June 17, 201214 yr comment_153728 Suntem bine ...eu si dihaniile. Dihania mica a terminat clasa a 8-a. Ne asteapta emotii de examen pt liceu. A crescut.... un barbatel de 2 m. Mno si dihania mare e ok...cu regim cum stiati dar ii merge bine. Si la noi e cumplit de cald. Le pregatesc ceva usor pt pranz iar pe seara pizza.Nu stiu daca m-ai recunoscut, dar si eu m-am intrebat ce mai faceai tu si zburatoarele si dihaniile!! Imi pare bine ca te vad!! Bafta multa dihaniei mici! Report
June 17, 201214 yr comment_153735 hello, hello!un we administrativ, bleah! nu-mi place! Defraga, ce bine-mi pare sa te regasesc! de-ai sti de cate ori m-am gandit la tine! Ce mai faci, te duci la serviciu, stiu ca asta intentionai. Ma bucur ca-i bine sotzul tau si-i tin pumnii baiatului. E de-o seama cu Alex al Giorgianei. Ce mai fac inaripatii ? mi-ai luat vorba din gura! astept sa se mai racoreasca si dau o tura-n tziganie, ca de-o saptamana s-a deschis Dragaica - o sarbatoare traditionala la Buzau- un fel de balci, de fapt. Verb, daca inainte de meci ati avut asemenea paranghelie, aseara, cand s-au calificat grecii mai departe, cum fu? mai zi-ne despre ce se-ntampla pe-acolo, ca intereseaza subiectul. Report
June 17, 201214 yr comment_153739 Pup fetele Bine v-am gasit!Mult mi-a luat pana am dat de voi V-am recunoscut pe toate Bine-ai venit! :D Report
June 17, 201214 yr comment_153741 Eu azi harnica foc! Nu stiu de ce ca ieri eram cam stinsa asa la capitolul energie!Am facut tot mancare de fasole verde, cotlet la gratar, costite la gratar, chiftelute, sa vad cum le deturnez maine, momentan sunt doar facute si un kil de ardei copti! Care la noi in piata erau 7 lei cei mai ieftini, dar nu mai puteam de pofta! Pe nmaine am treaba cu masina de spalat!Dar incet, asa, sa nu ma stresez! Am vazut caise cu 6 lei si ghiciti ce idei mi-au venit, dar m-am stapanit! Azi erau 5 lei!Am luat eu! Si visinele dulci tot 5 lei!!! Report
June 17, 201214 yr comment_153742 Deci, asa cum bine remarcati, AM NEEEETTTT!!!!!!!!!! Yeeesss!Pupa-l-as io pa iel da baietel dastept!(da'tot io fusai mai tare!) Gata!Atat am stat cu gura pa iel, pan-a trebuit sa cedeze, "ca nu scap de tine ca de raie!"" Ei, vedeti ce convingatoare-s? Bine, cred ca-l disperasem cu lasa-ma sa vad ce-au mai facut fetele"", "sa vad poze cu bubu", "daca vrei....cauta tu reteta, ca io n-am net!"Deci, sa bem, dara! Yeeesss:headbang: Si-o ultima felie din prajitura cu visine! Report
June 17, 201214 yr comment_153743 Brava Zoazo. Pupam pe domn zoz destept si priceput si care a facut-o happy pe zoaza si pe noi Report
June 17, 201214 yr comment_153745 Si asta cu riscul sa nu mai aiba el net!Acum facem la jumate:ma mai lasa putin, apoi il las si eu pe el, sa vaza ce-au facut baietii lui pe elforum!Asa-i frumos, nu? Ce mai stiti de Gelutza si de Daniella? Report
June 17, 201214 yr comment_153757 Am intrat sa va salutAzi am stat acasa noi batraneii ca cei tineri au fost plecati.Dar toata ziua am trebaluit , treburi marunte ca sa zic asa, am facut baie si acum pana incep meciurile mai citesc cate ceva pe net si bineinteles v-am citit si pe voiZoazo, ce ma bucur ca ai net Defraga bine ai venit Chiar mie dor de Gela, Cerra,Daniella, Any, ......... Va alas si eu cate o felie de prajitura cu visine si caise Report
June 17, 201214 yr comment_153759 ia sa vedeti voi ce oferta de caciuli am gasit eu in Dragaica ce zici Stellutzo, seamana cu alea rusesti? si forme de nuci si de waffe, 25 de lei si se cheama ca am luat cina-n oras? io n-am putut sa gust ca mancasem o gogoasa, asa de buna! Report
June 17, 201214 yr comment_153760 aaa, am uitat, felicitari lu' dom' Stefan, sa traiesti, conasule! Report
June 17, 201214 yr comment_153762 Moatzo, seamana, dar parca prea-s colorate .fur si eu un mic de la conu' matali Report
June 17, 201214 yr comment_153763 Moatzo, seamana, dar parca prea-s colorate . dupe gusturi! fur si eu un mic de la conu' matali Doamne, cred c-au vandut astia milioane de mici! de la mine se vede locatia balciului, zici ca-i un furnal. misto cirese! am mancat si eu anul astaaaaa, cam multe. acuma au aparut pepenii, alta pacoste ptr mine. Report
