Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Nu merita sa te necajesti, Dumnezeu o sa aiba grija si ai sa vezi ca Alex o sa ia examenul cu brio .

Hai, capul sus :floare: :wacko:

Multumesc mult pentru incurajari si ridicare de moral!

Si asta este si speranta mea, ca DD o sa aiba grija si de Alex si o sa treaca cu bine peste examene.

Dar ea o sa mai aiba nevoie de mine, de injectii uitasem, ca face tratamente si nu are cine sa i le faca, si eu am sarit intotdeauna la orice ora din zi si din noapte. E, asta e!

Cand o sa-i mai trebuiasca injectii..... te va durea si pe tine mana / destu'..... Ti-e rau, esti obosita si nu poti iesi din casa.... sa vada si madam cum e. Uneori, n-ai alta solutie, decat sa te porti cu ei la fel cum iti fac si ei figuri tie. :occasion15:

Sau, in cele din urma, inchei discutiile definitiv, daca altfel nu se poate. Dar asta ar fi cam ultima solutie.....

Cand o sa-i mai trebuiasca injectii..... te va durea si pe tine mana / destu'..... Ti-e rau, esti obosita si nu poti iesi din casa.... sa vada si madam cum e. Uneori, n-ai alta solutie, decat sa te porti cu ei la fel cum iti fac si ei figuri tie. :occasion15:

Sau, in cele din urma, inchei discutiile definitiv, daca altfel nu se poate. Dar asta ar fi cam ultima solutie.....

Da, buna ideea ta, am ceva la mana si nu pot, sa vedem cum o sa-i pice. Dar iti spun eu, se va duce la cel mai apropiat cabinet medical si nu o sa vada cum e....

Ca sa ne mai inveselim, o poza de ieri, de la serbarea Ioanei (a abecedarului)

post-639-13402731797116_thumb.jpg

Ca sa ne mai inveselim, o poza de ieri, de la serbarea ioanei (a abecedarului)

Frumoasa poza si frumoase si dom'soarele, mai ales dom'soara "matematica"!

Dorina, ce talentata esti! ii place Izei? bravo! ce crema i-ai facut?

Giorgi, nu te mai necaji degeaba! probabil considera ca timpul ei e mai pretios decat al tau. Sa-ti fie invatatura de minte, profa acum cred ca-i ocupata cu sedintele platite. Lasa ca Alex va reusi si fara ajutorul ei. Faceti impreuna o recapitulare, macar stii ca ti-ai facut tu datoria.

Zozo, drum bum si vreme buna!

Bianca, ce mandra tre sa fii de fetele tale! Concediu placut si voua!

Foxu, si eu tot la ultimul etaj am biroul si mai am si soare toata ziua. Daca n-as avea AC cred c-ar tb sa ma las de serviciu vara, stau cu inima cat un purice sa nu se strice aparelu'. Is crizata rau.

Ca sa ne mai inveselim, o poza de ieri, de la serbarea Ioanei (a abecedarului)

post-639-13402731797116_thumb.jpg

Sa ti traiasca frumusetile si sa le protejezi de soare!

Distractie faina dragele mele! :occasion15:

Georgi, eu i-as spune de la obraz - madam x-ulescu, mi-ai promis ca o sa ma ajuti cu copchilul la recapitulare, sosesti au ba? Spune-mi clar, nu ma duce cu vorba ca e o problema serioasa, nu ne jucam.

Daca continua sa te duca cu vorba, termina orice discutie cu ea, ca oameni de 3 lei se gasesc la orice colt :occasion15: . Ce ma scot din sarite neseriosii. Mai ales ca e vorba de Alex!

Izuk, tare frumoase pasarelele suparate :floare:

2ut, frumoase papusile! Sa-ti traiasca :wacko:

Dorina, ce talentata esti! ii place Izei? bravo! ce crema i-ai facut?

Blatul e cu mac , de la prajitura Tosca , iar crema este cu fructe de padure

Izuk, tare frumoase pasarelele suparate :occasion15:

Multumesc Uma mea draga

Multumesc mult,nu-mi vine sa cred ca deja a terminat clasa I micuta, repede mai imbatranim. Azi avem festivitate la picea, maine la cea mare si gata, poimaine plecam!

As vrea sa vad si eu o sectiune din tortul lui Izuk (daca as putea si gusta ar fi si mai bine...).

Izukule, tortu' ala e de-adevaratelea?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Bia, d-ra MATEMATICA e cea cu ABECEDARUL? Ce papusici frumoase!

Si voua soare si distractie!

Si eu tot la ultimul etaj am biroul si tot cu AC, ca nu se poate altfel!

Fetelor, multumesc inca odata pentru urari.Si voua va doresc distractii multe, sanatate si sa ne-auzim cu bine! Sper sa pot intra si maine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif

Izukule, tortu' ala e de-adevaratelea?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Bia, d-ra MATEMATICA e cea cu ABECEDARUL? Ce papusici frumoase!

Si voua soare si distractie!

Si eu tot la ultimul etaj am biroul si tot cu AC, ca nu se poate altfel!

Fetelor, multumesc inca odata pentru urari.Si voua va doresc distractii multe, sanatate si sa ne-auzim cu bine! Sper sa pot intra si maine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif

Da, matematica e cu serbarea.

Sa ai concediu placut, vreme buna, relaxare si odihna, dar si distractie faina!

2ut , pun si sectiunea cand il tai si daca as putea as trimite par avion si o felie doua :wacko:

Zozo , e adevarat :D

Fata asta a mea numa' prostii face ...azi a baut din solutia de apa cu sapun cu care face baloane :D fata asta nici bolnava nu are pace . Nu e prima data cand se joaca , stie ca nu e voie sa bea , ca e cu "sapun" si totusi ...a motivat ca i-a fost sete :floare: Fata mea ...eu eram cu un pas inaintea ei , ca mereu ramane in urma sa faca prostioare , sa traga de vreo tufa , sa rupa vreo floare , sa scuipe pe jos ( asta e ceva nou , nu stiu de unde a furat-o )Acu' a apucat-o setea :occasion15: si i-a fost greu sa spuna . Cand m-am intors si am vazut-o ce face m-a apucat cu lesin .

Va salut!

De cateva zile tot citesc ce scrieti si incerc sa va cunosc cat de cat :wacko:

Acum, cand am citit ce a scris Giorgiana despre profesoara, nu m/am putut abtine sa nu comentez. Sunt de/a dreptul intrigata de parca eu as fi in situatie. Urasc astfel de oameni, dar din pacate ei traiesc printre noi si uneori ne tulbura viata.

Giorgiana, la fel cum spune Moatza, si eu cred ca este ocupata cu sedintele platite. Acum ii perioada de foc si nu cred ca sta la tara. Ar fi prostia intruchipata daca ar face asta. Sa nu iti para rau ca ai ajutat-o. Ai facut asta pentru ca acesta iti este felul si apoi pentru ca ai sperat ca la un moment dat iti va intinde o mana de ajutor. Dumnezeu te va rasplati pentru gesturile tale si pe ea pentru ale ei. Din moment ce acum si/a aratat adevarata fata, pe viitor poti sa o tratezi cu "respectul cuvenit". Of! In timp ce scriu ma enervez si mai tare :D Cred ca fiecare din noi am suferit MACAR odata din cauza unor oameni de genul acesta. Este dureros si te simti tradat. Imi dau seama ca acum cu atat mai mult cu cat este vorba despre copil :occasion15:

2UT fetitele sunt adorabile.

Ma uit la fata celei mici si ochisorii ei parca exprima firea ei nazbatioasa :D Auzi... ii era sete :floare:

IZUC tortul arata bestial. Nu cred ca cineva ar putea sa.i gaseasca vreun "defect".

