Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oameni cu pasarele la cap

Featured Replies

Bun venit, Ciufu :((

Moatzo, sa va traiasca motzatu' si sa va bucure mult timp cu trilurile lui :lol:

multumim de vorbe bune, Ciufu nu dezamageste, triluleaza vartos daca nu-l perturba Ciupa.

el o iubeste mai mult, daca-i dispare din campul vizual imediat trece la intrebari. ea inca-l joaca pe deshte :D

ciufulitii dupa baia de-amiaz'

post-100-13390931270742_thumb.jpg

pe nebuna n-a fost chip s-o bag in colivie sa se usuce, aici e pitita sub o masuta din balcon

post-100-13390931895345_thumb.jpg

in captivitate

post-100-13390932137986_thumb.jpg

Nu ma face sa-i explic inca o data lui Ciupa ca are in plan un pui portocaliu! deci se mai joaca ea, dar tot trebuie sa treaca la treburi serioase!

Bine ca finul Ciufu canta vesel!! O s-o vrajeasca el!!

Nu ma face sa-i explic inca o data lui Ciupa ca are in plan un pui portocaliu! deci se mai joaca ea, dar tot trebuie sa treaca la treburi serioase!

pai se cam impiedica nebuna!

pai se cam impiedica nebuna!

Asta e bine :drool:

multumim de vorbe bune, Ciufu nu dezamageste, triluleaza vartos daca nu-l perturba Ciupa.

el o iubeste mai mult, daca-i dispare din campul vizual imediat trece la intrebari. ea inca-l joaca pe deshte :toothy9;

Sunt atat de mici si atat de dragalasi, cum sa nu-i indragesti! Ti se lipesc de suflet!

buey Giorgi, tu ori ai o matza cu suflet de zburatoare, ori o ai o Rita care miorlaie, prea bine se-nteleg! mie mi se pare ca seamana cumva.

este ca Rita-i mai tare-n cioc?

buey Giorgi, tu ori ai o matza cu suflet de zburatoare, ori o ai o Rita care miorlaie, prea bine se-nteleg! mie mi se pare ca seamana cumva.

este ca Rita-i mai tare-n cioc?

Pai sa stii ca este mai tare-n cioc, Rita se da la el si prostul se sperie si daca Cody vrea sa-i dea o laba lui Rita asta imediat isi ia zborul pe hota, pe masa, pe dulap, pe frigider, unde apuca. Sunt de coma!

bilete de papagal azi in Dragaica

post-100-13399554117615_thumb.jpg

ptr 2 lei, mi-a prezis si viitorul si mi-a dat si nr castigatoare la loto :hungry:

post-100-13399554312004_thumb.jpg

cum s-a apropiat tiganu' de noi, cum a venit asta albastru pe degetul meu, cre' ca era dresat!

Moatzooooooooo, da erati ton sur ton bre, mata si inaripatu':occasion15:

Mi-ai luat vorba din gura .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

• 2 weeks later...

Ce draguta e!! Pare sa-i pleaca!

Da, ii place, am pus-o si in cada si isi uda penele si pe urma se scutura, haioasa!

bine c-ai invatat-o la baie, de-acuma nu mai scapi!

mie mi-a fost tare greu sa va zic, dar am zis ca nu vreau sa mai sufar. proprietarul de drept al Ciupei a revendicat-o cu vehementa, ne-a sunat de vreo 3 ori cat am fost plecati, iar ieri s-a prezentat la usa. asa ca am inapoiat-o :D

nu vreau sa plang ptr ca stiu ca el iubeste pasarelele si cu toate ca ne acomodasem cu ea, mai ales Ciufu, stiu ca e bine. proprietarul deja ii pregatise un prieten rosu-portocaliu, ca ea.

asa ca , Zerda, cred ca va face si-un pui portocaliu, asa cum ai vrut tu.

:D

Imi pare rau de Ciupa, de fapt ca nu mai este la voi, sunt sigura ca si proprietarul de drept are o grija deosebita de ea, dar voi incepuseti sa o indragiti si normal ca va vine greu. Acum trebuie sa va luati o Ciupa, sa nu fie nici Ciufu singurel.

da, Giorgi, dupa ce terminam cu vacantele pe anul asta ii vom lua o ciufulita, asa ca el. eu cand plec undeva trebuie sa-i duc la Focsani si asta-i cam greu ptr toata lumea.

chiar ma-ntreb ce-o fi facut Lili cu citricele ei =))

a cam plans-o o zi, o tot cauta prin tot balconul, mi-a fost o mila de el!

azi e deja resemnat. oricum, el a pus mai multa pasiune decat ea.