June 15, 201214 yr comment_153246 hello, hello!in sfarsit e racoare si la mine, dar nu cred ca dureaza mult. trag nadejde la o zi scurta azi, mai ales ca ma asteapta acasa niste visine nerezolvate. si-ar mai fi si altele.o zi buna tuturor si lu' fi-miu, c-are examen! Report
June 15, 201214 yr comment_153249 hello, hello!in sfarsit e racoare si la mine, dar nu cred ca dureaza mult. trag nadejde la o zi scurta azi, mai ales ca ma asteapta acasa niste visine nerezolvate. si-ar mai fi si altele.o zi buna tuturor si lu' fi-miu, c-are examen!Mult succes la examen,tinem pumnii! Ce rezolvi cu visinile alea?! Report
June 15, 201214 yr comment_153252 Buna MOATZACuraj si bafta la examen...o sa fie bine!Faci spuma de visine???? Report
June 15, 201214 yr comment_153253 Buna dimineata la tot Hanul!!!! Gata a venit vacanta!!!! De ieri Alex al meu este in vacanta, dar mai are mai bine de o saptamana sa se mai pregateasca pentru evaluarea nationala si pe 25 si 27 iunie suntem in emotii mari cat casa. Nu este un copil numai de nota 10 si 9, dar eu zic ca o sa sa fie bine la examene. A terminat clasa a 8-a cu media 9,20, dar doar pe munca lui, nu pe banii parintilor si pe cadouri facute profesorilor si fara meditatii.Geany, ca sa sti ce te asteapta cand incepe scoala! Poate s-o mai schimba ceva in invatamant, cursa asta nebuna dupa note mari nu mi se pare deloc corecta, note care nu reflecta neaparat ceea ce stie copilul respectiv. OF! Mi-am spus si eu păsul. O zi buna si frumoasa va doresc si un week-end pe masura! Report
June 15, 201214 yr comment_153254 'neaţa la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Moatzo, ţinem pumnii la băiat! Vă salut pe tulemond şi fug la treabă. Să aveţi o zi furmoasă Report
June 15, 201214 yr comment_153255 hello, hello!in sfarsit e racoare si la mine, dar nu cred ca dureaza mult. trag nadejde la o zi scurta azi, mai ales ca ma asteapta acasa niste visine nerezolvate. si-ar mai fi si altele.o zi buna tuturor si lu' fi-miu, c-are examen! Moatza, bafta baiatului la examen!!!! Niste visine mi-a promis si mie socrela ca imi da din gradina ei, acum sa vedem daca se tine si de cuvant. Report
June 15, 201214 yr comment_153257 Iubitam' nu am nici cea mai vaga idee cine e patron e terasa cu restaurant inauntru de cand lumea cum s-ar spune ca mama acolo a facut nunta acum vreo 40 de ani,eu intelesesem cam unde e terasa care spui tu in zona tic-tac unde sta mama scuza-ma daca ma insel,asta a mea si unde stau eu e zona Narcisa Ai' cand mai vii la Bacau poate ne vedem ca ai venit si tu atunci de ziua tatii si a fost pe nepregatite Da, ai dreptate, zona tic-tac, aia este terasa si verisoara sotului este patroana. Sper sa ne vedem in vara asta, undeva prin august mai facem un drum la Bacau. Keep in touch! Report
June 15, 201214 yr comment_153260 Iubitam' nu am nici cea mai vaga idee cine e patron e terasa cu restaurant inauntru de cand lumea cum s-ar spune ca mama acolo a facut nunta acum vreo 40 de ani,eu intelesesem cam unde e terasa care spui tu in zona tic-tac unde sta mama scuza-ma daca ma insel,asta a mea si unde stau eu e zona Narcisa Ai' cand mai vii la Bacau poate ne vedem ca ai venit si tu atunci de ziua tatii si a fost pe nepregatite Da, ai dreptate, zona tic-tac, aia este terasa si verisoara sotului este patroana. Sper sa ne vedem in vara asta, undeva prin august mai facem un drum la Bacau. Keep in touch!Uokey'! Report
June 15, 201214 yr comment_153263 Buna dimineataFelicitari la merituosi si bafta la baiat de Moatza!Pupaturi la toata lumea, sanatate si vacanta placuta la cine e cazul. Stella, te invidiez Report
June 15, 201214 yr comment_153268 Ziua buna tuturor .Eu , putin intoarsa pe dos. In rest , azi lenevesc .Moatza , bafta feciorului . Report
June 15, 201214 yr comment_153275 moama, dac-ar sti cata lume l-a urat azi! poate o fi bine, va mai zic io1Ce rezolvi cu visinile alea?! Faci spuma de visine???? spuma nu fac, din ce-am citit eu p-aci trebe mult zahar si nu-i cazul.jumate le-a rezolvat omu', le-a pus intr-un bidon, cu zahar, ptr visinata anuala. oricum, la cata mai am po' sa fac linistita o nunta, da' piticu-i pitic.iar jumatea ailalta, care-i mai mare se va transforma in niste compot, sa fie, ca si de-asta mai am, dar stiti voi cum e omu' meu, e linistit cand dau toate pe-afara Report
June 15, 201214 yr comment_153286 'neatza si din Bolintin!Soare, cald, frumos si...se monteaza (acum) camerele in birou!Deci, BAFTA Motzului mic, we placut si fructuos.Pe mine m-asteapta multe de rezolvat!Mai am o saptamana si plec.Deci: vopsit parul, epilat, curatenie, bajaje, spalat rufe, etc.Multe si mari proiecte si doar 2 zile!Pup lumea si SPER sa va revad (cu netul meu!) Report
June 15, 201214 yr comment_153290 Buna dimineata si de la BrasovE inorat la noi da cald,acum nu stiu daca o sa ploua sau nuIn rest n-am ce raporta important,grijile si problemele zilnice cu care nu vreau sa va plictisesc O zi frumoasa la toata lumea si mult spor in toate Bafta multa baiatului de Moatza la examen Apetisante mic dejunuri ,da ouale alea fierte m-au dat gata.N-am mai mancat oua fierte de la Paste.Si ce imi plac ca as manca cate 4-5 odata ,da ma abtin A, ca mi-am adus aminte.Am niste oua de prepelita mai exact 14 ,vreo idee ce sa fac cu ele ,in afara de omleta si fierte? Report
June 15, 201214 yr comment_153291 'neatza si din Bolintin!Soare, cald, frumos si...se monteaza (acum) camerele in birou!Deci, BAFTA Motzului mic, we placut si fructuos.Pe mine m-asteapta multe de rezolvat!Mai am o saptamana si plec.Deci: vopsit parul, epilat, curatenie, bajaje, spalat rufe, etc.Multe si mari proiecte si doar 2 zile!Pup lumea si SPER sa va revad (cu netul meu!) Zoazo,spor in toate Report
June 15, 201214 yr comment_153292 A terminat clasa a 8-a cu media 9,20, dar doar pe munca lui, nu pe banii parintilor si pe cadouri facute profesorilor si fara meditatii. felicitari lui Alex, Giorgi! nu credeam ca mai exista copii de-a 8-a care sa nu faca pregatire. Am niste oua de prepelita mai exact 14 ,vreo idee ce sa fac cu ele ,in afara de omleta si fierte? oare cum ar fi outzele astea in niste chifle, dupa modelul fetelor? ma gandesc ca fiind mai mici necesita si mai putin timp de stat la cuptor, deci chifla nu s-ar usca de tot, asa cum am inteles c-ar fi fost plangeri. dac-am fi normali as incerca. Report
June 15, 201214 yr comment_153293 ma reped e la banca caci am primit tel ca a dat faliment...sper sa nu totusi....mama lor!(((((((((((( Report
June 15, 201214 yr comment_153296 ma reped e la banca caci am primit tel ca a dat faliment...sper sa nu totusi....mama lor!(((((((((((( aoleu, asta nu-i bine ptr nimeni. totusi, in caz de faliment nu functioneaza Fondul de garantare bancara? Report
June 15, 201214 yr comment_153301 Ciao, fetele! Moatza, eu am facut chiflute mici mici umplute, pt fete, cu oua de prepelita. Au devenit crocante... Asa ca a doua oara le-am facut fara oua.Si ai mei sunt fani chiflute moi. Report
June 15, 201214 yr comment_153308 ma reped e la banca caci am primit tel ca a dat faliment...sper sa nu totusi....mama lor!(((((((((((( aoleu, asta nu-i bine ptr nimeni. totusi, in caz de faliment nu functioneaza Fondul de garantare bancara?La naiba!Ouf am facut o cursa...era la lume..;straini..;toti retrageau banii!am lasat 1e pe cont si trebuie sa rezolv sa mi se redeschida alte conturi aiureaDa nu stiu ce sa mai zic..;doar ca localnicii au in fibra lor numai cintatul,saltatul si mincarea.Nu stiu sa chipzuiasca la binele generatiilor viitoare si uite isi taie craca!Parca semanam...(( Report
June 15, 201214 yr comment_153316 Of, bine ca ai recuperat banii. Sa stii ca si eu ma gandesc, din cand in cand, la o astfel de neagra posibilitate.Sa speram ca nu va deveni realitate niciodata! Acum, tinand cont ca nu mananc nimic de miercuri seara, nu aveti idee ce as putea manca eu acum? In ideea ca as putea inghiti ceva. Report
June 15, 201214 yr comment_153318 O supa crema, un ou fiert, niste iaurt , ceva usor. Adica eu nu as putea manca direct carne. Aaa, o salata usoara, nu foarte acida, eventual cu niste branza. Report
June 15, 201214 yr comment_153321 Acum, tinand cont ca nu mananc nimic de miercuri seara, nu aveti idee ce as putea manca eu acum? In ideea ca as putea inghiti ceva.Paine prajita? Un pic de branza de vaci, scursa bine de zer (ca sa nu-ti faca aciditate)? Report