Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Hello , si bun venit Daniella. Pupam Beutza nudista.

Geany, sa-ti traiasca jumatatea...merita sa-l scoti la o ciorba de burta de ziua lui :wub:.

Dani, fiecare si-a zis oful pe aici, in general de caldura, de una alta, veb a avut mici probleme de sanatate, eu niscai ameteli,

Alex a lui Georgi e ib vacanta solo :71:,

Bia si-a renovat zugraveala , zerda urmeaza sa se lanseze, si parca si moatza zicea ceva de gen.

eu mai stau o zi si-un ic in sud, si o iau spre casa , ca sa iau jobul in kiept...drept-ui ca mi-am facut de cap cat am stat la balta :D.

abia astept sa ies la pensie, sa pot sta cate 3-4 luni :D

in rest unii vin , altii pleaca in vacanta. o asteptam pe Zoaza sa dea un semn.

Mutti ne-a pus superbe poze cu morosanca de Elenitza...bubul national a serbat aniversarea,

Oana a pus si ea niste super poze cu minunile ei, la fel si Bia ,annabelle a facut un anisor, Cassian creste ca fat frumos din poveste....si cred ca mai repede vezi toti dragalasii la bubuleti.

o duminica minunata tuturor

buna dimineata

Inca ma mai loghez pe calculatorul vechi dar trecind pe tableta nu ma pot loga(mama lui de Android!)

Deci daca nu se intimpla minunea de joi doar ca citesc!MAYA help bite!!!! :wub: :71: ca de nu

:D:D:D

Si mai nou nu mi merge televizorul nou in salon nu am semnal in dormitor da!!

Minunat!

Si ca sa fiu in spiritul ultimelor scrieri....eu sterg de praf pereti cu aspirator,apoi primeur si apoi vopseaua!

Zic asta pt ca tocmai am vopsit peretii exteriori cu o vopsea cauciucata

Si sunt totusi bucuroasa ca am facut rampa la trepte si acum poate gasesc pe cineva sa le imbrace cu gresie

Va pup pe toate ma apuc de meditatia zilnica...poate trec necazurile:)

Buna dimineata. Gianinoooooo, sa-ti traiasca jupanul, si petrecere frumoasa.

Verb, bafta la gasit mrster si meditatie placuta si mai ales eficace.

Duminica frumoasa tuturor, pup tulemond.

Sar-na Stelino'!

Pe Bub' il chinuie talentu' :rolleyes: ii face felicitare si e f. emotionat ,m-a rugat sa-l ajut ,(il pun sa coloreze cu dreapta)

post-405-13453554633003_thumb.jpg

Cam asa arata capodopera,pe coperta are conturul de la manuta :tongue3:

post-405-13453555016546_thumb.jpg

Draga Verb' te pup si eu ,sper sa treaca necazurile si sa vii vesela cu vesti bune :hug: :-*

O zi minunata tuturor! :floare:

Ei asta da felicitare! Superba! Priceput baiat Bub al tau! Sper sa deseneze si al meu asa bine!

Buna ziua si de la mine

Daaaaaa, Geany, ce mi-ar fi placut sa bem o cafea amandoua, da nu-i timpul pierdut ,poate o data si o data ne-om rasfata amandoua la o cafea :tongue3:

Noi azi pe acasa.Astept vesti de la Cristi , sper ca a ajuns cu bine in Muntenegru, a plecat aseara la 9.Si mai astept sa imi spuna cum a reactionat prietena lui ca ea e acolo cu echipa de handbal ca au meciuri si nu stia ca vine si Cristi.Si ieri cand au vorbit pe mess Cristi ii spunea ca mergem la gratar la ai mei si nu poate sa mai intre pe mess si ca nici la telefon nu are semnal.

Ehe, dragostea........ :)

Geany, la multi ani sotului tau, sa fie sanatos si sa va bucurati unul de celalalt 1000 de ani de acum incolo :floare:

Faina felicitarea facuta de Bubulet :hug:

Dany, bine te-am gasit , chiar imi era dor de tine :-*

Va pup si va iubesc pe toate si sa aveti o zi buna :rolleyes: :-*

Hello, hello!

Sa traiasca sotzosenia lu' Giani, tata de Bub national!

Giani, iar ai trecut cu calu' pe-aici si-ai lasat in urma un tort, bravo, fata!

Lili, avem copii mari, al meu pleaca acuma la munte, manca-l-ar mama, ca tre sa se recreeze, nu gluma!

Stella, bravo ptr rezumat!

Salut, Dani! mai lasa munca!

Verb, bafta la descifrat tehnica!

LA MULTI ANI PT TATI DE BUBULETZ!!!

Sanatate si la cit mai multe momente frumoase alaturi de cei dragi si la cit mai multe si apetisante degustari din momentele culinare ale focoasei consoarte!!

Petrecere placuta!

buna dimineata

Inca ma mai loghez pe calculatorul vechi dar trecind pe tableta nu ma pot loga(mama lui de Android!)

Deci daca nu se intimpla minunea de joi doar ca citesc!MAYA help bite!!!! :rolleyes: :tongue3: ca de nu

Am citit aici, ti-am raspuns si la MP. Din pacate nu-mi dau seama de ce nu te poti loga si habar nu cum sta treaba cu tableta de la Samsung. Eu intru de pe iPad si iPhone cîteodata, dar banuiesc ca functioneaza pe acelasi principiu. Sigur te loghezi corect? Stii ca tre' sa te loghezi cu datele cu care te-ai înscris? Tu între timp ti-ai schimbat nick-ul (care e doar display name), dar de logat, tot cu datele vechi trebuie sa te loghezi. Cu datele care te-ai înscris (nick + pw). Atît de pe laptop/computer cît si de pe tableta.

Sper sa reusesti. Poate mai are cineva tableta asta si te poate ajuta, în cazul în care de acolo provine problema...

Hi hi ! Multumesc..Sotul a fost f. incantat..

post-405-13453885097611_thumb.jpg

Am mers la localul la care mergeam impreuna inca de pe vremea cand aveam 18 ani (deci deacum aproape 20 de ani :rolleyes: )ne cunoaste toata lumea acolo ,unii s-au mai schimbat dar cei vechi printre care si bucatarul prieten vechi de familie :tongue3:

Ciorba de burta sot..

post-405-13453885151299_thumb.jpg

Pizza diavolla eu si bub'..

post-405-13453885258938_thumb.jpg

Bub' zburda..

post-405-13453885200534_thumb.jpg

Apoi pe insula

post-405-13453885395083_thumb.jpg

post-405-13453885327133_thumb.jpg

Planuiam sa luam mici dar nu am mai putut nici unul,nu ne-a mai trebuit...

post-405-13453888956644_thumb.jpg

Bub' vata de batz' (=vata de zahar pe bat)

post-405-13453885477701_thumb.jpg

Acum face baita ca s-a jucat acolo in apa si la groapa cu nisip,eu pun pe plita sa coc niste gogosari ca vreau sa fac salata de gogosari copti .

post-405-13453885538213_thumb.jpg

Sotul iese la o terasa cu baietii si gata asta e aventura aventuroasa ...

The end :floare:

buna dimineata

Deci daca nu se intimpla minunea de joi doar ca citesc!MAYA help bite!!!! :rolleyes: :tongue3: ca de nu

Am citit aici, ti-am raspuns si la MP. Din pacate nu-mi dau seama de ce nu te poti loga si habar nu cum sta treaba cu tableta de la Samsung. Eu intru de pe iPad si iPhone cîteodata, dar banuiesc ca functioneaza pe acelasi principiu. Sigur te loghezi corect? Stii ca tre' sa te loghezi cu datele cu care te-ai înscris? Tu între timp ti-ai schimbat nick-ul (care e doar display name), dar de logat, tot cu datele vechi trebuie sa te loghezi. Cu datele care te-ai înscris (nick + pw). Atît de pe laptop/computer cît si de pe tableta.

Sper sa reusesti. Poate mai are cineva tableta asta si te poate ajuta, în cazul în care de acolo provine problema...

Da Maya am incercat si cu vechi si cu noi,nu mi recunoaste nici emailul nimic :floare:

Miercuri dimineata s a terminat lucrarea :hug:

asta e scuze fetelor ca am monopolizat spatiul aici!

Buna dimineata la toata lumea!!!!

Slaba miscare pe aici, se cunoaste ca este vremea vacantelor.

In primul rand LA MULTI ANI!!! lui "Dl.Leu", tata de Bub national si sontz de Geany! Chiar, Geany, cum te descurci cu doi lei in casa?!?! (Eu am unul si imi este destul! =)) )

Felicitarea este minunata si sigur tati o s-o pastreze, ce poate fi mai frumos de atat decat ceva facut de mana printisorului! Si sa va fie de bine distractia cu ciorba de burta si pizza!

Daniella, bine ai mai aparut pe aici, ma bucur ca sunteti bine si ca Bea creste si face progrese! Si vorba fetelor, mai lasa domne'munca!

Eu, proaspat intrata in randul clostelor, numar zilele pana se intoarce cupilul acasa, altceva...!

Va doresc o zi frumoasa si o saptamana cat mai linistita!

post-88-13454452544818_thumb.jpg

post-88-13454452601559_thumb.jpg

post-88-13454452661035_thumb.jpg

post-88-13454452718759_thumb.jpg

post-88-13454452773758_thumb.jpg

post-88-13454452834401_thumb.jpg

post-88-13454452896428_thumb.jpg

post-88-13454452974631_thumb.jpg

post-88-13454453046189_thumb.jpg

Neata la han!

La multi ani tatic de Bub, sa fiti sanatosi cu totii!

Dani, mi-a fost dor de tine, sper sa apuci sa intri mai des un pic, sa ne mai zici de voi, de Bea.

Eu mi-am recuperat fetele, ieri le-am adus de la Felix, dar saptamana asta suntem tot in program: maine mergem la Cluj cu ele, la un control la ortoped, poimaine mergem la Ulmeni sa ne intalnim cu niste prieteni plecat de 12 ani in Canada si ne intoarcem joi, direct la servici, iar sambatam si duminica mergem la Borsa si cu mocanita pe valea Vaserului. Sper sa iasa toate bine, sa nu le fi aglomerat prea tare.

Va pup pe toate, Georgi multumim de bunatati, eu as lua platoul cu branzeturi si poate mai incolo, din musaca.

Hello si de la mine-Georgi, primii 10 ani sunt grei =)), apoi te obisnuiesti.

pup tulemond. eu mi-s in voiajluuuuuuuung.

Buna doamnele mele .

M-am intors si eu din concediu , cu forte proaspete . Nu am citit din urma , imi merge internetul din 2 in 10 , mi se incarca paginile in 5 min :( Sper ca sunteti bine , sanatoase .

Eu am aplicat pentru 2 joburi , acum astept si sper sa fiu batat in seama. Inca nu am apelat la "pile " ( am si de-alea =)) ) vreau sa ma descurc pe cont propriu.

Toate cele bune va doresc , sper ca netul meu sa aibe si zile mai bune .

Buna doamnele mele .

M-am intors si eu din concediu , cu forte proaspete . Nu am citit din urma , imi merge internetul din 2 in 10 , mi se incarca paginile in 5 min :( Sper ca sunteti bine , sanatoase .

Eu am aplicat pentru 2 joburi , acum astept si sper sa fiu batat in seama. Inca nu am apelat la "pile " ( am si de-alea =)) ) vreau sa ma descurc pe cont propriu.

Toate cele bune va doresc , sper ca netul meu sa aibe si zile mai bune .

Bine-ai revenit! Cum a fost in concediu?

Iti tin pumnii sa fie bine cu joburile!

hello, hello!

avui un we aglomerat, casnic, da' mi pare bine ca am rezolvat niste pb care ma stresau.

si pe langa asta am aranjat si niste kg de legume ptr iarna.

copilu' e iar plecat, da' io nu's closca, ma bucur ca abia nu mai muncesc dupa/pentru doi.

in rest, ma dispera ca anunta astia iar canicula si la serviciu am niste munca de teren, ca-s intr-o comisie de casare. chiar acu se nimeri!

mda, oi trece eu si de-astea!

o zi buna tuturor!

Buna! Multumesc frumos si in numele sotului! Giorgi' destul de greu ma descurc cu 2 lei ,imi cam mananca urechile (ca sunt incapatanati si orgoliosi) dar nici eu nu ma las mai prejos le mananc si eu pe ale lor atata cat pot :(

=)) :(

Bun Venit Izuka si succes ,sa iasa asa cum vrei tu :(

Am terminat ciorbita de legume asa ca acum fac un bors de pui ,pe seara niste ceafa si cotlet ,garnitura de cartofi prajiti sau piure sa mancam cu salata de gogosari copti ,cam asta e meniul pe azi se mananca intruna din prajitura pe post de tort asa ca aproape au terminat-o :(

Neaţa la pranz şi de la mine :(

Am început şi eu munca, aşa că acum o să apar mai des :(

Geany, să-ţi trăiască soţul, să fiţi toţi sănătoşi şi voioşi =)) Frumoasă felicitarea! Mie astea îmi plac cel mai mult că sunt făcute din suflet şi cu emoţii.

izuk, bun venit! Ţin pumnii să fie cum îţi doreşti.

Moatzo, te-am văzut pe la unghii da' scriu tot aici. Ai prins curaj şi te-ai făcut albastră. Te prinde bine, îmi place. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Giorgi, sar'na pentru masă. Numa' bine îmi prinde acum peştele şi papanaşii, că mi-e foame https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif. Îţi doresc zile uşoare până ţi se întoarce puiul.

Bia, te-am văzut pe undeva în poză, nu mai ştiu unde. Eşti aşa de senină!!! Aşa blândă eşti de felul tău? Pe mine mă linişteşte cănd te văd în poze, şi nici măcar nu te cunosc https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Stella, verber, sunteţi bine acum? Când am plecat parcă aveaţi probleme. Vă doresc multă sănătate.

Neaţa la pranz şi de la mine =))

Am început şi eu munca, aşa că acum o să apar mai des :(

Bia, te-am văzut pe undeva în poză, nu mai ştiu unde. Eşti aşa de senină!!! Aşa blândă eşti de felul tău? Pe mine mă linişteşte cănd te văd în poze, şi nici măcar nu te cunosc https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Sa stii ca asa sunt (cateodata mi-e ciuda pe mine, ca-s bleaga de-a dreptul). Si eu te vad pe tine foarte calma si calda, mi-ar placea mult sa te cunosc "de-adevaratelea".

salutari la toata lumea!

Daniella , ma bucur ca aud de voi!!! Pupam Bea !

si acum sa va spun ce am patzit!

Acum vreo 2-3 zile vine Mr. Mutti acasa si propune sa mergem in vacantza de toamna o saptamana in Tirol , Austria. Pretzuri super-faine, desi vacantza! Ok , mi-am si imaginat vacantza romantica in Alpi....numai noi si printzesa...

OK , ne uitam , ne hotaram , zic DA , bucuroasa...apoi ieri vin prietenii nostri la noi si cand stateau baietzii la o vorba al meu ii ppropune celuilalt sa mergem impreuna. Apoi vin sa ne dea vestea , Carmen , nevasta-sa zice: Ah , eu nu pot sa iau concediu in octombrie , dar merge Jesus cu voi !

S-a dus cu vacantza mea romantica , oare barbatzii astia chiar nu pot sa-si dea seama de nimic?????

+ ca Jesus mai are 2 fete adolescente din prima casatorie care-s la el in vacantze , deci ....una atat bate din gura de te innebuneste!!!!

Na ja..in rest toate bune si frumoasa , al meu a dat diploma ,a avut examenul joi , a terminat cu facultatea , DOAMNE AJUTA!

A inceput sa se adune gasca!!! =))

Izuk, bine ai venit din concediu si iti tin pumnii sa reusesti cu jobul!

Boni, si tie bine ai venit!

Moatza, sper ca tu doar unghiile sa le ai albastre, situatia sa nu fie albastra, sa fie cat se poate de roz si spor la munca pe teren, nasol ca se anunta iar zile caniculare!

Mutti, felicitari sontzului pentru diploma! Iar in privinta plecarii in Alpi este clar ca trebuia sa-si tina gura sa fiti numai voi ca sa simtiti intr-adevar vacanta, OF, barbatii astia!

2ut, la Borsa si cu mocanita pe Valea Vaserului as merge si eu! Am vazut un reportaj din zona si sunt niste peisaje minunate.

post-88-13454624165597_thumb.jpg

post-88-13454624228741_thumb.jpg

Felicitari, dl Mutti! asta da realizare!

Anamaria, cel mai bine m-am simtit cand am fost doar noi doi in concediu. Suntem firi f comunicative amandoi, dar in vacante imi place sa nu depind decat de mine. Si Jesus a acceptat, no problem, asa-i? Of!

Giorgi, tocmai ca-i albastra situatia, pe mine iar ma baga in depresie canicula. M-am uitat pe net si cel putin pana la 1sept e tot cald si f cald. Am facut o obsesie. =))

Dorina, iti doresc sa te-ntorci cat mai repede in randul muncitorimii! Cu cine ar ramane Iza?

Vremuri mai bune va doresc!

Multumesc pentru primire si urari .

Moatza , Iza vrea la gradi , sper sa reusesc sa o mai bag undeva , ca e cam plin peste tot , dar directoarea de la o gradimita din cartier mi-a spus sa revin dupa 3 septembrie si poate reuseste sa o bage daca renunta cineva ( mai sunt si situatii de genul spunea ea ), daca nu la PP macar la program normal 8-12 . In rest , va sta si mama la mine , ar putea sta cu ea , dar eu vreau sa o duc neaparat in comunitate .

Acum , daca tot a venit vorba de gradinite si favoruri , banuiesc ca daca se gaseste loc tre' sa cotizez cu ceva , dar nu am ideea ce sau cat :105: Aveti careva sugestii ? :love7: