August 6, 201214 yr comment_159515 Am trecut sa va salut!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gifSituatia e stationara!Multa sanatate va doresc!TUTUROR! Sambata, la Braila a plouat!Imi venea sa stau afara-n ploaie.Era asa calda apa...Dar...aveam treaba! Oricum, se racorise binisor, a fost mai respirabil!Va pup si va multumesc!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
August 6, 201214 yr comment_159524 Asa e Zerda,m-am luat dupa mama si bub' desi avusesem o presimtire ca asa va fi .. Bine ca bub' e ok. nici mama nu a avut nimik,doar eu Giorgi' Azi e schimbarea la fata Deci,azi e sarbatoare? voiam sa calc ,dar acum zic pas.O sa calc maineO limonada de la Giorgiana pica numai bine pe caldura asta Report
August 6, 201214 yr comment_159554 Eu nu vroiam sa spal o carpeta, acum am cel mai etic motiv sa n-o fac!!!Dar recunosc ca am bagat dis-de dimineata o masina, dar n-am spalat eu, da??? Report
August 6, 201214 yr comment_159555 Salutare!!Geany, ai grija cu soarele. Pupici sa sa treaca Zoazo, multa sanatate!!!La mine ploua si ploua... Oare ce mai fac, Any, Dani, Geluta, Cerulina..?!! Va pup!! Report
August 6, 201214 yr comment_159565 Deci am ras cu lacrimi la stiri ,despre un incendiu, un cetatean f. revoltat despre prestatia pompierilor a zis ca a fost,citez :''o dezorganizare-organizata''..am incheiat citatu' Deci am adoptat-o pe asta,pe bune ''dezorganizare -organizata'' e povestea vietii mele Genial omu' Report
August 6, 201214 yr comment_159572 Hello si de la mine...gianinoooooooooooo, eu fara palariutz nici nu ies din casa ,iar la plaja numai sub parasol sau in apa.Si chiar asa bre---hutza hutza la toamna cand or fi temperturi adecvate.Bub&bunica sa asculte de mamitza, ca stie un capitol mai mult ca ei la cartea vietii.aici cica acum a venit *Nerone* nu saracul meu matz, ci ala raul de dadu foc romei, siazi simaine cele mai de foc zile , peste 43 grade. acum pe seara e cat de cat pk.Anutza, daca intri da un semn ca e totul OK, am citit ca sunt mari incendii in Sicilia.daca vreti sa stiti...fiocco se baga in litiera , unde sta la umbra cat de cat...o crede ca ala e salonul lui, si o fi mirat ca masa mare ii pune nisip pe jos ...o sa pun poze cand oi descarca si oi avea net ok.Pup tulemond. Report
August 6, 201214 yr comment_159578 pupam si noi, Stellino!deci urmatoarele doua zile vom fi in acelasi cuptor, ca si la noi se anunta 42C.bre, da' vremea asta a-nnebunit de tot: cum naiba sa fie 43C in Elvetia? Report
August 6, 201214 yr comment_159580 Omul zace rupt, frant, distrus! Cand aude de cod portocaliu parca-i zici ca i-a disparut cheia de la casa de bani, ca lui Ostap Bender!A esuat sub aerul conditionat de cand a venit! Report
August 6, 201214 yr comment_159588 La noi au fost cateva zile din astea cu aer conditionat non stop ca altfel as fi murit (umiditatea ne termina pe noi, chiar mai mult decat cele 40C)Dar azi noapte a scazut la 17 grade, ceeace va doresc si voua doamnelor! Am deschis toate geamurile si am respirat aer curat toata dimineata.De maine insa ne ia de la capat... Report
August 6, 201214 yr comment_159592 Eii mamutza' Stelina,eu nici iarna la minus - 20 de grade nic' pe capatzanos' (bine nici innauntru dar asta-i partea 2 )dapoi vara nu s-a facut inca palariuta care sa acopere coama mea in vant ,asa ca strang din dinti si-mi tzin durerea asta de cap si greata Oricum sar-na'! Voi sa nu faceti ca mine Noapte buna! Report
August 6, 201214 yr comment_159593 pupam si noi, Stellino!..............bre, da' vremea asta a-nnebunit de tot: cum naiba sa fie 43C in Elvetia? Neeeeeeeeeee, la svizzera sunt max pana in 20 grade , io mi-s in sudul Italiei. Report
