December 30, 201114 yr comment_118695 intr-adevar spirit de observatie maxim! ala e oregano ! ...dasr domnul Dex are cateva apeluri la han si tb sa se prezenteze sa dea neste explicatii ca io sunt toanta ... io numa'berbanti visez ... Care domn, mai! E fumeie mai mult ca sigur daca era cum zisesi, nu trebuia s-o cheme DeeDee? Report
December 30, 201114 yr comment_118696 intr-adevar spirit de observatie maxim! ala e oregano ! ...dasr domnul Dex are cateva apeluri la han si tb sa se prezenteze sa dea neste explicatii ca io sunt toanta ... io numa'berbanti visez ... Care domn, mai! E fumeie mai mult ca sigur daca era cum zisesi, nu trebuia s-o cheme DeeDee? Mie imi aduce aminte de Taki nu stiu de ce. Report
December 30, 201114 yr comment_118708 io zic sa fie domn! domni ne trebe colea! pentru feromoni macar ... Report
December 30, 201114 yr comment_118710 io zic sa fie domn! domni ne trebe colea! pentru feromoni macar ... ai grija ce-ti doresti, tizo ! poate acusi apar Take, Ianke şi Cadîr Report
December 30, 201114 yr comment_118727 io zic sa fie domn! domni ne trebe colea! pentru feromoni macar ... ai grija ce-ti doresti, tizo ! poate acusi apar Take, Ianke şi Cadîr ei si asta nu ar fi rau ... ca ma dusai de vreo 5 ori sa vad pe Beligan interpretand in piesa asta ... eu recunosc: sunt inca atrasa de domni! Report
December 30, 201114 yr comment_118729 Mie imi aduce aminte de Taki nu stiu de ce. Taki ? asta cine era Any? Dexule, iesi la interval ... ca de cand s-a lansat soparlitza ... nu ai mai aparut in zona ... Report
December 31, 201114 yr Author comment_118834 dani, dex scrie sub pseudonim şi în afară de faptul că este Unicul şi Nemaiântâlnitul Dexter, celelalte amănunte sunt aşa de nesemnificative, că nu merită menţionate Report
December 31, 201114 yr comment_118836 Dexule, fii atent ca luai 3 bucati de rack de miel...azi facui 2 la gratar la amiaz, ca lumea era flamanda si nu avea timp...dar mai am una bucata, si vreau sa-ti incerc reteta ( n-am laborator , dar mai fac si eu experiente ca dexter )...poate ca si colaborez si pun rozmarin ca mere bine la barabiul.LMA , esti in urma noastra cu fusul orar daca nu ma insel...asa ca mai ai oleac de timp Report
January 1, 201214 yr comment_118849 dani, dex scrie sub pseudonim şi în afară de faptul că este Unicul şi Nemaiântâlnitul Dexter, celelalte amănunte sunt aşa de nesemnificative, că nu merită menţionate chiar ca neimportante, de vreme ce personajul e mereu prietenos si pe deasupra artist inspiratChiar ca Unicul si Nemaiaintalnitul Dexter! Dar personajul de la care ai preluat pseudonimul o fi de inspiratie din "O zi" de David Nicholls? ... sau de la ce iti vine numele? Report
January 1, 201214 yr comment_118886 dani, dex scrie sub pseudonim şi în afară de faptul că este Unicul şi Nemaiântâlnitul Dexter, celelalte amănunte sunt aşa de nesemnificative, că nu merită menţionate Off topic, dar ramand atat in sfera mioritica, cat si a misterului Intr-un banc, un cioban i spunea unui turist cu parul lung, ramas peste noapte la stana, caruia nu-i cumostea secsul ca intr-adevar:"Nu prea conteaza, dar vreau sa stiu - mioriticul din banc, nu eu - cum sa te pui" Acum - ca Dex o fi cu crucea-n jos, ori cu sageata-n sus * - reteta e inedita si impecabil prezentata amintindu-mi un pic de tehnica sous vide.Canzonetta asta as fredona-o si eu.Dar fara labe mol (la ♭) Ma intreb daca borcanul nu ar putea fi pus intr-o oala cu apa la circa 70 de grade Celsius asezata la o oarecare distanta (trebuie experimentat) de un ochii de aragaz aprins. Dex, you're such an inspiration! Nu am aparat de vidare, nici oala high tech, nici macar cuptor cu termometru, dar incep sa intrevad posibilitati. --------------------* ♀♂ Report