June 17, 201214 yr comment_153769 Scuumpi, Moatzo, scumpi! 2.5 lei / kg...N-or aparea ei la Pogoanele si la Insuratei? Abia astept! Da'si ciresele de la bulgari! Anyyyy, Deniii, Cerraaaa, Gelaaaa Report
June 17, 201214 yr comment_153770 Nu stiu daca m-ai recunoscut, dar si eu m-am intrebat ce mai faceai tu si zburatoarele si dihaniile!! Imi pare bine ca te vad!! Bafta multa dihaniei mici! Cafeluta :*Ei ce zici? Inaripatii nu-i mai am de anul trecut. Kira s-a imbolnavit. Nu stiu ce avea. Nu manca singurica. O hranea Ciupi mereu. Pui nu au facut niciodata. Apoi dupa 5 luni s-a dus si Ciupi .Va multumesc din inima pt primire. Report
June 17, 201214 yr comment_153771 Deci, asa cum bine remarcati, AM NEEEETTTT!!!!!!!!!! Yeeesss!Pupa-l-as io pa iel da baietel dastept!(da'tot io fusai mai tare!) Gata!Atat am stat cu gura pa iel, pan-a trebuit sa cedeze, "ca nu scap de tine ca de raie!"" Ei, vedeti ce convingatoare-s? Bine, cred ca-l disperasem cu lasa-ma sa vad ce-au mai facut fetele"", "sa vad poze cu bubu", "daca vrei....cauta tu reteta, ca io n-am net!"Deci, sa bem, dara! Yeeesss:headbang: Si-o ultima felie din prajitura cu visine! Zozo, conform zicalei, femeia care gateste bine îl gaseste pe barbatul care manînca mult Report
June 17, 201214 yr comment_153772 Da Defraga, eu la raport! Alexandru, eu l-am gasit si mananca mult, dar nenorocirea e ca-mi face in ciuda, zice lumea ca l-am adus din Somalia! Report
June 17, 201214 yr comment_153792 Sorina sper ca esti mai bine acum. Eu nu am stiut ca supa fierbine nu este buna - la mine supa/ciorba daca nu e fierbinte nu are gust Stella sanatate si tie - ce cirese - trec pe la piata azi dupa masa nu se mai poate. De prajiturile cu visine nu mai comentez Lili si Zoa. Arata asa de delicios!Defraga bine ai venit!Moatza - te-am admirat prin poze dar nu am reusit sa scriu Abia astept sa vina vacanta sa mai fac si eu cate o reteta cu poze sa pun pe aici - de gatit gatesc dar de poze nu mai e timp.O zi si o saptamana buna tuturor! Report
June 17, 201214 yr comment_153809 Zozo, conform zicalei, femeia care gateste bine îl gaseste pe barbatul care manînca mult Cu adagio-ul... femeia care gateste bine e rara. Report
June 17, 201214 yr comment_153811 Eu nu am stiut ca supa fierbine nu este buna - la mine supa/ciorba daca nu e fierbinte nu are gust E buna, e buna, dar nu cand te doare gatul Atunci il irita si mai tare. In rest, nicio problema Report
June 18, 201214 yr comment_153815 Buna dimineata! Pun masa rapid si-o sterg la treburi. Mai arunc cate-o privire pe aici din cand in cand, in limita timpului disponibil.Va doresc un inceput de saptamana linistit! Si-o saptamana usurica! Report
June 18, 201214 yr comment_153819 Neatza la han .merci foxulino nde tratatie. fug si eu la una , alta...sa-mi fac intai o cafea si mai intru pe parcursul zilei, printre picaturi. o saptamana lina si o zi faina. Report
June 18, 201214 yr comment_153820 Eu in curand am sa le fac cu mana din mers Adrianei si lui lilly.Of, iar nu eram acasa, am fost plecati de simbata pina duminica.Cind ai trecut? Report
June 18, 201214 yr comment_153823 Eu in curand am sa le fac cu mana din mers Adrianei si lui lilly.Of, iar nu eram acasa, am fost plecati de simbata pina duminica.Cind ai trecut? Ieri disdemorgen ...oricum nu ne opream , de aia v-am si salutat din mers, ca abia asteptam sa ajung sa stau cateva ore cu miss, care a plecat aseara , ca incepe sesiunea cu 4 mari examene, unul mai greu ca altul...analiza mate, fizica, chimie, si algebra lineara ...toate chinezisme pentru moa ...asta-mi aduce aminte ca pe plaja socializand cu o cucoana , cu care ne salutam de niscai ani...ma intreaba de ce n-a venit si copila...ii explic eu ca vezi ca incepe sesiunea, si sta fata sa studieze...ea ma intreaba ce studiaza, eu zic fizica...ea...educatie fizica? pe mine m-a umflat rasul , ca -mi imaginam pe fiimea in mare sportiva ( ceea ce nu e ) ...nu zic fizica-mate...oooooooo ,dar asta e dificil , zic...noa , de asta a ramas sa studieze asa ca bafta la toti copilasii mari si mici cu examene la purtator in zilele ce urmeaza. Report
June 18, 201214 yr comment_153827 hello, hello!sunt pregatita sufleteste ptr canicula ce va sa vina, uite-asa se strica vara!in rest, de-acord cu Stella, bafta tuturor examinatilor!o saptamana glorioasa va urez! Report