Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimineata!

Wau! 1000 de pagini :) La cat mai multe! Sa bem, sa mancam si sa ne veselim atunci :) :) :biggrin: :lol:

'neaţa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Hei! Am mai prins si eu pagina 1000! La cât mai multe şi mai pline https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Foxule, mulţumesc de tratariseală.

Hi, hi, hi, izuk mai eşti pe aici?

Cred că nu am felicitat merituoşii când am scris ultima oară, aşa că o fac acum: bravo, bravo, bravo https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Geany, ţinem pumnii la serbare!

Şi noi avem azi serbarea abecedarului. Ioi, numa' când mă lăudam cu pozele de început de clasa I https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/read2.gif

Pup Elenuţa accidentată şi pup apăsat toată gaşca de la han. Să aveţi o zi frumoasă :biggrin:

EDIT: no' bine. Până să termin eu de scris am sărit de pagina 1000.

Am fost ca în bancul ăla cu... "melcul ţuşti" :lol:

Am ratat si eu pagina aniversara ,nu-i nimic ,la multe,multe n'spe mii de pagini :biggrin:

E racoare azi si e bine asa :)

O zi buna si pup pe toata lumea mari si mici :) :P :P

P.S am uitat sa platesc netul si aseare mi l-au taiat :lol: ,uff ce nervi am avut ,asta e!avem net pe telefon,dar nu poti vedea meciuri si alte cele ,no am mers de dimineata si l-am platit si pana diseara cand ajungem acasa o sa ii dea drumul

Azi duce masina la service sa schimbe pastilele alea de la injectoare, sper sa fie bine si sa scapam doar cu 1200 lei in loc de 1000 euro :)

off,off

Hi hi ! Deci am venit,serbarea a fost relativ bine,am vazut copii fericiti nu stresati,duoamna s-a mai infranat mici intepaturi si aluzii au fost (ca eu nu stiu exact ce conflicte a avut cu parinti revoltati :) )dar in mare a renuntat la planul ei maret prin care sa transforme serbarea intr-o evaluare publica asta ca sa invete ea minte pe unii :) a promovat un singur copil pe care il promoveaza mereu la insistentele masii' dar cu asta ne-am invatat deja nu a fost nimik negativ sau apasatot deci a fost ok. :rolleyes:

Acum sa va povestesc cum zice bub' poiezia':

Plietenii culatzeniei..

Apa mana ci tzapunu' atat tlei (aici arata 3 degetele)

Dal pal doal unu'...(aici 1 degetel)

Tzpala intai pelechile' ochii (si arata ochisorii)

Ci' ulechile (aici isi baga adanc degetele in urechi)

Tzpala colpul jumatate

Ci pe fata (aici se freaca constiincios pe burtica)

Ci pe spate (aici da fara nici o jena pe la fund :) )

Buculoatza peliutza tzpala dintzii utza,utza,(aici freaca dintisorii cu degetelul pt. demonstratie)

Mai puneti la socoteala si inchinaciunea de la inceput si de la sf. pe care le executa intr-un mod f. comic asa ca ne-am prapadit cu totii de ras :D :D

La inceput era cam stingher si emotionat..

post-405-13396714334113_thumb.jpg

Dar apoi s-a destins repede...

post-405-13396714851082_thumb.jpg

Lipit de prietenul lui (intre ei se vede si Atzilica')

post-405-1339671490015_thumb.jpg

post-405-1339671495137_thumb.jpg

post-405-13396715003618_thumb.jpg

Ia ca avem si diploma...

post-405-13396715066772_thumb.jpg

E mai mare ca el :D

post-405-13396715119514_thumb.jpg

Mda' f. mandru'

post-405-1339671517445_thumb.jpg

Acum l-a dus tacsu' la terasa..

post-405-13396715228931_thumb.jpg

Terasa lui favorita..

post-405-13396715280975_thumb.jpg

Alaturi sunt leagane asa ca l-am lasat in maieut...

post-405-13396715381405_thumb.jpg

S-a zbenguit cat a vrut..

post-405-13396715436413_thumb.jpg

Asta a fost!

