Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

La mine azi zi de mare smotru...ca deh , copila doar a studiat :71: ; e plin peste tot de par de pisica alea alea...+ nshpe masini de spalat...noroc de caldura ca le intind afara si o sa se usuce rapid, ca e a2a masina, si mai asteapta fro 3-4 sa le vina randul .

mancat moza cu rosii, alea alea...ca am adus marfa din sud :)

Zozo, conform zicalei, femeia care gateste bine îl gaseste pe barbatul care manînca mult :71:

Cu adagio-ul... femeia care gateste bine e rara.

Oooo, Dragose!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Din cate-ai remarcat in poze, io-s DEASA, nene!DEASA!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Zozo, conform zicalei, femeia care gateste bine îl gaseste pe barbatul care manînca mult! = Metra, aci nu e cazul! Asta-i mofturos de numa'! Sau nu gatesc eu bine?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif

Nici nu coteaza, Bine ca am net!

Hi hi!Eu cunosc,cazuri in care ele sunt total negate pt. gatit (chiar nu din rea vointa ci pur si simplu nu le iese nimik :) )in schimb si-au gasit soti mari bucatari! Hmm .. :) ca sa vezi!! :)

Stelin' iar ai marfa de contrabanda''?! :)

La mine miros ardeii ceia umpluti de numa ca le-am pus crenguta de cimbru (i-am prajit putin la tigaie intai)dar e cald rau! Uuuff!! :71:

P.S 30,1 grade in casa ,noroc,ca sotul e dincolo in dormitor cu geamul deschis usi inchise,sper sa motaie la tv. ca altfel ma cearta ca m-am apucat de gatit pe caldura asta :)

Salutari tuturor, noroc ca am gatit ieri si alaltaieri acum nu mai fac nimic! Poate sa fie cat de cald!

In schimb masinile de spalat pline de ieri sunt gata uscate si-n dulap!

Bună ziua la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Căldură mare şi pe la noi.

Iar sunt pe grabă. Am admirat bubuleţi şi doamne bine. Vă pup la grămadă şi fug înapoi la trebi.

Si pentru ca eram datoare, iar acum am avut o idee de timp liber, ia uitati aici...

Sarbatoritele...

post-133-1340024924519_thumb.jpg

Fiecare cu toarta ei...

post-133-13400249490646_thumb.jpg

post-133-13400249623886_thumb.jpg

Incercau amandoua sa stinga lumanarile buclucase ale Giuliei (erau din acelea care se areaprindeau singure). A fost deliciul tuturor. Am ras toti ca inecatii.

post-133-13400249770463_thumb.jpg

A fost un atentat la nasul Marei, nereusit. S-a reusit murdarirea bluzitei. Rezultat, o Mara foarte revoltata.

post-133-13400250060711_thumb.jpg

Si o Giulietta vesela...

post-133-13400250289589_thumb.jpg

Fetele nebunoaie ale mamii.

Anny, torta Giuliei a fost torta de ciocolata fara ou adaptata monti. Giulia o adora. Asa ca iti multumesc din nou pt reteta.

La ea a fost mai simpla, pt ca ii facusem de ziua ei un tort festiv. Am petrecut doar noi 4. De fiecare data ea si-a ales tortul. Primul a fost un mousse de 3 feluri de ciocolata.

Sorino, sa va traiasca mandrele, frumoase foc cu si fara suparare pe mutrite :rolleyes:.

Gianinooo, sigur ca am adus di tàti :thumleft: , rosii ardei, vinete...plus o borcaniada facuta acolo din caise si cirese.

Sorina, ai niste fetite f frumoase. Giulia seamana cu tine, asa mi se pare. Sa va traiasca!

Acum ca ai zis ca esti asistenta medicala, ma gandesc ca ti se potriveste f bine meseria, esti harnica, voluntara si nu te pierzi cu amanuntele. Felicitari ptr tot ceea ce faci!

Stella, mereu aduci bunatati de Italica: sunt mai ieftine sau nu se gasesc la voi? Harnico, nici in conced n-ai stat linistita?

Giani, esti o eroina! ai facut ardei pe caldurile astea?

sa va mai zic una: cat de cocheti sunt barbatii nostri. al meu s-a gandit el ca-i bine sa mearga in vacanta cu cateva kg in minus. Si de azi s-a apucat de-un disociat scurt, de 6 zile. nu-i cea mai buna metoda, da' eu il incurajez. e-asa de preocupat, numai despre asta vorbeste. ii tin pumnii!

