August 5, 201115 yr comment_99194 Continuand in spirit vesel, ia ghiciti ce e asta sau la ce se foloseste: PS. Cine ghiceste, o primeste Penseta de scos mucii. Sau scamele din buric. Report
August 5, 201115 yr comment_99206 beţişoare chinezeşti pentru începători, varianta pentru supă Report
August 5, 201115 yr comment_99209 Normal... / acum înţeleg ce înseamnă să gândeşti ca un bărbat: e bere BLONDĂ , nu doar bere... Ei, na dracie... acum am ajuns sa gandesc ca un barbat... Avem o cistigatoare !http://i85.photobucket.com/albums/k58/swagv/smilies/winnersmiley.gif Sorina, raspunsul tau e cel mai apropiat de cel real: 3 blonde superbe pe malul marii. http://i356.photobucket.com/albums/oo6/News_General_Images/Smilies/thfirst.gif Serios?!Se vede treaba ca stau de mult timp langa un bautor de bere... Report
August 5, 201115 yr comment_99210 beţişoare chinezeşti pentru începători, varianta pentru supă În fond si la urma urmei,are o forma ideala pentru a o folosi în multe domenii culinare sau ne... Report
August 5, 201115 yr comment_99211 Continuand in spirit vesel, ia ghiciti ce e asta sau la ce se foloseste: PS. Cine ghiceste, o primeste Se foloseste la Pap Test? Ca in cazul acesta nu as vrea sa o primesc... Report
August 5, 201115 yr comment_99219 Nu va ganditi la prostii, eu sunt mai cuminte, nu ca dragos Se foloseste in bucatarie, dar niciuna din utilizarile spuse de voi. Va mai las un pic si va spun Report
August 5, 201115 yr comment_99221 Continuand in spirit vesel, ia ghiciti ce e asta sau la ce se foloseste: PS. Cine ghiceste, o primeste Penseta de scos mucii. Sau scamele din buric. Voi, barbati plin de charm....doar la intrebuintari dubioase va ganditi Report
August 5, 201115 yr comment_99223 Penseta de scos mucu' verde la capsuni?...daca tot e rosie De scos ciolanele la peste n-o,fi ca e prea ascutita. Report
August 5, 201115 yr comment_99231 Penseta de scos mucu' verde la capsuni?...daca tot e rosie De scos ciolanele la peste n-o,fi ca e prea ascutita. Hehe, Maya, Bingo! - clestisor de scor cotorul si frunzele capsunilor de la Tescoma Aici un video demonstativ. Sincer mie nu mi se pare extrem de util, e o chestie cu care pot trai si fara dar interesanta ca ustensila si poate avea diverse intrebuintari pana la urma. Maya, maine ma duc sa il cumpar si ti-l trimit. Sper sa il si aiba in magazinul real Report
August 6, 201115 yr comment_99272 Armina,fii serioasa si nu te pune pe drumuri dupa ustensile,si nu-ti fa costuri! Report
August 7, 201115 yr comment_99362 Armina,fii serioasa si nu te pune pe drumuri dupa ustensile,si nu-ti fa costuri! Maya, drum la Tescoma aveam oricum, vroiam sa imi iau pentru mine niste chestii . Uite ce astepta nerabdatoare sa plece spre tine si sa se imprienteneasca cu ustensile tale din sertar Report
August 7, 201115 yr comment_99382 clestisor de scor cotorul si frunzele capsunilor ... nu mi se pare extrem de util dacă te referi specific la scula asta, atunci poate ai dreptate, dar in general este o chestie foarte utilă. eu am un model bazat pe alt principiu care nu vede interioul sertarului pen'că e folosit tot timpul (inclusiv la roşii) Report
August 7, 201115 yr comment_99383 clestisor de scor cotorul si frunzele capsunilor ... nu mi se pare extrem de util dacă te referi specific la scula asta, atunci poate ai dreptate, dar in general este o chestie foarte utilă. eu am un model bazat pe alt principiu care nu vede interioul sertarului pen'că e folosit tot timpul (inclusiv la roşii) Doar la utilizarea mentionata de producatori ma refeream. Altfel, cum zicea si Maya, poate avea varii folosiri, depinde de inventivitatea fiecaruia Report
August 7, 201115 yr comment_99397 Maya, drum la Tescoma aveam oricum, vroiam sa imi iau pentru mine niste chestii . Uite ce astepta nerabdatoare sa plece spre tine si sa se imprienteneasca cu ustensile tale din sertar Armina,merci.Ustensilele mele colorate îsi asteapta colega.Te asigur ca va avea companie placuta lînga noile prietene Report
August 24, 201115 yr comment_100886 Maya, drum la Tescoma aveam oricum, vroiam sa imi iau pentru mine niste chestii . Uite ce astepta nerabdatoare sa plece spre tine si sa se imprienteneasca cu ustensile tale din sertar Armina,merci.Ustensilele mele colorate îsi asteapta colega.Te asigur ca va avea companie placuta lînga noile prietene [center]Am primit ustensila. Chiar acum! Nu am încercat-o ca nu am capsuni, dar acum îmi vine ca am rosii Deci o s-o încerc imediat! Asta este un sertaras mic, în care tin eu chestiile mici si colorate, care le folosesc mai des.Cu ocazia asta îmi vedeti si dezordinea. Nu va arat celalalt sertar, ala mare, cu scule! Ala e wow! Unii ar crede ca am azvîrlit tot ce am în el... de fapt cam asa este Fara frica, ala nu vi-l arat ... si cu noua lor prietena Merci, Armina [/center] Report
August 24, 201115 yr comment_100929 Armina,merci.Ustensilele mele colorate îsi asteapta colega.Te asigur ca va avea companie placuta lînga noile prietene [center]Am primit ustensila. Chiar acum! Nu am încercat-o ca nu am capsuni, dar acum îmi vine ca am rosii Deci o s-o încerc imediat! Asta este un sertaras mic, în care tin eu chestiile mici si colorate, care le folosesc mai des.Cu ocazia asta îmi vedeti si dezordinea. Nu va arat celalalt sertar, ala mare, cu scule! Ala e wow! Unii ar crede ca am azvîrlit tot ce am în el... de fapt cam asa este Fara frica, ala nu vi-l arat ... si cu noua lor prietena Merci, Armina [/center] Maya, a facut mai putin de o zi! Ma bucur ca iti place, sa o folosesti cu spor, la multe alte activitati culinare decat la scoaterea cotorului din capsuna . Ii sta bine printre coloratele tale. Edit - scos poze din reply. Report
October 10, 201114 yr comment_106123 [center](o ghicitoare de ultima ora ) a cui e bucataria si ce reteta vrea sa prepare pe furis ? http://img27.imageshack.us/img27/4871/ghici.jpg [/center] Report
October 10, 201114 yr comment_106124 [center](o ghicitoare de ultima ora ) a cui e bucataria si ce reteta vrea sa prepare pe furis ? [/center]Dragos face zacusca? Report
October 10, 201114 yr comment_106125 [center](o ghicitoare de ultima ora ) a cui e bucataria si ce reteta vrea sa prepare pe furis ? [/center]Dragos face zacusca? o fi facind, ce stiu eu ?! da' in poza e locul de joaca al altcuiva ... Report
October 10, 201114 yr comment_106128 a cui e bucataria si ce reteta vrea sa prepare pe furis ? O fi a cuiva de prin Germania, care face Timbale de vinete? Report
October 11, 201114 yr comment_106175 (o ghicitoare de ultima ora ) a cui e bucataria si ce reteta vrea sa prepare pe furis ? Ha! Reteta jur ca e Timbale de vineteCu bucataria in schimb am dubii... (ca sa nu zic ca n-am habar! )Ce primesc pentru jumatate de raspuns corect Report