Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Oho,Fox! Sa va fie de bine (noi gand la gand ca si eu cu grataritul imi place sa pun si ceapa si rondele de cartofi si paine o prajesc si o stropesc cu putin ulei maslinos si o frec cu sexiunea unui catel de usturoi)

Stelin' multa sanatate :D

Hai va mai povestesc si azi cu boze' si dupaia gata ca prea monopolizez topicul si chiar nu vreau :D

Bub' la bunici e extrem de alintat,aici se delecta cu gogoashe' de la bica pe care le-a dat din plin prin ''zacar'' (e tot borcanul acolo)ni' la el...

post-405-13393580405614_thumb.jpg

post-405-13393580458874_thumb.jpg

post-405-1339358051067_thumb.jpg

Cum spuneam eu pun si ceapa ,ia' si mititeii (micii)

post-405-13393580577569_thumb.jpg

Carnaciori ciocanele..

post-405-13393580632839_thumb.jpg

Rondele de cartofi noi..

post-405-1339358070669_thumb.jpg

post-405-13393580996778_thumb.jpg

post-405-13393581129199_thumb.jpg

post-405-13393580935115_thumb.jpg

Dar ne era fuoame' asa ca niste branza cu rosii si paine prajita...

post-405-13393581063499_thumb.jpg

Bub' a mai primit o masina de spalat mov'(a treia)

post-405-1339358083149_thumb.jpg

Un pahar de socata rece si acidulata si buna spui ca e spumant.

post-405-13393580771487_thumb.jpg

Daca bub' e alintat de bunici nici eu nu-s mai prejos mi-a cadonat mama o pereche de blugi 3 sferturi si o funda frumoasa de par (paii cine-i fata lu' mama ?! :D :D :D )

Bub' a fost preocupat de noua lui masina de spalat...

post-405-13393581191458_thumb.jpg

post-405-13393581256743_thumb.jpg

Aici cu bica si cu bicu' (maica-mea si taica-miu)

post-405-13393581321509_thumb.jpg

Si gata a facut baita si a cazut rupt in sufragerie! :D

post-405-13393581384839_thumb.jpg

Hi hi!

Any, asa e: la mancare, cel putin in perioada asta, nu seamana cu tati deloc ...si el se mira ... :D Vreau amanunta: cu ce te imbraci, unde are loc nunta, ati aranjat cu biserica?

Fox, sa va fe de bine iesirea cu toate cele frumoase si sa mai urmeze multe altele!

Stellina, sanatate multa. Sa va fie de bine compoturile si dulceturile!

Geany, sa va fie de bine picnicul, bucatele, joaca si distractia! La ce anume a castigat Bub masinile de spalat? Si mie imi place sa pun ceapa si ardei stropiti cu maslinos+sare+piper pe gratar, dar nu m'am gandit sa o pun necuratata si taiata in 4. Eu scoteam foile ...

Eu dimi m-am trezit tot cu usturime in gat. Am atins-o cu tnctura de propolis si mai am doar oleaca de raguseala. Picea muci la greu. La parinteii mei a fost foarte bine. Meniu: primire cu sampanie, gustare rece (muschi file de la Sibeni, cascaval, camembert, rosii, castraveti, ardei), fripturi pe gratar (pui, porc, peste) cu garni de ciuperci si de cartofi noi. Tort diplomat si inghetata. Bauturi variate. Picea distrat cu cotrobaiala + desenat/scris.

Baita si cazut franta si ea.

O saptamana linistita tuturor!

hello, hello!

ce ceata-i la noi, eu n-am mai vazut asa ceva la vremea asta,la Buzau. si-i cam rece, da' cred ca se risipeste ceata mai incolo.

vad ca v-ati relaxat in we, sa va fie de bine! Dani, sa fie sanatosi parintii tai si s-o mai duca multi ani impreuna! Toate pregatirile le-a facut mama, singura? bravo, inseamna ca-i inca in putere!

gata si cu nunta, frumos, fusion-asa, si traditional si modern, fu bine! lumea multumita, tinerii la fel! am facut si poze, inca nu m-am uitat sa vad ce-a iesit. ar fi fost buna o zi de recuperare, dar nu s-a putut, nu s-a putut!

imi expira si buletinul maine, azi tre sa ma duc sa incep demersurile ptr unu' nou, cica s-au pus astia cu amenzile daca nu-l faci la timp.

deci: zi plina si cam grea azi, tre sa fac si ceva potol ptr fameleon, restu' mai aman ptr we viitor.

o zi buna si mai soft ptr toata lumea!

