May 30, 201214 yr comment_150795 Motzulina , Am citit,mi s-a strans sufletul si am plans . Sper ca lacrimile mele si ale tale sa faca o piscinuta in rai pentru Ciupu tau . Cat despre King ...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif Asta e din pacate .Iubirea pentru animale nu este de ajuns .Ceasul rau are si el un rol in povestea ,iar ghinionul face alegeri gresite ,ca de aia se numeste ghinion . Tu le-ai vrut numai binele .Nu te invinovati . Te imbratisez .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
June 1, 201214 yr comment_151356 Moatza, imi pare tare rau! Si noi am suferit cand au murit / fugit canarii nostri..... Altii nici n-am mai luat de atunci. Report
June 1, 201214 yr comment_151443 dragele mele, va multumesc c-ati fost alaturi de mine!cu voi si datorita voua am trecut si peste aceasta suparare, dar pe Ciupu meu drag n-am sa-l uit niciodata. si-acum vi-l prezint pe Ciupu meu cel nou venit in casa noastra, un timbrado f cantacios, cu glas puternic si plin de viata, de aceeasi varsta cu Ciupa, cca un an jumate. nuanta de galben e mai spre lamaie, iar penele maron au reflexe verzui as putea sa trec drept un canar serios, dar freza ma da de gol sa vedeti cat e de stylish, studiata indelung, cu ceafa goala ma simt urmarit, ceva-ceva ma destabilizeaza uite dovada! sunt tanar, doamna! Ciupa e deosebit de interesata de el, ar face orice sa intre la el, dar deocamdata Ciupu tb sa se obisnuiasca in noua locatie, tb sa stea inchis si doar s-o vada si s-o auda pe doamna. totusi, Ciupa a avut dispensa ptr o prima masa impreuna cred ca va fi dragoste mare intre cei doi Report
June 1, 201214 yr comment_151446 Bun venit, motzatului!!! E frumos cu foc si stilizat pe deasupra! Report
June 1, 201214 yr comment_151447 Pot sa propun un nume? Mie imi arata a Ciufu!! de la ciufulici!! Sa va traiasca si sa fie sanatosi amandoi! Report
June 1, 201214 yr comment_151450 Ma bucur mult Moatzo pentru noul sosit la voi ! Cred ca si Ciupa e bucuroasa ! Report
June 1, 201214 yr comment_151454 Felicitari pentru noul curtezan, si sa va bucurati de el!Acum asteptam puishori portocalii hehehe! Report
June 1, 201214 yr comment_151457 Pot sa propun un nume? Mie imi arata a Ciufu!! ooo, ce idee buna! cred c-o sa-i zicem Ciufu! ii zic omului cand o veni de la sala.seamana si cu Ciupu, si cu realitatea Report
June 1, 201214 yr comment_151458 Ma bucur mult Moatzo pentru noul sosit la voi ! Cred ca si Ciupa e bucuroasa ! Ciupa-i innebunita! ar sta numai pe el! dar acum i-am separat si i-am bagat in colivie. deocamdata am instaurat carantina. a, si sa va zic cum s-a pregatit Ciupa! azi am tulit-o mai devreme de la munca si cand am ajuns acasa era soare din plin la mine-n balcon. asa ca i-am pus cadita de baie si-am plecat la bucatarie. dupa vreo ora jumate m-am dus s-o inspectez pe doamna. ea era toata murata. deci timp de-o ora jumate a tot facut baie, s-a uscat, iar s-a-mbaiat si tot asa. noroc c-am venit si i-am luat cadita, c-asta inca se mai imbaia si-acuma!da' la ce i-a folosit, ca n-a fost sa fie nu pot sa va zic cum canta Ciufu, imi vibreaza timpanu'! timbrado astia sunt cei mai cantareti. il iubesc! Report
June 1, 201214 yr comment_151470 Motzulino , Timbrado are fata de macho-man .De cantat... canta .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_boohoo.gif Daca o fi si iubaret https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif , e .... Banderas .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
