August 3, 201115 yr comment_98963 Ce mi se pare bizar e ca suprafata berilor nu prea e paralela cu linia de orizont. si mai bizar, mi se pare ca privirea si gindul ti-au cazut pe orizont, in loc de pe orizontala. (de la fantezia ta chiar aveam pretentii ) Report
August 3, 201115 yr comment_98964 Eu aş propune varianta de 3 pahare cu coldrex ( şi ăla are fix culoarea asta şi spumă ) pentru 3 surferi în apa rece a oceanului... Preventiv... Nu luaţi în seamă o babă , numa" la doftorii mă gândesc... ( şi la surferi tineri şi bronzaţi ) oricum, ai facut un salt maretz de la presupunerea anterioara Motzulina, lasa arbitrajul de pe tusa si da-ti cu parerea despre ce vezi in poza ! Report
August 3, 201115 yr comment_98965 Noaptea fiind un sfesnic bun, va mai las timp de gindire. Somn usor, vise placute si cu halbere umplute ! Report
August 3, 201115 yr comment_98967 Or fi halbe care pastreaza berea rece,pîna se întorc surferii bronzati dintre valuri... Report
August 4, 201115 yr comment_98980 Or fi halbe care pastreaza berea rece,pîna se întorc surferii bronzati dintre valuri... ... or fi, dar asta n-are importanta ! Report
August 4, 201115 yr comment_98981 Fetelor, concentrati-va azi si incercati sa ginditi strict ca un barbat ! (doar stiti ca nu le sta mintea la surferi !!! ) Baieti, ajutati fetele si povestiti-le cam ce faceti voi cind stati la plaja ?! Hai, cu curaj ! p.s. sa aveti o zi vesela ! Report
August 4, 201115 yr comment_98988 bey, io cred ca m-am tampit si nu mai prind la glume din ce ma uit mai tuta sant nu e pipi? sau ce fac barbatii la plaja nene, ca al meu nu stie Report
August 4, 201115 yr comment_98990 Să înţeleg că avem o fotografie cu nişte bărbaţi care s-au dus la agăţat gagici? ( renunţând la bereeee??? ) Report
August 4, 201115 yr comment_98991 Fetelor, concentrati-va azi si incercati sa ginditi strict ca un barbat ! (doar stiti ca nu le sta mintea la surferi !!! ) Baieti, ajutati fetele si povestiti-le cam ce faceti voi cind stati la plaja ?! Hai, cu curaj ! p.s. sa aveti o zi vesela ! Daca e vorba de plaja de la Vama..... studiezi ficatii fetelor.... ca na, astfel de privelisti ai pe acolo.... Report
August 4, 201115 yr comment_98996 lasa ficatii soro, aici e cu lichide ma las pagubas, nici nu ma mai gandesc...ma uit ca ....stiti voi ce Report
August 4, 201115 yr comment_99066 Normal... / acum înţeleg ce înseamnă să gândeşti ca un bărbat: e bere BLONDĂ , nu doar bere... Report
August 4, 201115 yr comment_99067 Trei blonde iesite la bronzat/agatat... Avem o cistigatoare !http://i85.photobucket.com/albums/k58/swagv/smilies/winnersmiley.gif Sorina, raspunsul tau e cel mai apropiat de cel real: 3 blonde superbe pe malul marii. http://i356.photobucket.com/albums/oo6/News_General_Images/Smilies/thfirst.gif Report
August 4, 201115 yr comment_99068 Normal... / acum înţeleg ce înseamnă să gândeşti ca un bărbat: e bere BLONDĂ , nu doar bere... exact ! Report
August 4, 201115 yr comment_99070 O fi,da' eu tot 3 beri vad ,vezi ce inseamna sa nu fii barbat ?! Sunt dezamagita ,dar tot mi-ai facut pofta de bere,de mare ,de soare,asa ca te iert Cand halim si noi o focaccia si bem o bere ?! Apropo mie imi place neagra,(sunt perversa?! ) Report
August 4, 201115 yr comment_99090 Nu , Geany , dar poate ca in viata anterioara ai fost un barbat de culoare . Si mie imi place tot berea neagra , de aceea nu am sesizat subtilitatea exercitiului... Report
August 5, 201115 yr comment_99175 Continuand in spirit vesel, ia ghiciti ce e asta sau la ce se foloseste: PS. Cine ghiceste, o primeste Report
August 5, 201115 yr comment_99178 Continuand in spirit vesel, ia ghiciti ce e asta sau la ce se foloseste:PS. Cine ghiceste, o primeste Clestisor de invartit prin tigaie??? (ca tot suntem forum culinar) Sau pentru cuburi de gheata? Report
August 5, 201115 yr comment_99181 Continuand in spirit vesel, ia ghiciti ce e asta sau la ce se foloseste:PS. Cine ghiceste, o primeste Clestisor de invartit prin tigaie??? (ca tot suntem forum culinar) Sau pentru cuburi de gheata? ala de gheata il am ( sau l-am avut) si are niste striatii pe margine sa poti apuca. asta parca nu e de-ala. sau e?? Report
August 5, 201115 yr Author comment_99182 Continuand in spirit vesel, ia ghiciti ce e asta sau la ce se foloseste: PS. Cine ghiceste, o primeste Penseta de scos mucii. Report
August 5, 201115 yr comment_99183 Ustensila de facut chiftelute/bulete/papanasi? ( si eu tot la chestii culinare m-am gandit) . Prima data am zis ca-i pentru pastrat forma pantofilor / dar e numai una... deci nu e... Report
August 5, 201115 yr comment_99185 sa poti apuca masline?? parca are forma de maslina (desi e mai usor sa le iei cu o lingura, decat una cate una) Report
August 5, 201115 yr comment_99186 Poate n-are treaba cu mancarea.... Sa fie un fel de casti, de atenuat zgomotu'???Armina, da si tu un hint, nu vezi ca ne-ai pus pe jar...? Report
August 5, 201115 yr comment_99189 Continuand in spirit vesel, ia ghiciti ce e asta sau la ce se foloseste: PS. Cine ghiceste, o primeste ustensila de facut ceva paste? urechiusi? ma tot uit si paca una din parti e concava si una convexa, deci cumva preseaza una in alta... S-ar putea sa vad prost eu cu -3.5 si astigmatism Report
August 5, 201115 yr comment_99192 Ustensila pt. ''tortarese'' ?! (ajuta la facut ceva detalii din pasta de zahar sau deshtia?! petale etc,nu dealta da la destea' eu nu ma pricipesc deloc) Report