Neata la han!

Am fost la nunta, a fost fain, am revazut neamuri, prieteni, dar sunt rupta...am ajuns acasa ieri dimineata la 8, am dormit vreo 4 ore, sunt ca drogata azi.

Geany, faine pozele cu Bub, ma bucur ca ati avut asa zile frumoase.

Stella, cum esti cu raceala, ti-a trecut? E frumoasa vremea la voi? La noi e destul de cald, dar se anunta ploi si vijelii, nasol.

Va pup si revin dupa ce ma mai dezmeticesc...

Buna dimineata la han, si o saptamana lina la tot poporul.

Dani, sa-ti traiasca parintii inca multi ani, felicitari mamitzei tale de pregatiri.

Pusa, take it easy, ma bucur ca a fost fain la nunta.

Bia, eu acum sunt in deplasare :toothy9; in sudul italiei, unde e un timp splendid; la mine-n sat ploua, furtuni, frig bleah....

na timp bun de revizat de examene :lol:. incet incet imi mai trece din raceala asta imputita, si sper ca de maine sa profit vreo 3-4 zile de mare.

Am admirat Bubul spalator si mancator, dar si frant, cazut la datorie. Geanino, buna ideea cu ceapa taiata cu foi cu tot...se retine pe viitor.

Azi e o zi splendida, si e zi de *mercato* prin imprejurimi, asa ca astept soata sa se scoale, si sa dau iar iama-n piata :)

numai bine va doresc la toti.o zi faina si insorita.

Zoazo citii ce aventuri ai avut....aiaiaiiiiii, brava fata ca ai fost vigilenta.

Bia, cum o fo' nunta la voi?

Cred ca va pregatiti cu totii de serbari la scoli, si gradi. Succes la copilasii mari si mici

Foxulino, sa va fie de bine iesirea la munte, e buna cate o relaxare din asta ....mai ales cea cu prieteni , cioace, barfe, si gratar ovcors....

peisajele si plimbarile sunt cadou.

Stella, a fost foarte fain, pe cat de groaza mi-a fost sa ma duc, pe atat de bine ne-am simtit. Mirii erau tare frumosi (sunt 4 frati in familia mirelui, 3 baieti si o fata, toti peste 1.80-1,90, frumosi, cuminti, uniti, mai mare dragul sa-i vezi).

M-a amuzat ca mirii fiind profesori de sport si antrenori de baschet amandoi, tortul a avut ca figurine un mire si o mireasa imbracati in pantaloni scurti si cu cate o minge de baschet sub brat, iar ca ornamente pe tort, in loc de trandafiri erau puse tot mingi de baschet, foarte haios.

Foxxy, sa va fie de bine iesirea, te incarca cate o escapada din asta, din cand in cand, mai ales cum ai fost foarte ocupata in ultimul timp.

Buna dimineata!!!

Am aparut si eu pe aici! :toothy9;

Noi am avut banchet, a fost foarte frumos, copiii s-au simtit minunat, s-a terminat pe la 2 noaptea, in schimb a doua zi au avut liber de la scoala, trai pe vatrai!

Si sambata am fost moaşa unei fetite frumoase care a fost crestinata. Asa ca am tinut-o din evenimente in evenimente.

Din ce-am citit am constatat ca si voi, hangitelor, v-ati distrat si ma bucur pentru voi!

Pup dulce pe Bea mancacioasa, pe Anabelle dragalasa si pe Bub'ochiosul! :lol:

O zi buna va doresc!

Sa va incant cu cateva poze:

Alex cu un coleg.

post-88-13394011979479_thumb.jpg

Atmosfera din restaurant.

post-88-13394012420667_thumb.jpg

post-88-13394012558416_thumb.jpg

post-88-13394012923745_thumb.jpg

post-88-13394013126772_thumb.jpg

Alex cu colegii si diriginta, iar fetele au facut poza separat de baieti.

post-88-13394013832916_thumb.jpg

post-88-13394013997434_thumb.jpg

Tortul.

post-88-13394014347322_thumb.jpg

Si noi mamicile.

post-88-13394014859483_thumb.jpg

Georgi, chiar ca ati avut activitati week-endul asta, nu gluma. Ce mare e Alex, e barbat, gata, nu mai e copilasul mamei. Iar micuta e tare dulce, vesela si inocenta, iti vine s-o mananci.

