Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Carmen, un pepene rece ( lubenita) sau o salata de fructe as face eu , sau inghetata...ceva simplu si racoros.

Gind la gind mai ales ca ma bag si la dorada (gratar) cu frigarui de legume si ceva cartoafa!

multam!!

Sa dea DD sa fie "bravo" pana la sfarsit si sa fi facut treaba buna la romana si sa faca treaba buna si la mate. Alex isi doreste o medie finala buna.

Si sa nu ziceti ca am venit cu mana goala, iaca!

post-88-1340623644226_thumb.jpg

post-88-13406236511185_thumb.jpg

post-88-13406236566167_thumb.jpg

post-88-13406236882982_thumb.jpg

post-88-13406236828594_thumb.jpg

post-88-13406236755048_thumb.jpg

post-88-13406236692248_thumb.jpg

post-88-13406236633287_thumb.jpg

Si as lua masa sub un pom sau pe plaja!

post-88-13406236349212_thumb.jpg

post-88-13406236220899_thumb.jpg

Edit: Daniella, bafta si lui Robert si pumnii stransi in continuare si pentru el! Si lui baiatul cel mic al lui Defraga! Daca ne aude, cumva!

Ma visez iesind la pensie la 55, max 60 si aratand ca o doamna rafinata, pe trasaturile careia se vede inca frumusetea neapusa complet; iar weekenduri tragand o fuga la cazinoul din Monte Carlo cu prietenele mele. In restul saptamanii vreau sa stau la plaja cu o palarie mare de soare si un coktail, pe langa Any ... :lol: Preocuparile mele se vor rezuma nu doar, dar se vor intalni in jurul urmatoarelor activitati: petrecerea timpului cu familia, conservarea tineretii si frumusetii, relaxare, intalniri cu prietenii, hobby-uri si vacante. Hahahaha :105:

La 70-72 ani inca la serviciu nu pot sa imi imaginez. Nu am avut colegi de asa etate. Nici nu vreau sa imi imaginez, mai bine imi imaginez cele de mai sus si subconstientul va gasi modalitati sa transpuna imaginatia in realitate.

Cu pensiile si aici e la fel, pentru generatia noastra. Nu vreau sa ma resetez sa ma gandesc ca trebuie sa muncesc pana la 70. Sincer, nu vad cine ne-ar mai tine pe post..., cand vor veni din urma cei de varsta noastra actuala plini de energie, entuziasm si curaj. Pai si cand sa imi mai petrec si eu timp cu familia/iubitul? Acum nu, la pensie nu...

Uite asa e mai bine, sunt de acord cu visul tau :-*. Problema e ca nu o sa prea fie generatie noua care sa vina din urma, de aia si problemele cu banii si faptul ca o sa fim prea multi cu pensii. Aici s-a dat acum cativa ani o lege sa nu te oblige sa iesi la pensie la 65 de ani -daca vrei, e ok, dar daca nu vrei, e ok deasemenea.

Eu as vrea sa am bani sa fac mult mai mult din ce vreau decat din ce trebuie..dar vrabia malai viseaza ..mai ales luni dis de dimineata :(

Lili :notworthy:

Giorgi, tinem pumnii stransi lui Alex - BAFTA!

Stella, mmmm ce pofta mi-ai facut :(

Izukutza, pare rau ca sunteti iar racite - vitamina C si supa de pui :)Sanatate multa.

O saptamana minunata.

S-au afisat baremurile, le-am printat si sa le confrunte cupilul acasa, sa vedem ce nota poate sa iasa.

Oricum este o disputa imensa pe un subiect, pe care marea majoritatea a copiilor au spus ca propozitia era predicativa, insa in lista baremurilor, corect, este subiectiva si erau 6 puncte. Sa vedem cat de mult conteaza asta.

Asa ca, emotii sunt inca destul de mari!

Bonjour , bonjour! Am intrat, chiar daca ceva mai tarziu, sa ii urez si eu bafta lui Alex!

Si apropo de examene si copii, va povestesc o situatie, poate reusiti voi sa imi dati un sfat. Am aici in Italia o matusa, copiii ei de 19 ani, fata, si respectiv 14 baiatul stau in tara. Fata da bacul anul asta baiatul termina clasa a 8-a deci are si el examen sau sa ma exprim mai bine... trebuia sa aiba. Vineri a venit in Italia baiatul la mama-sa, stim cu totii ca nu prea invata... sau fara prea, nu invata, era in stare de corijenta la mai multe materii riscand astfel sa fie repetent. Examenele au inceput astazi... cum poate un copil care trebuia sa fie in Romania si sa isi sustina examenul, sa vina cu cateva zile in Italia si sa spuna ca el a rezolvat tot si ca e si inscris la liceu? Adica.. se poate? sunt cazuri speciale in care se poate face asta mai devreme din diferite motive? (Eu nu cred).. Daca nu, asta inseamna ca acest var al meu isi minte parintii, parinti care muncesc din greu aici, tatal nu bea o cafea la serviciu din motive de economie-zgarcenie, insa copiii acasa cheltuie 6-700 de euro pe luna, mentionand faptul ca locuiesc intr-o garsoniera, astfel platile sunt mai mici... mai multi bani pentru buzunarele proprii.As vrea sa stiu ca matusa-mea stie adevarul, insa nu stiu o modalitate buna sa expun problema, mi-e teama de o reactie nasoala, mi-e teama sa nu ma inteleaga gresit, sa creada ca vezi draga Doamne eu ii port grija lu' fiu-su din nu stiu ce motive, insa eu as vrea doar sa stiu ca ea e constienta ca fiu-su isi rateaza viata, fara ca macar sa fi incercat sa faca ceva, din comoditate, din lene, din prea mult bine.Eu sa fiu in situatia ei si sa am pe cineva pe langa mine care ar sti adevarul , as prefera sa stiu cum sta situatia, ca atunci daca fiu-meu nu stie cum sa indrepte situatia sa incerc eu sa ii arat ce e de facut. Ce sa fac? Iar care din voi stie mai bine cum e cu examenele e rugata sa ma informeze si pe mine, as vrea sa stiu si daca vor fi afisate online rezultatele finale ale acestor examene!Puuuuuup!

Alina, baiatul o fi dat examen la vocational (sport, ceva) si acolo daca iei probele sportive esti ca si intrat in clasa respectiva de liceu. Ceva de genul asta este si cu dans, muzica, tot vocationale sunt. Vocationalele s-au dat pe 31.mai sau 01.iunie. Eu asa am inteles. Are si Alex un coleg in aceeasi situatie in clasa.

Rezultatele cu copii se afiseaza mai tarziu cand sunt toti repartizati in licee, undeva in iulie, se vor gasi on-line, cred ca pe edu.ro.

Nu prea cred, el a spus ca a intrat la unul din liceele tehnice din oras... la CAD sau asa ceva, n-am eu o idee precisa , insa am senzatia(si-as vrea sa nu o am) ca intuitia nu ma inseala si ca el chiar a combinat una urata de data asta.

Buna dimineata, s-a sculat si rata! :)

Da,da, voi nici n-ati mers la nani, iar eu m-am trezit deja!

Asta se întîmpa daca te pui la 20.00 în pat.

Adormi la ore mari si te trezesti la ore mici! :P

Deci, 'neata buna la tot hanu' si va doresc o zi frumoasa! :P

Hai ca m ai batut MAYA...si eu ma scol ff devreme sa ud gradina inaintea arsitii!!

Buna dimineata!.....eu tocmai am terminat cu cuptorul!

Nu prea cred, el a spus ca a intrat la unul din liceele tehnice din oras... la CAD sau asa ceva, n-am eu o idee precisa , insa am senzatia(si-as vrea sa nu o am) ca intuitia nu ma inseala si ca el chiar a combinat una urata de data asta.