Georgi, eu i-as spune de la obraz - madam x-ulescu, mi-ai promis ca o sa ma ajuti cu copchilul la recapitulare, sosesti au ba? Spune-mi clar, nu ma duce cu vorba ca e o problema serioasa, nu ne jucam.

Daca continua sa te duca cu vorba, termina orice discutie cu ea, ca oameni de 3 lei se gasesc la orice colt :occasion15: . Ce ma scot din sarite neseriosii. Mai ales ca e vorba de Alex!

Chiar asta am facut, i-am spus la telefon ce mi-a promis. Cand am vorbit ieri cu ea, mi-a zis ca vine pe seara si ca dimineata, adica in dimineata asta face recapitularea. Asta dupa ce acelasi lucru mi l-a spus si cu o zi in urma, motivand insa ca nu a avut cu cine sa vina de la tara. Iar eu in dimineata asta am sunat-o s-o intreb la ce ora sa se duca cupilul si ea m-a luat ca nu poate vorbi, ca este in nu stiu ce consiliu, deci este clar ca nu avea cum sa faca cu Alex recapitularea promisa. Si nu am mai sunat-o, chiar sunt curioasa daca da ea vreun semn de viata.

Asta cu " Mai ales ca e vorba de Alex!" m-a uns pe suflet, efectiv, acum chiar realizez, vorba lui Zerda, cate "matusi" are Alex aici, in randul vostru, si pentru asta va multumesc din tot sufletul meu si pentru faptul ca intotdeauna am gasit in voi un sprijin, o vorba calda, o incurajare... :floare: :D :wacko:

Va salut!

De cateva zile tot citesc ce scrieti si incerc sa va cunosc cat de cat :wacko:

Acum, cand am citit ce a scris Giorgiana despre profesoara, nu m/am putut abtine sa nu comentez. Sunt de/a dreptul intrigata de parca eu as fi in situatie. Urasc astfel de oameni, dar din pacate ei traiesc printre noi si uneori ne tulbura viata.

Giorgiana, la fel cum spune Moatza, si eu cred ca este ocupata cu sedintele platite. Acum ii perioada de foc si nu cred ca sta la tara. Ar fi prostia intruchipata daca ar face asta. Sa nu iti para rau ca ai ajutat-o. Ai facut asta pentru ca acesta iti este felul si apoi pentru ca ai sperat ca la un moment dat iti va intinde o mana de ajutor. Dumnezeu te va rasplati pentru gesturile tale si pe ea pentru ale ei. Din moment ce acum si/a aratat adevarata fata, pe viitor poti sa o tratezi cu "respectul cuvenit". Of! In timp ce scriu ma enervez si mai tare :D Cred ca fiecare din noi am suferit MACAR odata din cauza unor oameni de genul acesta. Este dureros si te simti tradat. Imi dau seama ca acum cu atat mai mult cu cat este vorba despre copil :floare:

Cata dreptate ai, Lenias, este dureros si te simti tradat. Iar mie nu mi-a parut niciodata rau de ce am facut, am ajutat multe persoane, nu numai pe ea, si de multe ori am primit in loc de multumire sau o vorba calda, mai degraba o palma si nu m-am lecuit. Pentru ca orice as spune acum, mai ales ca sunt suparata, dar daca cineva m-ar ruga in secunda urmatoare sa-l ajut cu nu stiu ce chestie, as sari imediat, pentru ca exact, asta este felul meu si nu ma pot schimba.

Si pentru vecina am facut si de dragul puiului frumos si daca ati sti cat este de dulce aia mica, cand o apropii de mine se lipeste toata si mie mi se inmoaie picioarele, mai ales cand este vorba de copii.

Si sa mai intri pe aici ca sa ne cunoastem mai bine! :occasion15:

Fata asta a mea numa' prostii face ...azi a baut din solutia de apa cu sapun cu care face baloane :wacko: fata asta nici bolnava nu are pace . Nu e prima data cand se joaca , stie ca nu e voie sa bea , ca e cu "sapun" si totusi ...a motivat ca i-a fost sete :floare: Fata mea ...eu eram cu un pas inaintea ei , ca mereu ramane in urma sa faca prostioare , sa traga de vreo tufa , sa rupa vreo floare , sa scuipe pe jos ( asta e ceva nou , nu stiu de unde a furat-o )Acu' a apucat-o setea :occasion15: si i-a fost greu sa spuna . Cand m-am intors si am vazut-o ce face m-a apucat cu lesin .

Acum am vazut ce ai scris, mi-a baut si Alex o data solutia aia de facut baloane, dar nu a patit nimic, parca s-a deranjat putin la burta, asa ca stai linistita, dar asta inseamna ca trebuie sa supraveghezi non-stop fata, ca este tare neastamparata, draga de ea! Pup ochisori frumosi!

Azi pe malul garlei de dimineata pe racoare!

post-405-13402819800957_thumb.jpg

Om in iarba :floare:

post-405-13402820004949_thumb.jpg

post-405-13402820067778_thumb.jpg

post-405-13402820222253_thumb.jpg

post-405-13402820299678_thumb.jpg

post-405-13402820372038_thumb.jpg

post-405-1340282044589_thumb.jpg

Toata terasa era a lui ,se fugarea cu o fetita!

post-405-13402821438009_thumb.jpg

Oite!

post-405-13402821518756_thumb.jpg

A gasit bub' solutie la canicula un ventilator cu vapori de apa! :wacko:

post-405-13402821592642_thumb.jpg

post-405-13402821686883_thumb.jpg

Miicciii!!! :occasion15:

post-405-13402821751841_thumb.jpg

The end! :D

Gaeny , imi place la garla ta :)Si micii aia :occasion15: Maine fac si eu si daca am noroc sa tina vremea cu noi , sambata sau duminica ii pap de la gratar d-ala cu carbuni , nu pe cel de acasa .

Geany, ce frumos este la voi la garla si ce Bub fericit care alearga de acum dupa fetite, sa scap de toate problemele si la tine ma infiintez sa facem o garla!

Chiar, este aproape de oras sau unde este exact?!?!

Geany, ce frumos este la voi la garla si ce Bub fericit care alearga de acum dupa fetite, sa scap de toate problemele si la tine ma infiintez sa facem o garla!

Chiar, este aproape de oras sau unde este exact?!?!

Izuk si Giorgi e la insula de agrement (ashea se chiama nu dati cu PETRE' =)) )e cu intrare gratis :thumleft: curat, alei, terase (astea nu mai e gartis =)) dar preturi normale acceptabile 3 roni berea ,2 roni micul cu paine si mustar,3 roni hamsii portia deshtia)e chiar in oras de la mine (de la pod si pana acolo 6 roni taxi ,dar e si aftobus')chiar e in oras ca sa zic asa ^_^

acum chiar realizez, vorba lui Zerda, cate "matusi" are Alex aici

Asta e clar! Noi trimitem toate gandurile bune catre puiuti si sunt sigura ca o sa treaca si peste examenul asta ca e baiat destept!

Geany nu uita sa-i aduci aminte sotului ca incep meciurile astazi :thumleft:(sunt sigura ca nu a uitat). Maine Germania ^_^

acum chiar realizez, vorba lui Zerda, cate "matusi" are Alex aici

Asta e clar! Noi trimitem toate gandurile bune catre puiuti si sunt sigura ca o sa treaca si peste examenul asta ca e baiat destept!

Geany nu uita sa-i aduci aminte sotului ca incep meciurile astazi ^_^(sunt sigura ca nu a uitat). Maine Germania =))

Ntz! Maine e prima zi de munca (24 de ore) nu stiu ce-l asteapta si daca va avea timp de tv. (vad ca au tot fost zboruri de noapte ,el e pe statie si nu stie ce-l asteapta maine ) :thumleft:

2ut,ai doua papusi de fetite :thumleft:

Sa-ti traiasca sa va bucure viata si concediu placut

Geany, ce fain e la tine la garla si se vede ce fericit e Bubuletul ^_^