Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

He he... alta ghicitoare

Featured Replies

Ce mi se pare bizar e ca suprafata berilor nu prea e paralela cu linia de orizont. :)

si mai bizar, mi se pare ca privirea si gindul ti-au cazut pe orizont, in loc de pe orizontala. :-* (de la fantezia ta chiar aveam pretentii :))

Eu aş propune varianta de 3 pahare cu coldrex ( şi ăla are fix culoarea asta şi spumă :) ) pentru 3 surferi în apa rece a oceanului... Preventiv... :-*

Nu luaţi în seamă o babă , numa" la doftorii mă gândesc... :D ( şi la surferi tineri şi bronzaţi :o )

oricum, ai facut un salt maretz de la presupunerea anterioara :)

Motzulina, lasa arbitrajul de pe tusa si da-ti cu parerea despre ce vezi in poza ! :o

Noaptea fiind un sfesnic bun, va mai las timp de gindire. :) Somn usor, vise placute si cu halbere umplute ! :-*

Or fi halbe care pastreaza berea rece,pîna se întorc surferii bronzati dintre valuri...

... or fi, dar asta n-are importanta ! :-*

Fetelor, concentrati-va azi si incercati sa ginditi strict ca un barbat ! :D (doar stiti ca nu le sta mintea la surferi !!! :o )

Baieti, ajutati fetele si povestiti-le cam ce faceti voi cind stati la plaja ?! :) Hai, cu curaj ! :-*

p.s. sa aveti o zi vesela ! :) :o

bey, io cred ca m-am tampit si nu mai prind la glume :D

din ce ma uit mai tuta sant

nu e pipi? sau ce fac barbatii la plaja nene, ca al meu nu stie :D

Să înţeleg că avem o fotografie cu nişte bărbaţi care s-au dus la agăţat gagici? ( renunţând la bereeee??? :D )

Fetelor, concentrati-va azi si incercati sa ginditi strict ca un barbat ! :D (doar stiti ca nu le sta mintea la surferi !!! :D )

Baieti, ajutati fetele si povestiti-le cam ce faceti voi cind stati la plaja ?! :D Hai, cu curaj ! :D

p.s. sa aveti o zi vesela ! :D :D

Daca e vorba de plaja de la Vama..... studiezi ficatii fetelor.... ca na, astfel de privelisti ai pe acolo.... :D

lasa ficatii soro, aici e cu lichide :D

ma las pagubas, nici nu ma mai gandesc...ma uit ca ....stiti voi ce :D

Normal... :(( / acum înţeleg ce înseamnă să gândeşti ca un bărbat: e bere BLONDĂ , nu doar bere...

Trei blonde iesite la bronzat/agatat...

Avem o cistigatoare !http://i85.photobucket.com/albums/k58/swagv/smilies/winnersmiley.gif

Sorina, raspunsul tau e cel mai apropiat de cel real: 3 blonde superbe pe malul marii. http://i356.photobucket.com/albums/oo6/News_General_Images/Smilies/thfirst.gif

Normal... :(( / acum înţeleg ce înseamnă să gândeşti ca un bărbat: e bere BLONDĂ , nu doar bere...

exact ! :((

O fi,da' eu tot 3 beri vad :(( ,vezi ce inseamna sa nu fii barbat ?! :((

Sunt dezamagita ,dar tot mi-ai facut pofta de bere,de mare ,de soare,asa ca te iert :) :P

Cand halim si noi o focaccia si bem o bere ?! :((

Apropo mie imi place neagra,(sunt perversa?! :(( ) :P :P

Nu , Geany , dar poate ca in viata anterioara ai fost un barbat de culoare :) . Si mie imi place tot berea neagra , de aceea nu am sesizat subtilitatea exercitiului... :D

Continuand in spirit vesel, ia ghiciti ce e asta sau la ce se foloseste:

post-729-13125484931105_thumb.jpg

PS. Cine ghiceste, o primeste ;)

Clestisor de invartit prin tigaie??? ;) (ca tot suntem forum culinar) Sau pentru cuburi de gheata? ;)

ala de gheata il am ( sau l-am avut) si are niste striatii pe margine sa poti apuca. asta parca nu e de-ala. sau e??

• Author

Penseta de scos mucii.

Ustensila de facut chiftelute/bulete/papanasi? ( si eu tot la chestii culinare m-am gandit) . Prima data am zis ca-i pentru pastrat forma pantofilor ;) / dar e numai una... deci nu e...
sa poti apuca masline?? parca are forma de maslina ;) (desi e mai usor sa le iei cu o lingura, decat una cate una)

PS. Cine ghiceste, o primeste :hello:

ustensila de facut ceva paste? urechiusi? ma tot uit si paca una din parti e concava si una convexa, deci cumva preseaza una in alta... S-ar putea sa vad prost eu cu -3.5 si astigmatism :hello:

Ustensila pt. ''tortarese'' ?! :hello: (ajuta la facut ceva detalii din pasta de zahar sau deshtia?! petale etc,nu dealta da la destea' eu nu ma pricipesc deloc) :hello: