February 25, 201115 yr comment_78909 Miny- io nu ma mai joc cu tine pai nu vezi ce superbi de trandafiri ai putut face?????? din pdz? reteta adrianei ? io de ce nu pooootttt ?? ( cu ce ai facut striatiile alea? ai dat si tu peste chinezii natashei ? Report
February 25, 201115 yr comment_78914 Miny- io nu ma mai joc cu tine pai nu vezi ce superbi de trandafiri ai putut face?????? din pdz? reteta adrianei ? io de ce nu pooootttt ?? ( cu ce ai facut striatiile alea? ai dat si tu peste chinezii natashei ? Hai nu te supara, , pasta pe care o folosesc eu nu e a Adrianei, e a Lisei si adaug in aceasta 2 lingurite de gum tex (stii despre ce vorbesc, de la wilton), iar striatiile le-am facut cu "chinezariile" Natasei pe care le-am gasit intr-un magazin de decoratiuni interioare in zonele unde sunt petale de flori, saculeti cu scoici si altele de genul asta, si sunt numai 3lei. Si ma bucur ca plac trandafirii. Report
February 25, 201115 yr comment_78969 Pana acum eram suparata doar pe Natasha, acum sunt si pe Miny... Ca ele pot sa trandafireasca si eu ba.... Report
February 25, 201115 yr comment_78974 Brava Mariana!! Multumesc Dora sce76, nu fii suparata, sa stii ca si mie mi se parea foarte greu de facut trandafirii, dar dupa ce am urmarit cum face Natasa chiar nu-mi mai pare greu,si ca exemplu uite cum aratau trandafirii mei acum 2 ani cand am facut ultima data . Report
February 25, 201115 yr comment_78983 Din sugus , si ai mei seamana a trandafiri , din pasta , nici peste 20 de ani n-o sa fie ca ai tai p.s SA INTELEG CA IN ULTIMII DOI ANI N-AI MAI TRANDAFIRIT????Ai facut doar "studiu"?Si dupa ce ai vazut cum face Natasha, din prima ti-au iesit asa?Asta inseamna ca trebuie sa caut la chinezi o mana dreapta noua... Report
February 25, 201115 yr comment_78985 Fetelor, nu va descurajati! Sunt sigura ca toate puteti sa faceti trandafiri frumosi pana la urma. Uite-i pe ai mei primii in februarie 2010 primii trandafiri postul 48. Report
February 25, 201115 yr comment_79009 Natasha multumesc de tutorial...o sa incerc sa fac si eu..ai explicat foarte bine..dar la noi in Romania unde gasesc guma de aia ce se pune in pasta..sa ne spui cum faci tu pasta.. Report
February 25, 201115 yr comment_79019 natasha ...jos palaria...sunt superbi trandafirii si florile. ...cojile de la kinder le-am pastrat, tin minte ca ni le-ai arata.... miny, woow, chiar ti-au iesit super!!! Report
February 26, 201115 yr comment_79084 Mai am o intrebare: oare cu gumtex-ul de la Wilton obtinem aceleasi rezultate? Punticu nu stiu ce sa spun nu am folosit o intrebare....de unde gasesc si eu gumtext sau ce puneti voi in pasta....ptr a modela mai usor_gasesti la wilton sau o reprezentanta daca ai prin zona, depinde unde esti Super!!! Staminele (sau ce o fi) de la flori le cumperi asa sau le faci tu/le cumpar draga mea sunt din constanta Report
February 28, 201115 yr comment_79358 Din sugus , si ai mei seamana a trandafiri , din pasta , nici peste 20 de ani n-o sa fie ca ai tai p.s SA INTELEG CA IN ULTIMII DOI ANI N-AI MAI TRANDAFIRIT????Ai facut doar "studiu"?Si dupa ce ai vazut cum face Natasha, din prima ti-au iesit asa?Asta inseamna ca trebuie sa caut la chinezi o mana dreapta noua... Da, nu am mai facut trandafiri deloc, dar sa stii ca nici nu am "studiat" , cred ca acum am mai multa rabdare sa-i fac si sunt mai motivata. Anasia multumesc, sper ca urmatorii sa fie mai frumosi. Report
February 28, 201115 yr Author comment_79377 Miny felicitari pt trandafirii realizati, sint foarte frumosi si sint frumoase si culorile alesema bucur ca ai reusitcosuletul cu flori este exceptional Report
February 28, 201115 yr comment_79388 Miny felicitari pt trandafirii realizati, sint foarte frumosi si sint frumoase si culorile alesema bucur ca ai reusitcosuletul cu flori este exceptional Natasha ai din partea ma cel mai mare pentru ca fara ajutorul tau nu as fi reusit, iar aici vorbesc si despre crini. MULTUMESC. Report
March 2, 201115 yr comment_79758 Natasha esti extraordinara! Super inventiva si talentata! Nu mi-ar fi trecut prin cap sa folosesc capacele de la oua kinder Foarte multe am invatzat de la tine si iti multumesc muuult ca impartasesti cu noi toate cunostintele tale! Report
March 6, 201115 yr comment_80170 Natasha, foarte buna idee ai avut sa deschizi topicul. Ar fi de mare ajutor daca s-ar putea aduna aici si celelalte instructiuni pentru realizarea florilor, caci am mai vrut de cateva ori sa caut pe la decoratii dar nu am reusit.Eu acum tot sunt in faza in care ma documentez, ca inca nu am curaj sa incerc.Oricum, din ce am citit pana acum vad ca nu prea folositi pasta Adrianei la modelatul florilor. Este cineva care o foloseste? Ar trebui lasata mai moale la inceput, sau ar fi cazul sa trec pe alta pasta?Si cine face flori fara sa puna si alte adaosuri in pasta, gen gumtex, tragachant sau altele? Se merita sa incerc fara ele, sau muncesc degeaba? ca inca nu as vrea sa dau banii si sa nu-mi iasa nimic Report
March 6, 201115 yr comment_80173 Natasha, foarte buna idee ai avut sa deschizi topicul. Ar fi de mare ajutor daca s-ar putea aduna aici si celelalte instructiuni pentru realizarea florilor, caci am mai vrut de cateva ori sa caut pe la decoratii dar nu am reusit.Eu acum tot sunt in faza in care ma documentez, ca inca nu am curaj sa incerc.Oricum, din ce am citit pana acum vad ca nu prea folositi pasta Adrianei la modelatul florilor. Este cineva care o foloseste? Ar trebui lasata mai moale la inceput, sau ar fi cazul sa trec pe alta pasta?Si cine face flori fara sa puna si alte adaosuri in pasta, gen gumtex, tragachant sau altele? Se merita sa incerc fara ele, sau muncesc degeaba? ca inca nu as vrea sa dau banii si sa nu-mi iasa nimic eu nu fac flori frumoase ca ale Natashei ,dar folosesc pasta de zahar fara nici un adaos.Rezultatele nu sunt spectaculoase,dar merge. Report
March 6, 201115 yr comment_80238 Si cine face flori fara sa puna si alte adaosuri in pasta, gen gumtex, tragachant sau altele? Se merita sa incerc fara ele, sau muncesc degeaba? ca inca nu as vrea sa dau banii si sa nu-mi iasa nimic nici eu nu adaug nimic dar lucrez cu marsmallow nu cu pasta de zahar ,nu am incercat-o Report
March 6, 201115 yr comment_80256 Nici eu nu adaug nimic in pasta Adrianei. Modelez petalele trandafirilor intre degete. Report
March 6, 201115 yr comment_80273 Natasha esti o comoara! Ai avut o idee nemaopomenita sa ne arati cum faci tu trandafirii dar si alte flori,multumim,arata de nota 20! Miny trandafirii tai sunt mai mult decat deosebiti,felicitari! Report
March 7, 201115 yr comment_80338 fetelor am o intrebare... de ce dupa ce am facut trandafirii, acestia s-au pleostit. Pasta cand am lucrat-o era buna si am putut modela.Dupa ce au stat un pic au inceput sa se lase petalele.Ajutati-ma !!!! Report
March 8, 201115 yr Author comment_80608 Fetelor ma bucur ca va place va astept si pe voi cu experientele voastre.Tango normal ca poti incerca in pasta, nici eu nu am pus la inceput nimic in pasta.Liliana eu zic ca sigur pasta a fost moale, daca are consistenta care trebuie nu are voie sa se lase (pasta de zahar sau de lapte?)sper ca ai rezolvat sa va arat cite ceva din ce am mai lucrat Report