Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Hello, eu inchid, eu deschid hanul, dar cum nu am posibilitatea sa adaug poze, va rog sa va imaginati tot felul de bunatati de baut si mancat, asa ca fiecare sa ia un mic kelkeshoz ; de baut la tot hanul....si o zi minunT tuturor.

Ok. Fac eu onorurile atunci Stelin'! =))

Buna dimineata!

post-405-13398281374191_thumb.jpg

post-405-13398281535608_thumb.jpg

post-405-13398281323085_thumb.jpg

post-405-13398300600754_thumb.jpg

post-405-13398281432721_thumb.jpg

O zi minunata tuturor va urez! =))

P.S Cum azi e sambata si poate multi iau un mic dejun intarziat in pat ,sau dimpotriva ocupati ce nu au timp sa intre pe la han cu noaptea-n cap eu v-am servit pt. toata ziua sa aveti deci nu-i mic dejun e aperitiv,cina ce vreti voi =))

Nu dati cu rosii, pietre etc, ar mie stomatologul mi-a spus de mai multe ori ca in cazul de infectii nu e bine sa bei fierbinte, ori cum 1/2 din timp eu ma duc cu gatul rosu la doctor, stie bine ca am probleme, deci nu vad de ce m-ar fi mintit, el a zis caldut.

[/quote

E bine de retinut.

Nu stiam ca nu e bine sa bei fierbinte.Eu de cand ma stiu beau cat pot eu de fierbinte si asa le-am dat si copiilor mei sa bea cand erau raciti.

Omul cat traieste invata

Buna dimineata ca am uitat sa salut

Geany, harnicut-o ,ai si pus masa deja.Eu deabia acum am apucat sa beau cafeaua.

O zi faina la toata lumea =))

hello, hello!

am rezolvat o gramad' de treburi de azi dimineata, bravo mie, acum am trecut sa va vad si plec la o recunoastere prin piata, sa stiu ce sa-i zic omului sa ia.

frumos afara, un senin de-ti inteapa ochii. da' temperatura cum o fi? =))

o zi buna tuturor!

Sanatate multa, Sorinusa!

La multi ani, Stellina!=))

Tineti-mi pumnii!Jumatea sufletului meu a plecat dupa modem!

Voi avea net?

Tin pumnii Zoazo' =)) astept vesti bune! =))

La multi ani! Stelina iti spun si aici! =))

La noi pare ca va fi o zi frumoasa ,fug la mama apoi sa vedem pe unde vom mai bantui si azi!

Buna ziua dragele mele

La mine noaptea fu f scurta...aici se celebreaza de ieri faptul ca se vor duce cu capul in zid...deci peste tot orchestre zdrangalii multa bautura si mincare:((((((((((((

Dans in cerc si toate alea!

Ca o provocare ,sfidare toti erau prezenti si pe la ora 1 noaptea cind am fost sa vad ce miscare era...am constatat ca aruncau la toti turistii privire veninoase,asasine!

Noroc ca stiu ca nu s nemtoaica ca mi luau gitul!

La ora 6 dimineata sa terminat vacarmul, eu am iesit cu furtunul de pompieri sa spal strada(in dreptul meu) de ...vomitaturii

Am capul varza si cum sunt cu nervii la maxim am pus cuptoarele in functie deci...ciuperci mari umplute cu brinza usturoi marar.

O alta tava de dovlecei umpluti cu orez, ardei, rosii idem, si pt ca sa pun punct am facut o turta cu spanac oua brinza menta etc...

Trebuie sa fiu puternic dusa cu capul ca la 32 de grade si dupa o noapte nedormita sa fac asa ceva...noroc ca totul am facut la cuptorul mic de afara!

Astept reactia localnicilor miine cind sper sa cistige extrema stinga care vrea afara din EU ca sa revina la drahme(asta in cond in care se traieste doar din import productia neexistind...sa ma dumireasca si pe mine cineva cine va dorii sa exporte contra drahme:::notworthy:)))

Ma doare capul de' logica lor'.

Deja ca sa se plateasca salariile sa pompat puternic in banii de sanatate,farmecistii nefiind platiti nu mai dau med decit daca platesti integral:(

Ieri s au scos 800 miliuoane sau miliarde?? de E din banci

Deci gata v am impuiat capul e sf de saptamina sa vorbim de sifoane

bisou

PS Zoaza a venit modemul???Pup!

E o nebunie ce se intampla...ai grija de tine.

Sorina cum te mai simti astazi?

De venit, veni modemu' da tat digeaba, ca cica nu's ce setari tre' sa faca si...caldura mare, lenea pe masura.:notworthy: PAUZA! :floare: INCA NU!Dar eu, optimista cum ma stiti, mai sper!INCA mai sper!

Facui mancarica de fasole verde cu carne de porc si inghetata de zmeura, dar...tre' sa ma gredeti pe cuvant! Eu mai sper!

Stellina, cum te mai simti?

Sorina, tu cum te mai simti?

Pe unde-or fi Daniella, Cerra, Gellutza, Moatza? Restul de fete?

De venit, veni modemu' da tat digeaba, ca cica nu's ce setari tre' sa faca si...caldura mare, lenea pe masura.:) PAUZA! :) INCA NU!Dar eu, optimista cum ma stiti, mai sper!INCA mai sper!

Facui mancarica de fasole verde cu carne de porc si inghetata de zmeura, dar...tre' sa ma gredeti pe cuvant! Eu mai sper!

Zozo, fii atenta, îi zici asa : "vrei fasole verde cu carne de porc? vrei înghetata de zmeura? pofta-n cui pîna faci setarile la modem!" :)

E o nebunie ce se intampla...ai grija de tine.

Sorina cum te mai simti astazi?

Multumesc UMA!

Eu imi continui viata ca de obicei doar ca trebuie sa mi se vireze' veniturile'nu pe conturile alor banci nu ....cele grecesti

:)

Verb, bine ca macar ai salvat banii.Sper ca banca actuala e mai sigura!

Saptamana viitoare, sambata, pe vremea asta, ma gandesc la voi de pe o terasa bulgareasca, cu o bere in fata! Abia astept!Yuupiii!

Ciao, fetelor!

Eu sunt fresh. Nu la capacitate maxima, dar deja sunt operativa.

Azi dimineata m-am trezit leoaica. Mara, manacau-ar mama pe ea de fata frumoasa, a pregatit micul dejun la toti. Mie nu, ca nu reusea sa-mi gaseasca cana. Puica mamii. Oricum nu-i ca reuseam sa mananc. Am rontait niste migdale, am luat pastilele si plina de energie mi-am dat drumul la apa in cada.

Cam raspandeam arome dubioase, asa ca simteam nevoia unei bai.

Asta a fost 'basina' mea de energie. Cum am iesit din cada, vreau sa va zic ca am adormit bustean. Noroc cu soata din dotare care m-a zguduit asa mai delicat, 'auzi, da' tu nu ziceai ca mergi la munca?'.

Apai, merg, daca ma duci cu masina.

Asa ca, leganatu leganatu, am ajuns si la munca azi, pt 2 ore, nu mai mult. Mi-a prins bine iesirea din casa. Nu am muncit prea mult, da' simpla mea prezenta a facut bine altcuiva... asa ca a fost bine.

La 12h am venit acasa cu aftobuzul. Mare mi-a fost surprinderea sa constat ca abonamentul nu era in geanta. Asa ca am fost si blatista azi, vrand nevrand.

Ajunsa acasa am pregatit pranzul si apoi nani. Ca iar se terminase energia.

Cumaparaturi, cina, un pic de odihna pe divan si acum ma duc la ceva treaba... maine se merge la mare.

Va pupacesc!

Eu azi harnica foc! Nu stiu de ce ca ieri eram cam stinsa asa la capitolul energie!

Am facut tot mancare de fasole verde, cotlet la gratar, costite la gratar, chiftelute, sa vad cum le deturnez maine, momentan sunt doar facute si un kil de ardei copti! Care la noi in piata erau 7 lei cei mai ieftini, dar nu mai puteam de pofta! Pe nmaine am treaba cu masina de spalat!

Dar incet, asa, sa nu ma stresez! Am vazut caise cu 6 lei si ghiciti ce idei mi-au venit, dar m-am stapanit!

La noi caisele 4 lei si mamii i-au venit idei :rolleyes: i le las pe toate ei eu ma abtinez! :71:

am fost cu bub' la topogane ,si la plimbare dar ne-au cosit tantarii,ne dam cu spilt' :tongue3:

P.S Ma bucur sa stiu ca esti mai bine Sorina! :hug:

Neatza, ma bucur s-o vad pe tiza fiimei. bine ai revenit printre noi Vale.

Eu in curand am sa le fac cu mana din mers Adrianei si lui lilly.

ieri a fost infernal de cald, asa ca am plecat frumusel pe inserate, si acum ne apropiem de casa.

o duminica placuta la tulemond...Daniella, Gela,Pusa, Cerra???

Sorina,ma bucur ca esti mai bine, dar nu da buzna la treaba , ci ia totul mai easy.

Buna! Bine ai venit defraga :rolleyes:

La noi se pare ca e canicula asa ca am hotarat sa stam cuminti in casa la amiaza si sa iesim pe seara mai pe racoare ,asa ca dupa un mic dejun intarziat copios (iar chifle si batoane umplute cu bacon si salam cascaval dat la cuptor)cred ca o sa ne facem un frumos somnic de frumusete! :hug:

Cam plictiseala dar asta e... :tongue3:

Buna fetelor..la mine temp e acceptabila.

Dimineata am vrut sa i fac omului friganele din piinea de casa facuta de mine prea uscata deja.

Am inmuiat feliile in lapte dar s au farimitat..deci am mulinat cant de piine am adaugat brinza din frigider, oua, verdeata,ceapa, ardei verde si rosu, sare, piper si am impartit cant in doua.

Intr una am pus thon, anchoa,capere, masline...si la cuptor cu ea!

In a doua cant am pus cirnaciori taiati si ciuperci...deasupra am invelit totul cu felii de jambon ...si la cuptor

Rezultatul minunat la gust!

:rolleyes:

Suntem bine ...eu si dihaniile.

Dihania mica a terminat clasa a 8-a.

Ne asteapta emotii de examen pt liceu.

A crescut.... un barbatel de 2 m.

Mno si dihania mare e ok...cu regim cum stiati dar ii merge bine.

Si la noi e cumplit de cald. Le pregatesc ceva usor pt pranz iar pe seara pizza.

Ma bucur Vale ca *dihaniile * tale dragi sunt bine, si tu la fel. Ce mai fac inaripatii ?

Gianino, sa va fie de bine somnul de frumuseatza...iaca am sa ma duc si eu la o siesta reparatoare...ca noaptea fu mai ca la drum.

caldura mare si la mine-n sat.