Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Suntem bine ...eu si dihaniile.

Dihania mica a terminat clasa a 8-a.

Ne asteapta emotii de examen pt liceu.

A crescut.... un barbatel de 2 m.

Mno si dihania mare e ok...cu regim cum stiati dar ii merge bine.

Si la noi e cumplit de cald. Le pregatesc ceva usor pt pranz iar pe seara pizza.

Nu stiu daca m-ai recunoscut, dar si eu m-am intrebat ce mai faceai tu si zburatoarele si dihaniile!! Imi pare bine ca te vad!! Bafta multa dihaniei mici!

hello, hello!

un we administrativ, bleah! nu-mi place!

Defraga, ce bine-mi pare sa te regasesc! de-ai sti de cate ori m-am gandit la tine! Ce mai faci, te duci la serviciu, stiu ca asta intentionai. Ma bucur ca-i bine sotzul tau si-i tin pumnii baiatului. E de-o seama cu Alex al Giorgianei.

Ce mai fac inaripatii ?

mi-ai luat vorba din gura!

astept sa se mai racoreasca si dau o tura-n tziganie, ca de-o saptamana s-a deschis Dragaica - o sarbatoare traditionala la Buzau- un fel de balci, de fapt.

Verb, daca inainte de meci ati avut asemenea paranghelie, aseara, cand s-au calificat grecii mai departe, cum fu? mai zi-ne despre ce se-ntampla pe-acolo, ca intereseaza subiectul.

Pup fetele :)

Bine v-am gasit!

Mult mi-a luat pana am dat de voi :hungry:

V-am recunoscut pe toate :D

Bine-ai venit!:D :D

Eu azi harnica foc! Nu stiu de ce ca ieri eram cam stinsa asa la capitolul energie!

Am facut tot mancare de fasole verde, cotlet la gratar, costite la gratar, chiftelute, sa vad cum le deturnez maine, momentan sunt doar facute si un kil de ardei copti! Care la noi in piata erau 7 lei cei mai ieftini, dar nu mai puteam de pofta! Pe nmaine am treaba cu masina de spalat!

Dar incet, asa, sa nu ma stresez! Am vazut caise cu 6 lei si ghiciti ce idei mi-au venit, dar m-am stapanit!

Azi erau 5 lei!Am luat eu! Si visinele dulci tot 5 lei!!!

Deci, asa cum bine remarcati, AM NEEEETTTT!!!!!!!!!!:hungry:

Yeeesss!Pupa-l-as io pa iel da baietel dastept!(da'tot io fusai mai tare!)

Gata!Atat am stat cu gura pa iel, pan-a trebuit sa cedeze, "ca nu scap de tine ca de raie!"" Ei, vedeti ce convingatoare-s? Bine, cred ca-l disperasem cu lasa-ma sa vad ce-au mai facut fetele"", "sa vad poze cu bubu", "daca vrei....cauta tu reteta, ca io n-am net!"

Deci, sa bem, dara! Yeeesss:headbang:

post-73-13399476401354_thumb.jpg

Si-o ultima felie din prajitura cu visine!

post-73-13399477728329_thumb.jpg

Si asta cu riscul sa nu mai aiba el net!Acum facem la jumate:ma mai lasa putin, apoi il las si eu pe el, sa vaza ce-au facut baietii lui pe elforum!Asa-i frumos, nu?:hungry:

Ce mai stiti de Gelutza si de Daniella?

Am intrat sa va salut

Azi am stat acasa noi batraneii ca cei tineri au fost plecati.Dar toata ziua am trebaluit , treburi marunte ca sa zic asa, am facut baie si acum pana incep meciurile mai citesc cate ceva pe net si bineinteles v-am citit si pe voi

Zoazo, ce ma bucur ca ai net :D

Defraga bine ai venit :)

Chiar mie dor de Gela, Cerra,Daniella, Any, ......... :hungry:

Va alas si eu cate o felie de prajitura cu visine si caise

post-1233-13399556054159_thumb.jpg

ia sa vedeti voi ce oferta de caciuli am gasit eu in Dragaica

post-100-13399557628483_thumb.jpg

ce zici Stellutzo, seamana cu alea rusesti?

si forme de nuci si de waffe, 25 de lei

post-100-13399558238114_thumb.jpg

si se cheama ca am luat cina-n oras?

post-100-13399558571338_thumb.jpg

io n-am putut sa gust ca mancasem o gogoasa, asa de buna!

Moatzo, seamana, dar parca prea-s colorate :occasion15:.

dupe gusturi!

fur si eu un mic de la conu' matali :)

Doamne, cred c-au vandut astia milioane de mici! de la mine se vede locatia balciului, zici ca-i un furnal.

misto cirese! am mancat si eu anul astaaaaa, cam multe. acuma au aparut pepenii, alta pacoste ptr mine.

