Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Off, Geany

Pai sa isi caute alta meserie daca nu iubeste copiii?

Ma gandesc eu ca nu cadea cerul daca mai statea cu ei inca o zi si sa isi tina promisiunea ,foarte urat din partea ei :pupic:

Pup si Alexut, inalt si absolvent!Cat a putut creste...Sanatate si noroc ii urez!

Si noi pupam pe "matusa" ZoazoNico! :pupic:

Multumim fetelor!

Georgy, ce baiat mare ai! Si indragostit pe deasupra. Ma bucur pt el si tin pumnii pt examene.

Zoazo nu ai bafta de loc cu netul asta... offff.

Gata, mi-am facut ultima injectie in seara asta. Sunt bine. Doar ca sunt obosita, cum e si normal, dupa o zi nebuna.

Giulia a stat azi acasa cu febra si voma... un virus intestinal. E deja mai bine. A facut numai traznai azi. Maine ne intoarcem la scoala.

Va pupacesc dulce!

Giorgi, flacau mare ai! Si îndragostit pe deasupra! Pupu-i eu nasu' lui de baiat frumos! :rolleyes:

Înca îmi amintesc, scurt dupa ce te-ai înscris pe forumul celalalt, în 2004, te-am remarcat ca fiind tauroaica de-a mea. Voiai sa te trec în lista zilelor de nastere, dar eu te trecusem deja. Eram o prompta! :hug: Cum trec anii! Copiii ne cresc, noi întinerim... Mi-amintesc cum te-ai prezentat, asa frumos... apoi de oreionul lui Alexut, poza cu tortuc si Alex cu Nini a lui... pisoi, bucurii, sarbatori, pierderea celor dragi... chiar daca numai virtul, am trecut peste multe împreuna! Cumva sîntem conectati :P

Pe cîtiva dintre voi îi stiu de 10 ani. Cîte povesti, cîti oameni frumosi la suflet, cîte retete :P ... acu' ma'c sa ma scald în butoiasul cu melanconele :lol:

Pe cîtiva dintre voi îi stiu de 10 ani. Cîte povesti, cîti oameni frumosi la suflet, cîte retete :P ... acu' ma'c sa ma scald în butoiasul cu melanconele :hug:

Vin si eu daca dai o bere rece ...caldura mare mon cher :rolleyes:

Eu am trei copchii pe care ii tin de etalon - Denise, Alex si Marco. Si cand ii vad cat de mari sunt, mai sa cred ca ..da, intinerim si noi :lol:

Giorgi, flacau mare ai! Si îndragostit pe deasupra! Pupu-i eu nasu' lui de baiat frumos! :hug:

Înca îmi amintesc, scurt dupa ce te-ai înscris pe forumul celalalt, în 2004, te-am remarcat ca fiind tauroaica de-a mea. Voiai sa te trec în lista zilelor de nastere, dar eu te trecusem deja. Eram o prompta! :P Cum trec anii! Copiii ne cresc, noi întinerim... Mi-amintesc cum te-ai prezentat, asa frumos... apoi de oreionul lui Alexut, poza cu tortuc si Alex cu Nini a lui... pisoi, bucurii, sarbatori, pierderea celor dragi... chiar daca numai virtul, am trecut peste multe împreuna! Cumva sîntem conectati :P

Pe cîtiva dintre voi îi stiu de 10 ani. Cîte povesti, cîti oameni frumosi la suflet, cîte retete :P ... acu' ma'c sa ma scald în butoiasul cu melanconele :P

Vin si eu daca dai o bere rece ...caldura mare mon cher :rolleyes:

Eu am trei copchii pe care ii tin de etalon - Denise, Alex si Marco. Si cand ii vad cat de mari sunt, mai sa cred ca ..da, intinerim si noi :P

Dau, dau, ca uite si-asa nu pot sa dorm. Sînt setata pe alt fus orar, decît cel al Europei :P

Asa, si sa nu uitam cîti s-au nascut, aici, "alaturi" de noi! Unii dintre copilasi îi stim de cînd au aparut cele doua dungi "on the Stick" :lol: , ba chiar din 'nainte de a parasi garsoniera materna!