August 7, 201214 yr comment_159618 Buna! E trecut de doishpe' ,va las o sangria O zi faina tuturor! Canicula suportabila Report
August 7, 201214 yr comment_159621 Buna fetelor! Am ajuns si noi sambata seara acasa...dsr zau ca n-am apucat sa scriu. Toata ziua aranjez si sterg praful...parca s-a bagat peste tot!!!! In primul rand LA MULTZI ANI, ZERDA!!!!! apoi....sa va povestesc pe scurt: Elena face la toaleta!!!!!!!!!!!!!!!!! URA!!!!!!!!!!!Am fost in Maramures aproape o saptamana , la Borsa si in inprejurimi , a fost SUPER!!!!!!!am cules zmeura salbatica Am fost in Suceava la Cacica la salina....in rest...vizite , plimbari... Va pup ca am de aspirat Report
August 7, 201214 yr comment_159622 Oho! Bine ai revenit! Felicitari lui Elenuta si bebe' a lui Oana face la olita Oare Bea ce o mai face?! Report
August 7, 201214 yr comment_159625 Chiar...cu Daniella ce mai e? Mmmmmmm , ce bine e acasa la masinutza mea de cafea.......... Report
August 7, 201214 yr comment_159626 Mutti, bine-ai revenit!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gifFelicitari SHEFEI! Bravo ei!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gifMa bucur sa te revadhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
August 7, 201214 yr comment_159627 La multi ani Zerda!Bine ai revenit Mutti! Sa-ti fie de bine vacanta si felicitari Elenei! Report
August 7, 201214 yr comment_159629 Bine ai venit acasa, Mutti!Si ma bucur pentru Elena si performanta ei, este o performanta, nu gluma! Report
August 7, 201214 yr comment_159638 Hello, bun venit acasa Anamaria, bravo Elenutzei.LMA Zerda, o zi faina la tulemond. aici in continuare caaaaald si iar cald.Danielllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaa , ce face Beutza ta?, si tu????pup tulemond. Report
August 7, 201214 yr comment_159661 pai zi asa, Stello, deci in Italica... Anamaria, bine-ati revenit! unde-i mai bine ca acasa?Elena face progrese mari, chiar mari ptr varsta ei! Report
August 7, 201214 yr comment_159671 Da Pusha,la Italica de sud, unde e taaaare cald.Anutza, ce faci? e totul ok la voi? am vazut ca sunt mari incendii in sicilia.noapte buna. Report
August 8, 201214 yr comment_159678 Hello la tulebody(traducere libera a lu'everybody).nimic nou la noi.Fiocco haladuie toata mahalaua, crede ca peste tot este la el si e binevenit.Se crede un caine, vine dupa mine, ( cand il aranjeaza pe el, nu pe mine...)si staaaaaa culcat pe o rana.avem zilnic sedinte de scos spini din blanitza...mi-eo mila de el...altfel e totul ok si cald din plin. Report
August 8, 201214 yr comment_159679 Stella, tu inchizi, tu deschizi hanul! Cat mai stati pe-acolo, la caldurica?La noi s-a racorit bine azi, e tare placut (sincera sa fiu, eu tare as vrea sa mai fie inca vara si cald o vreme, ca inca nu mi-a ajuns).Va pup si eu pe toate! Report
August 8, 201214 yr comment_159680 Multumesc Stella, Mutti si Cristina pentru urari!Uraaaaa! pentru Elena care este cu adevarat Shefa!! Ma bucur ca fac progrese piticutii!Fiocco este catel ca si Squeaky, se tine dupa tine!! Report
August 8, 201214 yr comment_159681 Buna dimineata .Felicitari Elena pentru ca esti fetita mare de acum Nu apuc sa citesc din urma , sper ca sunteti bine .Eu ma pregatesc de concediu , sambata plecam in Croatia. Iza ramane la buni . Pe de-o parte mi-e greu fara ea , dar pe de alta parte am nevoie si eu de o pauza. Mergem cu sora mea si cumnatul meu , nu am mai fost de mult in concediu impreuna. Abia astept sa ma arunc pe sezlong la malul marii , fara nici o grija Report