Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantana dorintelor

Featured Replies

Aruncati un banut si pentru mine! Aseara tata era sa moara de soc anafilactic! Ii fac o gramada de teste sa afle de la ce.... parca vad ca nu o sa gaseasca! Bine ca acum e bine s-a dezumflat, s-a dezvinetit.... si cand te gandesti ca a fost o chestiune de minute! Doctorita a tipat la mama ca de ce a asteptat o ora sa cheme salvarea, dar ea nu stia nimic ca tata suferea in tacere, cand s-a prins a chemat imediat!

Urasc barbatii si impresia lor ca ei sunt mai tari ca apa si ca vantul! Daca nu era mama, azi.....

Fragola, Zerda si fetele care aveti nevoie: donez energie pozitiva la greu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Si-as vrea sa cinstesc si fantanita, da' nu ma lasa tehnica sa atasez banii!

Sanatate multa tuturor!

Ia, c-am ajuns acasa side-aici pot.Deci bani curati pentru ganduri curate si bune:

post-73-1414600343906_thumb.jpg

• Author

Aruncati un banut si pentru mine! Aseara tata era sa moara de soc anafilactic! Ii fac o gramada de teste sa afle de la ce.... parca vad ca nu o sa gaseasca! Bine ca acum e bine s-a dezumflat, s-a dezvinetit.... si cand te gandesti ca a fost o chestiune de minute! Doctorita a tipat la mama ca de ce a asteptat o ora sa cheme salvarea, dar ea nu stia nimic ca tata suferea in tacere, cand s-a prins a chemat imediat!

Urasc barbatii si impresia lor ca ei sunt mai tari ca apa si ca vantul! Daca nu era mama, azi.....

Ioana, tinem pumnii pentru vesti pozitive! :help:

Si pentru Fragola, o mare de liniste si pace! :help:

Vesti bune, unde e drept, nu e pacat!

S-a linistit, nu se stie de la ce a facut edem, maine la alergologie o sa afle. Sau nu, dar important e ca macar stie ca este foarte alergic la ceva si o sa aiba injectii sa neutralizeze o alta reactie.

Fragola, cearta e la fel de rea ca o boala! Ma rog sa fie mai bine pentru tine cand se risipesc norii! Crede si tu intr-un miracol ca si eu am crezut!

Cateodata adevarata mea natura felina se manifesta! As vrea sa fiu cu voi sa ma consolati cum stiti voi!

Dar macar va am pe voi, e mai mult de cat pot spune multi!

Fragola iti doresc si tie numai bine, din nefericire ghinionul se tine de omul bun!

Multumesc mult, fetelor! :drool: Zerda, asa e, cearta e ca o boala, iar eu am avut astfel de simptome, ma durea burta si aveam ameteli. S-au mai linistit lucrurile, aper sa ramina asa. Liniste, pace si sanatate la toata lumea!
  • 3 weeks later...

Vin cu o rugaminte fierbinte pentru fantana, sa-i dea sanatate mamei mele. Si tuturor celor care au nevoie.

N-am banuti de aruncat in fanata, da' recuperez cand s-o putea. Acum sunt in deplasare.

Sanatate la toata lumea si multe ganduri bune; la fel sa fie si pentru tata socru , unde situatia nu e prea roza :scratch:

post-16-14164839998847_thumb.jpg

post-16-14164840070721_thumb.jpg

Sanatate multa mamei tale Boni, deasemeni tuturor carora au nevoie printre care si tatalui meu care din pacate nu e bine deloc.A ajuns la stadiul ca 18h/ zi e conectat la oxigen, nu mai poate vorbi, abia mananca..

Asa ca arunc banuti norocosi si aducatori de sanatate pentru toata lumea

post-479-1416492019923_thumb.jpg

Si de la mine ganduri bune si energii pozitive pentru Boni, Ioana, Stellina si tuturor celor care au nevoie!

post-73-1416502139847_thumb.jpg

Ganduri bune pentru Boni, Ioana, Stella pentru toti cei care au nevoie de sanatate si noroc!
Multă sănătate și gânduri bune tatălui Ioanei, mamei lui Boni, socrului Stellei și de la mine. Fie ca fântânița să împlinească dorințele tuturor celor aflați în nevoi!
Multe, multe ganduri bune si de la mine pentru toti care au nevoie!