Georgi, chiar ca ati avut activitati week-endul asta, nu gluma. Ce mare e Alex, e barbat, gata, nu mai e copilasul mamei. Iar micuta e tare dulce, vesela si inocenta, iti vine s-o mananci.

Da, ai dreptate, nu mai este copilasul mamei, este barbat de acum, dar tot mai are momente cand ii place sa-l strang in brate si sa ne giugiulim.

Iar asta mica, as fi strans-o non-stop in brate, dar suntem vecini si pot sa o vad cand vreau.

Felicitari pentru Ale si reusita de la concursul Cangurul! :toothy9;

Buna diminata

Georgiana,m-a topit micuta.E o scumpa. :toothy9;

Ma bucur mult ca v-ati simtit bine la banchet si succes lui Alex pe mai departe.

Eu sunt franta de oboseala.Am ajuns acasa la 4 azi dimineata ,plecata de ieri de la 6 dimineata.Ma bucur ca la sectia de vot unde am fost totul a decurs normal si nu am avut nici un incident.Foarte obositor , in fine moi drege eu cumva,cumva.

O zi faina si o saptamana buna sa aveti :lol:

Da, ai dreptate, nu mai este copilasul mamei, este barbat de acum, dar tot mai are momente cand ii place sa-l strang in brate si sa ne giugiulim.

Iar asta mica, as fi strans-o non-stop in brate, dar suntem vecini si pot sa o vad cand vreau.

Felicitari pentru Ale si reusita de la concursul Cangurul! :toothy9;

Multumim, Georgi, va tin si eu pumnii in continuare.

Lili, te inteleg perfect cu oboseala, ti-ar prinde bine acum o zi de odihna si leneveala, dar...

Multumesc pentru urarile pentru parinti. Moatza, da singurica. Mai inceata (operata de noduli tiroidieni), dar se descurca ... a fost o harnica toata viata. Eu sunt mai putin apta ca ea ... :toothy9; Uf, ce greu mi se pare sa ai musafiri, mai ales cu o nazdravanie dupa coada, care se cere supravegheata secunda de secunda!

Felicitari pentru distractii fetele!

Giorgi, Alex e tare chipes! E al mai dragut din clasa! Cat despre printesul mic e adorabila, chiar iti vine sa o pupacesti si dragalesti pe toata! :lol: A fost linistita la biserica?

Moatzo abia stept sa vaz pozele! succese la docomente si la restul de treburi!

Sanatate mari, mici si blanoase!

Stella, imi place sa te vad bronzata si la balaceala, ia sa vedem ce iti iese ...

Va doresc o saptamana cu spor si liniste!!!

Giorgi, Alex e tare chipes! E al mai dragut din clasa! Cat despre printesul mic e adorabila, chiar iti vine sa o pupacesti si dragalesti pe toata! :toothy9; A fost linistita la biserica?

Nu, nu a fost linistita in biserica, a plans aproape tot timpul, draga de ea! Dar cum am ajuns acasa, a mancat tot si s-a culcat, seara a fost in elementul ei.

Alex este intr-adevar frumusel, cioara isi lauda puiul! :lol:

Sa vezi si Bea ce mumoasa o sa se faca!

Sa-ti traiasca parintii sanatosi si voi pe langa ei!

Buna! Vai ce poze frumoase! :) :)

Dani' o masina de spalat a avut bub' cadou de craciun de la mos,una i-a cazut la pufuleti cu surpriza(aia cu pachetul albastru gusto') si asta nr. 3 i-a cumparat-o mama :)

Stelin' eu ador ceapa asa taiata in patru ,dar daca fac la carbuni o pun si intreaga cu tot cu foi taietura in cruce (ca la supa cand pui ceapa intreaga ca apoi sa o scoti)in crestatura pun sare piper si ulei si asa intreaga o fac pe gratar asa de dulce si buna ee!!!,in rest imi mai plac rondele de vanata de dovlecel daca am ardei ,cartofi,legumele astea imi plac mai mult decat carnea,si cu paine parpalita sau mamaliga mei veche facuta felii,aa nu mai spun de porumb ca deja imi ploua in gat :toothy9;

:lol: :)

Azi fac parjoale cu pilaf si castraveciori murati ,pe seara pizza cu mozzarella (am cumparat)in toate (si parjoale si pilaf si pizza) pun ciupercute...

