August 31, 201214 yr comment_161709 Nico , te pup si aici , tzi-am scris si la celalalt topic ceva.... Report
August 31, 201214 yr comment_161710 Neata! Daca postez si eu unde-i scandal, mi se ureaza si mie bun venit? ( a se nota ca-s mai noua pe forumu' asta cu vreun an jumate fata de rym, si am si mai putine postari ca ea ...)Ma gandeam ca, daca aveti rufe de spalat, mai bine le-ati spala pe celalalt forum (tot nu mai posteaza nimeni pe-acolo). Aici e(ra) frumos asa, in liniste si pace. Report
August 31, 201214 yr comment_161713 Hello, lili si eu am o droaie de cescutze, si sotul e frate cu al tau.Rym bun venit. Mutti, ne pui niscai poze de la eveniment ? si Manu la fel, ca ultima poza din piscina era cam...tulbure Eu la fel ca voi toti doresc pace si liniste la han si pe forum, asa ca o zi faina la tulemond. Report
August 31, 201214 yr comment_161717 Bun, bun, bun. Încep sa-mi ascut cutitele, miroase a avertismente pe aici. Deocamdata doar de avertismente. Report
August 31, 201214 yr comment_161719 Buna Ziua,Mutti La Multi Ani pentru printesa sa va traiasca si sa va bucurati de ea!La Multi Ani si pentru Manu! Ii doresc multa sanatate si fericire!Doamna Stella sunt foarte frumoase cestile sa le stapaniti sanatoasa!Rym bun venit!Geany va doresc plimbare placuta! Salutari si o zi buna! Report
August 31, 201214 yr comment_161721 Hi hi! Bun venit tuturor noilor veniti ,am avut plimbare placuta ,topoganeala super acum coc gogosari sa-i fac salata si am fasole la inmuiat sa fac o fasole (colorata) prajita ,mama ei, cu olea de afuma-turica Report
August 31, 201214 yr comment_161722 hello!s-a-ntamplat ceva si nu stie si mandea?cred ca nici nu-i cazul, azi sunt zen! daa, Stela, imi plac cescutele. si aia a lu' Vale si mai tare.bree, da's scumpe tare, ce zicea Bianca? Report
August 31, 201214 yr comment_161724 Oare catzi pempersi intra intr-un tort? Nu tre' sa fie mare tortul , doar asa , de kiki.... Report
August 31, 201214 yr comment_161725 chiar mă gândeam la tine azi în drum spre muncă. Doamne, ce-mi place chestia asta!Dimineata, pe la 7 si-un pic, zicea la meteo ca la Sibiu sunt 13 sau 14 grade. Imediat m-am gandit la tine. Ma crezi? Any, lume noua si draga! Se strang randurile, ma bucur sate vad!Mai ramane s-apara si Dani! Stella, arata-ne si noua cescutele! Am mai auzit pe cineva ca de la Barca si-a luat o cana frumoasa de cafea, de pe Rambla. Giani, eu am suferinta cronica cu apa murdara de la chiuveta. Vasul de wc e-ntr-o suferinta continua, mereu are depuneri. Suna ca naiba, da' asa-i! Buna dimineaza . Anutzaaaa, bine ai revenit fata draga. Doamnelor dragi , va promit sa le pozez, dar sa vad cand ajung, ca tot pe cal calare mi-s , si intr-o fuga.de aia am profitat sa zac la mare la relax total:) Salut!Any, bine-ai venit, La multi ani, Manu si Shefa, bun venit, Rym!Am intrat sa salut lumea si sa va pup(aliniereeeaaa!), ca nu ma lasa IT-ul mai mult!Azi plec la braila, asa ca nu stiu daca voi mai putea intra pana maine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Buna ziua tuturor!Sarumana la fete pentru re-primire!Abia astept sa ma intorc printre voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Report
August 31, 201214 yr comment_161727 Motzulino, si eu sunt off total, deci da a fetei e si mai faina. cand se scoala o s-o intreb cat au costat Report
August 31, 201214 yr comment_161734 Oare catzi pempersi intra intr-un tort? Nu tre' sa fie mare tortul , doar asa , de kiki....mutti eu am facut unul maricel dar cu pampersi pt fetita de 8 kilea iesit frumos am pus aproape 3 pachete basca cu accesoriile frumos ...dar si scumpps fu de 3 etaje Report
August 31, 201214 yr comment_161739 Io ca a lui Vale am vrut ceasca n-am spus pretul gandindu-ma ca e cadou.mie nasii mi-au spun ca in jur de 15 euro, cea ca a lui Vale... Report
August 31, 201214 yr comment_161745 ...facute cu tel , in mare graba.......... si-a adus si una pentru ea , si mai speciala, dar n-o gasesc si ea doarme. ce frumoase sunt:)Sa beti sanatosi cafea in ele Report
August 31, 201214 yr comment_161747 Oare catzi pempersi intra intr-un tort? Nu tre' sa fie mare tortul , doar asa , de kiki....mutti eu am facut unul maricel dar cu pampersi pt fetita de 8 kilea iesit frumos am pus aproape 3 pachete basca cu accesoriile frumos ...dar si scumpps fu de 3 etaje Merci :9 3 pachete , adica in jusr de 120 de bucatzi????? ma las pagubasa! Adun bani sa-i facem cadou unui coleg , i-a nascut nevasta al 3-lea copil si ma gandeam sa nu-i cumpar prostii ca sigur are de toate de la ceilaltzi. M-am gandit sa-i dau banii dar impachetatzi frumos..... Ma gandeam sa fac un tortuletz de pampersi si sa-i pun banii deasupra.... Hm........ Report
August 31, 201214 yr comment_161749 Io ca a lui Vale am vrut ceasca n-am spus pretul gandindu-ma ca e cadou.mie nasii mi-au spun ca in jur de 15 euro, cea ca a lui Vale... Vale a dat 5 euro pe a ei la sagrada familia, iar pe cele 2 ale mele 4 euro intr-o dugheana in orasul vechi . Report
September 1, 201214 yr comment_161763 Neatza, eu inchid eu deschid . se vede ca lumea are treburi multe.Va doresc un wend minunat tuturor.Va las fructe sa va infruptati Report
September 1, 201214 yr comment_161765 Buna Dimineata!Va doresc un weekend minunat!Eu astazi dupa ce ies de la serviciu, imi incerc talentul sa ii fac fiicei mele tort Hello Kitty ca maine implineste 4 ani!Sper sa revin c poze! O zi buna si salutari la toate fetele! Report
September 1, 201214 yr comment_161766 Buna dimi'! La multi ani fetitei Miti Eu sunt cam nevricoasa ca mi-a adus sotul (cica face si el afaceri'' ) 1 kg de costite de porc a dat 15 roni si sunt curatate destul de bine de carne,mie nu-mi place sa fac mancare cu carne cruda de porc gen bors de porc,sau cu varza etc ,eu daca fac doar cu afumat,asa ca i le prajesc sa rontaie la oase ca lui ii place ,si-a adus si sorici Apoi ca de obicei o sterg la mama, o sa facem ardei umpluti Afara e chiar racorica bine! O zi faina tuturor! Report
September 1, 201214 yr comment_161767 Mai nene, daca sunt curatate de carne, ce mai e complicat sa le gatesti?? Mofturosul meu nu le suporta ca mai da de aschii de oase, dar altfel se fac mai repede ca orice carne afumata!Iar la aia cu soriciul, suntem nascuti in aceeasi zodie, deci exista o explicatie! si sunt mai bune la gratar! Report
September 1, 201214 yr comment_161768 Daa naie' al meu ii place sa roada la oase el e catelul casei,daca erau mai carnoase putin le faceam pe tigaia cu riduri ,dar asa le-am pus in tava la cuptor le-am frecat cu putina sare piper cilli,pudrat cu boia dulce le-am masat cu putin sos cilli,si le-am dat la tava cu crenguta de cimbru si tot le stropesc cu vin,miros tare bine,o sa-i fac mujdei si mamaliguta da e botos ca l-am certat ca mare afacere nu a facut asa imi luam de la magazan' bine merci Report
September 1, 201214 yr comment_161769 Eu sunt de parerea lui, sunt mai bune coastele decat ardeii umpluti! Report
September 1, 201214 yr comment_161770 Ziua buna . Mai dau si eu un semn de viata Mutti , eu am facut un tort de pampersi micut , dar fetita era miiica rau , am luat pampersi marimea cea mai mica , mi-a ajuns un pachet. Miti ,la multi ani fetitei tale. Despre mine , toate vechi. Putin dezamgita ca inca nu am nici un semn de la joburile la care am aplicat , dar m-am linistit putin pentru ca am aflat ca la unul dintre ele inca nu au inceput interviurile. La celelalt nu stiu nimic , nu am pe nimeni "in interior" .Mai am o promisiune la un al treilea loc , dar inca nimic sigur , tot in asteptare. Report
September 1, 201214 yr comment_161771 Eu sunt de parerea lui, sunt mai bune coastele decat ardeii umpluti!Ntz,ntz,ntz! nu stiu cum face omul asta ca toata lumea tine cu el si mama si matusa au zis sa nu-l mai cert ! Ia mai vrea cineva sa cante la nai?! Mac' sa fac mamaliguta si mujdei,am si niste branza de oi... Izuka' tin pumnii sa auzim vesti bune Report
September 1, 201214 yr comment_161778 Eu m-am servit cu niste coaste la ce ati gatit astazi, dar mai iau un rand, ca tare fain arata. Izuk, succese maxime, eu tot ca si tine, in cautare de joburi. Merge greu, trimit ca la balamuc si nimic. Dar ma tin tare, optimista...e totusi frustrant. Am citit de curand blogul unei tipe care povesteste din experienta ei cum e sa cauti un job. Nici mama nu m-ar angaja se numeste articolul (nu stiu daca am voie sa dau adresa), interesant si mai ales adevarat din punctul meu de vedere. Report
September 1, 201214 yr comment_161782 Am citit de curand blogul unei tipe care povesteste din experienta ei cum e sa cauti un job. Nici mama nu m-ar angaja se numeste articolul (nu stiu daca am voie sa dau adresa)Atita timp cit nu ai nici un cistig daca dai adresa, sigur ca poti Report