Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Of, bine ca ai recuperat banii. Sa stii ca si eu ma gandesc, din cand in cand, la o astfel de neagra posibilitate.

Sa speram ca nu va deveni realitate niciodata!

Acum, tinand cont ca nu mananc nimic de miercuri seara, nu aveti idee ce as putea manca eu acum? In ideea ca as putea inghiti ceva.

Iubita supa crema de legume ...parerea mea!

Da scuza ma ..;nu am avut calculator ..;de ce nu ai mincat ..;este vineri azi...macar te ai hidratat?

Daca optezi pt yaourth...vezi sa nu fie prea acid!

sanatate

Deci am achizitionat neste ardei super proaspeti si buni (coaja lucioasa secxiune' codita proaspata )5 roni kg. deci salata de ardei copti scrie pe ei in clar ! :71:

post-405-13397579242447_thumb.jpg

Am reusit sa inghit doua triunghiuri de emental tip branza topita. Noroc ca mi se topeau in gura, ca altfel nu stiu daca reuseam sa le inghit. Am baut si un pic de ceai.

Am o infectie urata, o faringita, care m-a pus la pamant de miercuri seara. Cu febra, frisoane si tot tacamul.

Am antibiotic injectabil si varii alte pastiloante. Cum ziceam si pe la 'fantanica' injectiile mi le fac singura.

Am reusit sa inghit doua triunghiuri de emental tip branza topita. Noroc ca mi se topeau in gura, ca altfel nu stiu daca reuseam sa le inghit. Am baut si un pic de ceai.

Am o infectie urata, o faringita, care m-a pus la pamant de miercuri seara. Cu febra, frisoane si tot tacamul.

Am antibiotic injectabil si varii alte pastiloante. Cum ziceam si pe la 'fantanica' injectiile mi le fac singura.

Scuza ma nu am citit...dar propolis ai??

Omegile 3 6 9???

Stii ca Romania e bine inzestrata in ceeace ce priveste farmacia verde...si parca mai erau si niste ceaiuri pt imunitate

Sanatate draga mea! :71:

Sorina, cea mai buna e supa de pui (facuta cu cat mai multe oase).Eu aici am aflat de remediul asta si sa stii ca de multe ori m-am pus sau am pus pe picioare pe altii.

Daca le poti pune in oala si le lasi sa fiarba la foc mic cat te odihnesti, o bei dupa calduta si te mai intremeaza (se spune ca e o substanta din oasele de pui care te ajuta sa lupti cu raceala/gripa)

Pentru gat, bunica ne dadea un pahar cu lapte caldut cu miere si ..grasime de rata.

Daca ai ghimber, rade o jumatate de radacina si fierbe-o pana da un clocot, lasa 5 minute acoperit si bea cu lamaie si miere.

Sanatate multa :71:

Sorina imi pare rau sa aud ca nu esti bine - daca ai putere fa o supa mai concentrata de pui cu legumele intregi si inceaca sa o mananci fierbinte. Sanatate multa!

Verb' ma bucur nespus ca ai recuperat banii! :hug: :-*

Sorina multa sanatate ,poate putina miere si citrice (vitamina c)supa calda ceiut etc...regret sa te stiu bolnavioara astept vesti bune de la tine cat mai curand! :pupic:

Nu va mai zic aici ca de cald si lene nu am gatit ma duc sa ma fac de ras la ce gatim azi :toothy6:

Da o supa de pui ar fi buna si poti pune ghimbirul si in ea, ca are actiune buna la caile respiratorii!

Sorina, sanatate. si eu fan ceai cu ghimbir si lamaie, si supa de pui.

Veber, bine ca ai recuperat gologanii.

Giorgi bravo meritosului tau, si Moatzo bafta prunculi tau...cre'ca de acum, examenul e deja dat si luat.

Pup tulemond si va doresc o zi faina...hazel, de maine marea va fi o amintire placuta si pentru mine, pana la vacanta mare( asta a fost o chestie extra , si cum am fost si inca sunt racita, nu prea am considerat-o adevarata vacanta, mai mult un interlud placut si hodina )

Off,Sorina ce rele sunt infectiile astea

Multa sanatate :toothy6:

Mie cand eram mica bunica imi facea intr-o cana un galbenus de ou frecat cu miere si turna lapte fierbinte si il beam cat puteam eu sa suport de fierbinte.Acum e drept ca nu toata lumea suporta galbenusul crud ,mie imi facea bine .Si mai faceam gargara cu apa cu sare,bleah nu imi placea dar la mine avea efect .

Nu dati cu rosii, pietre etc, ar mie stomatologul mi-a spus de mai multe ori ca in cazul de infectii nu e bine sa bei fierbinte, ori cum 1/2 din timp eu ma duc cu gatul rosu la doctor, stie bine ca am probleme, deci nu vad de ce m-ar fi mintit, el a zis caldut.

Nu dati cu rosii, pietre etc, ar mie stomatologul mi-a spus de mai multe ori ca in cazul de infectii nu e bine sa bei fierbinte, ori cum 1/2 din timp eu ma duc cu gatul rosu la doctor, stie bine ca am probleme, deci nu vad de ce m-ar fi mintit, el a zis caldut.

Corect!

Si ghimbirul proaspat ras in supa calda e minunat. Eu iubesc ghimbirul si ma bucur ca e foarte sanatos :tongue3:

Sorina, biata de tine, da' unde te-ai captusit asa? sanatate multa, fa ce zic fetele daca poti.

Copilu' meu e-un nestresat si-un linistit, cic-a luat, mai pe branci-asa. ce ma fac io cu asta? acuma se gateste sa plece la un majorat, n-are nicio taina!

ce-o fi cu Dani de n-a mai dat pe la noi?

eu am terminat compotul, mi-au iesit 14 borcane mari.

Sorina, biata de tine, da' unde te-ai captusit asa? sanatate multa, fa ce zic fetele daca poti.

Copilu' meu e-un nestresat si-un linistit, cic-a luat, mai pe branci-asa. ce ma fac io cu asta? acuma se gateste sa plece la un majorat, n-are nicio taina!

ce-o fi cu Dani de n-a mai dat pe la noi?

eu am terminat compotul, mi-au iesit 14 borcane mari.

Lasa-l moatzo ca asa e bine, cand e calm omu' si pozitiv :tongue3: Stie el ce stie =))

Stie el ce stie :tongue3:

oh, nu prea multe!

Frumusetea tineretii =)) !

Sorina, sanatate maxima. eu care-s trocnoasa de aproape doua saptamani, compatimesc; dar macar am dus-o pe picioare cum se zice, si

nu a fost decat raceala si tuse, fara infectii...da oricum e nashpa.

Moatzoooooooooo , e bine ca e relax, las' ca pune el mana pe carte de maine iarasi.

Moatza, sa stii ca si doctorita m-a intrebat exact acelasi lucru... pai de unde sa stiu, ca daca as sti as putea sa dau si eu vina pe cineva. Asa, o banuiala as avea eu, da' biata de ea nu are nici o vina ca imunitatea mea e la pamant acum.

Stella, am citit din urma, si am aflat ca ai probleme. Imi pare rau! Pupam sa treaca! Nu ai luat nimic? Sau ai asteptat sa treaca?