Hello, am reusit si eu cu chiu cu vai sa intru pe net; pupam cucuiata de Elenutza, si Bub cel mandru cu culatenia lui.

Sa va fie de bine diploma Gianino, si sa va bucurati de vacanta.

Pup tulemond.

Geany, foarte frumos, foarte frumos si Bub' un ochios si jumatate!!!

Si chiar diploma este mai mare decat el! :rolleyes:

Iar povestea cu copii promovati de parinti este veche , dar ramane intotdeauna de actualitate si se practica cu succes in continuare. Dar noi sa fim sanatosi si copiii nostrii!!!

Auzi, imi este cunoscuta terasa ,este cumva aproape de voi, o fi terasa unde este patroana verisoara sotului meu.

salut, salut!

Intru repede sa pup Enenutza cucuiata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif (parc-ar fi fii-mea!Io s-acu' am un cucui!), Bub' ochios (Sic, eu am auzit poezia recitata in direct si avanpremiera aseara!Pup Bub ochios si pe mamica lui! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif )

Raportez:dl Zoazorel a citit mesajul si s-a pus in miscare.Maine s-ar putea sa cumparam routerul.Cel mai sigur, insa, va fi dupa concediu, adica dupa 3-4 iulie, cand revenim in Bucuresti!Eu sper sa fie maine!Tineti-mi pumnii!

Sa ne-nfloreasca HANUL!!!! La mai multe pagini!

Pup si dispar https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif (se monteaza camerele de supraveghere deja!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif )

Hi hi! Multumesc Stelin si Zoaza',Giorgi' sincer pe mine nu ma intereseaza atata vreme cat nu ma afecteaza pe mine si pe bub',dar cand se sare calu' cum zice tanti Aurica'atunci nu mai e oukey' :D am vazut multi ochi dati peste cap,multe boturi si murmure,intepaturi intre educatoare si mamici,sincer abar' n-am despre ce e vb. sunt complet pe dinafara ca intre 11,30 si 12 fiecare isi ia copilul pe rand cum ajunge ,ele au facut un fel de bisericute s-a iscat o concurenta o competitie sau ceva intre ele abar' n-am :) si cu excursia aia cica a fost cearta mare si pe poze ,nu stiu :rolleyes: eu buna ziua-buna ziua,imi iau copilul vad ce tema a lucrat daca imi spune doamna ceva bine daca nu nu il iau si derect' la utza' daca o mama mi se adreseaza sa ma intrebe ceva de gradi' raspund politicos ce stiu dar atat,nu am socializat cu nimeni mai mult nu am intrat in bisericutele lor ca le vad ciorchine sosotesc prin curte ,zau ca abar' n-am ce si cum :)

Nu ma intereseaza atata vreme cat nu ma afecteaza direct pe mine si pe bub' ,acum se ajunsese cam departe amenintari din partea doamnei generalizat cam impotriva tuturor ca sa spun asa si atunci am zis:''halt!'' stai bre' un pic pai ce facem aici?! ...se pare ca a vut efect :)

Imi pare rau, nu pot sa va spun cat urasc eu situatiile de genul asta ,eu asi vrea sa fie toata lumea multumita si sa fie totul bine! :D

Giani, eu am ras doar imaginandu-mi-l! iar la faza cu periutza buculoasa, mi-am imaginat ca-si freaca...pardon, boocile, mai ales ca tu ai zis ceva de fund si fara jena :rolleyes: sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi cu totzii! deci din toamna la scoala! s-a zis cu boieria ta!

si daca s-a lasat si cu bele la terasa inseamna c-a fost reusita serbarea.

hai sa traim!

bre, dom' Zozo, fa-i, bre, fimeii, netu'! pai vrei sa-ti strice lectoapa? noi te-am prevenit, sa stii!

buey Zozo, da' ce-i, bre, acolo la voi? puscarie? auzi, sa mai puna si camere? sau se cheama ca-i ptr securitatea voastra?

noroc c-ai nostri is mai saraci, n-au cu ce, dom'le, n-au cu ce!

edit ptr Giani: is f incantata ca l-am cunoscut pe Atzilica.

