February 23, 201313 yr Author comment_186991 Acu o sapatamna am ramas fara Boa.L-am gasit dimineata pe fundul coliviei. Asta-i ultima poza in semi-libertate. Report
February 23, 201313 yr comment_186994 B) http://www.smiliesuche.de/smileys/troestende/troestende-smilies-0015.gif Report
February 23, 201313 yr Author comment_186999 Mai rau a fost pentru Manu, ca la orice ciripit a lui Pitty ma intreba "da' plange dupa el?e trista asa-i?". Report
February 23, 201313 yr comment_187027 Vai mai ,saracul Boa .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gifImi pare rau pentru Manulica si pentru Pitty . Report
February 24, 201313 yr comment_187118 Ce trist ca se repeta ! Nu zic la cine a mai fost la fel,ca nu vreau sa-i starnesc amintirile grele. Un mare familiei Eataly ! Report
February 24, 201313 yr comment_187141 Doamne, Lili, cum asa? Niciun simptom inainte? Mi-a stat inima, nici nu vreau sa gandesc cum e sa mai trec prin asa ceva Imi pare tare rau! Report
February 25, 201313 yr comment_187272 Of, Boa!!!! Dar chiar, ce o fi avut, numai DD stie!Este dureros cum am mai spus ne atasam tare de aceste sufletzele si despartirea este grea! Report
February 25, 201313 yr Author comment_187346 Motzulina, Boa de cand l-am luat a fost mai blegutz.Si l-am ales dintr-o colivie de 10-12 canari, el era cel mai activ.In comparatie cu Pitty care-i spirt.Nu stiu ce sa zic. Georgy, asta e.Inaripatele sunt tare delicate, daca au vreo problema si nu-i depistata si/sau nu inervini la timp...se duc. Am mai gasit o poza cu el si gata! Report
February 25, 201313 yr comment_187350 Imi pare rau Eataly !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gif 5 ani am fost si eu posesoare de perus... pana mi-a facut ceva la ficat si nimeni n-a stiut/ n-a putut sa-i faca nimic.... Report
February 25, 201313 yr Author comment_187351 Iulia, Motzulina poate sa confirme ceea ce spun.Veterinarii nu le au cu inaripatele.Sunt rari cei specializati si in inaripate.E adevarat ca eu sunt la prima experienta si poate si sa fi avut saracu Boa vreun simptom nu l-am depistat. Abia incepusem de cateva saptamani si noi probele de libertate.Sper ca n-au avut nici o legatura.Acu nu i-am mai dat drumul lui Pitti. Report
February 26, 201313 yr comment_187457 Nu, n-are legatura cu libertatea! Din contra, daca e in siguranta, e cel mai bine sa-si poata intari aripioarele, sa zboare cat mai mult. Orgoliul si egoismul nostru, comoditatea le tin inchise. Libera ca pasarea cerului nu-i doar o vorba.La pasarele nu se pricep deloc veterinarii. Unuia singur i-a facut un tratament. Rasufla greu si i-a facut un antibiotic in pieptut, c-o seringa de-aia mica de insulina. Dar ne-a zis ca s-ar putea sa n-aiba efect, si-a luat masuri de prevedere adica. A fost bine pana la urma, c-a reactionat imediat la tratament. Ma doare sufletul de Boa, incerc sa nu ma gandesc Nu stiu daca sa va mai zic, c-au mai fost alarme false, dar joi s-ar putea sa vina prietena lui Ciufu. Asteptam! Report
February 26, 201313 yr comment_187474 Of, Lili, abea acum am citit aici. Îmi pare tare rău.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif Puşa, ţin pumnii să fie de bine la voi. Report
February 26, 201313 yr comment_187499 La pasarele nu se pricep deloc veterinarii. Unuia singur i-a facut un tratament. Nu stiu daca sa va mai zic, c-au mai fost alarme false, dar joi s-ar putea sa vina prietena lui Ciufu. Asteptam! Subscriu, cand m-am maritat l-am luat pe domnul cu cei 4 perusi in dotare. Avusese alta papagalita inainte, dar a murit inainte sa ne casatorim. Si aia saraca s-a chinuit, avea raie de papagali, si s-a ciupit cu ciocul de picioruse pana a murit de hemoragie! Peste cateva saptamani am aflat de la un prieten ca el si-a tratat papagalul cu o alifie ne-am dat cu capul de pereti amandoi! Dupa aia au facut si ceilalti raie si i-am tratat cu alifie de caini! Au scapat! Ei, cei 4 au trait bine merci 6 ani, dupa care s-a imbolnavit preferatul meu, l-am dus la doctor mi-a dat un tratament, 6 luni de zile l-am tot tratat, avea si momente cand era mai bine,zbura se juca, facea baie, mai ales ca ma iubea si se bucura cand vedea ca am grija de el. Dar tot a murit! Am plans dupa el o saptamana, mi-a zis sefa mea, dupa socru-tau n-ai plans decat o zi! Pai daca-l ingrijisem atat, speram si eu ca poate scapa! Si pe urma s-a imbolnavit ea, tot asa injectie hipodermica de vreo 3 ori pe saptamana, a murit, i-am zis la telefon sotzului, sa n-o gasesc acasa ca fac cu nervii! El stie ce-a facut cu ea! Si pe urma am intrat in spital si cand am iesit dupa 3 saptamani nu mai suportam mirosurile si venea ziua finului nostru, ala vroia papagali ca ai nostri, ii inebunise pe parinti, i-am facut cadou pe ultimii doi.Si pasari eu nu-mi mai iau! Sa vezi cum isi dadeau ei cu presupusul 3 doctori ,5 pareri! pai daca raceste unul, il gasesc mort ca ei nimic nu stiu?? Cred ca pe ala de l-am tinut in viata 6 luni, a fost si ca tratamentul mi l-a dat un doctor batran, si ca aveam noi o legatura mai stransa! Dar destul cu cele triste sa speram ca apare iubita!! Report
February 28, 201313 yr comment_187862 buna seara!sunt Ciufa. abia am ajuns si sunt cam confuza! sa ne cunoastem! ati inteles, de azi s-a zis cu burlacia!e tot timbrarita, aceeasi culoare, fara ciuf. e delicata si sper s-o iubeasca Ciufu. el e curios, dar nu prea entuziasmat. asa-i inceputul! Report
March 1, 201313 yr comment_187901 Bine ai venit, Ciufa!!!!! Ura, o sa avem o nunta "pasareasca"! Iar domnul Ciufu sa-si bage mintile in cap ca de acum s-a dus cu burlacia, o sa aiba responsabilitati si trebuie sa-si iubeasca consoarta. Report
March 1, 201313 yr Author comment_187917 Sa va traiasca!Nu uita ca eu vreau sa vad dezmat.Sa ne ti la curent cum evolueaza relatia.Vreau sa stiu tot, tot. Report
March 1, 201313 yr comment_187942 Ooooo! Felicitari si casa de piatra noului cuplu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Report
March 1, 201313 yr comment_187947 Bine ai venit Ciufa!! Nume de cod Nightingale!!Sa fie intr-un ceas bun! Report
March 1, 201313 yr comment_187950 Bun venit înaripatei! Sa fie intr-un ceas bun si sa se iubeasca cu Ciufu, iar noi sa luam parte la "nasterea" copilasilor! Report