Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

He he... alta ghicitoare

Featured Replies

Normal... :hello: / acum înţeleg ce înseamnă să gândeşti ca un bărbat: e bere BLONDĂ , nu doar bere...

Ei, na dracie... acum am ajuns sa gandesc ca un barbat...

Avem o cistigatoare !http://i85.photobucket.com/albums/k58/swagv/smilies/winnersmiley.gif

Sorina, raspunsul tau e cel mai apropiat de cel real: 3 blonde superbe pe malul marii. http://i356.photobucket.com/albums/oo6/News_General_Images/Smilies/thfirst.gif

Serios?!

Se vede treaba ca stau de mult timp langa un bautor de bere...

Continuand in spirit vesel, ia ghiciti ce e asta sau la ce se foloseste:

post-729-13125484931105_thumb.jpg

PS. Cine ghiceste, o primeste :hello:

Se foloseste la Pap Test? Ca in cazul acesta nu as vrea sa o primesc...

Nu va ganditi la prostii, eu sunt mai cuminte, nu ca dragos :hello:

Se foloseste in bucatarie, dar niciuna din utilizarile spuse de voi.

Va mai las un pic si va spun :hello:

Continuand in spirit vesel, ia ghiciti ce e asta sau la ce se foloseste:

post-729-13125484931105_thumb.jpg

PS. Cine ghiceste, o primeste :hello:

Penseta de scos mucii.

Sau scamele din buric.

Voi, barbati plin de charm....doar la intrebuintari dubioase va ganditi :hello:

Penseta de scos mucu' verde la capsuni?...daca tot e rosie :hello:

De scos ciolanele la peste n-o,fi ca e prea ascutita.

Hehe, Maya, Bingo! - clestisor de scor cotorul si frunzele capsunilor de la Tescoma :hello:

Aici un video demonstativ. Sincer mie nu mi se pare extrem de util, e o chestie cu care pot trai si fara dar interesanta ca ustensila si poate avea diverse intrebuintari pana la urma. Maya, maine ma duc sa il cumpar si ti-l trimit. Sper sa il si aiba in magazinul real :hello:

Armina,fii serioasa si nu te pune pe drumuri dupa ustensile,si nu-ti fa costuri!

Maya, drum la Tescoma aveam oricum, vroiam sa imi iau pentru mine niste chestii :thumleft:. Uite ce astepta nerabdatoare sa plece spre tine si sa se imprienteneasca cu ustensile tale din sertar :(

post-729-13127152705379_thumb.jpg

clestisor de scor cotorul si frunzele capsunilor ... nu mi se pare extrem de util

dacă te referi specific la scula asta, atunci poate ai dreptate, dar in general este o chestie foarte utilă. eu am un model bazat pe alt principiu care nu vede interioul sertarului pen'că e folosit tot timpul (inclusiv la roşii)

clestisor de scor cotorul si frunzele capsunilor ... nu mi se pare extrem de util

dacă te referi specific la scula asta, atunci poate ai dreptate, dar in general este o chestie foarte utilă. eu am un model bazat pe alt principiu care nu vede interioul sertarului pen'că e folosit tot timpul (inclusiv la roşii)

Doar la utilizarea mentionata de producatori ma refeream. Altfel, cum zicea si Maya, poate avea varii folosiri, depinde de inventivitatea fiecaruia :thumleft:

Maya, drum la Tescoma aveam oricum, vroiam sa imi iau pentru mine niste chestii :D. Uite ce astepta nerabdatoare sa plece spre tine si sa se imprienteneasca cu ustensile tale din sertar :D

Armina,merci.Ustensilele mele colorate îsi asteapta colega.Te asigur ca va avea companie placuta lînga noile prietene :-*

• 3 weeks later...

Maya, drum la Tescoma aveam oricum, vroiam sa imi iau pentru mine niste chestii :love7:. Uite ce astepta nerabdatoare sa plece spre tine si sa se imprienteneasca cu ustensile tale din sertar ;)

Armina,merci.Ustensilele mele colorate îsi asteapta colega.Te asigur ca va avea companie placuta lînga noile prietene ;)

[center]

Am primit ustensila. Chiar acum!

Nu am încercat-o ca nu am capsuni, dar acum îmi vine ca am rosii :love7: Deci o s-o încerc imediat!

post-5-13141839129713_thumb.jpg

Asta este un sertaras mic, în care tin eu chestiile mici si colorate, care le folosesc mai des.

Cu ocazia asta îmi vedeti si dezordinea. Nu va arat celalalt sertar, ala mare, cu scule!

Ala e wow! Unii ar crede ca am azvîrlit tot ce am în el... de fapt cam asa este ;) Fara frica, ala nu vi-l arat ;)

post-5-13141840692024_thumb.jpg

... si cu noua lor prietena :D

post-5-13141841058254_thumb.jpg

Merci, Armina :thumleft:

[/center]

Armina,merci.Ustensilele mele colorate îsi asteapta colega.Te asigur ca va avea companie placuta lînga noile prietene :P

[center]

Am primit ustensila. Chiar acum!

Nu am încercat-o ca nu am capsuni, dar acum îmi vine ca am rosii :D Deci o s-o încerc imediat!

Asta este un sertaras mic, în care tin eu chestiile mici si colorate, care le folosesc mai des.

Cu ocazia asta îmi vedeti si dezordinea. Nu va arat celalalt sertar, ala mare, cu scule!

Ala e wow! Unii ar crede ca am azvîrlit tot ce am în el... de fapt cam asa este :( Fara frica, ala nu vi-l arat :D

... si cu noua lor prietena :(

Merci, Armina :angryfire:

[/center]

Maya, a facut mai putin de o zi! :P Ma bucur ca iti place, sa o folosesti cu spor, la multe alte activitati culinare decat la scoaterea cotorului din capsuna :D. Ii sta bine printre coloratele tale.

Edit - scos poze din reply.

• 1 month later...

[center](o ghicitoare de ultima ora :D)

a cui e bucataria si ce reteta vrea sa prepare pe furis ? :71:[/center]

Dragos face zacusca? :D

o fi facind, ce stiu eu ?! :notworthy:

da' in poza e locul de joaca al altcuiva ... :D

(o ghicitoare de ultima ora :()

a cui e bucataria si ce reteta vrea sa prepare pe furis ? :D

Ha! Reteta jur ca e Timbale de vinete

Cu bucataria in schimb am dubii... (ca sa nu zic ca n-am habar! :( )

Ce primesc pentru jumatate de raspuns corect :D