Da, am trecut peste multe, bune si nebune... ma duc la culcare, dar sînt sigura ca nu închid un ochi. Tre' sa ma gîndesc :P

Dau, dau, ca uite si-asa nu pot sa dorm. Sînt setata pe alt fus orar, decît cel al Europei :P

Asa, si sa nu uitam cîti s-au nascut, aici, "alaturi" de noi! Unii dintre copilasi îi stim de cînd au aparut cele doua dungi "on the Stick" :rolleyes: , ba chiar din 'nainte de a parasi garsoniera materna!

Da, am trecut peste multe, bune si nebune... ma duc la culcare, dar sînt sigura ca nu închid un ochi. Tre' sa ma gîndesc :P

O fi fusul orar Nord American ? Eu te astept.

Da..si bebeii nascuti, ma uit la ei cat sunt de frumosi cu totii si cat de repede cresc :hug: Ehehe, cred ca am cazut si eu in butoi cu tine si berea rece tot n-am baut-o :lol:

Multumesc fetelor! Sa ne traiasca toti copiii!

Nici nu stiu cand s-a facut Alex asa mare, ii mijeste mustata, i s-a schimbat vocea, este indragostit si fata i-a scris mare pe tricou: Te iubesc! EEEEE! Ale tineretii valuri!

Parca acum era asa:

post-88-13400938222871_thumb.jpg

Hé,Hé Hé...ce au mai trecut vremurile!!

felicitari pt mindretea actuala!!

si la noi aceeasi situatie:doamna se bucura ca a scapat deei,noi ca am scapat de ea-eu definitiv,din toamna vom fi scolari :rolleyes:

S o ia naiba!!..;si sa iasa repede la pensie scorpia!

pup

Buna dimineata melancolistelor! V-ati mai revenit? Ati apucat sa dormiti? :hug:

Daca da (si chiar daca nu), poftiti la masa, sa mearga mai usor depanatul de amintiri:

post-46-13401701446546_thumb.jpg

post-46-13401701511027_thumb.jpg

post-46-13401701583566_thumb.jpg

post-46-13401701651679_thumb.jpg

post-46-13401701708412_thumb.jpg

Ca sa nu se usuce gatul, se poate servi cafea:

post-46-13401702845063_thumb.jpg

post-46-13401702912451_thumb.jpg

post-46-1340170297463_thumb.jpg

Sau chiar si ceai:

post-46-1340170316265_thumb.jpg

post-46-13401703223443_thumb.jpg

post-46-13401703274733_thumb.jpg

O zi frumoasa si usoara vad oresc tuturor! :rolleyes: Si va astept cu povesti si amintiri! :lol:

Neata tuturor. Sper ca va gasesc bine sanatosi si pe mari si pe mici. nu mai citesc din urma ca e mult, mai intru, mai iau o reteta, citesc o replica doua, zambesc si trec mai departe.

ziua nu e suficient de lunga si noaptea scurta rau frate...si baiatul meu cam face figuri. eh, ne facem noi mari....bine ca nu trebuie sa merg si la munca, pfiu...

eu imi revin usor usor, deja imi intru in normal (oarecum), nu m-am vindecat dar sant bine. s-a inchis bine taietura si nu am avut nici o pb. tot ma doare cand stranut, daca stranut cand sant intinsa lesin. e ziceti si voi, cum sa opresc stranutul cand vine ca sa am timp sa ma ridic??

v-am admirat pe la mare la soare, fetitele superbe sorina La Multi Ani, Alex si toti care mai sant.

Maya din 2004 te stiu, daca nu ziceai nici nu ma gandeam de cand ne stim :rolleyes:...si pe Adriana si pe Marco....mai sant cativa care nu mai scriu si pacat ca aveau ce spune si noi ce invata de la ei, Uma, UtG...imi cer scuze daca a uitat pe cineva....hehe ce de amintiri, v-am cunoscut chiar putin inainte sa se nasca Ada si nu v-am mai dat drumul :lol:

va pup pe toate si ma retrag, am facut o minestrone cu bacon (frig si ploaie la mine, fuse cutremur la Cristina ieri)...fac quiche lorraine si stau la caldurica. Cass doarme, fetele la scoala si eu n-am pofta de calcat sa ma bati. as lenevi.

