Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Zoazorel, Moatza multa sanatate tatilor vostri.

Bubulet!! :P :P Geany, frumos ai mai povestit,sa se vada ca lumea mai iese, mai mananca si mai bea :P Mai astept si alte poze, daca tot aveti de gand sa mai mergeti prin imprejmurimi. Mi-ai facut mare pofta de branza cu ceapa, acum ce crezi ca bag?!

Sunt 2 zile decand Bebe a decis sa faca singurica la olita :floare: :P isi duce olita si toarna in veceu :P trebuie sa fiu atenta la ea, cand se pune la olita si ce face, ca tot ma trezesc cu ea ca se duce imediat cu olita la veceu si toarna, la pisu e ok dar la kk, e alta poveste :P Am fete mari, ce mai!

La multi ani mamicelor si multa sanatate!

Georgiana, asa da!! Siluieta de siluieta, si esti prima care a urcat pe podium,astept sa vad care se mai imbulzeste :P

Va pup!

Sanatate tatilor vostri Zoazo si Moata. Verber ai grija de tine si multa sanatate.

Izuk welcome back home si toate sa=ti mearga asa cum vrei tu.

Sunt in mare graba dar va salut pe toti/toate cu drag.

Astazi stau cu Annabelle acasa ca dupa primele 4 zile de cresa s-a imbolnavit tare rau :-* . saracuta nu poate respira si tuseste si are febra

Astazi stau cu Annabelle acasa ca dupa primele 4 zile de cresa s-a imbolnavit tare rau :-* . saracuta nu poate respira si tuseste si are febra

Sanatate multa puiului de om!.

Mie mi s-a facut pofta de branza de oaie cu...pepene!! Trebuie sa ma duc sa cumpar!

Buna dimineata. Sanatate Annabelle si fa-te repede bine.

Uma , si mie imi place dulce cu sarat,dar mai mult telemea cu struguri :-*

si azi va fi cald...

O zi faina, e vineri, vine wendul, pe care vi-l dorec cat mai placut.

Uma , si mie imi place dulce cu sarat,dar mai mult telemea cu struguri :-*

si azi va fi cald...

Eu nu ma omor dupa struguri, dar branza cu capsuni..mmmm :P

Buna dimineata!

Oana ,bravo lui bebe :P imi amintesc ce bine a mai fost cand a inceput bub' sa faca la olita si am scapat de pemparsi ,uite asa cresc :-*

Cristina multa sanatate lui Annabelle ,insanatosire grabnica :P

La noi parca s-a mai domolit canicula sper sa nu mai vina din nou vreun val de caldura :P

:D despre pofte,in ultima vreme si eu sunt pofticioasa rau si se pare ca mai sunt si contagioasa :D

Sa va mai spun ca l-am vazut pe jemie pe tv. paprika?! a facut salata toscana cu paine..

A rupt o paine bucatele a pus in vas termorezistent,a stropit cu ulei de masline,a presarat cu seminte de chimen a zdrobit un catel de usturoi ,a masat cu mainile crutoanele (asa cum face el)si a dat la cuptor pana s-au aurit frumos si au devenit crocante,a combinat mai multe soiuri de rosii (cery,prunisoare si rosii si galbene) de fapt aici e tot spilul ca in rest ar fi o reteta banala ,:''rosii bune eventual de gradina sau soiuri mai nobile,ulei de masline bun,otet bun eventual un balsamic'',a mai pus ceapa rosie cred nu mai stiu daca si castravete sau ardei gras ,busuioc proaspat dresingul si crutoanele alea mega' amestecat din nou tot cu mainile si razuit niste branza parmezan...

tare ma gandesc sa-mi fac o salata in genul cu oleaca din branzica aia a mea dar ma tem ca nu o sa ma mai pot opri din mancat :P

:)

post-405-13439747842678_thumb.jpg

Si gata fug deaici intruat chiar ca o sa-mi iau bataie :D faza e ca mai si merit :D

Neata la han!

Geany, arata bine de tot salata aia si ce-i fain e ca e extrem de simpla, imi place.

Cristina, sanatate multa puiului mic, tare-i rau ca dupa ce merg in colectivitate incep racelile...

Oana, felicitari pentru bebe (gata, ca nu mai e bebe...), ce mandri am fost si noi cand a inceput sa ceara olita pitica (pe la 2 ani era asta).

Zoazo, un pupic si o imbratisare si multe ganduri bune si te asteptam oricum la han, cu bune sau cu mai putin bune, suntem aici.

Sa aveti un week-end fain! Noi mergem maine dimineata la Felix si mor de ciuda ca m-am taiat nasol intr-un pahar si n-o sa pot face baie :-* .

Fetelor, eu cu mesterii si iar mesterii, tot soiul de probleme administrative.

Aici deja e cald, cand am iesit de la metrou , parca mi-a picat in cap un prosop cald. Am vorbit aseara cu Zozo si era mai incurajata nitel, asteapta sa vada ce se intampla la fata locului. Va multumeste tuturor pentru gandurile bune!

Of saracuta Anabelle, ce rau imi pare ca sufera!

2ut, leaga-te cu ce-o fi si sa faci baie ca te scarman daca nu faci, gandeste-te la mine in sauna dintre blocuri si fa un sacrificiu la Felix!

Fetelor, eu cu mesterii si iar mesterii, tot soiul de probleme administrative.

Aici deja e cald, cand am iesit de la metrou , parca mi-a picat in cap un prosop cald. Am vorbit aseara cu Zozo si era mai incurajata nitel, asteapta sa vada ce se intampla la fata locului. Va multumeste tuturor pentru gandurile bune!

Of saracuta Anabelle, ce rau imi pare ca sufera!

2ut, leaga-te cu ce-o fi si sa faci baie ca te scarman daca nu faci, gandeste-te la mine in sauna dintre blocuri si fa un sacrificiu la Felix!

O sa stau cu mana sus, dupa cum mi-a recomandat dragul meu sot...

Multumim frumos doamnelor - Annabelle abia a adormit si respira tare greu saracuta - sper insa ca isi intareste si ea imunitatea - pana acum nu a fost niciodata bolnava.
I-a scazut temperatura - medicul mi-a zis sa-i pun picaturi saline in nas si nurofen sirop. Asta i-am dat azi.
Daa si bub' tot cu nurofen i-a mers cel mai bine,cand era racit! :P in caz de febra insa fara supozitor nu-i scadea! :-*

O sa stau cu mana sus, dupa cum mi-a recomandat dragul meu sot...

Asa sa faci si sa te bucuri de apa!! :-*

Uma , si mie imi place acrisor cu sarat,dar mai mult telemea cu struguri :)

si azi va fi cald...

Eu nu ma omor dupa struguri, dar branza cu capsuni..mmmm :)

si mie imi plac combinatile, acrisor- saratiu, yummy!! Eu mananc branza de capra cu capsuni sau struguri sau zmeura, am sa incerc si cu pepene sa vad cum e, m-ai facut curioasa!

Inca ma simt bine de la tratament, ma mai supara mana stanga doar f f f putin cand mananc lactate de vaca, dar cand pap de capra sunt super ok.

Multumesc inca o data :) :) :)

Sanatate tatilor vostri Zoazo si Moata. Verber ai grija de tine si multa sanatate.

Izuk welcome back home si toate sa=ti mearga asa cum vrei tu.

Sunt in mare graba dar va salut pe toti/toate cu drag.

Astazi stau cu Annabelle acasa ca dupa primele 4 zile de cresa s-a imbolnavit tare rau :) . saracuta nu poate respira si tuseste si are febra

Imi pare f rau sa aud asta. Multa sanatate la micuta!

Buna dimineata!

Oana ,bravo lui bebe imi amintesc ce bine a mai fost cand a inceput bub' sa faca la olita si am scapat de pemparsi ,uite asa cresc

Cristina multa sanatate lui Annabelle ,insanatosire grabnica :)

La noi parca s-a mai domolit canicula sper sa nu mai vina din nou vreun val de caldura

despre pofte,in ultima vreme si eu sunt pofticioasa rau si se pare ca mai sunt si contagioasa

Sa va mai spun ca l-am vazut pe jemie pe tv. paprika?! a facut salata toscana cu paine..

A rupt o paine bucatele a pus in vas termorezistent,a stropit cu ulei de masline,a presarat cu seminte de chimen a zdrobit un catel de usturoi ,a masat cu mainile crutoanele (asa cum face el)si a dat la cuptor pana s-au aurit frumos si au devenit crocante,a combinat mai multe soiuri de rosii (cery,prunisoare si rosii si galbene) de fapt aici e tot spilul ca in rest ar fi o reteta banala ,:''rosii bune eventual de gradina sau soiuri mai nobile,ulei de masline bun,otet bun eventual un balsamic'',a mai pus ceapa rosie cred nu mai stiu daca si castravete sau ardei gras ,busuioc proaspat dresingul si crutoanele alea mega' amestecat din nou tot cu mainile si razuit niste branza parmezan...

tare ma gandesc sa-mi fac o salata in genul cu oleaca din branzica aia a mea dar ma tem ca nu o sa ma mai pot opri din mancat

post-405-13439747842678_thumb.jpg

Si gata fug deaici intruat chiar ca o sa-mi iau bataie :) faza e ca mai si merit :)

Da!! E foarte bine fara scutecele!!mai astept o luna si apoi am sa o invat sa nu faca pisu cand face nani.

Da, esti destul de contagioasa! Cand ai facut gogosi, am facut si eu ca nu mai puteam de pofta. Ieri cand ai aratat branza cu ceapa si rosii, am papat si eu pana mi-a venit rau :) Astazi o dau pe iaurt de capra, ca ma doare stomacul. Distractia costa!

Am sa incerc si eu reteta, pare simpla si gustoasa. Multumesc Geany :)

Neata la han!

Geany, arata bine de tot salata aia si ce-i fain e ca e extrem de simpla, imi place.

Cristina, sanatate multa puiului mic, tare-i rau ca dupa ce merg in colectivitate incep racelile...

Oana, felicitari pentru bebe (gata, ca nu mai e bebe...), ce mandri am fost si noi cand a inceput sa ceara olita pitica (pe la 2 ani era asta).

Zoazo, un pupic si o imbratisare si multe ganduri bune si te asteptam oricum la han, cu bune sau cu mai putin bune, suntem aici.

Sa aveti un week-end fain! Noi mergem maine dimineata la Felix si mor de ciuda ca m-am taiat nasol intr-un pahar si n-o sa pot face baie :) .

Multumesc :) Nu mai este Bebe, dar greu ne vine sa-i spunem pe nume - Evelyn.

si Bebe are 2 ani si 4 luni, era si timpu! :)

Un w-end si tie cat mai placut!

Pupici!

Multa placere dragule :) Nu uita sa iei probiotice si daca ti-e pofta de lapte, da, e mult mai bun cel de capra :)

Si eu mor dupa branza de capra (bine, nimic nu se compara cu o branza de oaie..dar si capra e buna :) )

Multa placere dragule :) Nu uita sa iei probiotice si daca ti-e pofta de lapte, da, e mult mai bun cel de capra :)

Si eu mor dupa branza de capra (bine, nimic nu se compara cu o branza de oaie..dar si capra e buna :) )

Imi iau probiotice, iau iaurt de capra cu probiotice, ciocolatele cu probiotice, care trebuie tinute la frigi. Laptele de capra nu prea-mi place, il prefer cel de migdale, nu i ca cel de vaca, dar cu cereale merge.

Am incercat si mozzarela de capra, f buna!

te pup!

:) :) Biata Oana stie ca-i spusesem de vreo 2 zile de salata si ma bantuia ,si o molipsesc si pe ea cu celelalte ale mele :)

Geany,rau! Treci la colt esti pedepsita post-405-13440067688807_thumb.gif

:) :)

:) :) Biata Oana stie ca-i spusesem de vreo 2 zile de salata si ma bantuia ,si o molipsesc si pe ea cu celelalte ale mele :)

Geany,rau! Treci la colt esti pedepsita post-405-13440067688807_thumb.gif

:) :)

Pai asa stiu ce sa mai mananc, de unele uit, tu-mi aduci aminte. Geany, bun! :)

Tot am pofta de pizza :) , saptamana asta nu am facut si se simte lipsa :)