June 20, 201214 yr comment_154197 Bonjur! Io de cand va stiu? Cred ca din 2007 , io mi-s mai tinerica :D Ma pregatesc de bagaje......... Sa speram ca azi dupa-masa ma lasa fata , ieri iar ma- terorizat , n-a dormit nici ieri de amiaza. Am fost unpachet de nervi cand am luat-o de la cresa: nedormita (fata s-a invatzat deja : ea canta in dormitor , alea o scot afara , ea nu mai trebe sa doarma , se poate juca in continuare), putzea de-tzi lua auzul , m-am dus sa o schimb...in fine , se vedea ca era de multa vreme asa , era rosie saraca ( va scutesc de restul amanuntelor).... Am chemat-o iute pe Silke sa-i arat...aha..ah so? , se poate sa fi facut inainte de a merge la nani...pai de ce n-atzi schimbat-o? pai..i-am zis la Silvia..ca ea a avut ora de pregatire....in fine... De fapt nu-i prima data , in ultima vreme se intampla cam des....de ce? pt ca in ultima vreme au fost schimbari de personal: 2 educatoare au plecat....in locul lor s-au intors 2 din concediu de maternitate / ingrijire a copilului...una dintre ele vine numai lunea ( deci 20% munceste) cealalta are si bebelusa de 14 luni dupa ea Pai catea grija poate asta sa aiba de copii? Eu tot timpul o vad cu fata dupa ea , e normal sa umble dupa ma-sa picea , nu? Azi dimineatza le-am spus scurt si raspicat: E IMPORTANT CA ELENA SA DOARMA AZI LA AMIAZA. Daca nu putetzi , ma sunatzi si o iau acasa si o culc acasa!!!! Oricum , astept inca scuze pt ce s-a intamplat ieri!!!! Vineri merge Vali la cresa ca muta un castel din grupa in camera de miscare ( asa-i zic ei la camera aia) si au intrebat daca pot niste parintzi sa-i ajute. Apoi daca Vali isi da drumul...nu-l mai opreste nimeni!!! Sa vedem ce se intampla azi. La ora 1 o sa sun sa vad daca a adormit. Report
June 20, 201214 yr comment_154200 Hi hi! rade sotul ca a vazut besciamella''(asa ma mai striga prin casa beshamel!!'')il amuza pe el asta ... Giorgi' e fierbinte borsul te servesc acusi! P.S:Fuu,fuuu!! (suflu in el sa nu te frigi bre' la limba ) Report
June 20, 201214 yr comment_154201 Eu am trei copchii pe care ii tin de etalon - Denise, Alex si Marco. Si cand ii vad cat de mari sunt, mai sa cred ca ..da, intinerim si noi Maya din 2004 te stiu, daca nu ziceai nici nu ma gandeam de cand ne stim ...si pe Adriana si pe Marco....Copiii nostri au crescut printre mesajele forumului sub ochii nostri.Marco a trecut de faza cind ajuta la amestecat prin bucatarie (imi mai actualizez zilele astea "ciornele" de pe blog si ii mai vad minutele prin pozele vechi ) Ieri a trecut teoria la examenul pentru carnetul de condus motocicleta urmatoare, anul asta o schimba.Eu tot timpul o vad cu fata dupa ea , e normal sa umble dupa ma-sa picea , nu?Aici nu li se permite asa ceva, daca au copilul in aceeasi scoala e automat la alta grupa.Iar la scoala separa si gemenii, unul intr-o clasa altul intr-alta. Report
June 20, 201214 yr comment_154202 Geany,si noi am luat anul trecut un receiver de la RDS, l-am folosit cateva luni in dormitor la Cristi darl-a scos ca nu prindea nu stiu ce canale importante pentru el parca gsp si inca unul sau doua dar nu le mai tin minte si unele erau codate ,adica daca voiai sa le vezi trebuia sa platesti in plus ,adica in afara de abonament parca mai costa 5 sau 7lei pe luna ca sa vezi respectivele programe.In schimb eu mi-am luat un stick pentru net de la ei ,pentru leptop,mergea destul de bine dar cascata de mine nu stiu unde l-am pus ca nu il mai gasesc de vreo 2 luni Ciorbita de la tine vreau si eu Report
June 20, 201214 yr comment_154206 Acum am si vazut-o ,yammi, yammiAs lua trenul pana la tine :D Report