Scuumpi, Moatzo, scumpi! 2.5 lei / kg...N-or aparea ei la Pogoanele si la Insuratei? Abia astept! Da'si ciresele de la bulgari!:)

Anyyyy, Deniii, Cerraaaa, Gelaaaa :occasion15:

Nu stiu daca m-ai recunoscut, dar si eu m-am intrebat ce mai faceai tu si zburatoarele si dihaniile!! Imi pare bine ca te vad!! Bafta multa dihaniei mici!

Cafeluta :*

Ei ce zici? :occasion15:

Inaripatii nu-i mai am de anul trecut. Kira s-a imbolnavit. Nu stiu ce avea. Nu manca singurica. O hranea Ciupi mereu. Pui nu au facut niciodata. Apoi dupa 5 luni s-a dus si Ciupi .

Va multumesc din inima pt primire.

Deci, asa cum bine remarcati, AM NEEEETTTT!!!!!!!!!!:occasion15:

Yeeesss!Pupa-l-as io pa iel da baietel dastept!(da'tot io fusai mai tare!)

Gata!Atat am stat cu gura pa iel, pan-a trebuit sa cedeze, "ca nu scap de tine ca de raie!"" Ei, vedeti ce convingatoare-s? Bine, cred ca-l disperasem cu lasa-ma sa vad ce-au mai facut fetele"", "sa vad poze cu bubu", "daca vrei....cauta tu reteta, ca io n-am net!"

Deci, sa bem, dara! Yeeesss:headbang:

post-73-13399476401354_thumb.jpg

Si-o ultima felie din prajitura cu visine!

post-73-13399477728329_thumb.jpg

Zozo, conform zicalei, femeia care gateste bine îl gaseste pe barbatul care manînca mult :)

Da Defraga, eu la raport!

Alexandru, eu l-am gasit si mananca mult, dar nenorocirea e ca-mi face in ciuda, zice lumea ca l-am adus din Somalia! :occasion15:

Sorina sper ca esti mai bine acum. Eu nu am stiut ca supa fierbine nu este buna - la mine supa/ciorba daca nu e fierbinte nu are gust :occasion15:

Stella sanatate si tie - ce cirese - trec pe la piata azi dupa masa nu se mai poate. De prajiturile cu visine nu mai comentez Lili si Zoa. Arata asa de delicios!

Defraga bine ai venit!

Moatza - te-am admirat prin poze dar nu am reusit sa scriu :)

Abia astept sa vina vacanta sa mai fac si eu cate o reteta cu poze sa pun pe aici - de gatit gatesc dar de poze nu mai e timp.

O zi si o saptamana buna tuturor!

Zozo, conform zicalei, femeia care gateste bine îl gaseste pe barbatul care manînca mult :71:

Cu adagio-ul... femeia care gateste bine e rara.

Eu nu am stiut ca supa fierbine nu este buna - la mine supa/ciorba daca nu e fierbinte nu are gust :71:

E buna, e buna, dar nu cand te doare gatul :) Atunci il irita si mai tare. In rest, nicio problema :)

Buna dimineata! Pun masa rapid si-o sterg la treburi. Mai arunc cate-o privire pe aici din cand in cand, in limita timpului disponibil.

Va doresc un inceput de saptamana linistit! :71: Si-o saptamana usurica!

post-46-13399940572655_thumb.jpg

post-46-13399940648044_thumb.jpg

post-46-13399940741519_thumb.jpg

post-46-13399940814733_thumb.jpg

post-46-13399940896734_thumb.jpg

post-46-13399940975583_thumb.jpg

Neatza la han .merci foxulino nde tratatie. fug si eu la una , alta...sa-mi fac intai o cafea si mai intru pe parcursul zilei, printre picaturi. o saptamana lina si o zi faina.

Eu in curand am sa le fac cu mana din mers Adrianei si lui lilly.

Of, iar nu eram acasa, am fost plecati de simbata pina duminica.

Cind ai trecut? :)

Ieri disdemorgen :71: ...oricum nu ne opream , de aia v-am si salutat din mers, ca abia asteptam sa ajung sa stau cateva ore cu miss, care a plecat aseara , ca incepe sesiunea cu 4 mari examene, unul mai greu ca altul...analiza mate, fizica, chimie, si algebra lineara ...toate chinezisme pentru moa :)...

asta-mi aduce aminte ca pe plaja socializand cu o cucoana , cu care ne salutam de niscai ani...ma intreaba de ce n-a venit si copila...ii explic eu ca vezi ca incepe sesiunea, si sta fata sa studieze...ea ma intreaba ce studiaza, eu zic fizica...ea...educatie fizica?

pe mine m-a umflat rasul , ca -mi imaginam pe fiimea in mare sportiva ( ceea ce nu e ) ...nu zic fizica-mate...oooooooo ,dar asta e dificil :), zic...noa , de asta a ramas sa studieze :) asa ca bafta la toti copilasii mari si mici cu examene la purtator in zilele ce urmeaza.

hello, hello!

sunt pregatita sufleteste ptr canicula ce va sa vina, uite-asa se strica vara!

in rest, de-acord cu Stella, bafta tuturor examinatilor!

o saptamana glorioasa va urez!