July 6, 201214 yr Author comment_156330 [center]azi am prins din zbor la brunch o gaina inimoasa, si ce credeti c-a facut ? s-a ouat intr-un cirnat !!! http://img220.imageshack.us/img220/4553/0ouinlove.jpg [/center] Report
July 18, 201214 yr comment_157762 buna seara deunazi am pictat putin, este un autoportret l-am intitulat "moftanescu, no 5" este din perioada naiv-mahmura si am gasit in sfarsit o galerie de arta sa-l accepte...pasii de inceput ai artistului si finalul glorios Report
July 19, 201214 yr comment_157775 prin urmare, taiati 2-3 cartofi + 2 morcovi in cubulete mici si fierbeti legumele in apa ca.10' (sa fie aproape fierte); intre timp tocati 2 cepe verzi + 2 catei de usturoi, taiati in cubulete 2 rosii mari (decojite) + 1/2 ardei capia intr-o tigaie, cu 2 Lg ulei de masline, caliti un pic ceapa si usturoiul, adaugati: cubuletele prefierte de cartofii si morcovi, ardeiul capia, citeva felii/bucati de chorizo, rosiile, citeva fire de cimbru proaspat, sare dupa gust, amestecati totul usor si lasati sa fiarba la foc potrivit timp de 10' ungeti cu putin unt 4 forme cazuela de teracota, repartizati in fiecare amestecul de legume, lasati sa se raceasca 3-4', iar apoi spargeti deasupra cite un ou (fie de gaina de la stat, fie de taran, cum doriti ... ) [/center] cam asa ceva se face aici o mancare socotita traditionala si 100% evreiasca: shakshuka - e pentru micul dejun eu am mancat prima data, neinspirat, la un mic restaurant pe plaja la Haifa si de atunci nici nu pot sa mai aud de eadar sotul meu si absolut toata lumea cunoscuta sunt topiti dupa mancarea asta de gustibus cand face Dan, mai am putin si plec de acasa... ) corectie: aici nu se pun cartofi, ci cam tot ce se pune la zacusca, de exemplu, totul se caleste rapid in tigaie, nimic nu se fierbe sau pre-fierbe si ouale se lasa sa alunece usor in lava fierbinte si se serveste imediat PS: ai grozav de mult talent - felicitari! Report
July 19, 201214 yr Author comment_157776 buna seara deunazi am pictat putin, este un autoportret l-am intitulat "moftanescu, no 5" este din perioada naiv-mahmura si am gasit in sfarsit o galerie de arta sa-l accepte...pasii de inceput ai artistului si finalul glorios bzzneata ochiosule ma bucur nespus de mult ca ti-ai expus autoportretul in cuibar. privindu-l din toate unghiurile si pozitiile yoga posibile , constat ca surisul Mona Lisei e un rinjet enigmatic, pe linga zimbetul tau de ardei gales de sub mustata de bacon, minca-ti-as zulufii de mozzarella parfumati cu busuioc ! rar laud o reteta inainte de-a o fi incercat, asa ca fa un pustiu de bine si prezint-o en detail - cum ai procedat la intins guasele in forma termorezistenta si cit timp ai lasat-o la "uscat", dle. hartist ! bravo pt. prima ta prestatie in imagini ! Report
July 19, 201214 yr Author comment_157777 corectie: aici nu se pun cartofi, ci cam tot ce se pune la zacusca, de exemplu, totul se caleste rapid in tigaie, nimic nu se fierbe sau pre-fierbe si ouale se lasa sa alunece usor in lava fierbinte si se serveste imediat PS: ai grozav de mult talent - felicitari! redivivus, multumesc pt. apreciere si pt. impartasirea retetei de shakshuka. zacusca imi place si cred ca o incerc cu proxima ocazie. Report
August 10, 201214 yr Author comment_159926 [center]n-a adus anul, ce a adus Adriana - reteta de shakshuka pusa in practica, si cu care mi-a facut o pofta, mama-mamaaaa ! asa ca mai pun in cuibar niste oua delicioase. http://img3.imageshack.us/img3/4237/0shakshuka3.jpg [/center] Report
August 18, 201214 yr Author comment_160496 Rulada invers cu omleta, prosciutto cotto si foaie de mozzarella.Invers pentru ca omleta n-a iesit pentru ca s-a lipit asa ca am invirtit-o invers [center]Adriana, la mine nu s-a lipit omleta de tigaie, ci s-a rupt in doua cind s-o intorc pe cealalta parte dar tot raul a fost spre bine, ca am facut rulada de omleta si tare buna a fost merci. am vrut s-o servesc pur si simplu pe felii de franzeluta http://img685.imageshack.us/img685/7018/0omleta1.jpg dar ceva parca lipsea din peisaj ... un pic de rosu ! http://img339.imageshack.us/img339/9012/0omleta2.jpg [/center] Report