August 9, 201214 yr comment_159776 Elena e foarte dulce, sa va traiasca! Ce repede a crescut, nu-mi vine sa cred! Report
August 9, 201214 yr comment_159782 Zici ca e o papusa Elena Frumusica foc La noi azi dimineata a plouat unpic.Si e racoareeeeeeeeee O zi frumoasa la toata lumea Report
August 9, 201214 yr comment_159786 si dovada ca am fost in Maramures : Pup dulce si apasat o "maramureseanca"! Fata draga, cu tine seamnana Elena! Report
August 9, 201214 yr comment_159787 Anamaria, fructoza se numeste si o folosesc destul de des la prajiturit.Ma descurc, nu-i bai! Imi place Elena de nu mai pot dupa ea, cum de-ai gasit un costum asa micut? Lili, la voi zicea de 17C, boierie, tata, as sta numai pe langa cuptor!la mine a iesit un soare orbitor, sunt 28C Report
August 9, 201214 yr comment_159788 Pusa, o ciorba cu legume si carne, e ok pentru varul tau. Sau fasole verde cu carne, sau salate diverse cu branza si ou, numai sa eviti morcovii, cartofii, porumbul, sfecla. Ai putea face salata de telina rasa, sau rosii Report
August 9, 201214 yr comment_159792 Fetele , merci frumos! georgi , nu seamana cu mine , cred ca seamana cu soacra-mea...poate putzin cu maica-mea... Moatzo , nu fructoza , altceva iau eu. Fructoza nu au voie diabeticii prea multa. Eu iau marca Diamant aici...dar am vazut ceva la Media Image in Bucuresti si nu-i zicea Diamant. E ca se fapt zaharina dar e cristalizata, ca zaharul. Costumul l-am primit in dar de la prietenii nostri de la Borsa. Cu batic , cu traista cu tot. Dar am vazut ca se gasesc si de cumparat. Am avut si eu 2 costume la 3 ani , unul moztzesc , brodat cu fir negru si auriu si altul de bihorean , brodat cu fir rosu pe panza alba. Dar vad ca nimeni nu zice ca mi le-ar da , sunt la mama...poate le tzine cumnata-mea pt fiica-sa... Al meu nu vrea sa aduc vorba. Ii ajunge fetei asta de Maramu' Report
August 9, 201214 yr comment_159804 Al meu nu vrea sa aduc vorba. Ii ajunge fetei asta de Maramu' ce treaba are el, doar e mama ta io as cere unu'! ref la musafiri, io ziceam sa prestez o ciorba de gaina, ca am una in congelator, limba cu masline, ardei umpluti(am si niste orez brun), fripturi si pastrav la gratar, legume la gril, niste salate de sezon...nu-i el pretentios, o sa aiba ce manca. cu dulciurile chiar nu stiu cat e de amator, habar n-am, dar ptr el o sa fac doar o inghetata-sorbet. iau si niste fructe mai acre, ceva citrice si pot sa fac, eventual, o salata de fructe. ptr restul populatiei am sa prestez niste savarine -Olguta!- si vreo placinta cu branza. da, chiar asa, fac sub forma de rulou si-i fac si lui una/doua fara zahar si fara stafide. or fi prea multi carbi in foilea alea subtiri? eh, cam astea! sambata seara ii scot la restaurant si-acolo s-o orienta el e de-ajuns, ce ziceti? Report
August 9, 201214 yr comment_159815 Lili, la voi zicea de 17C, boierie, tata, as sta numai pe langa cuptor!la mine a iesit un soare orbitor, sunt 28C Da, Moatzo, sa stii ca e boerie.Daca ar fi asa si de acum incolo ar fi super fain si eu chiar mai vreau sa ploua ca e nevoie Report
August 9, 201214 yr comment_159826 Buna feteloram intrat numai ca sa spun caci am remarcat niste copii frumoso si fericiti pe plaja si o dulceata de papusica maramureseana!!Sa va traiasca si la cit mai multe concedii reusite!!EU alerg dupa altii chiriasi ,dentist si acte masina....Pup fetele !! Report
August 9, 201214 yr comment_159828 Anamaria, ce frumoasa morosanca ai tu acasa. si fiimea primise cam la varsta ei un costum de la Maramu...am pus si o poza demult.Va pup pe toti. Pusa, bafta la gateala cu IG mic. Report
August 9, 201214 yr comment_159838 Moatzo, la cati pepeni sunt acum in piata, nu cred ca trebuie sa-ti bati capul prea mult cu dulciurile! Eu zic ca e mult de mancare pentru doua zile, as renunta la ardei umpluti. Daca faci o placinta cu mere, cu foi din alea subtiri, e ok, nici nu trebuie sa pui zahar ca au merele destul. Acum, daca aveti pofta voi de branza, e alta treaba! Report
August 9, 201214 yr comment_159847 La noi ploua! ,nu f. tare dar stropeste macar bun si atat!e o intunericeala unica ,suntem somnolenti si lenesi Astia ai mei cica nu mai vor mancare in seara asta cica ''frunzaresc'' au pepene si clatite ..hmm! sa vezi acusi cum incep sa inchida si sa deschida frigiderul din 5 in 5 min de multe ori doar se uita de parca ar putea aparea ceva acolo ca prin minune Ce ma-nerveaza cand fac asa Report
August 10, 201214 yr comment_159879 Hello,hello. eu mai sumar cu gatitul...dar ieri am facut totusi salata de vinete..si sis de rosii la paste.azi improvizez o pasta cu thon si masline, salata este , frute idem...basta.o zi faina la tulemond. Report
August 10, 201214 yr comment_159880 Buna dimi'! La noi dupa ploicica s-a racorit asa de frumos! Nu mai vreau canicula O zi faina tuturor! Report
August 10, 201214 yr comment_159891 Hello, hello!si la mine e bine, am trecut prima seara dupa mult-mult timp fara conditionata. altfel, s-a modificat schimbarea varu-miu e-n spital, saracu'! venirea in tara l-a destabilizat complet, c-a uitat si de dieta si de tratament si mai-mai s-ajunga in coma. nasol! Report
August 10, 201214 yr comment_159894 Sanatate varului tau Pusa! E foarte grav daca a ajuns la spital! Bine ca nu te mai stresezi cu mancarea ca acum o sa manance iaurt cateva zile. Report
August 10, 201214 yr comment_159899 Buna dimineata!!!! In sfarsit racoare!!!!! A plouat si este tare bine afara! Si vine si week-end-ul si este si zi de salariu, este o zi frumoasa astazi! Sanatate multa la toata lume si o zi si un week-end minunat va doresc! Report
August 10, 201214 yr comment_159904 Ce toanta sunt,deci mor de nervi m-am apucat sa fac un chec cu banane ,am periat netul am ajuns la o concluzie in functie de ce aveam eu prin casa am facut rapid si dat la cuptor,ce credeti?! m-am inselat cu o cana de faina in loc de 2 1/2 am pus doar 1 1/2 are si 170 de ml. de lapte in compozitie asa ca o sa iasa clatite la cuptor cred! Eh asa mai ajung si eu pe la traume Da ce mi-e ciuddaa!! Ca de notat am notat bine 2 1/2 dar am pus numa 1 1/2 ca nu am citit cu atentie Bblleee!! Report
August 10, 201214 yr comment_159907 Lasa Geany, ca din astea mai comit si eu, uit sa pun un ingredient, sau imi scapa mana si pun prea mult! Se intampla!Pana ala urma vad ca arata ok Report
August 10, 201214 yr comment_159908 Am pus si cuiburi de dulceata ca la tarta lui Any si crema gen nutella si si o manuta de nuca si granule de ciocolata..pe principiul si marar si patrunjel si untura de catel Report
August 10, 201214 yr comment_159909 Eu ieri am facut salam de biscuiti de post, ca ma tot impiedicam de niste rahat prin camara si se cam intarise.N-am citit eu bine ce trebuia sa pun, m-am apucat plina de zel, am uitat ca n-am margarina( ca la mine in casa nu exista asa ceva, dar salamul era pentru o verisoara), eeeeee, am pus eu de toate, am pus si apa cu miere in care pusesem si bucatelele de rahat, am facut un talmes-balmes si am zis, ori se leaga ori nu!S-a legat foarte bine( eu cred ca de la miere) iar aseara era plimbare pana la frigider ca omul si cu verisoara si-au pus in cap sa-l lichideze chiar aseara! Asa ca nu te mai speria si tu! Si margarina , acum mi-e clar ca n-am de ce sa cumpar... Report
August 10, 201214 yr comment_159911 Da Zerda cred ca stiu ce s-a intamplat,de totusi a iesit,am pus doar 1 si 1/2 cana de faina dar nu am cantarit cantitatea de lapte deci cred ca a fost mai putin,am pus doar 2 banane in loc de 4 (ca atat aveam) si am pus si un pumn de nuca zdrobita bine cu sucitorul,o fi ajutat si aia lipsa de faina sau nu stiu ca a iesit ok. Report