Ntz! Moatzo la anul e grupa 0 adica pregatitoare ,apoi vine clasa intai :rolleyes: adica poate tu ai spus bine dar sa nu fie confuzii ca ne-au inebunit astia cu schimbarile lor :)
pai da, grupa 0, dar asta-i la scoala, nu? adica in alta locatie, cu alta invatatoare...

Geany, foarte frumos, foarte frumos si Bub' un ochios si jumatate!!!

Si chiar diploma este mai mare decat el! :)

Iar povestea cu copii promovati de parinti este veche , dar ramane intotdeauna de actualitate si se practica cu succes in continuare. Dar noi sa fim sanatosi si copiii nostrii!!!

Auzi, imi este cunoscuta terasa ,este cumva aproape de voi, o fi terasa unde este patroana verisoara sotului meu.

Giorgi' la noi se chiama la aviatori' terasa ,e superba noi suntem clienti fideli e faina ca e ingradita cu piatra si acoperis (deci nu umbrele) are verdeata nu-i la strada (deci racoare si aer,ca soseaua si masinile creaza canicula) exact acolo sunt leagane topogane unde bub' se zbenguie cum vrea ,am mai luat si mici si pizza acolo f. bune,mama a avut nunta acolo deci e vechi rau :rolleyes:

pai da, grupa 0, dar asta-i la scoala, nu? adica in alta locatie, cu alta invatatoare...

Paii nu stiu eu detalii dar gradinita e tot in scoala deci alta locatie nu ,poate alta clasa ,pana acum se facea tot cu educatoare, de anul asta educatoarea trebuie sa aiba specialitatea de educator -invatator ,care are bine care nu, nu are dreptul sa predea si am inteles ca doamna nu are deci ea pana in ultimul moment a sperat ca se va schimba sistemul si va duce grupa pan' la anul si sa iasa la pensie se pare ca nu si in cazul asta ia grupa mica si ea nu voia deloc ne-a spus ,nu mai are rabdare cu cei mici,ea pana nu demult numai grupe mari a avut nu se baga la aia mici ca nu-i plac acum s-a schimbat si conducerea si ..ma rog! :rolleyes:

Giorgi' la noi se chiama la aviatori' terasa ,e superba noi suntem clienti fideli e faina ca e ingradita cu piatra si acoperis (deci nu umbrele) are verdeata nu-i la strada (deci racoare si aer,ca soseaua si masinile creaza canicula) exact acolo sunt leagane topogane unde bub' se zbenguie cum vrea ,am mai luat si mici si pizza acolo f. bune,mama a avut nunta acolo deci e vechi rau :rolleyes:

Nu stiu eu cum se cheama, dar ai vazut cine este patroana, o tipa blonda, patruzeci si ani, daca nu, inseamna ca este la alta terasa.

Nu stiu eu cum se cheama, dar ai vazut cine este patroana, o tipa blonda, patruzeci si ani, daca nu, inseamna ca este la alta terasa.

Iubitam' nu am nici cea mai vaga idee cine e patron e terasa cu restaurant inauntru de cand lumea cum s-ar spune ca mama acolo a facut nunta acum vreo 40 de ani,eu intelesesem cam unde e terasa care spui tu in zona tic-tac unde sta mama :) scuza-ma daca ma insel,asta a mea si unde stau eu e zona Narcisa :) :D Ai' cand mai vii la Bacau poate ne vedem ca ai venit si tu atunci de ziua tatii si a fost pe nepregatite :)

Cum bre Gianino, si eu tot asa intelesesm, ca diplomatu' Bubu e gata de scoala :(...ei inca un an trai pe vatrai cu Atzilica ( btw, si eu incantata de cunostintza)

eiiiiiiii , profitati de terase si tobogane.