Si liceele tehnice, colegiile tehnice au clasa de sport, clasa vocationala, din care la sfarsitul liceului ies instructori de sport, tehnicieni sportivi, ceva de genul asta.

Daca nu, sigur a mintit!

Buna dimineata!!!!

Va las cate ceva bun si ma duc la munci, chiar daca nu prea am chef!

O zi frumoasa va doresc!

post-88-13406908344625_thumb.jpg

post-88-13406908403389_thumb.jpg

post-88-13406908470916_thumb.jpg

post-88-13406908538125_thumb.jpg

post-88-13406908630141_thumb.jpg

post-88-13406908720072_thumb.jpg

post-88-1340690881_thumb.jpg

post-88-13406908895914_thumb.jpg

Buna dimineata la han. Bafta Alex.

Alina, nu poti sa spui decat daca stii ceva concret, daca ai pe cineva in acel targ ( prieteni sau cunostinta) si

care iti pot confirma dubiile ( sau infirma ). Altfel, risti sa fii tu acuzata de unele si altele...in franceza se zice * ca nu e surd mai "surd" decat cel ce nu vrea sa auda* ; poate ca pe undeva ( sau nu ) au si ei niste dubii, dar iti pot garanta ca *mesagerul* care le confirma, sau le da vestea proasta , risca gros.poti sa zici ceva la modul general...am prietene care au mari emotii ca sa afle rezultatele de la admitere, sau ceva de gen...parerea mea.

O zi buna la toate doamnele din han.

Buna dimineata tuturor!

La noi ploua! :) e asa de racoare si bine,aer curat! :P

Azi am planuri marete :RELAX :D O sa fac un pic de ordine si curatenie dar cam atat nu am de gand sa ma stresez prea mult :P

O zi minunata tuturor va urez sa aveti! :P

P.S Alina eu am gasit asta :

Calendarul de desfasurare a evaluarii nationale pentru absolventii clasei a VIII-a in anul scolar 2011-2012

15 iunie 2012 Incheierea cursurilor pentru clasa a VIII-a

18-20 iunie 2012 Inscrierea la evaluarea nationala

25 iunie 2012 Limba si literatura romana - proba scrisa

26 iunie 2012 Limba si literatura materna - proba scrisa

27 iunie 2012 Matematica - proba scrisa

29 iunie 2012 Afisarea rezultatelor (pana la ora 14,00)

29 iunie 2012 Depunerea contestatiilor (intre orele 14,00 si 18,00)

30 iunie-1 iulie 2012 Rezolvarea contestatiilor

2 iulie 2012 Afisarea rezultatelor finale dupa contestatii

Stella, sa fie "bafta" pt.maine! Astazi are liber, dar mai face teste, sa faca treaba buna si la mate, el cu geometria nu este asa prieten.

Imi place tare mult poza noua de la avatarul tau cu musiu' mustacios! :)

Neatza, daca stiam ca Maya are insomnii , bagam si eu un ochi la la 4 ca nici eu n-am dormit, era zapuseala, acuma ploua e bine!!

Sa-i zici lui Alex ca geometria este logica si ca nu are de ce sa se sperie de ea! Are comitet de matusi, asa ceva nu mai are nimeni!

Neata si de la mine

Si la noi poua si e mai racoare si tare bine e

Beau cafeaua aici la han si apoi fug la treburi

O zi minunata sa aveti

Tinem pumnii stransi lui Alex pentru maine :)

post-1233-13406941527357_thumb.jpg

Sa-i zici lui Alex ca geometria este logica si ca nu are de ce sa se sperie de ea! Are comitet de matusi, asa ceva nu mai are nimeni!

Corect, cu asta sunt de acord cu tine, cine mai are atatea "matusi"! A, dl.Goe, mamita, mam'mare, mita..... :)

Se plangea ieri de nu stiu ce formule, pe care cred ca nu le stapaneste, dat sper sa se descurce el intr-un fel, eu am incredere.

Buna dimineatza!

ALEX !!!! BAFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!

Elena mea iar are ceva...nush ce....inclin sa cred ca iara-s dintzii ca tot imi spune ca o dor. Dimineatza avea 38 si era maraita... Nu tuseste , nu nimic. Ii curge nasul , dar putzin. Sa vedem mai incolo cum o fi....

Buna dimineatza!

ALEX !!!! BAFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!

Elena mea iar are ceva...nush ce....inclin sa cred ca iara-s dintzii ca tot imi spune ca o dor. Dimineatza avea 38 si era maraita... Nu tuseste , nu nimic. Ii curge nasul , dar putzin. Sa vedem mai incolo cum o fi....

Idem! La 4 m-au sunat ieri sa o iau de la gradi ca are 38,3 si daca ii pot administra panadol. Zic ok, 5 ml. Dau fuga sa o iau, nu mai avea nimic. Pana seara toate bune. Peste noapte febra (nu stiu cat ca nu am dezbracat-o sa ii iau temperatura in popou, ca mi-era ca se trezeste si tin-te pana dimineata). I-am dat nurofen. Dimineata nu avea febra, dar s-a trezit plangand si baga mana pana in fundul gurii.... Cred ca si la noi una dintre cele 4 masele din ultima linie ramasa. La 13 m-au sunat iar de la gradi ca are febra si nu a vrut sa manance decat putin, altfel vesela. Le-am zis :) sa o culce si vedem dupa somn. Nici ea nu are tuse, nas curgator sau alte simptome.

Bietele de ele, ce mai e si cu maselele astea!

La noi a plouat azi noapte, azi s-a racorit bine si picura.

Fetelor, "bafta" sa fie, sa fie!!!!

Si sanatate la bolnavioare (Elena si Bea), Of, dintisorii astia, te dor cand ies, te dor cand cad, tot timpul dor!

Bine spus Giorgi , pe mine toata viata m-au chinuit! Fetele o sa fie bine dupa o vreme!

Oricum, tin pumnii lui Alex si dihaniei mici!

Idem! La 4 m-au sunat ieri sa o iau de la gradi ca are 38,3 si daca ii pot administra panadol. Zic ok, 5 ml. Dau fuga sa o iau, nu mai avea nimic. Pana seara toate bune. Peste noapte febra (nu stiu cat ca nu am dezbracat-o sa ii iau temperatura in popou, ca mi-era ca se trezeste si tin-te pana dimineata). I-am dat nurofen. Dimineata nu avea febra, dar s-a trezit plangand si baga mana pana in fundul gurii.... Cred ca si la noi una dintre cele 4 masele din ultima linie ramasa. La 13 m-au sunat iar de la gradi ca are febra si nu a vrut sa manance decat putin, altfel vesela. Le-am zis :) sa o culce si vedem dupa somn. Nici ea nu are tuse, nas curgator sau alte simptome.

Bietele de ele, ce mai e si cu maselele astea!

La noi a plouat azi noapte, azi s-a racorit bine si picura.

Vad ca inca nu m-au sunat...acum o fi la somn... Merg sa o iau , o duc sa-i cumpar un croissant ca sa fie cuminte apoi fug sa iau supozitoare si suc de febra ca sa am in Ro. Si periutze de dintzi tre' sa-i iau...acasa nu mai am.

Am intrat deja in febra impachetatului. Cred ca deseara tre' sa mergem sa mai cumparam un trolley , se pare ca nu incape patutzul de voiaj in astea pe care le avem noi...Am masurat la ochi´, patutzul e la Vali in masina ca a fost imprumutat la cumnata-mea si nu l-am mai scos din portbagaj. Deseara e momentul adevarului!!!