July 22, 201214 yr comment_158019 Fetelor am si eu o intrebare: in tara mai platesti intretinere la un apartament daca il lasi gol si pur si simplu te muti din el si il pastrezi acolo inchis fara sa il inchiriezi?Nu prea ma pricep ,daca te ajuta cu ceva arunca un ochi pe aici Aici Report
July 22, 201214 yr comment_158022 Fetelor am si eu o intrebare: in tara mai platesti intretinere la un apartament daca il lasi gol si pur si simplu te muti din el si il pastrezi acolo inchis fara sa il inchiriezi?Scoti persoanele de la intretinere, dar sunt anumite costuri se platesc oricum (de exemplu apartamentul e incalzit chiar daca nu sta nimeni in el) Report
July 22, 201214 yr comment_158024 Lizu, eu am un aprt in bucale, si platesc intretinerea 1 pers,incalzire, caldura etc et etc- Report
July 23, 201214 yr comment_158030 Buna dimineata, ca sa nu mai editez precedentul, voiam sa scriu apa calda,rece,lumina etc etc-o zi faina la tulemond si vacanta placuta celor ce o incep acum. Report
July 23, 201214 yr comment_158033 Buna dimi'!Da si eu asa stiam ca trebuie anuntat la asociatie sa treaca 0 locatari ,in conditiile in care ai contuar(apometre) la apa rece,calda,caldura ,inchise si la orice verificare sa rezulte consumul 0,cu toate acestea se vor plati pierderile de apa rece/calda si caldura (asa se chiama ,acelea sunt suportate de toata lumea ) femeia de serviciu,lift,alte cheltuieli si reparatii pe casa scarii etc... La noi e chiar frig afara! Brrr!!! Vremea asta chiar e nebuna de la canicula asa o scadere de temperatura am dormit inveliti .Ehei cand o veni iar canicula o iau de la capat cu vaicareala Azi scot la bataie niste ficatei de pui,se cam stramba ai mei ca nu prea sunt fani dar asta e,ma gandeam sa-i fac inveliti in bacon ca sa mai schimb repteptu' dar nu vrea sotul ,eii cu atat mai rau pt. el nu-mi mai bat capul ii trantesc in tigaie fac un piure de cartofi si ''la revedere'' pa ci pusi' O zi faina tuturor va urez! Report
July 23, 201214 yr comment_158034 Multumesc pt informatii fetelor. Stela stii si la ce suma ajunge pt un apartament cu 2 camere in Bucale, lunar? Report
July 23, 201214 yr comment_158037 Neata, nici la noi nu e grozav de cald, erau vreo 15 grade dimineata.Ale a mea a plecat azi in tabara, la Straja, am emotii pentru ea ca e prima tabara in care pleaca si nici nu cunostea pe nimeni, copii, profesori. Sper sa-i placa!Pupici! Report
July 23, 201214 yr comment_158040 Ziua buna . Vad ca e liniste pe la han , nu am mult de recuperat .Lizura , eu am apartamentul in Timisoara , 2 camere . Nu stiu care e metoda la Bucuresti , la noi incalzirea se plateste si iarna si vara . Nu am "taiat" caldura , asa ca au mers caloriferele iarna . Am anuntat ca nu va locui nimeni , au fost scoase persoanele , dar totusi am platit ceva , cheltuieli diverse .Plus incalzirea . La apa avem contoare , deci nu se pune problema de plata din moment ce nu este consum . Dar , avand incalzirea , am platit lunar intre 100 si 160 lei . Activitati diverse in ultimele zile , ieri ceva deosebit ...aquapark . balaceala la greu , vreo 6 ore si tot nu s-a saturat picea . A mai fost ea la bazin , la mare , dar aquapark niciodata . Super incantata. Ma bucur ca am facut-o si pe asta inainte de decolare spre casa . Ceva poze Report
