupi' sau ceva! Ma bucur ca nu e asa! :D

si-as vrea sa vb mai mult cu voi, dar asa sunt eu mai... mutulica, desi-s o vorbareata precupeata, ma abtinez de multe ori de la a zice ceva.

asta nu e bine, nu e bine!

Va pupez si ma duc sa ma rog sa-mi treaca durerea de cap!

[i]ai facut si matanii? :D

io zic sa iei un hap, ca tre sa traiesti si tu, si aia de le fac.[/i]

Da de ce te exprimi doar in gand draga Geluta daca imi permiti sa te intreb?! Si ce-i cu fatzuca ceia trista?! :D Sper ca esti bine si nu ai vreo suparare! =)) :D

io cred ca n-a tras bine cega, asta tre sa fie! Gela, :D

Hi, hi, hi, cand nu trage apelez la rezerva de stat din lada mare, vreo 20 de bucati tot gasesc pe acolo si lungesc cu multa saramura ca s-au copt rosiile si ardeiii la solar si tot pun de-un gratar cu gasca, care gasca, jur pe rosu ca e una vesela! :D

Va multumesc ca m-ati strigat si mi-ati simtit lipsa! sunteti toate niste dragute! Boni, nu, nu ai pierdut nik, nu/s in concediu ci am perioada aia grea de va anuntam, lucrez din zori si pana in noapte, nu am avut timp nici sa bag ochiul pe aici, nici sa deschid macar pagina. Asas ca nu mai puteam de dor si de curioasa sa vad ce au facut micutii, ce fac mariceii cu examene, ce fac ai mari cu bune si rele, am stat in doua seri pana la 2 si am reusit sa citesc la han, la bubuleti, la artisti, la oje si la detox.

Nu am cum sa mentionez pe toata lumea, ca nu mai am destula memorie, s-a cam scris ceva! dar m-am bucurat pentru bucuriile voastre, m-am intristat de cele rele, m-am infruptat din bunatatile postate si sunt alaturi de voi sa va fie bine tuturor si DD sa va aiba in paza pe toti! :D

Mult succes la examene Alex, motzul si new entry!

Am vazut Iza cea frumoasa, Bub - om in iarba si vreau si eu la laaac!!!, fetele frumoase de 2ut si toti bubuletii la topicul lor. Fie binecuvantati toti copilasii vostri!

Va pup tare pe toti si iertati ca nu reusesc sa-mi mai amintesc despre tot ce m-a miscat in ceea ce ati scris!

Noi suntem toti bine, sambata dimineata am tras o fuga la Mamaia pana duminica si mai tragem si we acesta. In rest plec la 8 si vin dupa 22 acasa ... e o perioada asa ...

ah, Stella, picea e bine, e a 3-a saptamana la rand la gradi!!! avem reclamatii de la gradi, ca bate copiii :shame: . A zis eduatoarea: mica, mica dar ii arde! offf! :D Sa-ti fie de bine vacanta si proviziile :D

Mutti, nici Bea nu doarme nici la gradi, nici acasa, a hotarat demult ca a dormit destul! Greu cu dormitul la noi dde 1 an incoace !!!! Elena e o frumoasa si o scumpa, am vazut-o, draga de ea :D Naspa cu educatoarele alea si ale lui Bub! Noi sunem la particulara ( m-am temut la noi de o cresa de stat) si suntem multumti, sunt doar 3 copiii in grupa si nu au educatoare decat asistenta pana in toamna, cand incep si ei grupa mica. Este foarte bine ingrijita; este gradi cu supraveghere video - asa ca dc nu doarme o vad prea bine .... . I-au trecut mucii tura asta in 3-4 zile, mai repede ca mie. Vad ca eu desi nu am fost bolnava de 25 ani, iau orice culege ea de la gradi.

Mutti drum bun si vacanta placuta cu picea! Nu pot inca sa confirm intalneala, sapt urmatoare sunt chematata la ordine in Italia si sambata tb sa ma intorc pt o nunta, desi as fi stat si pe we. We urmator nu stiu inca. Am retinut data si ora, ramane daor sa fiu in Bucuresti (noi vara nu prea stam in we in Bucuresti) si sa am cu cine lasa fata.