June 2, 201214 yr Author comment_151492 Dragul de el.Daca ar sti ce destin norocos a avut..Nici nu putea nimeri mai bine.Intr-o casa de oameni iubitori de inaripate si o Ciupa tanara si iubitoare.Bine ai venit si la noi Timbrule. Cred ca asa trebuia sa-i tin si eu la inceput in carantina, separati.Dar n-am doua colivii. Report
June 2, 201214 yr comment_151495 Pusa, ma bucur si pentru tine si pentru Ciufu si pentru tot restul "familiei". Si, vorba lui Hazel, asteptam puiuti portocalii Report
June 2, 201214 yr comment_151501 Pusa, ma bucur si pentru tine si pentru Ciufu si pentru tot restul "familiei". Si, vorba lui Hazel, asteptam puiuti portocalii Eu, eu am vrut portocalii, dar acum ma multumesc cu orice culoare!! Ei sa fie sanatosi! Report
June 2, 201214 yr comment_151505 Acum pot sa scriu si eu aici,caci in afara de faptul ca imi pare rau pentru cele intamplate nu stiam ce sa scriu,Pusa. Iar asta,normal ca nu te-ar fi ajutat cu mult! Ce bine ca s-a gasit un membru nou pentru cuplul de parinti iubitori de inaripate,caci se vede cat de mult ii iubiti!Sa fie intr-un ceas bun si s-aveti parte doar de bucurii impreuna. Povestesti cu atat de mare drag despre ei,incat faci 'lumea' sa se gandeasca serios la a se capata macar cu unul.Dar nu deocamdata,avand in vedere ca insasi lumea e pasare calatoare. Report
June 2, 201214 yr comment_151507 Pusa, ma bucur si pentru tine si pentru Ciufu si pentru tot restul "familiei". Si, vorba lui Hazel, asteptam puiuti portocalii Eu, eu am vrut portocalii, dar acum ma multumesc cu orice culoare!! Ei sa fie sanatosi!da, da, asa-i, tu-i vroiai portocalii sa fie cum 'or fi, si sa vina cand e toata lumea pregatita pentru ei Report
June 2, 201214 yr comment_151515 va multumesc ptr cuvintele frumoase!a ramas stabilit, Ciufu se numeste frezatul meu, familionul largit a imbratisat ca fiind f potrivita ideea. asa ca Zerda-i nasha, dar nu-s de-acord sa-i taie motzu' canta de ma termina! pana acum n-am avut niciunul de rasa pura, dar baietii erau oricum mare cantareti. timbrado e-o rasa dezvoltata ptr cantec, cei care participa la concursuri de-astia sunt. Ciufu are un volum de zici ca-i pe difuzoare. sunt sigura ca si vecinii au sesizat diferenta Omu'i in extaz, asta si-a dorit! drept animal de companie sunt preferati cei asa-zisi de culoare, ca-s mai decorativi. noi nici n-am stiut si nici nu ne-am gandit la chestia asta, ptr ca i-am rasfatat peste masura pe toti. dar acum, fiindca s-a intamplat necazul asta, nu aveam de unde sa luam altul. adica sunt la petshop destui, chiar ma indragostisem de unu' cam kelegos, dar fiind tinute mai multe exemplare in colivie, bashca mai multe specii, niciun vanzator n-a stiut sa identifice un mascul. oricum, sunt habarnautzi rau cand e vorba de zburatoare mici. ca si majoritatea doctorilor veterinari.l-am testat la zbor, nu prea poate saracu', dar se straduieste. dupa ce-a luat un geam in freza, l-am pupat si l-am pus inapoi in colivie. i-am lasat usita deschisa, dar nu stie la ce foloseste. a sesizat insa Ciupa oportunitatea, a intrat la el si-a inceput sa se dea mare. sa-mi sperie bietul Ciuf! am prins-o si-am pus-o si pe ea in colivie, acum doar se aud si asta-i da nelinisti mari lui Ciufu, care-i trage cantari dupa cantari. l-a sculat pe fi-miu deci cam astea-s noutatile, va mai zic io! ps: ce puisori? tinerii inca nu s-au cunoscut Report