July 23, 201214 yr comment_158041 Ziua buna . Vad ca e liniste pe la han , nu am mult de recuperat .Lizura , eu am apartamentul in Timisoara , 2 camere . Nu stiu care e metoda la Bucuresti , la noi incalzirea se plateste si iarna si vara . Nu am "taiat" caldura , asa ca au mers caloriferele iarna . Am anuntat ca nu va locui nimeni , au fost scoase persoanele , dar totusi am platit ceva , cheltuieli diverse .Plus incalzirea . La apa avem contoare , deci nu se pune problema de plata din moment ce nu este consum . Dar , avand incalzirea , am platit lunar intre 100 si 160 lei . Activitati diverse in ultimele zile , ieri ceva deosebit ...aquapark . balaceala la greu , vreo 6 ore si tot nu s-a saturat picea . A mai fost ea la bazin , la mare , dar aquapark niciodata . Super incantata. Ma bucur ca am facut-o si pe asta inainte de decolare spre casa . Ceva poze Sa va fie de bine balaceala si eu si fetele ne dam in vant dupa aquapark-uri. Report
July 23, 201214 yr comment_158043 Multumesc 2ut . Eu nu-s amatoare de balaceala , dar am facut-o pentru Iza . Report
July 23, 201214 yr comment_158044 Multumesc 2ut . Eu nu-s amatoare de balaceala , dar am facut-o pentru Iza . La noi Cristi e cel care se sacrifica, ca el nu-i mare iubitor de apa, plaja, soare, din astea, in schimb noi fetele suntem ca ratele, numai in apa daca se poate (cred ca de-aia mi-a si placut asa mult concediul asta unde am fost cazati in apartament din care ieseai direct la piscina, stateau fetele pana seara la 9-9 jumate, erau crete cand intrau in casa). Report
July 23, 201214 yr comment_158046 Eu ador soarele , imi place sa lenevesc pe sezlong si o zi intreaga , sa fac o baie scurta sa ma racoresc si atat. Report
July 23, 201214 yr comment_158076 Izuka minunate pozele ,v-ati balacit pe cinste! 2ut sper sa-i placa tabara lui Ale ,mie nu mi-a placut atunci dar acum imi amintesc cu mare drag Report
July 23, 201214 yr comment_158079 Izuka minunate pozele ,v-ati balacit pe cinste! Eu de ani buni nu am mai stat atat in apa . Mi s-a dus si oja de pe unghiile de la picioare Siii ...Geany ..pentru porumb Report
July 23, 201214 yr comment_158080 Izuka minunate pozele ,v-ati balacit pe cinste! Eu de ani buni nu am mai stat atat in apa . Mi s-a dus si oja de pe unghiile de la picioare Siii ...Geany ..pentru porumb ..Cand merit....Merit...recunosc Report
July 23, 201214 yr comment_158092 Salut hangitele frumoase!Da Boni, din cand in cand reusesc sa mai intru si sa va citesc. Cu scrisul mai greu...Noi momentan suntem bine.In ultimul timp am trecut peste o bronhopneuomonie cu Giulia... Pe Mara am gasit-o cu o intoleranta la lapte. Pana incepe scoala trebuie sa-i facem ochelari Marei.Eu continui sa muncesc ca disperata.Soata si-a luat doua saptamani de concediu ca sa poata sta cu fetele... verisoara care ma ajuta cu fetele a plecat o saptamana in Croatia si maine pleaca in Romanica.Cam astea sunt ultimele noutati la noi.Le luam pe toate asa cum vin... cu calm. Am avut o perioada ca-mi era frica de ziua de maine. Acum suntem intr-o perioada de calm.Sa speram ca sunteti mai baftoase ca mine. Va pupacesc! Report
July 23, 201214 yr comment_158097 Sorina , imi pare rau ca iar trec fetele prin probleme de sanatate . Ma bucur insa sa te mai "vad" pe aici. Report
July 23, 201214 yr comment_158108 buna seara fetelemele.....!!Miine spital si dorinta cuiva de a ma trece pe o lista lunga,lunga Aici un fir de vinticel...la voi??? Report
July 23, 201214 yr comment_158109 Hai sa va pup ca tare dor de voi am avut, dar greu cu timpul liber Fetita este in vacanta si trebuie sa ma fac si gradinita pt ea, asa ca... in miscare toata ziulica.Astazi am 1 ora la dispozitie si sper sa pot sa mai citesc din urma. Ma duc la citit... Pupici!! Report