January 1, 201214 yr Author comment_118899 dana, ochi de vultur ce eşti, planta mea era oregazmică la foto-grafiat şi eu nu observai http://www.sherv.net/cm/emoticons/hearts/heart-plant.gif adriana, dacă nu-ţi place cum iese, poţi să dai vina pe chef-u toscan [b]stella,[/b] bagă behăitoru la borcan cu rozmarin şi vino cu impresiile, la mulţi ani şi ţie, pe toate fusele orare dani, nu e Dexter din One Day ci Dexter din serialul omonim maestro, foarte interesantă idea cu borcanu' in oală, din idee in idee spre spre vocaliza perfectă, cu bemoli sau fără http://freeemoticonsandsmileys.com/animated%20emoticons/Buddy%20Animated%20Emoticons/singing%20buddies.gif Report
January 1, 201214 yr comment_118902 Hi hi hi! eu tot la mintea de patlu' ani am lamas' ca asociam Dexter cu desenul animat Report
January 1, 201214 yr comment_118963 Hi hi hi! eu tot la mintea de patlu' ani am lamas' ca asociam Dexter cu desenul animat Gianinooooooo, si eu tot la ala cu laboratarul si cu sora pisaloaga m-am gandit deci...facui azi la pranz si ultima bucata...de-li-cios ...pana si fiimea care prefera sa fie rozaliu tare a zis ca e yummi...deci eu fusei in gradina strazii , avem fiecare o parcelutza , in fine eu aveam doar rozmarin, dar vecina avea si thym...asa ca ma servii de la ea...pe beheheeeeeeeeee il imborcanai cu thym , iar pe barabiul ii facui la slowfoc cu rozmarin si usturoi ( ca facusem si niscai somon cu sos de smantana safranat , si barabiulele erau si colo si colo ) scuzemoa de poze , ca le facui de mare kko, in graba , ca mesenilor le era foame...fuseram in 6 , si fiecare *gusta3 o bucatica de mielule, ca sa vada daca aproba....si rezultatul e pozitiv ( cu +++++ ) Report
January 1, 201214 yr Author comment_118970 stella, mielul matale e de-a dreptu' simfonic, brava , mă bucur că v-a plăcut PS in ce grădină fuseşi, că parol de desluşii ce scriseşi PS doi, geany, mă duc să-ţi caut diplomă Report
January 1, 201214 yr comment_118971 Hi hi hi! eu tot la mintea de patlu' ani am lamas' ca asociam Dexter cu desenul animat Gianinooooooo, si eu tot la ala cu laboratarul si cu spra pisaloaga m-am gandit give me five! pai voi de ce credeti ca am zis de DeeDee? Report
January 1, 201214 yr comment_118973 Stelino' sincer ca pregatit asa in prealabil ,l-asi gusta...Cine stie?! Jos cu clopu'... Dexter eu de gustat am gustat miel da' nu mi-a placut ... na' acuma ce sa fac?! am buba' la cap'... Oricum nu cred ca sunt o cauza pierduta asa ca tu pregateste diploma si tine-o acolo ca eu oi da de stire ... Report
January 1, 201214 yr comment_118986 PS in ce grădină fuseşi, că parol de desluşii ce scriseşi , vezi , daca tot pe fuga, si nu ma recitesc ...dupa aia scriu bazaconii , am editat si corectat...deci eu stau pe un mic drumusor...chemin pa fransé...si era un loc ( inaintea mutarii mele...) mai maricel, si cu nu se pusera de acord, ca unii voiau locuri de parking jen pentru vizitatori, blabla...iar altii mai ecolojici...voiau cate o gradinitza...deci in concluziune...o ingradira si o impartira si fiecare casa are o parcelutza de pamant, unde unii si altii cultiva diverse...eu una am leustean, rozmarin alea alea...uite poza, se vede bine delimitarea ...asta cu ceapa, rosii, rozmarin etc ... it's mine alaturi a unui vecin. Report