June 3, 201214 yr comment_151610 Pupam ochisori de Ciuf si bine a venit la casa lui noua Normal ca Ciupa se da mare, vrea (ca o fetita desteapta ce e ea) sa stabileasca regulile casei "Eu sunt printesa ,pe mine ma asculti si-ti pastrezi ciuful! Altfel nu discutam " Report
June 3, 201214 yr comment_151719 daca nu aveam pradatori in zona , mai ca luam si eu!! am mai avut pasari, papagali, vreo 4 ani , dar asta m-a terminat pe mine ca vet-i nu se pricep la pasari si nu i-am putut salva! Report
June 5, 201214 yr comment_151827 Moatza, ce dulce este noul inaripat Ciufu! Sa va bucurati de galbiorul Ciufu si portocalia Ciupa! Report
June 5, 201214 yr Author comment_151846 Motzulina, noutati?S-au imprietenit?A terminat carantina Ciufu? Report
June 5, 201214 yr comment_151893 Exista o problema: Ciupa nu prea-l iubeste pe Ciufu Cu toate ca lui Ciufu i-am alocat colivia mai micuta, l-am mutat sus -coliviile sunt una sub alta. Cred ca asta nu i-a placut deloc Ciupei, ptr ca-l ameninta pe bietul Ciuf- sare la el cu ciocul deschis. Nu-l loveste, dar nu-l place, vai, vai!Ciufu se da pe langa ea, mai ales ca si-a mai dat si el drumul la zbor. Nu are maiestria Ciupei, dar promite. Ciupa nu-l accepta sa se apropie prea mult, casca imediat ciocul catre el a amenintare. Iar el, blegul, cedeaza. Inca n-a invatat sa fie rau, sa speram ca nu va fi nevoie.Ieri le-am pus cadita sa faca baie, el a aterizat din greseala pe ea si s-a retras repede. Ciupa s-a avantat cu spor, s-a murat bine si bineinteles n-a mai putut sa decoleze pana cand nu s-a uscat cat de cat. timp in care, vazand cum se face, Ciufu s-a balacit si el bine. Bineinteles ca el n-a putut decola nici macar cat Ciupa, asa ca se fugareau murati la sol, ca doua gaini batandu-se pe-aceeasi rama.Azi a facut omul rost de-o bormasina, si vreau-nu vreau, mai tre sa dam 2 gauri in peretele balconului, sa fie coliviile la dunga, pe-aceeasi linie si inaltime. Si poate se face pace!Oricum, azi i-am lasat liberi pe-amandoi, in fond, Ciufu tre sa-si rezolve cumva problema. Sper sa-i gasesc intregi! Report
June 5, 201214 yr comment_151900 Exista o problema: Ciupa nu prea-l iubeste pe Ciufu Cu toate ca lui Ciufu i-am alocat colivia mai micuta, l-am mutat sus -coliviile sunt una sub alta. Cred ca asta nu i-a placut deloc Ciupei, ptr ca-l ameninta pe bietul Ciuf- sare la el cu ciocul deschis. Nu-l loveste, dar nu-l place, vai, vai!Ciufu se da pe langa ea, mai ales ca si-a mai dat si el drumul la zbor. Nu are maiestria Ciupei, dar promite. Ciupa nu-l accepta sa se apropie prea mult, casca imediat ciocul catre el a amenintare. Iar el, blegul, cedeaza. Inca n-a invatat sa fie rau, sa speram ca nu va fi nevoie.Ieri le-am pus cadita sa faca baie, el a aterizat din greseala pe ea si s-a retras repede. Ciupa s-a avantat cu spor, s-a murat bine si bineinteles n-a mai putut sa decoleze pana cand nu s-a uscat cat de cat. timp in care, vazand cum se face, Ciufu s-a balacit si el bine. Bineinteles ca el n-a putut decola nici macar cat Ciupa, asa ca se fugareau murati la sol, ca doua gaini batandu-se pe-aceeasi rama.Azi a facut omul rost de-o bormasina, si vreau-nu vreau, mai tre sa dam 2 gauri in peretele balconului, sa fie coliviile la dunga, pe-aceeasi linie si inaltime. Si poate se face pace!Oricum, azi i-am lasat liberi pe-amandoi, in fond, Ciufu tre sa-si rezolve cumva problema. Sper sa-i gasesc intregi! Tinem pumnii, sa se ajunga la o intelegere, pana la urma eu zic ca se vor acomoda! Report