June 11, 201214 yr comment_152737 O pereche superba, o mireasa ca-n povesti! Casa de piatra, fericire si sanatate, copilasi sanatosi si frumosi le doresc! Crede-ma, nu ai deranja nici la bubuleti! Copiii nostri, ramîn mereu puiutii nostri! Report
June 11, 201214 yr comment_152738 Gorgona , casa de piatra puiutzei Ce frumoasa e!!!!! Buna ziua la toata lumea , o saptamana cat mai buna va doresc!!! Eu , dupa cum ma sitzi deja , la smotru!!! Am terminat camera fetii si parterul ( mai am baia de jos , asta se va face deseara cand doarme terorista ca n-am nevoie de ajutoare ) si dupa ce iau fata am de facut curat la noi in dormitor.....in baia noastra si ...cam atat pe azi. Restul lasam pe maine si miercuri...... Mai , cand termin intr-o parte ,ma apuc de cealata! Report
June 11, 201214 yr comment_152739 O pereche superba, o mireasa ca-n povesti! Casa de piatra, fericire si sanatate, copilasi sanatosi si frumosi le doresc! Crede-ma, nu ai deranja nici la bubuleti! Copiii nostri, ramîn mereu puiutii nostri!Multumesc! Asa simt si eu, ea e puiutul meu mic si drag, printesica mea, si o sa ramina asa pentru toata viata. Acum sunt in Aruba, in saptaluna de miere, au plecat in urma cu citeva ore, astept cu nerabdare un semnal ca au ajuns cu bine, Doamne-ajuta! Report
June 11, 201214 yr comment_152741 Gorgona, casa de piatra fetei tale.E superba A, si bine ai venit la han Report
June 11, 201214 yr comment_152742 Gorgona, bine ai venit printre noi, hangitele! Sa va traiasca mandretea de fata, casa de piatra si sa fie fericiti impreuna si voi pe langa ei! Si ce rochie frumoasa a avut si a venit pe ea ca turnata! Report
June 11, 201214 yr comment_152745 Gorgona, complimente frumusetii de fete din casa, si le doresc si eu casa de piatra si multa fericire.Daniella , o sa -mi dau silinta.Gianinooooooo, si eu tot vegetalele le pretuiesc mai mult la gratareala..am retinut pontul cu ceapa.Giorgi, felicitari mamitzei si nasei...splendizi si copilul si finuta.pup tulemond , si un pup special Zozicai.Mirela, ti-am admirat frumosul pe FB...fug ca am un net tare lent Report
June 11, 201214 yr comment_152774 Lili, Georgiana, Stella si Geany va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si pentru urari! Report
June 11, 201214 yr comment_152775 nu stiu unde sa pun pozele bubuletei mele care a depasit virsta copilariei, indraznesc sa intreb aici. ooo, cunosc incantatorul personaj! stiu ca-s de mai multi ani impreuna, abia acum au facut nunta?daca vrei sa ne dai mai multe detalii - pe care le asteptam cu placere! - vezi c-avem un subiect cu nunta.si nu mai zi ca deranjezi, Gorgona!Dap, abia acum, si nici acum nu ar fi vrut, cica ei se considera intr-o continua logodna! atunci le urez dragoste continua si intelepciune maxima, sa fie sanatosi si fericiti! Report
June 11, 201214 yr comment_152803 Gorgona, casa de piatra! Este foarte frumoasa fetita ta! Sa fie fericiti! Bun venit si frumoasa intrare! Indrazneste cu tot ce ai chef de impartasit! Report
June 12, 201214 yr comment_152813 Buna dimineata!Gorgona, eu m-as bucura sa mai scrii pe-aici, sa ne spui cum mai esti tu. In ceea ce o priveste pe fiica ta, e superba, sa fie fericiti si de aici inainte multi, multi ani! Report
June 12, 201214 yr comment_152816 'neaţa la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif V-am citit din urmă dar nu apuc să scriu mult aşa că iar pup la grămadă toată gaşca.Să vă fie de bine ţuraiurile celor care au petrecut.Multă sănătate tuturor, în special celor care au nevoie.Gorgona, ai o frumuseţe de fată. Să fie fericiţi "copiii" şi de acum înainte mulţi, mulţi ani Vă mai pup o dată apăsat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif şi fug la treaba. Report
June 12, 201214 yr comment_152818 Buna dimineata la han; salutari la toata lumea...tot fornaita, dar se pare ca e mai bine. o alta zi splendida cu soare.pup tulemond. Report
June 12, 201214 yr comment_152825 Am intrat si eu in sfarsit! Mai intai sa raportez ca Pisi este bine, se fugareste in prezent cu Cafe.I-am facut tratament, se pare ca a fost gastrita ca se vede ca i-a trecut de la tratament cu hrana speciala de la R/C. Pana la urma am ajuns si la nunta! La 10 eram cu Pisi la tratament,am mai stat cu ea pana la 11.30 am plecat din fata casei la 14.00 eram la cabana Bolboci, am ratat doar cununia de la Schitul Pestera, dar nu e asa mare nenorocire, ca mie mi se face rau de la caldura, tamaie si lumanari, iar baietii cu care am venit in masina nu suporta" popismele". Ce e amuzant ca noi n-am fost atenti la indicatiile pretioase pe care le primisem trase la imprimanta si pana la Sinaia a fost ok, apoi dupa stiti cum e generatia smartphone, au inceput sa se sune, sa se intrebe, sa-si dea indicatii care se bateau cap in cap, sa caute pe GPS, de m-au trezit ca eu dormeam dusa, eram rupta dupa noaptea de verificat Pisi la 2 ore. Pana am ajuns intr-un sat de conlocuitori, dar neeeegriiiii, ca unul din tipi a zis ca el nu intreaba drumul, ca-i e frica sa iasa din masina=)) . Cand am zis ca ma duc eu, s-a mobilizat celalalt tip si a intrebat. Omul politicos, ne-a zis ca ajungem si pe aici daca mai mergem vreo 40 de km, dar daca ne intoarcem si o luam la stanga unde scrie Prahova( judetul Prahova), avem de mers doar 17 km, din care o parte este asfaltat.Asa ca aia care au plecat cu 2 ore inaintea noastra au ajuns dupa noi, ei vroiau si la biserica. Ca sa vezi ce face prejudecata din om, daca nu ma enervam eu, ca ma dau jos si intreb, ne plimbam 40 de km pe drum forestier, ceilalti cica s-au oprit sa verse o tipa de 2 ori!! De Pisi a vazut mama, i-a facut un control, n-avea nimic, doar vroia mai mult de mancare si duminica la 17 eram acasa, n-a ramas singura prea mult. Offf, tot in mame ai baza! Report
June 12, 201214 yr comment_152830 Ziua buna! Daniella, 2ut si Boni, va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru urari! Am un cap cit o banita din motiv de aer conditionat plus ca-s zombi fiindca brontozaurul blanos are program de joaca si papa pe timpul noptii iar ziua doaaaaarme ca porcu'. E un rasfatat si un smecher, ufffff! Report
June 12, 201214 yr comment_152831 Gorgona, ai o fata minunata, a avut o rochie splendida si cred ca o sa fie superb in Aruba! Nu-mi vorbi de brontozauri blanosi care nu dorm noaptea, ca eu am ajuns ca in cantecul lui Bon Jovi: "I'll sleep when I'm dead"Vezi ca il poti dezobisnui treptat, ori te joci cu ele seara si-l obosesti, ori nu-i lasi mancare, ori ambele, ca ei oricum dorm 18 ore pe zi, sa le imparta mai judicios! Report
June 12, 201214 yr comment_152833 Gorgona, ai o fata minunata, a avut o rochie splendida si cred ca o sa fie superb in Aruba! Nu-mi vorbi de brontozauri blanosi care nu dorm noaptea, ca eu am ajuns ca in cantecul lui Bon Jovi: "I'll sleep when I'm dead"Vezi ca il poti dezobisnui treptat, ori te joci cu ele seara si-l obosesti, ori nu-i lasi mancare, ori ambele, ca ei oricum dorm 18 ore pe zi, sa le imparta mai judicios!Multumesc! Indragosteala de brontozauri blanosi e recenta la mine, tine de anul trecut din august, pina atunci nici nu uram mitzele, nici nu ma omoram dupa ele dar beleaua asta mica mi-a topit sufletul si acum ma surprind ca mi-e drag de toate pisicile, nu ma credeam in stare!Al meu nu doarme atit de mult, o fi defect? Ma bucur ca Pisi e bine, cind am citit ce si cum si imi imaginam cam ce e in sufletul tau... uffffff! Report
June 12, 201214 yr comment_152842 Buna ziua!!! Eu astazi ma mut cu biroul, in aceeasi cladire, dar este tevatura, asa ca nu prea am avut timp si nici nu am sa intru sa stau cu voi de vorba.Zerda, ma bucur ca Pisi se simte mai bine, ti-am spus ca si Cody tot gastrita a avut si si-a revenit foarte bine, dar tot cu tratament si regim special. Va pupacesc si o zi buna in continuare! Report
June 12, 201214 yr comment_152848 Ziua buna! Daniella, 2ut si Boni, va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru urari! Am un cap cit o banita din motiv de aer conditionat plus ca-s zombi fiindca brontozaurul blanos are program de joaca si papa pe timpul noptii iar ziua doaaaaarme ca porcu'. E un rasfatat si un smecher, ufffff!Te asteptam cu poze la blanoase Brontozaurii fac cam ce vor labutele lor..cine are pisic in casa cam are sef Ma bucur sa aud ca Pisi e bine Report
June 12, 201214 yr comment_152852 Buna tuturor! Azi am explodat in sf. la gardi' nu mai rezistam ce bine ma simt acum ca am zis ce aveam pe vf. limbutzei Inca de la asa zisa serbare la english' la care nu m-am simtit deloc bine copii care nu stiau culorile (ca asta a fost toata serbarea nu un cantecel nu poiezioare' nik')erau admonestati chiar pedepsiti,nu a fost cazul lui bub' din fericire ,azi a iesit duoamna' pe hol unde erau parintii si a zis pe un ton care nu mi-a placut deloc:''sa nu strangeti nici un ban,pt. sf. de an nu-mi trebuie nimik chiar sa nu va aud cu deastea ca,cu excursia 2 locuri a trebuit sa le platesc eu din buzunar,si (aici pe un ton amenintator si taios) o sa ne vedem noi la serbare joi,si sa vada si fiecare parinte ce stie copilul lui ''Initial am plecat nu am zis nimik,dar de la poarta m-am intors pe calcaie si m-am dus sa-i zic vreo 2 I-am spus ca nu gasesc deloc potrivita atitudinea,ca inca de la serbarea de la engleza am fost nemultumita de comportamentul fata de copii (unul stie mai bine,unul mai putin bine,asta e ) ,eu sper sa vin la serbare sa vad copii care se bucura spun cantecele si poezii cum stiu si cum pot ei,dar fara reprosuri si competie ca in acel caz eu nu mai vin,eu nu ma duc sa ma incarc negativ si sa-mi ramana si copilul cu un gust amar ca sa spun asa !Ba mai mult inca de la inceput la o sedinta interminabila am semnat o instiintare prin care printre altele se spunea clar ca pana la scoala copii nu pot fi evaluati in nici un fel ci sunt acceptate doar bulinele ,ea a spus ca aceasta serbare v-a fi o evaluare si ''o sa vedem noi''!!! ..eii na?!... A ramas fara cuvinte si a incercat sa-mi spuna ca nu va fi deloc asa ,hihihi sunt convinsa acum dupa discutie ca nu va fi Vreau sa vad admosfera destinsa,copii fericiti care isi ureaza vacanta placuta! Sotul zice sa nu mergem,acum ca am spus ce am pe suflet merg...Bub' stie poezia o zice putin stalcit dar asta e... Report
June 12, 201214 yr comment_152853 Geany , bine ai facut! Ai dreptate , bine ca ai vorbit cu ea si i-ai spus ce ai pe suflet. Si cu serbarea la fel , trebuie sa fie prilej de bucurie pt copii!!!! dar cu excursia n-am intzeles o iota , ce a platit? Report
June 12, 201214 yr comment_152855 Bravo, Geany, bine-ai facut ca ai zis ce aveai pe suflet!Edit:am scris deodata cu Mutti. Report
June 12, 201214 yr comment_152856 Mda! Recunosc,ca ma simt excelent ca i-am spus! A fost o excursie 36 de roni locul (copil si musai un parinte deci 2x36 = 72 roni)plus bani de buzunar pt. intrari telegondola mancat undeva ,scump pt. mine + ca sufar de rau de masina si stiam ca vor fi probleme asa ca am zis pas,unii parinti au ocupat loc (probabil si pt. sot sau ceva ca nu stiu nici eu exact) cert e ca educatoarea a spus ca a prenotat si a trebuit sa platesca ea 2 locuri din buzunarul propriu,eu o inteleg aici si daca e asa mi se pare nedrept,dar asta nu inseamna sa se reflecte asupra copiilor sau a celorlalti,cum am zis azi cu un ton taios a zis:''lasa ca ne vedem noi la serbare joi si sa vada fiecare parinte ce poate copilul lui ''...deci nu mi-a placut deloc imi pare rau ! La inceput cand am vb. cu ea era nervoasa si a zis ca va fi o serbare cu evaluare si ca invata ea minte sa vada fiecare ce potate copilul lui,i-am amintit ca nu are dreptul sa faca asa ceva,ca imi pare rau de pierderea suferita de ea dar asta nu trebuie sa se rasfranga asupra copiilor ca eu daca e vb. de asa nu mai vin la serbare cu bub' si sa nu conteze pe prezenta noastra.A ramas fara cuvinte initial si apoi a incercat sa ma asigure ca nu va fi asa ...Sper! Scuze ca va plictisesc cu ale mele dar mna' m-am lasat dusa de val! Va pup ca sa ma iertati Report
June 12, 201214 yr comment_152861 Bravo Geany , imi place de tine !Zerda , ma bucur enorm ca Pisi e bine . Report
June 12, 201214 yr comment_152867 Geany, foarte bine ca i-ai zis lui "madame" ce aveai pe suflet: "Zoe, fii barbata!", ti se potriveste replica asta. Report