April 22, 201511 yr comment_228124 Sanatate si putere pt mamitza dnei Georgi!!Daca vrea DD face multe miracole!! Report
June 23, 201511 yr comment_229674 N-a mai fost demult cautata fantana! Iaca, e randul meu sa vin s-o rog.Joi, acum, pe 25 iunie, de la 9:45 la 12:45 voi da unul din cele doua examene vitale pentru locul meu de munca.Aici nu e cu: " daca-l pic mai dau odata" sau " daca-l pic ma muta-n alta parte!" Aici e cu "daca-l pic, plec acasa la Braila definitiv, somera". E pe viata si pe moarte, fiindca jumatate din noi trebuie sa plece in somaj.Am nevoie de voi, de toata energia pozitiva pe care mi-o puteti da!Oralul e pe 13 iulie si raspunsul pe 1 august.Cat ma stiti voi de optimista, sunt blega rau! Plang continuu!Va multumesc si Doamne-ajuta! Report
June 23, 201511 yr comment_229677 N-a mai fost demult cautata fantana! Iaca, e randul meu sa vin s-o rog.Joi, acum, pe 25 iunie, de la 9:45 la 12:45 voi da unul din cele doua examene vitale pentru locul meu de munca.Aici nu e cu: " daca-l pic mai dau odata" sau " daca-l pic ma muta-n alta parte!" Aici e cu "daca-l pic, plec acasa la Braila definitiv, somera". E pe viata si pe moarte, fiindca jumatate din noi trebuie sa plece in somaj.Am nevoie de voi, de toata energia pozitiva pe care mi-o puteti da!Oralul e pe 13 iulie si raspunsul pe 1 august.Cat ma stiti voi de optimista, sunt blega rau! Plang continuu!Va multumesc si Doamne-ajuta!Zozo, sunt cu pumnii strânşi de pe acum! Trimit tot ce pot către tine.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Am voie sa spun ca mi se pare o mare porcarie? Mă înfurie numai ideea ca tre' sa dai unexamen la un loc de munca ca sa nu te dea afara dupa ce ai lucrat cati ani? Pfuu!!!!!!!!!!!!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Tot la subiect, ca dovadă că fântâniţa funcţionează vin să-i mulţumesc, cu ceva întârziere, că abea acum s-au mai liniştit lucrurile.Mulţumesc din suflet că mama e bine, e deja pe drumul cel bun. Iar visul meu cu locul liniştit de la ţară s-a împlinit. Avem o grădinuţă de vis, cu livadă, într-un loc liniştit. Mulţumesc pentru toate gândurile bune şi doresc să fie bine tuturor.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
June 23, 201511 yr comment_229678 Zozo, iti tin pumnii si trimit multe, multe ganduri pozitive. O sa fie bine, o sa vezi!Boni, ma bucur mult de tot pentro voi, mi-e foarte usor sa mi te imaginez in livada ta, sub pomi. Report
June 23, 201511 yr comment_229679 Bafta multa Zozo, nu ma gandesc doar eu la tine de aici si tu stii! Eu ti-am spus ca eu port noroc altora, cand zic ca o sa fie bine, o sa vezi ca o sa fie bine! Boni, multe felicitari, sa pui poze! Report
June 23, 201511 yr comment_229681 Zuzule chiar ma gindeam la tine ieri...fi curajoasa si o sa iesi cu bine si din rahatul asta.degetul ce ti face?Boni felicitari pt casuta idilica si sanatatea mamicii taleNUMAI BINE si tin pumnii strinsi pe datele de mai sus! Report
June 23, 201511 yr comment_229688 Toate energiile pozitive și toate gândurile bune să te poarte spre reușită, Zoazorel dragă, că meriți! Îți voi ține pumnii joi, dar știu și simt că totul va fi bine! Boni, mă bucur că totul v-a ieșit cum ați dorit. Report
June 23, 201511 yr comment_229691 Ganduri si energii pozitive din toti rarunchii si de la mine, zozo! o sa fie bine, oricum ar fi, ai sa vezi! boni, ma bucur mult ca ale tale s-au pus toate pe un fagas normal si felicitari pentru livada! ti se potriveste la fix! sa ne povestesti ce gradinaresti/livezesti... Report
June 23, 201511 yr comment_229692 Gînduri bune si multa energie pozitiva si de la mine, Zozo! Sa fie într-un ceas bun! Boni, ce frumos cînd totul e bine! Report
June 23, 201511 yr comment_229698 Mulţumesc frumos! Da, tare bine-i cand e iar bine. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gifAm să mă prezint si pe la subiectul cu grădinărit, chiar dacă acum învăţăm. Da' până atunci pumnii strânşi pentru Nicoleta! http://2.bp.blogspot.com/-kcVK2mZQjHw/UPVru4p8XeI/AAAAAAAAAHw/XGYFvVC9ZkA/s1600/Graphic_family_blog_v4.jpg Report
June 23, 201511 yr comment_229700 Zuza' mea draga ,dupa cum ti-am mai spus iti tinem pumnii stransi si nu mai plange ,o sa fie bine o sa vezi Report
June 24, 201511 yr comment_229726 Pumnii Zoazo ii tin strinsi si nu-i mai deschid pina iesi de la examen.Sa ai reusita deplina. Report
June 24, 201511 yr comment_229727 Nicoleta, gandeste pozitiv. Poate celelalte colege nu stiu nici jumate cit stii tu la examen... Bafta! Peter Report
June 24, 201511 yr comment_229733 Bafta multa Zoazorel! Boni, ce veste buna!!!!!! Bravo, va felicit si va doresc spor la treaba! Report
June 24, 201511 yr comment_229739 Zozo, ce situatie stresanta! chiar ca-i (aproape) vitala...Sa dea DD sa ai mintea limpede si sa-ti vina cele mai inspirate idei. Iar energiile pozitive spre tine sa se-ndrepte!Si catre fi-miu, ca si el are un hop maine. Boni, tie chiar ti se potriveste o viata de-asta idilica, sa stapaniti sanatosi ce-ati realizat! Report
June 25, 201511 yr comment_229768 Zozo, energii pozitive si ganduri bune catre tine! Sa ai reusita deplina! Si pentru baiatul tau Moatzo, energii pozitive si sa treaca hopul cu brio! Report
June 25, 201511 yr comment_229779 Multa bafta Zoazorel si son de Moatza la examene! Felicitari Boni - sa te bucuri de proprietatea ta de la tara! Report
June 25, 201511 yr comment_229782 Va multumesc mult tuturor!V-am simtit pe toate langa mine! Sper sa nu fi gresit prea mult!Hotariror e interviul de pe 13 iulie!Motzulina, tu?Boni, felicitari! Sa ai recolte bune si sa va bucurati! Doar am iesit si-nca tremur!Va pup pe toate! Report
June 25, 201511 yr comment_229790 energii pozitive si ganduri bune catre fiul de moatza! totul va fi bine, sunt sigura, draga mea! de acum, zozule, limpezeste mintea si nu mai sta cu tot felul de scenarii rele, pentru examenul de pe 13. energii pozitive si ganduri bune sa mi te stiu linistita de acum si pana atunci, iar dupa ... chefuiala! Report
June 26, 201511 yr comment_229808 Am voie sa spun ca mi se pare o mare porcarie? Mă înfurie numai ideea ca tre' sa dai unexamen la un loc de munca ca sa nu te dea afara dupa ce ai lucrat cati ani? Pfuu!!!!!!!!!!!!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifDaca te poate consola se intimpla si la altii Si cum se zice aici in bocca al lupo tuturor celor care au o dorinta de realizat! Report