Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

In alta ordine de idei, analizele alea pe care le asteptam si de care m-am stresat foarte tare, au iesit ok (nici nu mi-a venit sa cred, au iesit prost de 2 ori si acum au fost bine), le mai repet peste 9 luni, dar am fost tare, tare usurata. Va multumesc mult de tot pentru toate gandurile voastre bune, sunt convinsa ca au contat mult.

chiar mi-era dor de tine şi aveam o mică teamă că nu ai mai scris pentru că nu aveai veşti prea bune... aşa că acum sunt foarte, foarte bucuroasă şi uşurată https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

În altă ordine de idei am furat platoul cu brânzeturi şi am fugit https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif

Vă doresc o zi frumoasă tuturor :tongue3:

[chiar mi-era dor de tine şi aveam o mică teamă că nu ai mai scris pentru că nu aveai veşti prea bune... aşa că acum sunt foarte, foarte bucuroasă şi uşurată https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Boni, :tongue3:

Super veste Bia. :tongue3:

Multumesc, Stella, imi prinde tare bine sa va stiu aproape!

hello, hello!

am fost tare ocupata saptamana asta si-asa o sa fiu pana voi pleca. la serviciu sunt in toate comisiile posibile, inventariaza, caseaza, predau astia ai mei si-s full! oi trece si de astea!

Bia, imi pare bine sa aud vesti bune! sanatatea n-are pret!

Verb, da' unde-a fost cutremur? ca tu esti peste tot. is in urma de tot cu stirile.

Giani, ai facut ghiozdanelul? ce zice Bub? are alta doamna, alta scoala, alti colegi?

si ptr Alex e-un inceput...fii pe faza, Giorgi! si matusile!

numa' bine tuturor!

Eu vigilenta la datorie, numai sa inceapa scoala!

o zi buna si ne bucuram de vestile bune 2ut!

Si eu pup fetele!!!! :appl:

2ut, ma bucur pentru vestile bune si sanatate multa!

Moatza, spor la munci!

Miti si tie succesuri cu gradinitza!

Si da, aveti dreptate si liceul este un nou inceput, dar cu "matusile" vigilente din jurul lui, sper sa fie totul in regula! :tongue3:

In consecinta, multe din noi de luni, 17 septembrie, incepem scoala! :floare:

Alex.....fi atenta ca te'toarna' cafeluta :tongue3:

Bia....imi pare bine ca esti OK

Pusico la capre fu cutremur.....pup dna dinamica!

Fetele, multumesc mult, va imbratisez pe toate!

Sa aveti un week-end super! (noi maine mergem la nunta, sper sa ne distram un pic). Oricum fetele mele s-au distrat maxim zilele aste, ca miercuri au facut un fel de petrecere in pijamale si au stat pana la 3 noaptea (!) la povesti si la carti, iar ieri au fost la Cluj la concert Lala band si s-au intors pe la 1 (azi erau rupte, normal).

Va pup!

Buna! Draga Moatzo' bub incepe clasa pregatitoare ,grupa 0 ,asa auzisem ca va avea alta doamna dar aceeasi scoala aceeasi sala de clasa aceeasi colegi ,are inca acelasi ruxacel de gradi ,un ratoi :appl: ,de la sor-mea,mai are si ursulet si cu pokemon,si gentuta,dar el nici nu vrea sa auda tot ratoiul :) ii pun inauntru bidonasul cu apa si pachetel, el de obicei vrea prajiturica gen plumcake ,nu vrea sendvis sau mar,banana destea :tongue3: programul e tot pana la 12 si mananca bine apoi la 12 cand ajunge acasa :floare:

Azi am facut o tocanita de cartofi cu carnat ,garnitura muraturi ,salata de sfecla rosie cu hrean si sote de mazare ca sa le dau si friptura ce a mai ramas de ieri asta cu salata verde .

Si gata asta pe azi ,le ajunge ca ce-i prea mult strica :71:

O zi faina tuturor!

Buna ziua la tat' hanu'... Am intrat sa va zic doar ca is intr-o febra de zile mari si am luat la puricat tot forumul, in ideea sa combin ceva pentru maine cand.. o sa am vreo cativa copchilasi in curte, mai multi decat am de obicei si incercam sa facem un party pentru cei 5 ani ai lui Darius. Asa ca... eu va multumesc cu ocazia asta doamnelor ce postati retete minunate, mie mi-au fost de mare ajutor si continua sa imi fie. :*

Mamici, nervi tari pentru noul an scolar iar copiilor numai "Succesuri".Noi am inceput de miercuri, speram doar in bine pentru ultimul an de gradi.

Ali, să-ţi trăiască băiatul, să fie sănătos şi să vă bucuraţi de viată :-*

Succes la pregătiri şi să aveţi petrecere frumoasă.

Alina,sa-ti traiasca baietelul ,sa fie sanatos si sa va bucure viata

La multi ani :-*

Giorgiana :-* :-* :-*

Miti, multumesc :D Multa sanatate micutei!

2ut, tot la dieta? de nu vezi gogosii :D Ma bucur ca analizele au iesit ok. Sa aveti distractie la nunta!

Moata, spor!!

Geany, bine ca ai stiut ce sa faci de mancare ca eu inca nu stiu :-* Bafta la scoala lui Bubulet si miii de pupicuri!!

Alimocanu, la multi ani baietelului!! Te asteptam cu poze cu ce vei pregati :-*

Eu vreau sa fac ceva dulce, dar inca nu am decis ce sa fac, ma gandeam la savarinele cu pesmet...

Va pup !!

Neata, eu nu va mai aduc nimic, ca e plin hanul cu bunatati!

Oana, foarte faine pozele si foarte frumosi sunteti voi, ma bucur ca ati avut o vacanta reusita! (gogosile nu le vad...)

Georgi, esti o mamica fericita, chiar ca e mare Alex al tau (mi se pare un pas tare mare trecerea la liceu).

+1

+1

+1

la toate 3 afirmatiile de mai sus!

Bia, imi pare bine de veste! ce bine ca esti sanatoasa! asa sa ramai mereu! Ii cumperi catelus??? Woaw! abia astept sa-l vad. Sa i faci foto cand il primeste si sa ni-i arati pe amandoi.

Alina, La Multi Ani, sanatate, noroc si numai bucurii blondinului tau mic! spor la pregatiri si dixtractie placuta!

Stellina relax!

Moatza, sa te descurci cu toate si sa nu te surmenezi!

sa ma iertati ca nu am pomenit pe toata lumea, dar am citit in hopuri... si sunt batrana sa mai tin minte toate replicile ...

Un inceput de an scolar bun tuturor si cu liniste si spor la invatat, va doresc, atat pentru piticii de gradi, cat si pt elevi, liceeni si studenti!

Noi am avut saptamana de evaluare pentru inregimentarea pe grupe. Picea e la Licurici (Cei mai mici) si deocamdata are doar 2 colegi, dar pana la sfarsitul anului scolar, posibil sa creasca efectivul grupei mici. De luni incepem si noi scoala/lectiile. Are si ea educatoare acum, o doamna noua, psiholog de formatie. Nu pare prea prietenoasa, cum sunt celelalte 3 tinerele, ... e mai coapta in sistemul de stat si mai bumbutzata ...

Verber, cum merge cu cardul cel nou medical?

De luni suntem si noi inscrisi la ala clinica medicala, am schimbat furnizorul. Si eu ar tb sa o duc la medic, ca de 1 luna si mai bine tuseste si ii curge nasul.

We asta stau acasa si mi-am propus sa ma relaxez, mai ales ca sapt urmatoare primesc vizita sefului si ca toata saptamana m-a prins 10 seara la birou....Dar, voi vedea cat relax e posibil cu Beutza nastrusnicutza, care abia asteapta sa se joace cu mami. Daca ne-am putea juca toata ziua, toata saptamana, ar fi cel mai fericit copil. Uf, ce as mai iesi la pensie...

Va doresc un we excelent si zilele acestea cred ca o sa va mai tin companie...dar am si de citit o groaza din urma si la han si la alte topice ...

Alina multa sanatate si noroc puiului, tu o sa te descurci de minune, ca am vazut ce esti in stare sa faci!

Oana, Geany, pup si eu fetele :) si bubuletzul :) !

Oana, aspectuoasa praji, dar mi-am pus degraba o esarfa la ochi sa nu o vad ... :-*

Am tot citit ca va place toamna, Oanei si lui Boni, nu retin daca a mai subscris cineva. Mie nu imi place, asociez anotimpurile cu etapele vietii si toamna ar fi la mine imbatranirea ... urmata apoi de ... iarna rece cand aproape tot ce e verde moare ...

De altfel, in ultima vreme nici conservele nu imi mai plac, mai ales ca gasesti cam de toate chiar si iarna. Exceptie fac conservele pregatite cu roade din gradina, acelea sunt comori inestimabile...

Nici crizantemele nu prea le iubesc, pentru ca imi inspira toamna si inceputul frigului...

Eu iubesc primavara cand infloresc copacii si apar verziturile si roadele pamantului dupa iarna lunga si geroasa. Iubesc enorm luna mai, cand incepe a se incalzi semnificativ si ma pot dezbraca de toate cojoacele de iarna. Ador toate florile de primavara si toate legumele si fructele care apar in acest anotimp. Imi place sa ma plimb prin parc in lunile cand sunt pomii in floare. Imi place sa vad magnolia inflorita si sa simt parfumul teilor. Insa vara si marea sunt pentru mine apogeul placerii, mai ales ca o asociez cu cele 3 luni de vacanta de vara ... de cand eram o scolarita ... si cu precadere pentru ca iubesc caldura si convietuiesc cu ea fara discomfort, dar nu stau direct expusa la soare niciodata ... de multi ani ...

Chestiune de gust.

Tu, Moatza, care urasti caldura si vantul si seceta de la Buzau, ce anotim preferi?

Offf offf am muncit ca o escroaca.. stiti vorba nu?:-*) sper sa reusesc sa scap cu brio.. si nu numai sa si impresionez... ma intereseaza in special tortul sau torturile ca am pregatit blat pentru inca unul... voi vedea maine cand voi fi capabila sa ma trezesc si sa fac ceva.

Adriana, as fi vrut sa vina catelul doar ca vecinii mei de deasupra s-au opus, asa ca am amanat planul, bine ca nu i-am spus copilului ceva, urasc sa ii spun chestii care apoi nu se implinesc, in schimb am reusit sa dau de prietenul lui care anul asta a inceput scoala si va veni la petrecere iar Darius e super incantat mi-a zis "m-ai facut fericit mami... tu m-ai facut!" iar eu nu vreau mai mult de atat.

Va multumesc tuturor pentru urari, le primesc cu draga inima si tot cu draga inima trimit inapoi la sarbatoritii acestei luni si nu numai,ci tuturor acelora care din cine stie ce motive am omis sau n-am apucat sa le spun ca le doresc La multi ani sanatosi.. ca de restul se vor ocupa ei. Revin cand apuc sa va arat ce-am combinat si fac o cruce mare sa am ce arata... ca de rusine, ma bag cu capu-n nisip ca strutu'.