June 12, 201214 yr comment_152871 Salutare la toata lumea! Lenias si Gorgona,bine ati venit si o sedere cat mai placut aici la Han printre prieteni! Danila,ce faceti cum este Bia mai are mucisori? Stela, sa iti treaca raceala de tot Foxy,sa va fie de bine iesirea si la mai multe,ca este nevoie nu doar munca si iar munca. Moatza si 2ut,sa va fie de bine distractia de la nunta Georgi,inca odata felicitari lui Alex si tie!Tare scumpa e bebelusa,sa creasca mare si sanatoasa!Spor la mutatul biroului. Lili,sa iti treaca cat mai repede oboseala. Mutti,spor la smotruit! Ti-am da o mana de ajutor si ai termina mai repede dar din pacate nu se poate. Zerda ,ma bucur ca si-a revenit Pisi. Geany,sa va fie de bine micile excursii Foarte bine ai facut ca i-ai zis educatoarei ce aveai pe suflet,pacat ca nu toate mamicile au curajul sa isi spuna opiniile si ofurile chiar daca au legatura cu copilasii lor. In rest ce va pot spune,nu am avut un sfarsit de saptamana prea interesant.Duminica am fost la biserica pentru ca am pus parastas de 7 ani pt soacra mea (cancer la san).Si aseara o surpriza neplacuta,Vladut a facut febra 39 si nici nu stiu de la ce,nu tuseste,nu ii curge nasucul,si azi dimineata a mai facut38.3.Acum astept sa se trezeasca sa vad daca a mai facut.Abia joi putem merge la doctor ca pana atunci e plecat.Sper sa nu il apuce raceala ca dupa aia se imbolnavesc si gemenele ca nu stiu ce ma fac.Pupam pe toata lumea si cei mentionati si nementionati!!! Report
June 12, 201214 yr comment_152876 Cafe, ma bucur ca pisi e mai bine, si ca ai ajuns totusi si la cabana , m-a distrat faza cu GPS si tel telijente , dar se stie ca daca cei 4 crai, care se duceau cu mir si alte bunaciuni la Christ, ar fi intrebat de drum, n-ar fi erat 40 ani in desert ...tot femeia cu simt practic e baza.Gorgona, citisem despre noua ta iubire blanoasa cand ai scris...asa ca compatimesc; stiu cum e cand nu vor sa doarma, si vor sa stii si tu asta ,dai inacelsi timp, stim amandoua cat de dragi ni-s blanosii rasfatati Gianinooooooooo , bine facusi fato, ca ti-ai descarcat ce aveai pe inima....pacat ca dna educatoare a platit din buzunar locuri extra, dar drept e ca nu copilasii sunt de vina...si o serbare de cand lumea si pamantul e prilej de bucurie...ca altfel s-ar numi altfel...iar daca ea vrea o evaluare publica, apoi nu-i serbare si gata.Brava Geanina, jos cu clopu'. Bafta Bubului la spus poezia asa soldovineste si oleac peltic...asta-i farmecul la gradi...ca altfel ii zicea scoala de prescolari sau ce stiu eu cum. Ela, sanatate la puiul mare si sper sa nu ia raceala si micutele. merci de urari, e inspre bine.Giorgi, mutare placuta , si pe curand la han. Report
June 12, 201214 yr comment_152888 Uma, am invatat rapid chestia asta, el e seful, se stie! Minca-l-ar mama de brontozaurel! Geany, brava, fata, bine-ai facut! Ela, multa sanatate puisorilor tai! Stella, o, daaaaa, mare dreptate ai, daca-i inchid usa cind nu mai rezist, asta dupa ore in sir de gindaceala, smotoceala, dragaleala, cautat intre cornitele lui de baiat rasfatat, cu gindul ca mai apuc si eu doua-trei ore de somn zici ca rage, asa disperat zbiara dincolo de ea, ce mieunat, neeeeeeee, iese cu scandal mare! Daca il las cu mine in camera ba isi ascute ghearele pe mobila sau covor, ba alearga de zurliu, zici ca e la raliu, alearga cu coada aia stufoasa fluturid si sare din pat pe covor, pe noptiere, incearca sa se catere si pe pereti dar nu-i iese si toate astea in timp ce scoate niste strigate ca ale indienilor apasi cind atacau in lupta, e total dar am momente cind imi vine sa-i altoiesc o palma peste "coconetz" ca