June 19, 201214 yr comment_153983 Buna dimineata la han, si o zi insorita , nu caniculara, si cat mai placuta va doresc Report
June 19, 201214 yr comment_153986 Hello, hello!Stellutzo, canicula e pana vineri, asa au anuntat. Azi 36C O zi suportabila va doresc! Report
June 19, 201214 yr comment_153988 Buna dimineata!Sorina, fetitele tale sunt superbe! Nu ma satur sa le privesc! Izuk, frumos si vrejul vostru! Peste putin timp ai sa ne zici ca ai facut cea mai buna mancarica de fasole!!! Va salut si eu din fuga, mi-s cam obo, am dormit "in deplasare" azi-noapte si a fost foarte cald. Plus un pat ingust..... Ne-am obisnuti sa dormim ca boierii - stam pe diagonala si tot nu dam unul de altul....... O zi usurica va doresc! Si spor in toate! Report
June 19, 201214 yr comment_154005 Suntem bine ...eu si dihaniile. Dihania mica a terminat clasa a 8-a. Ne asteapta emotii de examen pt liceu. A crescut.... un barbatel de 2 m. Mno si dihania mare e ok...cu regim cum stiati dar ii merge bine. Si la noi e cumplit de cald. Le pregatesc ceva usor pt pranz iar pe seara pizza. Ooo, lume noua pe aici!Bine ai venit!Si dihania mea a terminat clasa a 8-a si noi tot in emotii de examen suntem. De fapt eu am emotii, dihania mea nu da semne si este mai bine asa.Sa ne traiasca dihaniile!!! Report
June 19, 201214 yr comment_154006 Si pentru ca eram datoare, iar acum am avut o idee de timp liber, ia uitati aici... Sarbatoritele... Fetele nebunoaie ale mamii. Pup dulce doua fete "nebunoaie", dragele de ele! Report
June 19, 201214 yr comment_154007 Buna dimineataIaca eu as face azi disociat cu croissante de la Stellina Nici nu stiu cu cine sa incep, ca m-am dat pe toate topicele si am vazut fete frumoase, pe Moatza cu papuci de vacantza, pe Stella si pe Gelutza in apa marii sau pe plaja, fete cucuiete de Sorina, flori exotice la Izuka , unghii frumoase si pisici smotocibile! Na ca am facut un coktail aici la han, dar nu am timp sa raspund la fiecare topic, si ma grabesc ca tot suna telefoanele!Va pup pe toate apasat si va doresc o zi racoroasa / calda dupa caz, sanatate si bafta la cei de au examene! Report
June 19, 201214 yr comment_154008 Buna dimineata si de la mine!!!! Am reusit in sfarsit sa ma mut, sper sa imi fie mai bine in noul birou si cu noul colectiv, sper! Vineri, pe 15 iunie a fost ultima zi de scoala generala pentru Alex, a fost foarte frumos, s-a sunat ultimul clopotel, s-a strigat ultima oara catalogul, cei mici au avut flori in mana si cei mari au trecut pe sub ele, s-a lasat cu lacrimi, cu multe imbratisari, pupaturi, flori, cadouri, bomboane, tricouri cu autografe si ganduri bune..... Va pup dulce si va urez o zi buna si racoroasa, daca se poate! La noi se anunta canicula! Report
June 19, 201214 yr comment_154009 Buna dimineata si de la mine!Sunt zapacita ca am citit peste tot, am vazut gramada de poze, dar sunt agitata rau, am avut si o sa mai am niste zile tare pline - vineri am facut si noi chef pentru cea mica, cu 30 de copii, la o casa pentru party, duminica am fost la Cluj la cumparaturi, saptamana asta avem serbare si 2 festivitati de terminarea anului scolar, iar sambata plecam in concediu, dar sper sa mai apuc sa intru cate un pic pana atunci.Sorina, sa-ti traiasca fetele, sunt minunate, sper ca te-ai pus si tu pe picioare (n-am scris, dar ti-am transmis ganduri bune, sa stii).Stella, sa va fie de bine concediul, de-abia astept sa ajung si eu pe malul marii....Apropos de concediu, oare ce-as putea sa fac de mancare acolo, ca nu avem si masa, ceva rapid si bun (mergem noi patru plus nepotul meu, deci familie numeroasa)?Va pup pe toate!Editez, ca intre timp am vazut un baiat mare si frumos si nu voiam sa ratez sa te felicit, Georgi si sa va urezmulta bafta in continuare! Report
June 19, 201214 yr comment_154016 Buna dimineatza la toata lumea!Sorina , ai niste fete superbe. Si tu , Georgi , o mandretze de baiat! Va pup Report
June 19, 201214 yr comment_154019 Multumesc fetelor! Sa ne traiasca toti copiii!Nici nu stiu cand s-a facut Alex asa mare, ii mijeste mustata, i s-a schimbat vocea, este indragostit si fata i-a scris mare pe tricou: Te iubesc! EEEEE! Ale tineretii valuri! Parca acum era asa: Report