O zi minunata tuturor!

Am pus si un vin spumant la rece surpriza pt. sotul concedios! :)

zozo, bine ca ai mirosul bun. Brava salvasi atatea vieti, inclusiv pe a ta! Cand te intorci? cum de ai putut sa intri pe net de acolo?= Treaba se intampla vineri dupa-amiaza, duminica am ajuns la Bucuresti! Am antrenament de la metrou!Deja am mers de doua ori in flacari cu metroul!

Danuta, eu, la Braila, stau in oras.Daca te uiti la postare, vezi ca-i scrisa sambata.Acasa la Braila am net.Braila e oras civilizat, doar ca nu prea pot afla cine-i primar!

De rest, ca nu pot sa mai stau mult,

felicitari pentru nasit, banchet, mosit, distractii de toate felurile

si multi pupici bubuletzilor mari si mici!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

2ut si inca ce bine mi-ar prinde un pic de odihna ,dar din pacate nu se poate ,dar am zis ca diseara cand ajung acasa nu fac nimic ci ma bag direct in pat si dorm pana dimineata :biggrin:

Daniella, uitam sa-ti spun: eu am ajuns la 50 kg., nu vreau sa slabesc mai mult, duminica dimineata cand m-am urcat pe cantar am vazut diferenta, ultimul kg. a fost greu de dat jos.

Acum te astept sa defilam pe podium, cum am promis! :biggrin:

ZIUA BUNA! :biggrin:

Citesc acest subiect inca de la infiintare dar pina acum nu am gasit destul curaj sa postez, mi se parea ca as deranja cumva, acum, pentru ca nu stiu unde sa pun pozele bubuletei mele care a depasit virsta copilariei, indraznesc sa intreb aici.

Pentru mine o sa ramina puiuta mica si dulcica atitea zile cite o sa am dar is constienta ca la subiectul cu si despre bubuleti nu prea se mai incadreaza.

Va las o poza ca sa va dati seama despre ce e vorba.

post-207-13394160617894_thumb.jpg

nu stiu unde sa pun pozele bubuletei mele care a depasit virsta copilariei, indraznesc sa intreb aici.

ooo, cunosc incantatorul personaj!

stiu ca-s de mai multi ani impreuna, abia acum au facut nunta?

daca vrei sa ne dai mai multe detalii - pe care le asteptam cu placere! - vezi c-avem un subiect cu nunta.

si nu mai zi ca deranjezi, Gorgona!

Gorgona , bun venit la han . Aseaza-te comod si hai la o poveste , ceva de baut si de mancat alaturi de noi.

Subiect cu poze cu adolescenti nu este , dar se poate deschide in topicul cu Teenagers daca vrei . Poate vor mai pune poze si alte mamici de bubuleti mai mari si mai ne-sfiosi .

Sa-ti traiasca fiica , e frumoasa , de fapt superba .

nu stiu unde sa pun pozele bubuletei mele care a depasit virsta copilariei, indraznesc sa intreb aici.

ooo, cunosc incantatorul personaj!

stiu ca-s de mai multi ani impreuna, abia acum au facut nunta?

daca vrei sa ne dai mai multe detalii - pe care le asteptam cu placere! - vezi c-avem un subiect cu nunta.

si nu mai zi ca deranjezi, Gorgona!

Dap, abia acum, si nici acum nu ar fi vrut, cica ei se considera intr-o continua logodna! :biggrin:

Gorgona , bun venit la han . Aseaza-te comod si hai la o poveste , ceva de baut si de mancat alaturi de noi.

Subiect cu poze cu adolescenti nu este , dar se poate deschide in topicul cu Teenagers daca vrei . Poate vor mai pune poze si alte mamici de bubuleti mai mari si mai ne-sfiosi .

Sa-ti traiasca fiica , e frumoasa , de fapt superba .

Multumesc!

Nu mai e nici adolescenta ca a depasit virsta de douazeci si doi de ani.