sa se potoleasca. Cum nu am avut inima sa-mi altoiesc nici ploada ce am avut placerea sa o fac, ca sa parafrazez un maestru, desi o cerea citeodata, aoleuuuuuuu ce-o mai cerea, nu am inima sa lovesc maimutoiul, doar il amenint ca intr-o buna zi o sa si-o ia peste codita, se pare ca nici ca-i pasa de zisele mele, tot ce stie. aia face! Colac peste pupaza, dupa ce sting lumina si constat ca timp de citeva minunte e linistit, exact cind zic "Doamne-ajuta!" si ma ingin cu somnul simt cum ma ataca pe muteste cu ghearele si dintii din dotare, mai dormi daca poti, mama de brontozaur blanos! Adicatelea cum imi permit sa ma culc daca baiatului nu-i e somn? Eeeeeeeeee! Report
June 12, 201214 yr comment_152892 Hi hi hi! Giorgi' Stelin ' Si toate fetele! ...Paii mie nu mi-a placut tonul si atitudinea ,amenintator si :''las' ca o sa vedem noi la serbare,sa vada fiecare ce poate copilul lui''!! ... Ha?! imi pare im sory' da'nu ie' uokei' de loc Acum facem pizza (ca ieri am amanat-o)bub' a framantat aluatul,facut sosul acum deabea asteapta Seara faina tuturor! Report
June 12, 201214 yr comment_152900 Sal'tareee! Zerda, ma bucur sincer de cele doua vesti bune: Pisi si ajunsul la nunta!Bravo! Giorgie, cum e noul birou? Ella, sanatate lui Vladut! Lenais si GORGONA, bine-ati venit! Gorgona, mandra copila ai, Sa-ti traiasca si baiatul , ca acum si el e al tau!Si brontozaurul blanos! Gianny, nici eu nu i-as fi spus mai bine"duoamnei"! De rest, va pup pe toate la rand! Pe unde-or li Gelutza, Cerrulina si restul de fete? A, nasol: la noi la birou se vor pune camere de luat vederi, sa vada onor conducerea ce-avem deschis pe monitoare.Asa ca nici de-aci nu stiu cat si cand voi mai putea intra. D-l Zoazo e tot in lene, deci net.... alta data! Pe 23 iunie pana pe 30 suntem la Bulgaria... Intru pe fuga, va citesc, daca ma lasa, va mai si scru, dar sunt aici, cu voi! Mutti, ce mai face dl Mutti? Danutzoooo!!!!!!!!!!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/director.gif Report
June 12, 201214 yr comment_152911 Eu sunt destul de pasnica de felul meu,urasc ,conflictele de orice fel,dar uneori se vede treaba ca nu e suficient doar sa eviti ,mai trebuie luata si atitudine cand e necesar ,nu sunt prea buna in acest domeniu mai trebuie sa exersez! Sotul mi-a spus:'' Tu esti ca o ratzusca, care pluteste pe apa,isi vede de treaba ei linistita'' nu stiu de unde i-o fi venit asta cu ratza dar m-a amuzat teribil.. Bineinteles ca e o gluma ...auzi?! da' nu putea sa spuna si el o lebada,ceva?! P.S:Regret ca nu am o poza mai artistica si mai ''filanta'' dar asta e...(am vb. la telefon cu verisoara din Austria ) Report
June 13, 201214 yr comment_152926 Buna dimineata. Zoazo, daca nu te mai *vad* , drum bun si vacanta placuta la vecinii din sud.Gianinoooooooooo, si mie mamitza mea imi zicea lushka de mititica, zicea ca merg leganat ca o lushca(ratza) ...dar tupentru noi e clar ca esti o lebada gratioasa.O zi faina la tot hanul si in general tuturor ce dau o raita pe aici.aici e soare stralucitor, marea umpic agitat, cat sa faca niscai valuri , si sa nu cred ca e o piscina.mai incerc sa intru, in limitele netului capricios. Report
June 13, 201214 yr comment_152933 Neata la han!Ah, Stella, ce te invidiez ca esti la mare, de-abia astept sa mergem si noi, fara mare la mine parca nici nu e concediu...Zoazo, concediu placut, sa aveti vreme buna si sa va relaxati! Anul trecut am fost si noi la bulgari, in Sunny beach, mi-a placut mult.Ella, sanatate multa lui Vladut, sa speram ca nu e nimic.Geany, artisitca, neartisitca, eu as infuleca pe nerasuflate felia aia de pizza (cred ca as manca in orice zi, la orice ora, daca ar fi dupa mine).La noi nu e foarte clar daca e senin sau va ploua, sper sa fie totusi o zi frumoasa si calda.Pupici tuturor! Report
June 13, 201214 yr comment_152934 Gianinoooooooooo, si mie mamitza mea imi zicea lushka de mititica, zicea ca merg leganat ca o lushca(ratza) ...dar tupentru noi e clar ca esti o lebada gratioasa.Ha ha! Stelin' stii ca e reclama aia la tv. acum :''Ce pasare grasa?!'' ... O zi buna tuturor! La noi se pare ca va fi canicula! Inca de dimi' la prima ora deja erau copii la hora,bub' canta asa:''azi e male bucalie (=bucurie in traducere)ai' la jioc,jiucam' mingea pe campie hai la jioc''' si bate din piciorut Azi mi-a spus ca le trebuie camasa alba si pantalon negru,habar n-am cu ce sa-l imbrac ,sa caut sa vad daca am si daca-i mai vin Acum trebuie sa merg si cu sotosenia la cumparaturi asa ca vb. lui tanti Aurica :''va pup pi' portofel'' O zi faina tuturor va urez! Report
June 13, 201214 yr comment_152935 hello, hello si de la buzau! la noi e deja prea cald 26C si se anunta 37 ptr azi. of! Vladut micutz, sanatate, puiule! Stellina, 2 min pe fatza, 2 min pe spate, sa nu te prajesti!Giani, f bine ca ti-ai spus parerea! in fond e vorba si de copilul tau si el nu tb sa sufere din cauza de nervi de educatoare. si eu sunt de parere ca o discutie pe un ton civilizat poate duce la rezultate bune. o zi suportabila tuturor! Report
June 13, 201214 yr comment_152939 hello, hello si de la buzau! la noi e deja prea cald 26C si se anunta 37 ptr azi. of! Vladut micutz, sanatate, puiule! Stellina, 2 min pe fatza, 2 min pe spate, sa nu te prajesti!Giani, f bine ca ti-ai spus parerea! in fond e vorba si de copilul tau si el nu tb sa sufere din cauza de nervi de educatoare. si eu sunt de parere ca o discutie pe un ton civilizat poate duce la rezultate bune. o zi suportabila tuturor! Pusa, poti sa-mi trimiti mie cateva grade, ca mi-e frig (la noi sunt asa, vreo 15-16 deocamdata). Report
June 13, 201214 yr comment_152940 Bia, cu cea mai mare placere! mai zic o data, Buzaul e cel mai nesuferit oras vara, secetos si dogoritor! iar iarna-i cel mai vantos!mai ia-ti o puloverica si asteapta, ca sigur se fac 22 si-atunci cine-o sa fie boier? Report
June 13, 201214 yr comment_152945 Am scris un mesaj lung si l-am pierdut! Si sefa asta, vine la mine la birou cand am eu treaba offffPe scurt va imbratisez pe toti, va urez sanatate si o zi cat mai frumoasa, racoroasa sau calduroasa, dupa cum si-o doreste fiecare! Report
June 13, 201214 yr comment_152947 Buna dimineata!!! Eu m-am mutat, acum le astept si pe celelalte colege sa se mute, o sa mai dureze cateva zile, dar bine ca mi-am montat calculatorul, restul.... Este un birou mare, frumos, aerisit si o alta atmosfera, ceea ce pentru mine este cel ma important. V-am adus niste flori proaspete, primite aseara din gradina lui socrela si niste chec executat la repezeala, a crescut frumos si a dat inapoi, dar este foarte gustos, parol! O zi buna va doresc si la noi o zi racoroasa, au anuntat 35 de grade C, banuiesc ca la umbra!Sanatate la bolnaviori! Report
June 13, 201214 yr comment_152952 Buna dimineatza! Ella , sanatate lui Vladutz! Zoazo , d'l Mutti e bine , nu mai are febra , nu-l mai dor urechile dar....a rams cu teama , cred , umbla cu cordelutza pe urechi si doarme cu caciula...pssssssss , sa nu ma spui ca l-am parat! S-a batranit , ce mai? Eu mi-s harnica iar ( lauda-ma gura ) , de dimineatza am dus fata la cresa , am vizitat o eleva care-i in practica ( am dat gaz pe autostrada prin ploaie ca sa ajung repede-repede) , acum merg...oare unde? LA CALCAT! apoi la amiaza am o sedintza! Ore n-am azi..... Ieri toata ziua pe la scoala....dimineatza am avut examene , dupa-masa sedintze.....am luat fata abia la 4 si ceva... Azi fac o ciorba de perisoare cu leustean...dar mai pe dupa-masa , dupa ce iau fata. Acum va pup si fug la calcat! Report