Gelutza, sper ca nu esti suparata pe mine, sau din cauza mea. Te rog sa ma ierti daca te-am suparat, ca eu stiu exact momentul cand te-ai retras!

petrecere frumoasa pe unde mergi si distractie maxima la gratariselile cu prietenii!

Any, iti trimit si tie un mare pup tocmai in frumoasa Sicilie!

izuk, splendid tortul! dar mai ales patroana care l-a comandat! :D

Zozo si 2ut drum bun, vreme frumoasa, distractie maxima si vacanta relaxanta! Sa veniti cu poze!

am si eu poze cu nastrusnica de la mare, dar nu am timp sa le descarc.... vedem mai incolo ..., pana atunci m-am clatit cu ale voastre!

Am uitat sa va spun, nepotul, fiul cel mare al fratelui meu a terminat clasa a 4-a cu EXCELENT, =)) alaturi de alti 2 copii. Deci a fost in primii 3 din clasa si nu s-a cotizat de catre parinti! Ma ingrozesc ce povesti aud de pe la scoli si calitatea profesorilor.

Noroc ca mai exista si pasari rare ca si Kora noastra :D Super pozele de la banchet! Arati trasnet, doamna!

Buna dimineata. Se anunta vremuri caniculare azi, coduri care mai de care mai colorate. Sper ca nu va avea nimeni de suferit din pricina asta. Stai in casa, beti muuuuuuuuuuuulta apa, folositi aerele conditionate daca-i nevoie si asteptati vremuri mai acceptabile pentru iesitul afara. :rolleyes:

Io-s la munci, pe baricade. Pun masa rapid, aerisesc un pin prin han, apoi o sterg la munci. Spor in toate sa avem! :rolleyes: Si un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti! :lol:

post-46-134034206795_thumb.jpg

post-46-13403420753652_thumb.jpg

post-46-13403420812035_thumb.jpg

post-46-13403420885853_thumb.jpg

post-46-13403420947342_thumb.jpg

post-46-1340342104487_thumb.jpg

Hi, hi, hi, cand nu trage apelez la rezerva de stat din lada mare, vreo 20 de bucati tot gasesc pe acolo si lungesc cu multa saramura ca s-au copt rosiile si ardeiii la solar si tot pun de-un gratar cu gasca, care gasca, jur pe rosu ca e una vesela! :rolleyes:

Ce pofte-mi faci tu mie... Vorbesti de pescuit, de lucruri sfinte pentru mine..... N-am mai fost la pescuit de........ nici nu mai stiu de cand...... de vreo 20 de ani, cred (din pacate)..... :rolleyes:

Am uitat sa va spun, nepotul, fiul cel mare al fratelui meu a terminat clasa a 4-a cu EXCELENT, :rolleyes: alaturi de alti 2 copii. Deci a fost in primii 3 din clasa si nu s-a cotizat de catre parinti! Ma ingrozesc ce povesti aud de pe la scoli si calitatea profesorilor.

Bravo si felicitari copilului! :rolleyes:

Buna dimi'!

Dany ma bucur sa te vad,sper ca Bea e bine cu manuta si ca nu va ramane cu semn :lol:

Fox multumesc de festin si de sfaturi exact asta intentionez sa fac,am pus deja o masina de spalat,in rest mai am vreo 2 rufe care trebuie sa le spal de mana ca-s mai sensibiloase,cu caldura asta or sa se usuce rapid !

O zi minunata tuturor! :rolleyes:

:rolleyes: si o urare de sezon:'' canicula usoara si suportabila va urez'' :hug:

Neatza, eu azi am program administrativ, trebuie sa spal peste tot , pereti etc. sa scot mirosul de fum de tigara! Vorba omului, spala si pisicile! Nu stiu cat rezolvam eu cu oama care ma ajuta, dar trebuie! Nu urasc fumatul, desi chipurile ala o sa ma ucida, urasc cu pasiune mirosul de fum de tigara, i-am cam pus la colt pe ai mei, nu se asteptau sa fac asa de urat, ca doar m-au crescut cu tigara vesnic aprinsa!Sunt singura nefumatoare in toata familia!

