July 6, 201214 yr comment_156332 In piata, in piata dar ce sa achizitionez de acolo??Ca eu cand vad tot ce e acolo, le vreau pe toate! Tot mi-e lene!N-am fost! Ca tot d-aia: daca iau tot din piata? Report
July 6, 201214 yr comment_156334 Am aflat " ghiveci si bame", meniu de canicula! Iau si niste carnita ca dupa ce respecta indicatiile de la televizor il gaseste foamea! Report
July 6, 201214 yr comment_156335 Am aflat " ghiveci si bame", meniu de canicula! Iau si niste carnita ca dupa ce respecta indicatiile de la televizor il gaseste foamea! Si-o bere! Cel mai meniu de canicula! Ce zici? Deja fusasi in piata? Report
July 6, 201214 yr comment_156342 Langosi Iote, bre, cine nu are stare pe canicula asta!!!As veni pana la tine sa mananc una! Report
July 6, 201214 yr comment_156343 Am aflat " ghiveci si bame", meniu de canicula! Iau si niste carnita ca dupa ce respecta indicatiile de la televizor il gaseste foamea! Au aparut bamele????Ghiveciul si mie imi place, asa ca daca ma gandesc mai bine vin la tine la masa! Aduc eu berea! Report
July 6, 201214 yr comment_156347 Nu am fost, astept indicatiile pretioase sa nu iau acelasi lucru cu domnul. Bamele cica n-au iesit, dar clientul nostru, stapanul nostru, facem de la Olympia. Macar sa manance, ca nu ii e foame , nu ii e foame si o data se trezeste foamea! Report
July 6, 201214 yr comment_156350 Langosi Iote, bre, cine nu are stare pe canicula asta!!!As veni pana la tine sa mananc una! Paii am facut o observatie-observatoare si anumea' ca oricat m-asi da si anume cu posteriorul de pamant tot canicula e asa ca ori cu langosii or fara tot aia e si pe principiul rau cu rau dar mai rau far' de rau .... Report
July 6, 201214 yr comment_156364 Nu am fost, astept indicatiile pretioase sa nu iau acelasi lucru cu domnul. Bamele cica n-au iesit, dar clientul nostru, stapanul nostru, facem de la Olympia. Macar sa manance, ca nu ii e foame , nu ii e foame si o data se trezeste foamea!Sa dai si tu reteta de bame Eu le ador (asa baloase cum sunt ) Report
July 6, 201214 yr comment_156376 Nu am fost, astept indicatiile pretioase sa nu iau acelasi lucru cu domnul. Bamele cica n-au iesit, dar clientul nostru, stapanul nostru, facem de la Olympia. Macar sa manance, ca nu ii e foame , nu ii e foame si o data se trezeste foamea! Am asteptat azi toooaaata ziua o bere! Nik! M-am uscat! Report
July 6, 201214 yr comment_156378 Sa dai si tu reteta de bame Eu le ador (asa baloase cum sunt ) Dau eu daca vrei, ca-s p-aici.Mai dau si alte fete si vezi ce-alegi!Eu fac asa, cu bame proaspete si mai micute, sa fiu sigura ca-s fragede: Le tai coditele, le clatesc bine si-apoi le dau in 2-3 clocote in bors proaspat sau in apa cu otet, cam jumi-juma apa si otetul. Apoi prajesc putin carnea (cu de care am chef sa fac) atat cat sa-si schimbe putin culoarea spre galbui.O scot, pun ceapa (cand sunt la Braila, aici sar!) pun bamele scurse de apa/ bors, mai pun putina apa sa mai clocoteasca putin, suc de rosii/bulion, potrivesc de sare, eventual o lingurita de zahar din cauza de suc (eu pun), piper.Mai las sa scada cam cat vreau eu sa fie de zemoasa sau nu, opresc focul si pun patrunjel verde.Acopar cu un prosop (sa nu faca condens) si...gata! Greu? Report
July 6, 201214 yr comment_156393 Greu?Deloc Eu cand le-am facut le-am taiat coditele (cu grija sa nu gauresti) si le-am prajit un pic intr-un pic de ulei de masline. Doar un picut. Si dupa ceapa cu rosii din cutie calite, pus si ele si au iesit super bune Dar pentru ca imi plac asa de mult, vreau sa strang cat mai multe retete Report
July 7, 201214 yr comment_156396 Le poti praji dupa ce le oparesti.Se oparesc asa, ca sa nu mai fie baloase!Si, crede-ma, mofturosul meu abia asteapta sa-i mai fac!Si eu!Hai ca uitasem sa v-arat curcubeul!Ia, sa va bucure ziua! Report
July 7, 201214 yr comment_156397 Buna dimineata la toata lumea.Multa voie buna si o zi faina va doresc.azi e marea intalneala, ce-as mai vrea sa fiu si eu pe acolo Report
July 7, 201214 yr comment_156398 Buna dimineata la toata lumea.Multa voie buna si o zi faina va doresc.azi e marea intalneala, ce-as mai vrea sa fiu si eu pe acolo + 1 Report
July 7, 201214 yr comment_156399 Buna dimi'! La noi e canicula,dar vad ca se anunta ploaie,chiar ar fi bine venita O zi minunata tuturor! Report
July 7, 201214 yr comment_156408 Deci azi noapte a fost cutremur in Vrancea 4,4,l-am simtit si am sarit din pat ca eu am piticul meu cu cutremurul ,am dat repede pe stiri dar nu au zis nimik,nici la tv. ca de obicei mai scriu pe banda dar nu erau decat reluari din parlament asa ca am crezut ca mi s-o fi parut ,bantuind pe stiri am vazut stirea despre fiica lui Al Bano Ylenia mi-am amintit cu drag de ei si mi-a placut f. mult articolul asta (colajul de videoclipuri cu ei inca de la inceputuri') Am vrut sa-l pun azinoapte dar m-am temut ca o sa ma credeti dusa cu capul http://www.libertatea.ro/detalii/articol/al-bano-si-romina-power-ani-de-zile-au-fost-cuplul-perfect-365514.html P.S Eroare de pilotaj asta imi placu mie..http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=576661 Report
July 7, 201214 yr comment_156413 Va salut si eu asa pe fuga!La noi astazi iar canicula dar ieri dupamasa am avut parte de o furtuna care a tinut vreo 2 ore.Macar a mai udat pamantul ca de racorit afara nici gand. Geany te rog sa imi zici cum faci tu langosi ca vreau sa fac si eu dar nu stiu cum.Merg sa termin mancarea,astazi avem ciorba de legume cu carne de vita si "snitele in ceapa" cu cartofi. Report
July 7, 201214 yr comment_156417 Buna dimineata la toata lumea.Multa voie buna si o zi faina va doresc.azi e marea intalneala, ce-as mai vrea sa fiu si eu pe acolo + 1 Total partial:plus 2da vin eu....)) Report
July 7, 201214 yr comment_156420 Deci azi noapte a fost cutremur in Vrancea 4,4,l-am simtit si am sarit din pat ca eu am piticul meu cu cutremurul ,am dat repede pe stiri dar nu au zis nimik,nici la tv. ca de obicei mai scriu pe banda dar nu erau decat reluari din parlament asa ca am crezut ca mi s-o fi parut ,bantuind pe stiri am vazut stirea despre fiica lui Al Bano Ylenia mi-am amintit cu drag de ei si mi-a placut f. mult articolul asta (colajul de videoclipuri cu ei inca de la inceputuri') Am vrut sa-l pun azinoapte dar m-am temut ca o sa ma credeti dusa cu capul http://www.libertatea.ro/detalii/articol/al-bano-si-romina-power-ani-de-zile-au-fost-cuplul-perfect-365514.html P.S Eroare de pilotaj asta imi placu mie..http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=576661 eu it multumesc din suflet ca ai pus, atat de mult i-am iubit...incredibil cat de frumosi erau si cantecele lor n or sa moara niciodata. in generatia mea nu cred ca e cineva care sa nu-i fi iubit sau sa nu-i cunoasca. asa de mut imi doream sa fiu ca ea Report
July 7, 201214 yr comment_156426 Deci azi noapte a fost cutremur in Vrancea 4,4,l-am simtit si am sarit din pat ca eu am piticul meu cu cutremurul ,am dat repede pe stiri dar nu au zis nimik,nici la tv. ca de obicei mai scriu pe banda dar nu erau decat reluari din parlament asa ca am crezut ca mi s-o fi parut ,bantuind pe stiri am vazut stirea despre fiica lui Al Bano Ylenia mi-am amintit cu drag de ei si mi-a placut f. mult articolul asta (colajul de videoclipuri cu ei inca de la inceputuri') Am vrut sa-l pun azinoapte dar m-am temut ca o sa ma credeti dusa cu capul http://www.libertatea.ro/detalii/articol/al-bano-si-romina-power-ani-de-zile-au-fost-cuplul-perfect-365514.html P.S Eroare de pilotaj asta imi placu mie..http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=576661 eu it multumesc din suflet ca ai pus, atat de mult i-am iubit...incredibil cat de frumosi erau si cantecele lor n or sa moara niciodata. in generatia mea nu cred ca e cineva care sa nu-i fi iubit sau sa nu-i cunoasca. asa de mut imi doream sa fiu ca ea Daa!! Eu sunt romanticoasa rau ci' sa fac?! sensibiloasa la corason asa de mult mi-a placut azi noapte sa vad (acolo unde am pus ultimul link) ma bucur nespus ca ti-a placut si tie Report
July 7, 201214 yr comment_156427 Va salut si eu asa pe fuga!La noi astazi iar canicula dar ieri dupamasa am avut parte de o furtuna care a tinut vreo 2 ore.Macar a mai udat pamantul ca de racorit afara nici gand. Geany te rog sa imi zici cum faci tu langosi ca vreau sa fac si eu dar nu stiu cum.Merg sa termin mancarea,astazi avem ciorba de legume cu carne de vita si "snitele in ceapa" cu cartofi.Deci de data asta am facut dupa reteta lui Cerra: 1 kg faina200 ml lapte600 ml kefir50 gr drojdie2 oua1 lingura sare1 lingura rasa zahar. Dar jumate de reteta si cu ce am avut eu aka lapte sana si smanatana ,1 ou Dar alte dati am facut clasic cu apa...https://forum.artaculinara.ro/topic/1341-langosi/ Procedeul e acelasi doar ingredientele difera,nu pot sa zic care-i mai buna ca mi-au placut ambele,trebuie un aluat mai molcut lucrat bine dospit bine si musai lucrat doar cu ulei nu cu faina la urma intins si dat forma de langos... Ia si pe a lui Maya...http://mayas-esprit.blogspot.ro/2007/03/langosi.html Daca mai ai intrebari sa-mi spui Report
July 7, 201214 yr comment_156429 Total partial:plus 2da vin eu....)) Cand? Cand? Da nu pe 20 sau 27 iulie, ca we alea nu-s in Bucuresti! Report
July 8, 201214 yr comment_156460 Total partial:plus 2da vin eu....)) Cand? Cand? Da nu pe 20 sau 27 iulie, ca we alea nu-s in Bucuresti!Nu i nimic ma intilnesc cu tine intr o zi a saptaminii...ce e interzis???? Report
July 8, 201214 yr comment_156470 Nu, normal, doar ca dupa 17:30, cand ies si eu de la metrou! Abia astept! Report