June 13, 201214 yr comment_152953 'neaţa la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif La noi era aşa şi aşa de dimineaţă, dar acum s-a hotarât: va fi o zi splendidă. Şi mă bucur tare pentru că avem un ţurai la firmă. O fostă colegă îşi serbează ziua şi ne-a invitat acasă la ea. Locuieşte în afara oraşului într-o regiune foarte frumoasă. ...De la randurile de mai sus a trecut vre-un ceas, cred. Uf, ca iar nu apuc sa scriu decât printre pricături. V-am admirat pe mari şi mici la topicurile cu pricina Doresc sănătate bolnavilor şi celorlaţi.Şi vă pup la grămadă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
June 13, 201214 yr comment_152954 Georgi, ce faina-i poza cu Rita si checul, pare asa, usor intrebatoare (sa-l mananc, sa nu-l mananc...).Am aflat mai-nainte ca tabara lui Ale (cea castigata la concursul de mate) va fi la sfarsitul lui iulie, la Straja (Hunedoara), deja am emotii pentru ea. Era un pic necajita ca din judet merge doar ea cu un baiat de-a sasea si parca nu era foarte incantata sa mearga, dar sper ca va fi ok (eu intotdeauna plangeam de dor de casa in primele zile). Report
June 13, 201214 yr comment_152956 Georgi, ce faina-i poza cu Rita si checul, pare asa, usor intrebatoare (sa-l mananc, sa nu-l mananc...).Am aflat mai-nainte ca tabara lui Ale (cea castigata la concursul de mate) va fi la sfarsitul lui iulie, la Straja (Hunedoara), deja am emotii pentru ea. Era un pic necajita ca din judet merge doar ea cu un baiat de-a sasea si parca nu era foarte incantata sa mearga, dar sper ca va fi ok (eu intotdeauna plangeam de dor de casa in primele zile). Rita mea este o figura! O sa fie OK, eu nu plecam cand eram eleva in tabara fara sa cunosc pe nimeni si imi faceam repede tovarasi si ne parea rau cand venea ziua despartirii.Alex al meu pleaca si el in tabara la Neptun (mi-a placut titlul: Tabara pentru elevi activi si merituosi), dupa examene si de abia asteapta.Asa ca, distractie placuta la copii si vreme frumoasa! Report
June 13, 201214 yr comment_152966 Buna ziua! Salut si eu pe toata lumea, intr-o scurta pauza. Sanatate la bolnaviori, salutari celor merituosi si distractie placuta in tabara, felicitari celor ce-au fost la nunta (pe post de socri sau nuntasi), am admirat toate pozele! Eu am de lucru, seara cand ajung acasa nu prea apuc sa fac mare lucru. Un meci, un pic de curat, rufe la spalat..... si-a trecut ziua.Gata pauza , ma iontorc la munci. Sanatate si salutari tuturor! Report
June 13, 201214 yr comment_152979 https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif La mine e pagina 500! Sa traim!Va pup si va multumesc pentru urari!Nu mai pot sta!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
June 13, 201214 yr comment_152980 https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif La mine e pagina 500!La mine a trecut de mult pagina aia...... Tu unde ai ramas cu cititu'? Report
June 13, 201214 yr comment_152982 La mine e 999 Oricum sa ne traiasca! Azi am facut iar vinete la cuptor! Pe seara fac alor mei paste (creste)si condimentez cu ele ,sa-i pacalesc sa pape si ei ca altfel le halesc eu pe toate! Report
June 13, 201214 yr comment_152983 https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif La mine e pagina 500! Sa traim! Maica, la mine este pagina 999, la tine de ce este 500???? Report