January 1, 201214 yr comment_118997 dana, ochi de vultur ce eşti, planta mea era oregazmică la foto-grafiat şi eu nu observai http://www.sherv.net/cm/emoticons/hearts/heart-plant.gif Dexter, e drept ce zici, ca la fotoiala se mai inseala omu' , da' nici dupa gust nu ti-ai dat seama ? zi-mi ca n-aveai limba fripta ! Report
January 1, 201214 yr comment_118999 Stella, sa va fie de bine friptura ! am si eu un rack de miel ca al tau. cit de mare a fost borcanul ce l-ai folosit ? Report
January 1, 201214 yr comment_119004 Stella, sa va fie de bine friptura ! am si eu un rack de miel ca al tau. cit de mare a fost borcanul ce l-ai folosit ? Dana de 800 gr , fusese cu zacusca de la fratello dar l-am spalat bine ( masina ) si apoi am *ghigosit* rack-ul acolo...am pus putin ulei ( ca s-a terminat sticla , si mi-a fost lene sa cobor sa caut alta )dar a fost perfect asa... Report
January 1, 201214 yr comment_119005 Stelino' sincer ca pregatit asa in prealabil ,l-asi gusta...Cine stie?! Jos cu clopu'... Dexter eu de gustat am gustat miel da' nu mi-a placut ... na' acuma ce sa fac?! am buba' la cap'... Oricum nu cred ca sunt o cauza pierduta asa ca tu pregateste diploma si tine-o acolo ca eu oi da de stire ... odata marinata carnea nu mai are izul ala de miel. Apoi asa perpelit, are gust de friptura delicioasa, sunt sigura ca o sa iei diploma! Stella, sa va tineasca! ai pus mana pe Vasilica azi! deci iti iei masina mica! Report
January 1, 201214 yr comment_119015 Stella, sa va fie de bine friptura ! am si eu un rack de miel ca al tau. cit de mare a fost borcanul ce l-ai folosit ? Dana de 800 gr , fusese cu zacusca de la fratello dar l-am spalat bine ( masina ) si apoi am *ghigosit* rack-ul acolo...am pus putin ulei ( ca s-a terminat sticla , si mi-a fost lene sa cobor sa caut alta )dar a fost perfect asa... Stella, nush de ce imi imaginam ca borcanul tre' sa fie mai baban. noah, acu' eu frate cu zacusca n-am, nu mi-l imprumuti ? Report
January 1, 201214 yr comment_119017 odata marinata carnea nu mai are izul ala de miel. daca nici dupa marinare nu dispare izul, un cirlig de rufe prins de nas stii ce minuni faceeee !?! Report
January 1, 201214 yr comment_119023 Dana, fratello e mare gospodar , cu gradina alea alea, si munceste de zor si e tare mandru de gradina sa.de altfel muraturile mnealui sunt woooooow ; la fel si *zacustile * Deci cand culege rodul, imediat purcede la spalat , pus in borcane etc...de altfel reteta lui de zacusca nu e batuta in cuie, e aleatorie, si in functie de legumele zilei pune mai mult gogosar sau mai multe rosii etc etc ...si surprinzator, fiecare borcan are alt gust, alta consistentza ...mare artist culinar fratello...de altfel cand a fost aici, mi-a *crosetat * sarmale di tati felurile...in vita , in varza murata etc etc ...btw, cred ca secretul fragezimii mielului e tocmai ca e ghigosit in putin loc, si la temperatura joasa...am mancat ast vara la un "artist" culinar ce tine o mica bodega undeva in puglia...si cea mai senzationala bucata de vita facuta dupa regulile artei ....fusese facuta la temperatura joasa ( cca 70° ) pretz de vreo 10h ...am ramas cu gura cascata , cand mi-a zis. Report
January 2, 201214 yr Author comment_119031 da' nici dupa gust nu ti-ai dat seama? nope, că gustul era taman cum îmi place iar parfumarea optimă, aşa că nu făcui caz Report