Zoazo tinem pumnii sa apara routerul cat mai rapid.

Cum bre Gianino, si eu tot asa intelesesm, ca diplomatu' Bubu e gata de scoala :(...ei inca un an trai pe vatrai cu Atzilica ( btw, si eu incantata de cunostintza)

eiiiiiiii , profitati de terase si tobogane.

Zoazo tinem pumnii sa apara routerul cat mai rapid.

Da, mai avem grupa pregatitoare (grupa 0)abea apoi clasa intai,in mare cred ca va fi aceeasi formula (clasa)doar daca vre-un parinte nu opteaza pt. alata scoala,dar din cate am inteles majoritatea raman tot aici in continuare ca sunt copii din cartier care apartin de aceasta scoala !

Avem deja tema de vacanta inca un rand de semne si bastonase ,bub' daca fac cu manuta lui sau macar sa incep si apoi sa stau langa el ca altfel,o ia haisa' face unul mai mare unul mai mic,mai sus mai jos si asta in cel mai fericit caz,ca daca se plictiseste incepe sa faca,copii,tlenuli' loboti' si musai cu un soale' si nolisori :(

La multe pagini inainte hanului si multa sanatate hangitei! :(

Bub' e total, se vede ca e un copil fericit! :(

Multa sanatate Elenutei si Mutti, bate scarile cele rele care au cucuiat fata, offfff!

Offf fetelor sa ratez eu aniversarea?!!

Cineva, nu spun cine, nu a platit netul si m-am trezit fara! Felicitari la merituosi!! Bravo Bub, sanatate Elenutei

Buna dimineata la toata lumea!!

Iarasi o zi de canicula...si o sa ma duc rapid la o baita sarata!

In seara asta iar e sindrofie se celebreaza CE??

Vai de mama lor de africani!

Daca va fi lume vom face fotos ...DD fericiti cei saraci cu duhul!

Am o caprita cu cartofei la cuptor dar din varii motive nu ajungem s o papam!

Si urez hanului un drum lung fara zbuciume inutile!

Si vindecare rapida unei fetite cucuiete ,felicitari frumuselului diplomat!

:occasion14: :thumleft: :lol:

Buna dimineata. Salutari la cucuieti, la absolventi dar si la restul populatiei, cu un net mai bunisor sau mai capricios.

Pun repede masa si fug la treburi:

post-46-13397379006118_thumb.jpg

post-46-13397379062567_thumb.jpg

post-46-13397379122626_thumb.jpg

post-46-13397379178144_thumb.jpg

post-46-13397379237308_thumb.jpg

post-46-13397379310191_thumb.jpg

post-46-13397379525357_thumb.jpg

post-46-13397379594767_thumb.jpg

Pentru azi s-a anuntat vreme frumoasa, cu 28 de grade (maxima). De maine, iar se incalzeste, sunt prognozate 30 de grade, iar duminica 31. Om vedea.....

Un inceput de sfarsit de saptamana minunat! :occasion14:

Buna dimi'! Fox ca de obicei mic dejun copios! Sar-na! :) :)

Multumesc tuturor si in numele lui bub' :)

Gorgona incercam ca parinti sa nu-i lipseasca nimic si mai ales sa aiba o copilarie senina si fericita cum am avut si noi (desi sotul mai putin ce-i drept)poate deaia il si alinta atat :thumleft:

La noi se pare ca va fi o zi frumoasa cu soare asa ca nu stiu ce vom face ca si bub' e liber sotul inca,concedios,poate ii tarai in piata sau prin oras dupa mine daca or vrea daca nu la utza-utza si atat :occasion14:

O zi minunata tuturor va urez! :lol: