Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Flori dulci

Featured Replies

Natasha suuper topicul asta. Multumim! :floare: :hug: :(

Sunt superbe florile tale. Am reusit sa fac si eu niste trandafiri mai frumosi dupa lectiile tale :(

[color=#9932CC][i]Natasha meriti din plin toate laudele!Pe mine m-ai imbolnavit,nici nu ma gandesc ca voi putea vreodata sa realizez asa minunatii.De 1000 felicitari! :( :hug: :floare: :( :( Nu am cuvinte![/i][/color]
Super totul...ultimele flori nu stiu cum de numesc ........TMeriti toata admiratia mea.
Natasa sunt muta de uimire. Jur ca am simtit mirosul bujorului. Iar orhideele m-au dat pe spate. Daca mai faci vreuna, pls arata-ne cum le pui pe sarma ca nu ma duce mintea defel. :floare: :floare: :floare:
Natasha de nu ai fi postat tu florile alea puneam pariu ca sunt reale, asa stiu ca sunt facute de manutele tale si sunt magnifice!!!
Vai cat sunt de frumoase, toate i-mi plac, dar in special bujorul zici ca sunt cei din curtea mamei mele. Felicitari. :tongue3:
Incredibile Natasha, unice, nu am mai vazut asa ceva, felicitari! Nici nu-mi pot inchipui cum vor arata pe torturi. Ele sunt minunate deja asa simple .

Fetelor ma bucur ca va place va astept si pe voi cu experientele voastre.

Tango normal ca poti incerca in pasta, nici eu nu am pus la inceput nimic in pasta.

Liliana eu zic ca sigur pasta a fost moale, daca are consistenta care trebuie nu are voie sa se lase (pasta de zahar sau de lapte?)

sper ca ai rezolvat

[

pasta de lapte praf cu miere...cred ca nu am lasat destul petalele la uscat...

frumoase flori ai facut...parca sunt naturale...

Natasha, chiar daca ai spus ca sunt facute de tine, tot m-am gandit ca poate ne pacalesti, daca le fotografiai in iarba pun pariu ca nu te-ar fi crezut nimeni ca nu sunt naturale :blush:. Cum poti sa faci asa minunatii?

Off, aveam si eu o scuza ca nu-mi ies florile ca nu am ce-mi trebuie pentru pasta, dar acum dupa raspunsurile voastre nu mai am scapare. Trebuie sa incerc si eu, dar astept mai intai concediul.

• 2 weeks later...

Domnule trebui sa fac si eu galerie pentru Natasha, sunt absolut dementiale. Nu o sa mai dorm noaptea gandindu-ma la florile tale. :)

Natasha nu ma poti lua si pe mine de ucenic? Spal foarte bine vasele, matur bine, gatesc bine (asa sustine familia mea) ;)))))

Natasha, cu ce ai pudrat trndafirul alb, cu praf de zine? Cum ai facut sa stea sclipiciul pe el?
Natasha, dupa ce ti-am vazut arsenalul de culori si sclipiciuri, retrag intrebarea.
  • Author

Natasha, cu ce ai pudrat trndafirul alb, cu praf de zine? Cum ai facut sa stea sclipiciul pe el?

Fetelor :) , va multumesc la toate

Dagmar doar am pudrat trandafirul uscat cu sclipici nimic alceva

silvia i-ti raspund si tie aici , staminele sint cumparate de la un magazin chinezesc

• Author

Voi nimic? unde va sint florile ca doar a venit primavara, nu mai aveti scuze :)

florile mele de pe ultimul tort

post-230-13026442326949_thumb.jpg

post-230-13026442547885_thumb.jpg

post-230-13026442783506_thumb.jpg

post-230-13026442992543_thumb.jpg

va pup si va astept cu flori :P