Raspund la apel dupa cutremur. Eram in bucatarie cand a inceputa sa se zgaltaie casa - nici nu stiu cand am ajuns in camera Annabellei si am luat-o din patut unde dormea si am fugit cu ea afara. M-am speriat ingrozitor - ea insa n-a avut nici o treaba dormea ca un ingeras.

Angel ai grija de tine sa te refaci cat mai repede cat mai repede. Pupici brunetelului si blondelor tale.

Giorgiana ce baiat mare ai!

Foxxyy mie bagheta umpluta imi face cu ochiul - iau o portie.

O zi buna va doresc tuturor!

Neatza...in primul rand :rolleyes: Cristina&Anabelle& husband , si sper sa fie totul de acum ok.

Mirela, pupaciuni multe si voua, tie multa sanatate si flacaului un ritm de viata linistit . pupa blondele superbe.

Giorgi, ca sa nu ma melancolizez si eu...va stiu din ?06...bre cand a trecut asa repede timpul.

Merci foxuleano de tratatie; va doresc o zi lina...la noi e innourat dar cald.ieri a si plouat oleaca.

Dani , ce face Bea?

Buna dimineata!!!!

Maya si Uma, m-ati bagat si pe mine in butoiul cu melancolie, intr-adevar am trecut impreuna, virtual este putin spus, si peste bucurii, si peste necazuri, si peste pierderi, ne-am spus una-alta, ne-am deschis sufletul, ca si cum ne-am cunoaste de o vesnicie. Iar asta cu faptul ca noi intinerim, imi place cel mai mult. :rolleyes: Oricum eu ma simt tot timpul tanara si nelinistita, ceea ce va doresc si voua. :lol:

Si ceva bun!

post-88-1340175319605_thumb.jpg

post-88-13401753464338_thumb.jpg

post-88-13401753125147_thumb.jpg

post-88-13401753321656_thumb.jpg

post-88-13401753400155_thumb.jpg

post-88-13401753559402_thumb.jpg

Si binemeritata siesta!

post-88-13401753245154_thumb.jpg

Va doresc o zi buna, frumoasa si racoroasa!

Urez sanatate multa la bolnaviori/oare si multi pupici!

Mirela, ma bucur ca te simti mai bine, sa fii sanatoasa alaturi de puii tai frumosi!

Cristina, sper sa fie totul bine si la voi si fara evenimente deosebite!

Inca odata, multumesc frumos pentru cuvintele frumoase la adresa junelui meu, sa traiasca toti copiii si noi pe langa ei!

'neaţa şi de la mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Pupături la tulemond.

Mirela, multă sănătate în continuare. Mă bucur de fiecare dată când apuci să scrii câte ceva. Pup picimea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Dani, wellcome back. Pe unde ai umblat? Ai spus că pleci şi n-am fost eu atentă?

Cristina, bine că sunteţi bine. Uf, ce sperietură cred că ai tras! Ştiu că e mult mai mare "teama" pentru puiuţ decât pentru propria persoană.

Giorgi, să-ţi trăiască flăcăul cel mare (tare-mi place să-i văd crescând aici, pe forum) şi frumos şi indrăgostit https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif Aşa-s de frumoase toate la vârsta lor... Ţinem şi pumnii strânşi să se termine cu bine examenele.

Sorina, mi-e aşa de drag să mă uit la fetele tale cucuiete https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif. Cât sunt de diferite la înfăţişare, cel puţin în fotografii! Poza cu Giulia fericită e de milioane. Dacă ai o zi mai grea ajunge să te uiţi la ea şi-ţi trec toate. Dar eu am o slăbiciune pentru Mara. Are ceva... nici nu ştiu cum să mă exprim... e fină şi delicată.

