June 5, 201214 yr comment_151935 Bun venit, Ciufu Moatzo, sa va traiasca motzatu' si sa va bucure mult timp cu trilurile lui Report
June 6, 201214 yr comment_152060 Moatza, e superb Ciufu. Sa va traiasca si sa va incante urechile cu trilurile lui! Report
June 7, 201214 yr comment_152274 multumim de vorbe bune, Ciufu nu dezamageste, triluleaza vartos daca nu-l perturba Ciupa.el o iubeste mai mult, daca-i dispare din campul vizual imediat trece la intrebari. ea inca-l joaca pe deshte ciufulitii dupa baia de-amiaz' pe nebuna n-a fost chip s-o bag in colivie sa se usuce, aici e pitita sub o masuta din balcon in captivitate Report
June 7, 201214 yr comment_152289 Zici ca-i gelat baiatu'! Sexy hexy Bine ca se adora frumuseii! Report
June 7, 201214 yr comment_152308 Nu ma face sa-i explic inca o data lui Ciupa ca are in plan un pui portocaliu! deci se mai joaca ea, dar tot trebuie sa treaca la treburi serioase!Bine ca finul Ciufu canta vesel!! O s-o vrajeasca el!! Report
June 8, 201214 yr comment_152382 Nu ma face sa-i explic inca o data lui Ciupa ca are in plan un pui portocaliu! deci se mai joaca ea, dar tot trebuie sa treaca la treburi serioase!Bine ca finul Ciufu canta vesel!! O s-o vrajeasca el!! pai se cam impiedica nebuna! Report
June 8, 201214 yr comment_152455 Nu ma face sa-i explic inca o data lui Ciupa ca are in plan un pui portocaliu! deci se mai joaca ea, dar tot trebuie sa treaca la treburi serioase!Bine ca finul Ciufu canta vesel!! O s-o vrajeasca el!! pai se cam impiedica nebuna!Asta e bine Report
June 11, 201214 yr comment_152691 multumim de vorbe bune, Ciufu nu dezamageste, triluleaza vartos daca nu-l perturba Ciupa.el o iubeste mai mult, daca-i dispare din campul vizual imediat trece la intrebari. ea inca-l joaca pe deshte Sunt atat de mici si atat de dragalasi, cum sa nu-i indragesti! Ti se lipesc de suflet! Report
June 11, 201214 yr comment_152707 buey Giorgi, tu ori ai o matza cu suflet de zburatoare, ori o ai o Rita care miorlaie, prea bine se-nteleg! mie mi se pare ca seamana cumva.este ca Rita-i mai tare-n cioc? Report
June 11, 201214 yr comment_152716 buey Giorgi, tu ori ai o matza cu suflet de zburatoare, ori o ai o Rita care miorlaie, prea bine se-nteleg! mie mi se pare ca seamana cumva.este ca Rita-i mai tare-n cioc? Pai sa stii ca este mai tare-n cioc, Rita se da la el si prostul se sperie si daca Cody vrea sa-i dea o laba lui Rita asta imediat isi ia zborul pe hota, pe masa, pe dulap, pe frigider, unde apuca. Sunt de coma! Report
June 17, 201214 yr comment_153756 bilete de papagal azi in Dragaica ptr 2 lei, mi-a prezis si viitorul si mi-a dat si nr castigatoare la loto Report
June 17, 201214 yr Author comment_153766 Vaaaaaaaaaaaaaaai, cate bilete mai luam de la mare sau de la bàlci. Ce ti-a zis si vreau si eu numere, poate aici functioneaza! Report
June 17, 201214 yr comment_153767 Moatzooooooooo, da erati ton sur ton bre, mata si inaripatu' Report
June 17, 201214 yr comment_153768 cum s-a apropiat tiganu' de noi, cum a venit asta albastru pe degetul meu, cre' ca era dresat! Report
June 17, 201214 yr comment_153775 Moatzooooooooo, da erati ton sur ton bre, mata si inaripatu' Mi-ai luat vorba din gura .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
July 2, 201214 yr comment_155944 Ce draguta e!! Pare sa-i pleaca! Da, ii place, am pus-o si in cada si isi uda penele si pe urma se scutura, haioasa! Report
July 2, 201214 yr comment_155963 bine c-ai invatat-o la baie, de-acuma nu mai scapi! mie mi-a fost tare greu sa va zic, dar am zis ca nu vreau sa mai sufar. proprietarul de drept al Ciupei a revendicat-o cu vehementa, ne-a sunat de vreo 3 ori cat am fost plecati, iar ieri s-a prezentat la usa. asa ca am inapoiat-o nu vreau sa plang ptr ca stiu ca el iubeste pasarelele si cu toate ca ne acomodasem cu ea, mai ales Ciufu, stiu ca e bine. proprietarul deja ii pregatise un prieten rosu-portocaliu, ca ea. asa ca , Zerda, cred ca va face si-un pui portocaliu, asa cum ai vrut tu. Report
July 2, 201214 yr comment_155964 Imi pare rau de Ciupa, de fapt ca nu mai este la voi, sunt sigura ca si proprietarul de drept are o grija deosebita de ea, dar voi incepuseti sa o indragiti si normal ca va vine greu. Acum trebuie sa va luati o Ciupa, sa nu fie nici Ciufu singurel. Report
July 2, 201214 yr comment_156006 da, Giorgi, dupa ce terminam cu vacantele pe anul asta ii vom lua o ciufulita, asa ca el. eu cand plec undeva trebuie sa-i duc la Focsani si asta-i cam greu ptr toata lumea.chiar ma-ntreb ce-o fi facut Lili cu citricele ei a cam plans-o o zi, o tot cauta prin tot balconul, mi-a fost o mila de el!azi e deja resemnat. oricum, el a pus mai multa pasiune decat ea. Report