April 28, 201115 yr Author comment_86937 Jos palaria cuscro...nu stiu ce a fost in capul meu sa zbor mai departe si sa nu ma opresc la Munchen (ca oricum ma opream cu pilotul!!)! Zau.. Numa' ca eu te invitam la vizikiul canadian de care iti zisai..dar lasa ca-l bem noi!Pupam Chiar asa!Tre' sa caut dupa pilotul ala!Poate asa faci o escala mai lunga la München! Report
April 28, 201115 yr Author comment_86938 Minunat, tot!Impactul vizual al tortuletului cu branza si sfecla e "total"!Cred ca ouale se potriveau perfect cu tema cromatica a meniului, deci...Wunderbar! Da,ouale alea potriveau cu altceva Merci,Lili Report
April 28, 201115 yr comment_86943 Frumos si elegant totul. Maestrul tot maestru, ma rog, măiastra... Report
April 29, 201115 yr Author comment_87064 Frumos si elegant totul. Maestrul tot maestru, ma rog, măiastra...Mi-ai amintit de pasarea maiastra Merci,Juli Report
April 29, 201115 yr comment_87079 Jos palaria cuscro...nu stiu ce a fost in capul meu sa zbor mai departe si sa nu ma opresc la Munchen (ca oricum ma opream cu pilotul!!)! Zau.. Numa' ca eu te invitam la vizikiul canadian de care iti zisai..dar lasa ca-l bem noi!Pupam Chiar asa!Tre' sa caut dupa pilotul ala!Poate asa faci o escala mai lunga la München! Daca il gasesti promit sa vin de tot Report
May 1, 201115 yr comment_87457 Daca vrei ceva nu prea voluminos,nu stiu daca gasesti un DSLR.Am vazut acum o camera de la Canon SX210 IS,un model nou,care e misto.Nu e voluminoasa,si face poze faine + ca se si poate filma în HD.Este practica asa o camera,mai ales acum ca ai fetita mica.Poti filma prin parc,la joaca,vizite...amintiri placute.O camera mai mare de filmat nu o ai mereu dupa tine,pe cînd asa un aparat îl poti tine prin posete Are peste 14 MPixel si un zoom optic meserias(14). Nu-mi dau seama cum mi-a scapat postul, ca doar citisem tot cap-coada. Ahha! Deci totusi tot cu o miniatura de asta, pot face poze de revista/blog (ca idee de calitate)? Report
May 1, 201115 yr comment_87459 Ti-l pot face în PSE9.Daca ai PSE ti-l pot da în format pse,si-l poti manevra tu cum vrei. nu am PSE, nu pot in vreun soft nativ windowsului? ori pot downloada PSE free de pe net?Multumesc pentru raspunsuri ...prea buna ... Report
April 11, 201214 yr Author comment_142585 Cum am sarbatorit doar noi trei, am hotarît sa gatesc cîte ceva care sa mearga rapid, pentru ca nu intentionam sa stau toata ziua la aragaz, si nici chef de pregatiri cu o saptamîna înainte nu aveam. Asa ca si prin urmare, meniurile mele sînt de fapt foarte simple, extrem de rapide, destul de usoare chiar si din punct de vedere caloric, si traditionale... la limita. Am avut miel, cozonac si oua vopsite, deci... merge. Desi aveam planificate cotletele de miel în ziua de Paste, am ajuns sa le pregatesc abia a doua zi. Am schimbat meniul de duminica cu cel de luni. Nu-i nimic, ca la noi se sarbatoresc doua zile de Paste [center] Cei care ati sarbatorit deja Pastele catolic, sper ca ati sarbatorit frumos lînga cei dragi, iar celora care sarbatoresc Pastele ortodox, va doresc Paste Fercit! Meniul de Paste - Insalata Caprese- Saltimbocca alla romana si cartofi cu rozmarin- Cozonac cu mac Meniul din a doua zi de Paste - Supa crema de legume (cu supa de pui)- Cotlete de miel cu sparnaghel alb & verde, pastai tinere de mazare si ceapa rosie (Reteta - Lea Linster)- Înghetata de fistic (cumparata) cu smochine în sirop (facut de mine) [/center] Report
April 11, 201214 yr comment_142587 Arata demential! Esti o artista in toate si la gatit si la poze! Ti-e mai mare dragul sa te uiti la meniurile tale!N-am facut pana acum saltimbocca alla romana, nu stiu daca gasesc salvie la noi, dar o sa caut sa incerc si eu!Paste Luminat! Report
April 11, 201214 yr comment_142590 Tare frumos stii sa le aranjezi si ma dai gata cu lalelele. Fac parte din florile mele preferate. Eu ador salata caprese! Atat de simpla e si atat de gustoasa!In afara de sare si piper, eu mai pun deasupra oregano. Vreau si eu reteta la ouale tale vopsite atat de perfect! Report
April 11, 201214 yr comment_142598 De multa vreme am renuntat sa fac oua perfecte!! Se pare ca sunt anormal dotata catre partea contrara, Nus cele mai rele din univers, dar nici de expozitie nu sunt!! o fi in gene scris! Report
