Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Daniella, la multi ani

Featured Replies

La multi ani, Danny! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Sa ai o viata lina si senina! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

post-73-13676588455096_thumb.jpg

La multi ani, Daniella!!! :105: Iti doresc multa sanatate, iar cei dragi tie sa-ti aduca numai bucurii!

O zi frumoasa!

La multi ani Daniela, sper sa ai o zi frumoasa si insorita pe meleagurile portugheze. :105:

Multumesc, draga mea! Azi este cea mai frumoasa si senina zi, de plaja, din tot sejurul. E superb. Merci mult de urare si de fructe- my favourite !

La multi ani ! scumpa mea Dany :105: :) ,multa sanatate ,fericire si tot ce-ti doresti tu! :105:

Multumesc din suflet, scumpa mea! Va pup pe toti cu Bub in frunte!

Multumesc din suflet pentru urari, Ioana, Carmen, Any, Nicoleta si Cristina! Va doresc inapoi ganduri frumoase multiplicate de mii de ori!

Ziua mea e si mai frumoasa cu atatea urari si ganduri bune! Va multumesc din inima de cuvintele frumoase, flori si atentii puuuuuuuup

La multzi , multzi , multzi ani , Daniella draga! Si sa te bucuri de viatza alaturi de cei dragi.

Mi-am adus aminte ca tu esti in aceeasi zi cu Andrei al meu. :)

Multa sanatate, bucurii si impliniri.

La multi ani! Te pup.

post-701-13677135224164_thumb.jpg

La mine inca e ziua ta, dar probabil ca ai terminat deja petrecerea :) Nu-i bai, urarile sunt bune zilnic :)

:) La multi ani, sanatosi, banosi, bucurosi si cu multe bucurii in primul rand de la o pice scumpa :) :)

La multi ani Daniella si numai bucurii langa sot si Bea! Concediu minunat in continuare in Portugalia! Sper sa-ti placa si tie cel putin cat ne-a placut noua tara asta minunata!

La multzi , multzi , multzi ani , Daniella draga! Si sa te bucuri de viatza alaturi de cei dragi.

Multumesc mult de urari AnaMaria, asa sa ne dea Doamne Doamne!

La multi ani, Daniella! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!:bounce:

[center]post-802-13676966270719_thumb.jpg[/center]

Multumesc Bobita, de cuvintele frumoase :) si de florile acestea splendide ... parca le simt mirosul suav de primavara!

[center]Daniella draga, îti doresc fericire, sanatate maxima si

La Multi Ani, alaturi de dragii tai! :)

post-5-13676977047638_thumb.jpg

[/center]

Multumesc din tot sufletul! Iubesc primavara si anul acesta m-ai facut sa iubesc lalelele mai mult decat inainte, de 2 luni, ... nu- mi lipsesc ...iau un buchet pe saptamana...si asa-i cum ai spus: acum nu le mai cad petalele repede.

Iti doresc inzecit inapoi tauroaica draga :bounce:

Mi-am adus aminte ca tu esti in aceeasi zi cu Andrei al meu. :bounce:

Multa sanatate, bucurii si impliniri.

La multi ani! Te pup.

post-701-13677135224164_thumb.jpg

La Multi Ani Andrei! Sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucuri parintii cu fiecare zi!

Multumesc mult de urari Chef-a :)