June 19, 201214 yr comment_154022 Buna ziua la han Multa bafta la exemene absolventilor.Georgi timpul trece de nici nu ne dam seama ,cateodata imi e dor si mie de anii cand erau si copiii mei la scoala.Odihna placuta si concediu placut fetelor care pleaca in concediu Va las cate o inghetata ca e mai potrivita pe canicula asta O zi frumoasa sa aveti Report
June 19, 201214 yr comment_154025 Aduc si eu ceva usor de mancat, deja incepe sa mi se faca foame, presupun ca si altii sunt cu gandul la masa de pranz: Eu n-am de lucru, bantui pe net si astept sa se faca ora 4 sa pot pleca. Report
June 19, 201214 yr comment_154028 Vineri cica or sa fie 37 de grade in Bucuresti. Iar sambata, furtuna cu tunete si fulgere....... Minunat!Intre timp, momentan cica-s 27, iar maxima va fi 33. Om vedea.Daca tot e inghetata la putere, aduc si eu, sa ne-ajunga! Report
June 19, 201214 yr comment_154035 Georgi, felicitari cucuietului tau...eu care il stiu din 2006 .....ce repede trec anii.Moama ce de inghetzate doamnelor...eu am luat o cafea acuma , si ma pregatesc de mers la dentist ....yack Report
June 19, 201214 yr comment_154036 Mnee!! Buna! Suntem in vacanta ...Pff! (aici va imaginati o pisicoantza' deaia zbarlita si cu gherutele afara) Ne-a zis duoamna' ca va duce cupii' in parc, nu i-a dus, bub' deabea astepta si maine la o casa la ziua unui copil in curte ,azi cand m-am dus noroc ca am intrebat daca maine ii mai ducem,raspuns,citez:''Sa nu-i mai vad,m-am saturat de ei,azi au facut deranj la jucarii si mi-au umplut clasa de jucarii si deranj,deci nimik', vacanta, am scapat,nu-i mai duc nicaieri,m-am saturat..''...am zis si eu buna ziua ,vacanta placuta si la revedere ,..ce era sa mai zic?! ...Cine nu are rabdare si vocatie nu are ,asta e.. Dar lasa bre' locul la altul care vrea si care poate In alta dezordine de idei,am mancare gatita ardei umpluti,asa ca nexam gateala,mai planuim o iesire cat de curand gen picnic la malul apei sub o salcie cu mici si bere ,si cu parintii mei ,ca sotul incepe acusi munca iara O zi faina tuturor va urez! Report
June 19, 201214 yr comment_154038 Nimic pe lume nu e mai detestabil decat o promisiune netinuta la copii.Mai bine nu promiti si le faci o surpriza, decat sa le promiti si sa-ti lasi cuvantul la o parte ....Ban la doamna educatoare.... Report
June 19, 201214 yr comment_154039 Geany, educatoarea asta e chiar sarita de pe fix! Nu potzi schimba copilul la alta grupa , alta gradinitza? Report
June 19, 201214 yr comment_154040 Geany, vin eu ca educatoare, am si rabdare, iubesc si copiii foarte mult. Vad ca doamna asta nu are nici o placere in ceea ce face, rusine!Asta vara cand mi-am cautat altceva de lucru, asta era, ca educatoare, numai ca nu mi-au convenit conditiile in care trebuia sa urmez niste cursuri. Altfel, imi pare rau! Report
June 19, 201214 yr comment_154045 Draga Giorgi' brava eu recunosc nu sunt croita pt. asa ceva nu am vocatie si nici rabdare pt. cei mici ,asi lucra de dimi pana seara sa frec sa dau cu mocu' sa frec tigai, orice (nu pun la socoteala pasiunea mea pt. gatit ,ca asta ar fi din placere)decat sa stau 4 ore cu copii,ca nu stiu,nu ma pricep si nu sunt buna pt. asa ceva , dar macar accept acest lucru si nu m-asi baga la asa ceva pt. nimik in lume! Sa vedem la anul ce o mai fi si cu cine om mai fi dar pt. acest sf. de an din pacate ne bucuram si noi si ea ca s-a terminat acest an ...pacat.. Report
June 19, 201214 yr comment_154055 si la noi aceeasi situatie:doamna se bucura ca a scapat deei,noi ca am scapat de ea-eu definitiv,din toamna vom fi scolari Report
June 19, 201214 yr comment_154057 Salutareee!Si eu pup printesicile dulci ale Sorinei, ma bucur tare ca ti-ai revenit, Sorinel!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifPup si Alexut, inalt si absolvent!Cat a putut creste...Sanatate si noroc ii urez!Gianny, si eu, in locul tau, as fi rasuflat usurata! PACAT!!!!!Iar nu mai an neeeet!Dar din vina RomTelecom acum! Uuufff!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Report