Hi hi hi! Stelino' azi eram cu sotul la cumparaturi ,cumparasem deja rosii,cand trec pe langa un morman ce avea una in vf. tare creata si cu 2 coarne ca sa spun asa ,tare nostima mai era parca era un iepuras,m-am gandit instant la rosiile pe care le pozasei data trecuta,am vrut sa o pun pe cantar sa o cumpar doar pe aia sa v-o arat dar nu m-a lasat sotul ,a zis ca m-am ticnit,vreau sa cumpar numa' o rosie ?! ca doar luasem destule =)) ...mnnee! ce stie el ca daca eram singura o luam =))

Da Moatzo' eroaua ca mine mai rar =)) si acum sunt 30,2 grade in casa =))

Sorina sa-ti traiasca printesele ,tare frumoase mai sunt! =))

Moatzo, sunt si mai ieftine fata de aici =)) , dar gustul este incomparabil...

drept sa-ti spun ciresele alea le-am luat de la un nene care are numai marfa extra...e mai scump decat ce e in piata, dar cu ce iau

la el , merg la sigur...alea erau 6 euro kilu....sosul meu a gasit ca erau prea scumpe ( la noi erau peste 10 euro/kg =)) ) asa ca

a decis el sa luam dupa de la piata cu 2,5 euro/ kil....am aruncat jumate din ele...si am jurat ca nu mai las omu sa ia decizii d'astea idioate =)).

rosiile si vinetele erau 1,5 euro/ kil...aici sunt triplu, si n-au nici un gust ca vin din spania, sau din serele olandeze =))...asa

ca mai bine sa aduc de acolo rosii cu gust de rosii, si nu de paie =)).

asi asta a fost asa un fel de vacanta, mai mult de odihna, decat de altceva...dar stii si tu ca un compot si o dulceata se fac rapid, cand ai materia prima faina :)

.... Si de azi s-a apucat de-un disociat scurt, de 6 zile. nu-i cea mai buna metoda, da' eu il incurajez...

Poti sa-mi spui si mie in ce consta disociatul ala de 6 zile?

Sorina fetitele tale sunt asa de dragalase - sa-ti traiasca si sa va bucurati de ele. O bucurie sa te uiti la ele

Stella - caisele alea sunt nemaipomenite - imi imaginez gustul ...... Eu am plantat acum vreo 2 luni in gradina un cires 2 caisi un piersic si trei meri. Astept sa culeg roadele in vreo 2-3 ani.

Moatza spor sotului la dieta - am incercat-o si eu in trecut - dar cand ajungeam la ziua cu carne renuntam.

Saru' mana! Multumim frumos!

Moatza, spor soatei!

Cristina si eu am plantat anul asta un visin si un prun. Intentionez sa mai plantez multi alti pomi fructiferi, si mai ales multi muri si fragi.

Asa m-am ofticat. Aveam unul, plantat de mine. Si era plin de fragi. Ce credeti ca mi-a facut soata. Cica nu l-a vazut si l-a taiat cu iarba cu tot. Sa mor cand mi-a zis. Acum am ramas cu doi muri. Sa speram ca a invatat lectia si nu mi-i taie si pe astia.

Stella, ce de treaba ai mai facut... brava tie!

.... Si de azi s-a apucat de-un disociat scurt, de 6 zile. nu-i cea mai buna metoda, da' eu il incurajez...

Poti sa-mi spui si mie in ce consta disociatul ala de 6 zile?

Rares, eu n-am studiat problema, dar el mi-a zis ca va face asa:

1 carne, carne, carne -azi a mancat o gaina mica fiarta si un medalion de somon

2 lactate+branzeturi - si-a luat kefir, urda, telemea

3 6 oua fierte

4 legume, gatite sau crude, fara ulei

5 zarzavaturi - spanac, salata, urzici, loboda, leurda,ceapa verde, usturoi verde, patrunjel, leustean ... de-astea, gatite sau nu, fara ulei

6 fructe

se pot folosi condimente, nu ulei, fara restrictii de cantitate. azi a fost boier, ca lui ii place carnea la extrem. sa vedem zilele urmatoare. mie mi se pare greu, dar il incurajez.