Dany ma bucur sa te vad,sper ca Bea e bine cu manuta si ca nu va ramane cu semn :D

I-am facut 7 zile terapie cu lumina polarizata, o dracie de aparat, dar il folosisem si eu cand am avut tesuturile strivite la laba piciorului, ma calcase un prost cu masina, pe trotuar. Rezultatul e miraculos. Dupa 7 zile de terapie e ca noua, nu pare ca ii va ramane vreun semn. Daca o duc la doctorii care au zis ca semne, ca in 6 luni creste unghia normal etc, se crucesc si ei, cum s-a crucit si ortopedul care m-a vazut pe mine la picior...

in schimb cicatricele de pe obraz de la cazatura, precum si gaurile de la varicela rezista ... Nici timp nu am avut sa insist in ult 10 zile ...

Si ca sa va spun :rolleyes: cat sunt de toanta :rolleyes: , duminica la plecare avand tot harnasamentul cu copila, carut, 3 prosoape de plaja, schimburi, apa, snakcs, jucarii etc mi-am uitat geanta la plaja, cocotata sus pe spitele umbrelei. Am avut mare noroc ca m-au sunat de la plaja respectiva si mi-au zis sa fac cale intoarsa dupa ea. Eram aproape de Bucuresti, asa ca am trimis luni un curier. Maine tb sa duc omului o atentie :D Nu aveam bani mult, 100 lei si 15 euri, dar aveam cardurile, CI, permis conducere etc... Numai eu puteam sa fac asta ... La plecare ne.am uitat peste tot pe jos, dar nu si pe sus ... :hug: bine ca nu am uitat copilul :D

Am treaba iar ca la balamuc, dar am zis sa fac un pic de relas in the morning, aseara am plecat dupa 22 de la munci. uffa! Lasa ca maine la ora sunt la plaja ...daca o fi de plaja, ca la mamaie e: maine foarte noros si duminica ploaie, tunete, furtuna... Eh nu ne speriem asa de o ploicica de vara a zis tati ...vedem...

ma bucur si eu ca ca v-am vazut pe toate bine si pe ai mici! :lol: tinem pumnii pt examene :D

Oana ce o fce?

Oana e venita in tara! Deabea astept sa-mi povesteasca cum a fost ca deabea astepta sa-i vada pe ai sai (nu se mai vazusera de mult) :rolleyes:

Oana e venita in tara! Deabea astept sa-mi povesteasca cum a fost ca deabea astepta sa-i vada pe ai sai (nu se mai vazusera de mult) :rolleyes:

asta stiam, dar speram ca o sa dea un semn si de pe aici... :rolleyes:

nu au trecut 2 sapt de cand e plecata?

gata inchid, ca ma arde la degete ... pup tutlemondul de la han si de pe arta!

Oana a fost in tara. Acu' e inapoi la ea acasa si-ncearca sa-si revina.

deja s-a intors?

hello, hello!

Dani, asta-i viata? prea mult muncesti!

chiar de-o fi nor, tot o sa-ti faca bine iesirea. Pupam Beutza!

Zerda, o sa curga apele de pe tine, lasa treaba ptr cand s-o mai racori. Io nu-s buna de nimic pe caldurile astea. Cu toate ca stau numai cu aere, pe mine ma afecteaza psihic. am sechele mari in ceea ce priveste caldura excesiva. 38C azi la noi. nu pot sa ma bucur de zilele placute din cauza fricii ca vor veni zile caniculare. s-o fi chemand in vreun fel fobia asta, de canicula?

Foxule, ma ia o foame cand vad mesele tale zilnice, valeu! io-s sadica ca intru pe forumul asta, da' nu ma-ndur de voi.

va urez sa suportati si ziua asta! :rolleyes:

Gela,te-am vazut :rolleyes:

Da un semn ca mie dor de tine :rolleyes:

Uite ca dau!

V-am citit tot timpul,fara sa ma scund dupa perdea, cu Id.-ul la vedere.Din moment ce sunt aici si va citesc, inca exist!

Ma bucur si ma intristez alaturi de voi,dar ma exprim in gand.:D

Sanatate si mult bine tuturor!

Ioi,ioi,am simtit in cele scrise de tine ca esti suparata sau deranjata ca te-am strigat, dar sincer chiar imi era dor de tine.Eu n-am zis ca te ascunzi dar voiam sa mai schimbam o vorba la han.

Ma bucur ca esti bine si te pupici :hug: :lol:

Ah, uitasem sa dau binete

Si la noi azi e cald rau de tot si de sambata am inteles ca o sa vina ceva ploi si vijelii.

Spor la treaba la toata lumea si o zi buna

Va las niste fructe ca pe caldura asta merg de minune

post-1233-13403531584918_thumb.jpg

Dani...pacat :D

Mie-mi merge bine , a chiulit o clasa :rolleyes: :rolleyes: :hug: si cu urmatoarea mi-am dat intalnire in oras , e ultima ora ( saptamana viitoare nu-i mai vad), mergem la o inghetzata!

Apoi cumpi...si dupa aia ma duc sa iau cupilu#...sa speram ca adormit.

Dani? de cata vreme nu mai doarme Bea la amiaza? si nu e maraita? cand se culca seara? Elena a rezistat ieri pana la 8 seara , la spalat a cam marait...parca era pe alta planeta...si la plimbarea de dupa-masa n-a mai vrut pe jos , am carat-o in bratze. ( noi nu mai folosim carutzul decat in concediu si cand suntem plecatzi , acasa sau prin zona merge pe jos)

Va pup. Mai dau niste tel ca am prins un copil care chiuleste de la practica :D , a crezut ca nu-l controlez , banditul :lol:

Buna ziua!!!

Dimineata am fost un pic ocupata cu niste hartoage, dar acum le-am terminat si am intrat sa vad ce faceti?!

Multumim "matusilor" pentru gandurile bune si urari si cu atatea "matusi" pe langa el, nu se poate ca Alex sa nu faca treaba buna!!! :rolleyes:

Iar "matusa" Zerda nu este mastera cea rea, asta sa fie clar, eu cunoscand-o pot sa spun cu mana pe inima! :drool:

Tanti vecina cu pricina nu a mai dat vreun semn de viata, chiar ma intreb daca o sa mai aiba tupeu sa o faca.

Alex a fost dimineata la pregatire la mate si acum dupa ora 12,00 o sa aiba la romana si toate astea la scoala cu profele lor. Eu am vorbit serioa cu el, el este linistit, de aceea nici nu vreau sa-l stresez, este sigur pe el, pe ce stie, a tot facut teste si din cartile de la scoala si de pe net si asta imi spunea chiar ca nivelul este mediu si ca nu are cum sa nu faca treaba buna. Ii trebuie concentrare, atentie, fara graba. Mi-a placut ca si doamna lor diriginta i-a incurajat, le-a zis sa priveasca examenul ca pe o teza, sa nu fie stresati si pe 29 iunie seara si-au dat intalnire in curtea scolii sa se bucure, asa sa fie! de rezultatele obtinute.

Va las si eu ceva bun si ma duc la treburile mele!

post-88-13403573397032_thumb.jpg

post-88-13403573459993_thumb.jpg

post-88-13403573548808_thumb.jpg

post-88-1340357372362_thumb.jpg

Pup pe toate hangitele, pe toti puii mai mari sau mai mici si va urez din suflet un week-end racoros si frumos!

Ajung si eu sa va salut .

Azi e zi libera aici , asa ca am sot acasa , deci cerinte speciale la mancare - cartofi prajiti :drool: , cotlete de porc , salata si o bere rece . Bun , ca eu nu am liniste , am facut si un chec sarat si am pregatit niste carne de mititei pentru maine .Iza a spus clar "eu vreau ciobitza" ...asa ca s-a facut ciorbita . Mai vrea cineva ceva ? Ca fac :rolleyes:

Cica vor sa mergem la zoo , cum vor ei , nu ma opun .

Ajung si eu sa va salut .

Azi e zi libera aici , asa ca am sot acasa , deci cerinte speciale la mancare - cartofi prajiti :drool: , cotlete de porc , salata si o bere rece . Bun , ca eu nu am liniste , am facut si un chec sarat si am pregatit niste carne de mititei pentru maine .Iza a spus clar "eu vreau ciobitza" ...asa ca s-a facut ciorbita . Mai vrea cineva ceva ? Ca fac :drool:

Cica vor sa mergem la zoo , cum vor ei , nu ma opun .

Io vreau sa faci ceva! Se pune??? Fa un drum pana la mine si adu-mi cate-un pic din fiecare fel de mancare pregatit de tine azi. Drept bonus, ma jertfesc si primesc si-o felie de tort..... :rolleyes: :drool:

Intr-o buna zi cand am intrat la han am vazut cat de intepat i s-a raspuns Danielei , dupa ce isi varsase si ea focul aici si-si spusese parerile vis-a vis de anumite lucruri din realitatea ce o inconjoara. Nu am mai putut sa scriu , dar am luat atitudine si tot atunci mi-am luat si pauza de han din dorinta de a nu calca pe cineva pe bataturi intr-o buna zi si cu problemele mele. Asta e tot. Ca sa nu mai fie nicio interpretare. Sunt o persoana cu atitudine si chiar daca anumite lucruri nu ma vizeaza pesonal, ma dor in aceeasi masura in care ma dor toate lucrurile care sunt cu susu-n jos in societatea in care traiesc. Subiectul s-a inchis demult, dar ca sa nu las loc interpretarilor pentru lipsa mea de la han am venit cu completari. Nu e nimeni vinovat, doar eu si principiile mele de la care nu abdic nici macar in spatiu virtual!

N-as fi redeschis discutia si nu as fi vrut sa dau nicio explicatie dar vad ca anumite persoane se invinovatesc pe nedrept;le rog sa nu o mai faca, imi sunt prea dragi! :rolleyes:

Sper din suflet ca lamuririle mele sa nu creeze nici cel mai mic disconfort la han, fiindca nu asta am dorit prin aceasta postare. Va doresc week. placut si ma duc in zmeuris, la racoare!

Buna ziua si de la mine chiar daca e cam cald.Acum in casa sunt 27grade, copilasi dorm in body si tot sunt transpirati saracii,noaptea abia dorm de caldura.

Ma bucur sa vad ca toata lumea e bine,va salut si va imbratisez cu mult drag pe toate de aici de la han,chiar daca nu scriu zi de zi va citesc mereu si imi place ca am multe de invatat si ma simt printre prietenii adevarati,pentru ca in viata reala nu prea mai gasesti prieteni ,doar par a fi dar defapt sunt niste falsi abia asteapta sa iti spui necazurile ca mai apoi sa rada sau sa te barfeasca pe la spate.Sper ca mai incolo sa am si eu curajul sa ma destainui voua,dragi prieteni despre mine si viata mea,mi-ar prinde bine pentru ca m-as mai descarca de toate gandurile si problemele pe care le tin in mine ca intr-un cufar.

De multe ori ma pun la PC si incep sa scriu dar apoi renunt de teama sa nu stric atmosfera de aici sau pur si simplu sa nu fiu ca un intrus.

:drool: si ma bucur tare mult ca existati!!!!! :rolleyes:

Buna ziua si de la mine chiar daca e cam cald.Acum in casa sunt 27grade, copilasi dorm in body si tot sunt transpirati saracii,noaptea abia dorm de caldura.

Ma bucur sa vad ca toata lumea e bine,va salut si va imbratisez cu mult drag pe toate de aici de la han,chiar daca nu scriu zi de zi va citesc mereu si imi place ca am multe de invatat si ma simt printre prietenii adevarati,pentru ca in viata reala nu prea mai gasesti prieteni ,doar par a fi dar defapt sunt niste falsi abia asteapta sa iti spui necazurile ca mai apoi sa rada sau sa te barfeasca pe la spate.Sper ca mai incolo sa am si eu curajul sa ma destainui voua,dragi prieteni despre mine si viata mea,mi-ar prinde bine pentru ca m-as mai descarca de toate gandurile si problemele pe care le tin in mine ca intr-un cufar.

De multe ori ma pun la PC si incep sa scriu dar apoi renunt de teama sa nu stric atmosfera de aici sau pur si simplu sa nu fiu ca un intrus.

:drool: si ma bucur tare mult ca existati!!!!! :rolleyes:

Eu te astept la interval cu urechea ciulita, daca vrei sa te descarci! :drool: