September 6, 201214 yr comment_162254 Baii deci mie imi e fuoammee '!! Am desfacut o conserva mica de ton,zeama de lamaie,ceapa rosie ,porumb,olea de maio am amestecat cu putin iaurt gros ,putin mustar si fulgi de cilli cica s-o fac mai intrensanta' vb. lui bub' La mine e in plan diseara...am cartofii fierti dejaAcum fac sos bologneze pt omu care facut curat in balcon...si pe seara supa de rosii a lui MayaSi gata.pup Report
September 6, 201214 yr comment_162258 Baii deci mie imi e fuoammee '!! Am desfacut o conserva mica de ton,zeama de lamaie,ceapa rosie ,porumb,olea de maio am amestecat cu putin iaurt gros ,putin mustar si fulgi de cilli cica s-o fac mai intrensanta' vb. lui bub' La mine e in plan diseara...am cartofii fierti dejaAcum fac sos bologneze pt omu care facut curat in balcon...si pe seara supa de rosii a lui MayaSi gata.pup Pe seara asi face o portie de paste cu sos picant (arabiate',alla diavola ceva )ca alea ii plac si lui bub' asa ca impartim Report
September 6, 201214 yr comment_162260 Boni, Lili, Georgiana va multumesc pentru incurajari!Lili, La Multi Ani Andreei, multa sanatate si sa aibe parte numai de bucurii.Geany tare bine arata salata! Eu astept sa plec de la serviciu sa ma intalnesc cu mama si cu Diana sa ii mai iau cate ceva pentru gradinita! O zi buna! Report
September 6, 201214 yr comment_162261 Ziua buna tuturor. Sunt si eu la casa mea , acum am si internet valabil. Am reusit sa-mi insriu picea la gradi , din 17 suntem bobocel . In rest , toate vechi. Report
September 6, 201214 yr comment_162263 Bonjour la lume! Bea ,itzi spun LMA repede ca maica-ta trece p-acilea ca vantu' si ca gandu' Verber, eu am vrut sa-mi iau chestia d-aia dar costa multisor una buna.... Daca-tzi iei si esti multzumita , da de stire ! Report
September 6, 201214 yr comment_162264 La multi ani pentru frumoasa blonda a lui Lili! Apropo de orientata eu m-am trudit sa fac salata a la russe, ca sa aud in final... "credeam ca faci salata orientala!!!" daca macar zicea ceva imediat, ma reorientam, ba inca asa tare m-am enervat, ca eram capabila sa le pun in sita sa le spal de maioneza, masline am , ceapa am, o transformam!Ce daca e taiata mai fin?? E plin netul de salata orientala cu maioneza si castraveti acri!! Report
September 6, 201214 yr comment_162265 cafelutzo , lamureste-ma si pe mine , ca io-n ignorantza mea zau ca nu stiu care-i a la russe si care-i orientala... Report
September 6, 201214 yr comment_162268 Salata a la russe este salata de boeuf, insa fara carne.Stiu ca pentru multi e acelasi lucru, dar bunica-mea tinea foarte mult la specificarea diferentei.Pentru mine salata de boeuf contine in mod obligatoriu carne si mai specific de vita, nu pui, desi nu e rea nici cu aia.Salata orientala comuna are cartofi fierti in coaja, taiati bucati cat de o imbucatura, nu marunt, ceapa, masline,oua fierte tari, ulei, otet. Dupa care sunt mii de variante cu maioneza, cu castraveti murati, cu morcovi fierti, cu ridichi primavara,cu peste( afumat sau nu)etc.Mie imi place varianta primara si omului la fel de aia m-am impiedicat de maioneza! Report
September 6, 201214 yr comment_162270 Lili, sa-ti traiasca fata si sa te bucuri de ambii copii!!! Report
September 6, 201214 yr comment_162275 Mie personal , la fel ca si coffee , prefer orientata bazica .dar nu fac nazuri nici la tema cu variatii.Cea de boeuf...o prefer cu pui si muuuuuuuuulti castraveti murati. asa ca azi m-am delectat si mi-am facut damblaua cu orientala de baza. Report
September 6, 201214 yr comment_162277 Zerda ,Georgiana multumesc . Sa ne ajute Doamne,Doamne pe toata lumea Report
September 6, 201214 yr comment_162299 Lili, la multi ani fetei! si s-o vedem cat mai repede la propria-i nunta! m-a amuzat Zerda, as vedea-o in stare sa spele maioneza din salata la chiuveta maine iau si eu la mine un cartof, il fac la mo la birou, iau si niste masline si-un gogosar crud. ceapa nu merge, da' fac un fel de ceva. ieri m-am intalnit cu fosta mea colega, aia gravida cand nu mai avea speranta. purta un tricou roz, c-un bb iesind dintr-un ou si dedesupt scria coming soon, era tare haioasa. Report
September 6, 201214 yr comment_162301 Zerda , multzam , aia cu salata ruseas ca o stiam si eu , credeam ca-i vb de alta , am citit eu aiurea ce ai postat.Mie nu-mi place salata de boeuf cu carne , asa ca o fac ruseasca. Accept in ea carne de vita dar sa nu fie de pasare si mai ales nu piept. Ma deranjeaza atzele . Am si eu piticul meu.....daca ar fi numai asta ce bine ar fi !!!! Report
September 7, 201214 yr comment_162316 Buna dimineata, e vineri, e wend. am avut mare succes cu orientata soi la om , ca fusese la dentist , asa ca supa de legume si orientata era perfect . azi lucrez dar mai hacana.pup tulemond Report
September 7, 201214 yr comment_162317 Urmare la salata ruseasca: ne intoarcem noi pe seara din oras cu un amic sa vedem un film, el netulburat, ca stie ca nu se moare de foame prin zona cere un sandwich,venise direct de la munca la bere. Eu,la fel de netulburata, ii zic, stai sa vedem ce gasim, el se uita la mine putin surprins si-i aduc castronul frumos coafat cu tot cu un trandafir de ardei copt rosu.Mai intai ca a zis ca "dar n-a mancat nimeni, pot eu, primul??" Dupa care a atacat! Si dupa fix 10 minute omul a cedat nervos, "mai lasa-mi mai si mie ca mi-ai facut pofta!" si acum am castronul gol! Deci psihologie de 2 bani, spune-i ca nu e pentru el, sa vezi ce baloteaza! Si da Pusa, eram in stare sa spal maioneza, decat sa vad mutre lungi!Plus ca nu suport sa arunc mancare cand sunt atatia oameni care sufera! Report
September 7, 201214 yr comment_162344 hello, hello! buey, da' ce succese ati avut cu salatzile!mi-am facut si eu la munca, precum zisei. a iesit buna, da' cu niste ceapa ar fi avut alta savoare.astept we sa mai facem o iesire scurta.numa' bine! Report
September 7, 201214 yr comment_162372 veste trista: a murit shogunu' calcat de tir http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/419848_363144810382612_548830578_n.jpg Report
September 7, 201214 yr comment_162379 cine-i shogunu'? cind eram eu tinar exista un grup numit "divertis" care scosese "balada shogunului" http://www.youtube.com/watch?v=tbg3iXSkFiI Report
September 7, 201214 yr comment_162406 Lili, sa-ti traiasca frumusetea de fata! Vaxileee, bine revenishi! Am o multime de treaba si maine-i sarbatoare.Azi am spalat, mi-am spalat si parul, am dat cu matura,dar ar mai fi.... S-a racorit si nu-mi prea place!Nu dati cu kietre, ca mie-mi place vara si caldura.... N-am mai facut salata orientata acasa, ca mama nu avea chef si, doar pentru mine...Altadata, poate... Report
September 7, 201214 yr comment_162409 Zuzule ce faci mai??Eu sunt stresata cu Choupy care nu papa , e plingacios si are boticul uscat...Am inceout baile cu sare...Seara buna Report
September 8, 201214 yr comment_162423 Ce sa fac? Rutina: srviciu-casa, telefoane la mama, ma mai cert cu IT-ul nostru ca ba-mi iau autorizatiile de lucru, ba nu pot vedea cate ceva...Am de dat cu mopul si e sarbatoare... Si, fiindca tot e sarbatoare : LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi! Report