July 23, 201214 yr comment_158110 Ziua buna . Vad ca e liniste pe la han , nu am mult de recuperat .Lizura , eu am apartamentul in Timisoara , 2 camere . Nu stiu care e metoda la Bucuresti , la noi incalzirea se plateste si iarna si vara . Nu am "taiat" caldura , asa ca au mers caloriferele iarna . Am anuntat ca nu va locui nimeni , au fost scoase persoanele , dar totusi am platit ceva , cheltuieli diverse .Plus incalzirea . La apa avem contoare , deci nu se pune problema de plata din moment ce nu este consum . Dar , avand incalzirea , am platit lunar intre 100 si 160 lei . Activitati diverse in ultimele zile , ieri ceva deosebit ...aquapark . balaceala la greu , vreo 6 ore si tot nu s-a saturat picea . A mai fost ea la bazin , la mare , dar aquapark niciodata . Super incantata. Ma bucur ca am facut-o si pe asta inainte de decolare spre casa . Ceva poze Foarte frumoase fotografi! Se vede ca Iza a avut distractie. Dar poze cu tine, cu sotul? Report
July 23, 201214 yr comment_158112 Buna dimineatza/ziua la toata lumea! Mie-mi vine sa-mi iau campii.....ieri a fost totusi mai bine ca maica-mea a binevoit sa stea cu fata pana am plecat la niste cumparaturi. Ca Elena plange fara mine , ca ea nu sta cu doua....cumnata-mea si ea e figura , rade cu gura pana la urechi ca mama nu vrea sa stea cu Elena ca-i rea ( stitzi voi cum e , concurentza dintre copii , daca nu zice de 10 ori pe zi ca Elena-i rea nu-i bine...dar eu tac , nu veau sa intru in jocul asta si sa tot fac comparatzii intre fete...). Dar nici cumnata-mea nu zice ca sta ea cu a ei ca sa poata sta mama cu a mea , e de la sine intzeles ca a ei tre' sa stea cu mama , Elena e cam in plus... In fine , nu mai fac eu veci d-astea: am venit cu fata in Ro ca sa o vada bunicii , in Bucuresti a terminat-o caldura , se umpluse de bubitze , aici toata ziua merg toate televizoarele ca Andreea se uita la desene. Elena parca e drogata si ea. Cea mare umbla cu mancarea prin casa , mananca atunci cand vrea ea...aici am avut mai mult success cu Elena , noi mancam la masa si gata. Dar cu desenele am pierdut pur si simplu! Toata ziua-s dadaca! Hm...nu cred nici eu ca Elena e rea, poate e mai activa si nu e atat de imbacsita de atatea desene animate, ca asa ar fi fost si ea mai "buna"- vorba vine.. Pupici! Report
July 23, 201214 yr comment_158113 Mutti, ce patesti tu acum pateam eu cand il trimiteam pe Alex la ceilalti bunici si se intalnea acolo cu ceilalti verisori, pana am rarit-o, de fapt nu isi mai dorea el sa mearga. 2ut, boni, multumim pentru felicitari, sa va vad si pe voi la liceu, sa vedeti ce repede trece timpul!!! Atat era Alex de mic cand am intrat eu in randul culinareselor si acum..... Georgi, nu te-ai schimbat chiar deloc! Ptu! ptu! aceasi tanara mamica! Serios, nu te mint! Report
July 23, 201214 yr comment_158114 Salutari si imbratisari calde la tot hanul. Felicitari lui Alex si Giorgi!Sanatate bolnaviorilor!sa va fie de bine vacantele tuturor, care v-ati intors deja!superbe poze si aici si pe celalat topic! Armonie si confort termic tuturor! Eu nu vacanta in vara asta, doar foarte mult (peste 12h /zi ma prind in fiec zi la birou) de lucru si weekendurile evadare la mare sau la munte. Va citesc soara, orica tde tarziu si obo ajung acs, dar nu mai am putere sa si scriu ...Numai bine va doresc si mi-e dor de voi! Cum iti mai merge cu intretinerea siluetei?Pupici! Report