Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Meniurile mele de Pasti 2011, 2012, 2013, 2014

Featured Replies

• Author

O, grozav arată toate bucatele și aranjamentele-s pe măsură, totul dichisit și aranjat la marea artă cum ne-ai obișnuit Maya, dar farfuriile albastre în care se răsfață ciorba de perișoare sunt un vis...

Merci. Castroanele si farfuriile albastre sînt frumoase, dar sa stii ca nu-mi place sa manînc din ele. Cînd dau cu lingura prin castron se aude un zgomot asa "zgrumturos" :D

In farfuria întinsa parca e mai bine, dar doar asa prajituri sau chestii care se pot mînca cu furculita. Deci sa tai cu cutitul în ea nu e confortabil :P

Foarte frumos si imbietor prin colorit si asorteu! As lua bulanul de rata, as gusta si din coaste cu sparanghel, fara sa mentionez ca-mi face cu ochiul si ciorba cu perisoare ... hai ca eu gust din toate, pofticioasa cum sunt! Felicitari si sa nu mai aveti peripetii, afara de alea placute!

Personal nu am colorat oua niciodata, pt ca mereu ne-au amenintat "mamele" ca ne dau ele, plus ca mergem la colindat la parinti in cele 2 zile de sarbatoare. Anul asta, mai mult ca in alti ani m-a deranjat sa mananc ouale penetrate de coloranti sintetici, asa ca am decis ca la anul voi colora si eu cu Bea oua cu coloranti inofensivi pt sanatate. Este undeva procedura si sugestii de coloranti?

• 2 weeks later...

Foarte frumos si imbietor prin colorit si asorteu! As lua bulanul de rata, as gusta si din coaste cu sparanghel, fara sa mentionez ca-mi face cu ochiul si ciorba cu perisoare ... hai ca eu gust din toate, pofticioasa cum sunt! Felicitari si sa nu mai aveti peripetii, afara de alea placute!

Personal nu am colorat oua niciodata, pt ca mereu ne-au amenintat "mamele" ca ne dau ele, plus ca mergem la colindat la parinti in cele 2 zile de sarbatoare. Anul asta, mai mult ca in alti ani m-a deranjat sa mananc ouale penetrate de coloranti sintetici, asa ca am decis ca la anul voi colora si eu cu Bea oua cu coloranti inofensivi pt sanatate. Este undeva procedura si sugestii de coloranti?

E cam stufos topicul, dar citeste aici. Precis gasesti informatiile de care ai nevoie! :D

Eleganta si atenta la detalii! Preparatele apetisante si frumos aranjate, foarte imbietoare. Felicitari Maya!
Maya, imi ploua'n gura raaau! Doamne cum arata coastele alea! Vreau si eu! Ai pus reteta pe undeva?