August 27, 201214 yr comment_161235 Neata la han!Georgi,multumesc mult de informatii, noi am ajuns pe Vaser ieri, dar a fost foarte fain (s-a stricat si mocanita si ne-a adus o bucata de drum o locomotiva Diesel, dar nu-i bai, ca ne-a placut tare mult). Am ajuns aseara la 11 acasa, asa ca azi sunt complet nauca de cap, mai si ploua si e intunecat, vreme numa buna de somn.Lili, ai probleme cu pielea la soare, in sensul ca faci alergie? Deocamdata va pup si ma duc sa ma mai spal o data pe fata, dade ma mai trezesc un pic si io. Report
August 27, 201214 yr comment_161236 Buna dimineata hanului si de la mine! CAFELUTA draga mea;nu poti place la toata lumea iar gura lumii nu va fi pe veci astupata! Asa ca ....nu te intrista!Zuzule,Stelute si alte fete mai vizibile sau nu(buna Luanda:))acum va las ca am capul mare ...seri prea prelungite si multa calduraAm gasit (intoarsa la capre) un mare a conditionat si un frigider nou imens!Sa tot gatesc !Ma duc sa ma reintind caci noaptea a fost prea scurta!pup fetele vesele :) Report
August 27, 201214 yr comment_161240 Zoazo :) ....Lili, ai probleme cu pielea la soare, in sensul ca faci alergie? Da,din pacate.Imi ies niste bubite mici.Dar asta m-i se intampla doar de vreo cativa ani ,nu am gasit nici o explicatie de ce si doctorul mi-a zis sa ma feresc de soare mai ales in zilele prea toride.La plaja am mai fost m-am dat cu o tona de crema , ca mi-e imi place bronzul dar nu stau mult ca mi-e frica , asa ca acum sunt bronzata ca tractoristii Ploua de rupe la noi si s-a racorit binisor. Report
August 27, 201214 yr comment_161241 Cica diseara vine furtuna, sper sa ajunga Zozo acasa, sa nu ramana sinistrata! Report
August 27, 201214 yr comment_161242 Zoazo :) ....Lili, ai probleme cu pielea la soare, in sensul ca faci alergie? Da,din pacate.Imi ies niste bubite mici.Dar asta m-i se intampla doar de vreo cativa ani ,nu am gasit nici o explicatie de ce si doctorul mi-a zis sa ma feresc de soare mai ales in zilele prea toride.La plaja am mai fost m-am dat cu o tona de crema , ca mi-e imi place bronzul dar nu stau mult ca mi-e frica , asa ca acum sunt bronzata ca tractoristii Ploua de rupe la noi si s-a racorit binisor. Te-am intrebat pentru ca si eu fac alergie la soare, imi apar pete mici, rosii care ustura ca naiba si se unesc toate intr-o pata mare, rosie, asta de cand aveam vreo 10 - 11 ani. Dar de cand folosesc crema cu factor 50+ sa stii ca n-am mai avut probleme, poate functioneaza si la tine. Report
August 27, 201214 yr comment_161244 2ut, mersi de sfat.O sa incerc cu prima ocazie.Si pe mine la fel ma ustura ca naiba si sunt si dizgratioase. Report
August 27, 201214 yr comment_161246 Bună ziua şi de la mine! Şi la noi s-a răcorit şi ploua. Dar azi noapte a fost şi furtună şi a fost şi o căldură înăbuşitoare, abea am putut dormi... Cred că a fost cea mai "fierbinte" noapte din vara asta. Azi, pe răcoare, pot să pun nişte vinete pe iarnă. Le coace soţul https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif şi eu doar le împachetez în pungi. Vă doresc o zi şi o săptămînă frumoasă Şi pentru că înca n-a pus Giorgi masa, aduc eu ceva, sa nu flămânzească lumea Report
August 27, 201214 yr comment_161248 Boni, multumim de masa, nu stiu ce-a alea din ultima poza, dar stiu sigur ca le vreau... Report
August 27, 201214 yr comment_161252 ... nu stiu ce-a alea din ultima poza, dar stiu sigur ca le vreau...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Nici eu nu ştiu ce-s, da' şi eu le-am vrut, aşa ca am şutit poza. Report
August 27, 201214 yr comment_161257 ... nu stiu ce-a alea din ultima poza, dar stiu sigur ca le vreau...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Nici eu nu ştiu ce-s, da' şi eu le-am vrut, aşa ca am şutit poza. Or fi feliute din brînza (rulou mic) de capra cu topinguri dulci/dulceturi? Buna gagix! Va pup din mers! Luanda, ma bucur sa te vad cu tot cu pozele meseriase!!! Report
August 27, 201214 yr comment_161270 hello, hello!ca de-obicei la mine-i cel mai cald, 32C si soare cat cuprinde. sunt sigura ca nu va ploua, ptr ca la Buzau nu ploua niciodata. iar am nervi! ma ustura nasul de la AC, ca de -o saptamana nu l-am mai oprit, nici acasa, nici la birou. urasc vara! Lili, si eu fac alergie la soare de vreo cativa ani. dar nu-mi iese doar de la mersul pe strada, ci doar dupa 2-3 zile de plaja (sub umbrela, bineinteles). suport mai usor daca iau cate o tableta de xyzal in fiecare dimineata. nu plec niciodata la mare fara xyzal, mi-a recomandat cumnata-mea farmacista (si ea ia). in rest, un we aglomerat, cu munca cu folos, m-am saturat de hartii, sunt obosita si depresata, nici nu se cunoaste c-am fost in concediu. rau asa, rau asa! o saptamana mai buna si suportabila va urez! Report
August 27, 201214 yr comment_161272 Ziua buna si de la mine . A mea , mai putin buna , dimineata Iza s-a trezit cu stare de rau , voma , dureri de burtica Pediatra ei a emigrat in Franta , asa ca suntem fara medic ...adoram femeia aia , era medicul perfect.Oricum , chiar daca mai era in tara , era la Timisoara si noi inca suntem la 60 km de Timisoara . Am apelat la medicul de la spital/pediatrie , a fost foarte draguta , nici nu ma asteptam sa-si dea asa de bine interesul. Iza se pare ca s-a ales cu o enterocolita , cica ar circula un virus , ca se confrunta zilnic cu astfel de cazuri. Ce noroc pe puiul meu , chiar de ziua ei Daca tot am amintit de ziua fetei , sa va servesc cu cate ceva , ce am mai apucat sa fac , ca mi-am propus mai multe , dar mi-a pierit cheful - pachetele din foietaj umplute cu gem de caise , altele umplute cu cascaval si chives , muffins cu banane si ciocolata si ...bineinteles , tortul . Report
August 27, 201214 yr comment_161276 OOooo, draga de ea! Bolnavoiara chiar de ziua ei! Pupam fata! Superb tortuletul pisicos! Figurile ti-au iesit super! [center]La multi ani, Iza! Însanatosire rapida! [/center] Report
August 27, 201214 yr comment_161277 La multi ani, Iza! sa cresti mare si sanatoasa, lasa ca te faci tu bine! La multi ani si ptr Amelie a Petunelei! Sa cresti mare, domnisoara! Report
August 27, 201214 yr comment_161281 of, draga de iza! La mulţi ani! Să fii sănătoasă şi voioasă şi să ai o viaţă frumoasă! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Dorina, să te bucuri de şi cu copila ta. Să-ţi trăiască şi să fie sănătoasă. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifCe fain a ieşit tortul! Nu că mă miră asta, era de aşteptat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Report
August 27, 201214 yr comment_161282 Moatza, nici mie nu imi iese de la mersul pe strada, deaia am si zis ca sunt bronzata ca tractoristii. La multi ani,Iza Sa fii sanatoasa, frumoasa si sa ai noroc La multi ani, Amelie , la fel si tie iti doresc Report
August 27, 201214 yr comment_161287 Multumim pentru urari . Deja e mai bine , nu a mai vomat , nu se mai plange de burtica . I-au facut antivomitive si antiacide injectabil la spital, am luat ceva siropuri pentru acasa . Nu vrea sa manance nimic ,abia a luat vreo 2 -3 linguri de supa si a muscat o data dintr-un ciocanel de pui fiert, dar nici nu o fortez. Acum a adormit.Aici a plouat ceva dimineata , apoi a iesit soarele pentru o ora. Acum e negura mare ,cred ca se pune iar ploaia. La multi ani si frumoasei Amelie ! Report
August 27, 201214 yr comment_161288 La multi ani Izabela!! Enterocolita trece repede daca e bine tratata! Multa sanatate sarbatoritei si imi place mult tortul ca l-ai facut portocaliu, si mie imi place mult portocaliul!! Report
August 27, 201214 yr comment_161290 La multi ani Izabela!Super misto au iesit pisicile si tortul! Report
August 27, 201214 yr comment_161291 Multumesc Zerda Multumesc Ralesu Zilele astea numa' probleme am avut cu ea. Acum cateva zile a cazut , si-a facut o rana frumoasa la genunchi , a doua zi a cazut din nou , a treia zi iarasi , tot pe rana aia , acum supureaza si e tare urata. Neastamparata fata am ! Nu sta sa o curat , urla de ma aude tot cartierul. Prin casa o las neacoperita , dar afara nu pot ca se umple cu mizerie si mi-e teama de o infectie . Report
August 27, 201214 yr comment_161292 Buna Ziua,Am intrat sa salut toate fetele de la han si sale doresc o zi buna si sa le urez cele doua sarbatorite (Iza si Amelie), un calduros La Multi Ani,multa sanatate si multa fericire!Izuk stiu cum e cu ranile ca si fiica mea Diana numai in genunchi are rani, si deabia reusesc sa ii curat ranile!Felicitari pentru preparate si mai ales pentru tort! E absolut superb! O zi buna! Report
August 27, 201214 yr comment_161298 OOoo La multi ani ! Iza multa sanatate ,vai e bolnavioara chiar de ziua ei Buna tuturor,si la noi s-a racorit,dar nu ploua inca,sunt pachet de nervi ca nu avem apa rece de dimineata ,la maica-mea era anunt jos la scara dar cum la noi nu au pus astia nimik,am crezut ca la noi nu or sa o ia ,faza e ca s-ar putea sa dureze vreo 2 zile ,si am chiuveta plina de vase ,nu am pompa de apa prea aproape O zi faina tuturor! Report
August 27, 201214 yr comment_161302 La Multi Ani, Iza!La Multi Ani, Amelie! Sa cresteti mari si cu noroc! Report
August 27, 201214 yr comment_161304 La multi ani fete frumoase, Izabela si Amelie!! Aici e mai racoare, 22C si am aprins toate lampile din birou ca afara ploua cu bulbuci si e intunecat! Dar eu nu ma plang, place ploaia Report
August 27, 201214 yr comment_161308 La multi ani Iza si insanatosire grabnica ! Izuk, azi am facut rulada ta cu carne tocata si oua, din pacate poze n-am ca am trimis-o parintilor la gradina, dar stiu ca e buuuna ! Report