April 11, 201214 yr Author comment_142602 Arata demential! Esti o artista in toate si la gatit si la poze! Ti-e mai mare dragul sa te uiti la meniurile tale!N-am facut pana acum saltimbocca alla romana, nu stiu daca gasesc salvie la noi, dar o sa caut sa incerc si eu!Paste Luminat!Merci, Vali. Saltimbocca, este cel mai bun fel de carne de vitel preparat rapid, în minute doar! Sarbatori fericite! Report
April 11, 201214 yr Author comment_142603 Tare frumos stii sa le aranjezi si ma dai gata cu lalelele. Fac parte din florile mele preferate. Eu ador salata caprese! Atat de simpla e si atat de gustoasa!In afara de sare si piper, eu mai pun deasupra oregano. Vreau si eu reteta la ouale tale vopsite atat de perfect! Da, aranjate ca la nufaru! Si eu o ador. Si cu putin usturoi razuit e super!Si mie îmi plac si frunzulitele de oregano, dar Denise le detesta, asa ca am pus la toti la fel Cît despre reteta de oua vopsite... Any, eu cred ca tu nu-mi cunosti oole!Sînt renumita pentru a face cele mai urîte oua rosioare, verzisoare, si oricare alta culoare!Pentru prima data am cumparat cîteva gata vopsite, sa am si eu oua frumoase! Report
April 11, 201214 yr Author comment_142605 De multa vreme am renuntat sa fac oua perfecte!! Se pare ca sunt anormal dotata catre partea contrara, Nus cele mai rele din univers, dar nici de expozitie nu sunt!! o fi in gene scris!Eu sînt blestemata! Mie nu-mi ies oole vopsite fain nici daca plîng lînga ele!Anul asta am renuntat si am cumparat cîteva gata vopsite! Report
April 11, 201214 yr comment_142606 Văd că ne adunăm rapid la spectacol... Toate-mi plac... dar mă tem că ai stricat seria cu ouăle nereuşite, mă tem că urmez eu anul ăsta! Ptiu, să nu cobesc , că mâine le fac! Frumos meniu, frumoase imagini, dar cine se mai miră? Report
April 11, 201214 yr comment_142608 Am scris în acelaşi timp, deci mai am şanse cu ouăle... PS: Dacă aş găsi la noi aşa frumoase de cumpărat, nici că m-aş mai chinui. Report
April 11, 201214 yr Author comment_142609 Văd că ne adunăm rapid la spectacol... Toate-mi plac... dar mă tem că ai stricat seria cu ouăle nereuşite, mă tem că urmez eu anul ăsta! Ptiu, să nu cobesc , că mâine le fac! Frumos meniu, frumoase imagini, dar cine se mai miră? Mai lasati-va de oole mele, ca-s vopsite de taran. Da, da, la noi vînd taranii si oua vopsite Corina Report
April 11, 201214 yr Author comment_142611 Am scris în acelaşi timp, deci mai am şanse cu ouăle... PS: Dacă aş găsi la noi aşa frumoase de cumpărat, nici că m-aş mai chinui.Hhahahha, mai, daca spuneai mai devreme îti trimiteam eu! Nu te bucura, ca poate fac vreo doua de Pastele ortodox! Atunci ai NULL sanse la podium! Report
April 11, 201214 yr comment_142656 Maya, jos cu clopu'. cotletele cu legumele verzi&albe...arata wow.eu oole le cumpar numai deja vopsite ( de Paste, si chiar si in restul anului ) Report
April 11, 201214 yr comment_142657 Maya, nu-mi aduceam aminte de ouale tale !Eu vreau sa fac si ma incapatanez sa fac cum face mama, vopsite cu coji de ceapa. Dar nu-s sigura ca-mi ajung cojile pe care le am.Asa ca am cumparat si vopsea. Report
April 11, 201214 yr comment_142667 arata wow.eu oole le cumpar numai deja vopsite +1 şi la wow şi la cumpărat oo văcsite Report
April 12, 201214 yr comment_142722 De multa vreme am renuntat sa fac oua perfecte!! Se pare ca sunt anormal dotata catre partea contrara, Nus cele mai rele din univers, dar nici de expozitie nu sunt!! o fi in gene scris!Eu sînt blestemata! Mie nu-mi ies oole vopsite fain nici daca plîng lînga ele!me too, me too eu am rezolvat problema cumparand folie din aceea de plastic de care zicea si seful. ies garantat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif si am scapat si de chimicalehttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Maya, eu de meniu si poze nu mai am ce sa mai zic, ca s-a zis tot. da' ma inchipui si eu pe acolo, macar o musculita https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif sper ca nu ai plici de muste https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
April 12, 201214 yr comment_142729 Superb! Imi ploua-n gat, incerc sa-mi imaginez ceva mirosuri / gusturi, da' sunt sigura ca nici pe departe nu se compara imaginatia mea cu realitatea! Nici nu stiu la ce sa ma uit mai intai: la decor, la mancaruri, la descrieri...... Bravo si felicitari!!!!!!!! Report