June 20, 201214 yr comment_154208 Acum am si vazut-o ,yammi, yammiAs lua trenul pana la tine :D Fetele ,scuze ca nu am mai raspuns la fiecare in parte cu educatoarea ca sa nu incarcam topicul cu asta dar pup si multumesc Lili draga de acum vara cald,cred ca supa de rosii si deastea',de sezon,abea astept sa se termine tura asta de castraveciori de vara sa pun si cu felii de pepene cam asta am eu in plan pe viitor dar maine gata pe malul apei ,la umbra nu gatesc nimik apoi sot de serviciu' gata conced' ,mai are o bucata in august asa ca eu cu coptii' iar mai nimic,chifle umplute sau batoane,paste ,vad eu deci inchis la bucatarie ...cred Report
June 20, 201214 yr comment_154209 Adriana , femeia asta nu e la grupa Elenei , in mod normal. Dar...copiii sunt impartztzi in 2 grupe numai de la 9 la 12. In rest , sunt impreuna....Asa ca ea devine si educatoarea Elenei in afara orelor de varf.......adica de la 8 la 9 si de dupa somnul de amiaza pana cand o iau.... Am mai zis , nu o vad decat cu fata dupa ea...ba in bratze , ba de manutza....pai ce poate sa faca ea cu o singura mana? Report
June 20, 201214 yr comment_154221 Geany,mancarurile astea de sezon sunt cele care imi plac mie.De aseara am decretat ca pun lacat la aragaz.Aseara am facut si eu ficatei cu ceapa si bacon la tigaie, mamaliguta,carnaciori prajiti,bulz cu branza de burduf si cascaval,cartofi prajiti,salata pentru mine si pentru restul mujdei de usturoi si pana am terminat de gatit am crezut ca ma sufoc in bucatarie,erau 38 de grade.Si alalta ieri seara la fel ca am facut pireu si snitele de pui si orez cu lapte.Nici mancare nu imi mai trebuia cand am pus masa.Asa ca azi mancam ce mai gasim prin frigider ca eu nu mai dau drumul la aragaz. Report
June 20, 201214 yr comment_154222 Geany,mancarurile astea de sezon sunt cele care imi plac mie.De aseara am decretat ca pun lacat la aragaz.Aseara am facut si eu ficatei cu ceapa si bacon la tigaie, mamaliguta,carnaciori prajiti,bulz cu branza de burduf si cascaval,cartofi prajiti,salata pentru mine si pentru restul mujdei de usturoi si pana am terminat de gatit am crezut ca ma sufoc in bucatarie,erau 38 de grade.Si alalta ieri seara la fel ca am facut pireu si snitele de pui si orez cu lapte.Nici mancare nu imi mai trebuia cand am pus masa.Asa ca azi mancam ce mai gasim prin frigider ca eu nu mai dau drumul la aragaz.38?!.. ..clar sunt alintata rau ,la mine 31,3 si simt ca mor incet!! Gata fug sa-mi fac somnul de frumusete cu bub! Va pup! Report
June 20, 201214 yr comment_154240 Giorgi' e fierbinte borsul te servesc acusi! Sarut-mana pentru masa, ce bine arata borsul aista!!!! Report
June 20, 201214 yr comment_154245 Geany,mancarurile astea de sezon sunt cele care imi plac mie.De aseara am decretat ca pun lacat la aragaz.Aseara am facut si eu ficatei cu ceapa si bacon la tigaie, mamaliguta,carnaciori prajiti,bulz cu branza de burduf si cascaval,cartofi prajiti,salata pentru mine si pentru restul mujdei de usturoi si pana am terminat de gatit am crezut ca ma sufoc in bucatarie,erau 38 de grade.Si alalta ieri seara la fel ca am facut pireu si snitele de pui si orez cu lapte.Nici mancare nu imi mai trebuia cand am pus masa.Asa ca azi mancam ce mai gasim prin frigider ca eu nu mai dau drumul la aragaz.38?!.. ..clar sunt alintata rau ,la mine 31,3 si simt ca mor incet!! Gata fug sa-mi fac somnul de frumusete cu bub! Va pup! DA, afara erau 33 si cum bate soarele toata ziua in bucatarie si cu 3 focuri + cuptorul aprins era sauna nu altaOdihna placuta Report
June 20, 201214 yr comment_154255 Caldura mare si la noi..se anunta tot asa 34C dar care se vor simti, datorita umiditatii ca 41C! E umed si de aia e mai putin placut decat 34C uscat Dar mai avem de suferit azi si maine, vineri se anunta 25C, cu umiditate 29C..si duminica 25 C. Pentru mine 25C fara umiditate, este vremea perfecta! Report
June 20, 201214 yr comment_154272 Si ce daca-i cald? EU AM NEEETTT!!!!!!!!!! Sper ca pentru mai multa vreme!Deci, ce mai faceti, ce-ati mai facut? Maine si poimaine s-ar putea sa intru doar putin, sa va citesc.Am de spalat, de facut bagaje, de epilat, de facut baie...Sambata dimineata pe racoare vrem s-o stergem! Yeeessss! Report
June 20, 201214 yr comment_154274 Mergi Zozo sa va distrati!! Sa vad poze XXX de prin locante! Report
June 20, 201214 yr comment_154275 Hello; zoazo ma bucur ca ai net, drum bun si concediu placut. o sterg la repetite...Gianinooooooooo, de-ar sti sotul tau ca eu la sosul ala ii zic..(beshinel) o sa rada si mai tare Anamaria , cum fu la cresa?Pup si eu tulemond, si o tulesc la repetitie...facui rapid intre doua ...una praji ciocolatoasa, si una cu lamaie...( ca mainefacem serbare ptr o colega ce iese la pensie, o sa mai fac maine disdemorgen nbiste croissanti cu jambon, sa fie proaspeti...ca e dupa repetitie de la 12h15-12h30copt vinetele ( abia azi am apucat) si vreo 4-5 ardei de aia maaaaaaaari galbeni. Report
June 20, 201214 yr comment_154277 Beshinel?! Stelino! Zuzule' conced' placut! Sa ai vreme superba si dixtractie' maxima iti urez! Report
June 20, 201214 yr comment_154279 Mergi Zozo sa va distrati!! Sa vad poze XXX de prin locante! Fataaaa! Doara ma stii catu-s de rusinoasa! Poze doar cu valul pe ochi, da? Acum, ca mai citii din urma, sa va zic si eu ca va stiu din 2007, mai mult 2008, iar prima-prima, cea mai prima culinareasa artistica pe care am cunoscut-o "pe viu"a fost...iti mai amintesti..., GIORGIANA! Ia aici: 7 iunie 2009, Cismigiu: Report
June 20, 201214 yr comment_154280 Aici nu li se permite asa ceva, daca au copilul in aceeasi scoala e automat la alta grupa.Iar la scoala separa si gemenii, unul intr-o clasa altul intr-alta. Nici la noi, ca educatoare, învatatoare & Co, nu ai voie sa ai proprii copii în grupa, clasa ta. Asta cu gemenii mi se pare aiurea sa-i desparta, mai ales daca nu vor. Si Denise a avut gemeni la gradi în aceeasi grupa. Si la scoala elementara au fost în aceeasi clasa, dar dintr-a patra s-au despartit ei, ca asa au vrut. S-au dus chiar la scoli diferite. Nu aveau probleme unul cu celalalt, doar interese de viitor total diferite. Care e motivul separarii? Report
June 20, 201214 yr comment_154283 Nu mai tin minte, poate sa se invete independente, el a avut din prima intr-a cincea o geamana si cealalta era la clasa paralela. Eu am avut din prima intr-a opta 2 gemeni, nici cind am terminat scoala eu nu-i distingeam pe unul de celalalt, pe vremea aceea erau imbracati mereu la fel. Colegele lui Marco niciodata nu se imbracau la fel. Report
June 21, 201214 yr comment_154343 Buna dimineata tuturor. Azi am zi lunga, seara am si-un curs, am de tras la greu. Ieri au fost numai peripetii la munca, tot sareau sigurantele (intr-o veselie). Sa vedem azi ce s-o mai intampla. Dar fara aer conditionat aici nu se poate.... eu sunt la etajul 2 (ultimul adica) si se incinge ca naiba camera.Va invit la o gustare racoroasa, cu fructe si suc de fructe. O zi frumoasa va doresc! Report
June 21, 201214 yr comment_154351 Buna dimineata!!!! Caldura mare, caldura mare, mon cher! Tot sper sa se mai racoreasca si sa ma pot odihni noaptea. Ma duc cu drag si spor la munca, dar va las cate ceva bun, YAM! Va urez o zi frumoasa si linistita! Report
June 21, 201214 yr comment_154354 Fataaaa! Doara ma stii catu-s de rusinoasa! Poze doar cu valul pe ochi, da? Acum, ca mai citii din urma, sa va zic si eu ca va stiu din 2007, mai mult 2008, iar prima-prima, cea mai prima culinareasa artistica pe care am cunoscut-o "pe viu"a fost...iti mai amintesti..., GIORGIANA! Ia aici: 7 iunie 2009, Cismigiu: Normal ca imi amintesc, imi amintesc cu drag ca am petrecut o dupa-amiza placuta impreuna si s-a legat o prietenie frumoasa. Pupici, fata draga si concediu placut! Report
June 21, 201214 yr comment_154355 Neata, iute si pe fuga!Vreau castronelul cu cereale si lapte si poate niste fruce, multumim de micul dejun.Boni, scuze ca nu ti-am raspuns ieri, mergem in Grecia, pe o insula, avem cazare intr-o vila care are (se pare) bucataria echipata, deci, teoretic, avem conditii de gatit.Va pup! Report