Defraga, nu ştiu dacă am apucat să te salut. Mai bine o fac de 2 ori decât deloc. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif

Bia, unde mergeţi în concediu şi ce condiţii aveţi acolo? Poate ai scris pe undeva dar cum am fost tot în goană nu am reţinut.

Geany, tare rău îmi pare de aşa o educatoare :rolleyes: Noi am avut noroc de educatoare bune la grădi. Au fost mai multe, au avut şi bune şi rele, dar când erau probleme erau temporare. Iar ele erau educatoare cu suflet şi dăruire. Copiii le-au iubit pe toate.

Acum, la şcoală, au o învăţătoare "nu la prima tinereţe". Scriu aşa că nu ştiu exact câţi ani are, dar eu o văd mai spre sfarşitul carierei. E foarte bună, Maia a progresat frumos. Dar a fost bolnavă o perioadă destul de lungă iar acum, la întoarcere, se simte un fel de nerăbdare sau oboseală. O înţeleg că nu se simte prea bine şi îi este mai greu. Nu o acuz pe ea de nimic, dar eu am simţit o mâhnire în suflet la ultimele două întâlniri cu ea (la serbarea abecedarului şi cu câteva zile înainte). Îmi închipui tu ce simţi cînd ştii că o persoană ca aceea despre care ai scris îţi educă copilul. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/evil3.gif

Zozo, dacă mai apuci să citeşti sau nu, eu iţi doresc concediu plăcut şi relaxant, cu vreme bună.

Măi ce trece vremea!!! M-am dus dincolo să văd eu de cînd bântuiam pe acolo. Şi eu tot în 2004 m-am înscris, dar curaj să "activez" mai serios mi-am făcut abea după ce am născut-o pe Maia mea, în 2005. Are şi multe rele "virtualul" dar pentru mine a avut muuult mai multe bune. Şi mulţumesc că existaţi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Boni, Maya ta a crescut alaturi de noi, printre retete, printre bucurii, necazuri, ganduri, amintiri, regrete, sperante, iubiri.....

Si sa vezi ce trece timpul de repede si vii sa ne arati ca s-a facut o domnisoara adevarata, frumoasa, cocheta si de ce nu, indragostita. Ce frumos!

Buna dimineata si de la mine

Vai,Maya am cazut si eu cu tine in butoiul cu melancolie.

Eu va stiu pe toate din 2006 de pe celalalt forum ,desi nu am avut curaj sa scriu acolo ,v-am citit aproape zi de zi,v-am copiat retetele, si am trait alaturi de voi si de celelalte fete si baieti care din pacate nu mai scriu multe clipe de neuitat chiar daca virtual.Pot spune ca am ras ,am plans cu voi si cand eram negajita citindu-va am gasit puterea sa merg mai departe si datorita voua chiar daca doar virtual.

Chiar va iubesc pe toate :pupic:

As putea sa scriu pagini intregi dar gata cu melanolia

O zi buna si racoroasa sa aveti :hug: :D

Eu chiar am o memorie buna va stiu pe toate din 2007 4 martie mai precis! Am vazut cand s-au nascut atati copii, am vazut cum au crescut atati altii, plus, probleme cu case, masini, pisoi, catei, soacre etc.

Eu le retin pe cele bune, nu ca le-as uita pe cele rele, dar nu as mai putea avea atata memorie, daca nu as lasa relele sa se spele!

Buna! Thii ce de bunatati aici la han! Nici nu stiu ce sa aleg :hug: mai bine gust cate putin din toate! :D

O caldura la mine de numa ca am fost la cumparaturi cu sot si cu bub' acum fac un borsulet bun de cartofi dar de fapt e cu de toate:ceapa,morcov,rad. de telina si patrunjel ,rosii, ardei gras,olea de suvite de varza(ramasese de la ardeii umpluti)o mana de pastai bucatalite,cartofi,bors leustean verde ,marar si patrunjel,olea de fide' si la urma dreg cu smanatana...

Bun' rau da caldura mare nene' 31,3 grade momentan.

Maine gata inchid tot iau senvisuri si fug sub salcie pe malul apei,luam deacolo si mici bere si vata de batz' la bub' :D

Sunt f. fericita ca imi taiasera astia rai uno' (talienii') si emisiunea mea la prova del cuoco' desi e in vacanta sunt reluari si am rezolvat cu multe drumuri si reclamatii sa ne dea in custodie un fel; de riseiver' sau nu stiu ce pt. semnal digital si pui cutiuta ceia cu cartela la tv. si prind printre multe altele si rai uno :D restul nu mantrenseaza' sotul tot il butoneaza acu:''uite,am si aia ,am si aia etc etc'' eu vreau doar rai uno' :pupic:

Zi faina tuturor! :D

Sunt f. fericita ca imi taiasera astia rai uno' (talienii') si emisiunea mea la prova del cuoco' desi e in vacanta sunt reluari si am rezolvat cu multe drumuri si reclamatii sa ne dea in custodie un fel; de riseiver' sau nu stiu ce pt. semnal digital si pui cutiuta ceia cu cartela la tv. si prind printre multe altele si rai uno :D restul nu mantrenseaza' sotul tot il butoneaza acu:''uite,am si aia ,am si aia etc etc'' eu vreau doar rai uno' :hug:

Daca aveai antena (cablul) bagat direct in tv, se vedeau mai putine canale. Daca folosesti receiver-ul, vezi mult mai multe canale. In plus, e mare diferenta de calitate intre semnalul analogic si cel digital. Acum se vede mai clara imaginea, nu? :pupic:

hello, hello! caldura mare, moncher! astept sa vina noru' ala de care zice Stella.

da' io, oare de cand va stiu? oricum, mie mi se pare c-a trecut prea repede timpul, dar ma bucur c-a trecut alaturi de voi. asa de multe am trecut impreuna...ma bucur ca v-am cunoscut si-i regret pe multi care n-au mai venit la-ntalnire.

sanatate si liniste pe partea cealalta, la antipozi!

numa' bine tuturor!

Daca aveai antena (cablul) bagat direct in tv, se vedeau mai putine canale. Daca folosesti receiver-ul, vezi mult mai multe canale. In plus, e mare diferenta de calitate intre semnalul analogic si cel digital. Acum se vede mai clara imaginea, nu? :pupic:

buey, injinero!

Geany si noi avem receiver si se vad toate posturile mult mai clar si sunt si mai multe. Si fiind televizor nou se vad si posturi HD, pe alea le cauta Alex.

Ciorba de asta cu de toate de abia am terminat-o, o fost tare buna!

Asa ca vin la tine la o portie, ma primesti, ma primesti! :pupic:

Si raman pana maine sa vin cu voi la o tura pe malul apei. Vise, taica, vise! Ca tara ma vrea pe baricade, adicatelea la munci, nu la distractie. :hug:

Asa e Foxulin' :D :D dar eu is' atehnica' rau ca sa spun asa :D nu prea sunt eu ashea atenta la detalii :calitatea imaginii ,a semnalului etc,eu vreau talienii' si punct :D l-am inebunit pe bietul domnu' Geany' i-am zis :''nu ma-ntrenseaza' ,talieni' te faci,te muti de la ei (de la rds. adicalea) nu stiu nu ma intereseaza'' :hug: A umblat saracul pe canicula ca-l trimit de la sediul de care apartii la sediul central ,telefoane ,reclamatii (sezizari destea) i-a luat si cu frumosul si cu uaratul ca-l pisa duoamna Geany la cap :D a dat telefoane s-a interesat cert e ca l-a obtinut,scrie si pe pliant ca se acorda in limita stocului disponibil si cand te duci la ei iti spun:'' mai incercati acum nu avem '' :pupic:

Nu prea sunt eu pretentioasa si nu-i cer eu sotului luna de pe cer dar am chestiile mele la care tin si pana nu obtinez' nu ma las :D :D

No' mai glumesc si eu ,cert e ca sunt f. fericita ca l-am obtinut si-l pup' pe domnul Geany de mii de ori :D