May 11, 201610 yr Author comment_237036 Am pus de asta iarna o mingiuta cu mancare pentru pasarele pe balcon: in curtea interioara a blocului e un mic spatiu verde.Abia acum am avut musafiri.Nu stiu ce specie este.Dar l-am botezat Jimmy! Report
May 11, 201610 yr comment_237037 Am pus de asta iarna o mingiuta cu mancare pentru pasarele pe balcon: in curtea interioara a blocului e un mic spatiu verde.Abia acum am avut musafiri.Nu stiu ce specie este.Dar l-am botezat Jimmy!Io zic ca-i pitigoi. E tare frumusel!! Report
May 11, 201610 yr comment_237039 Da, pitigoi este. Parus major, pitigoi mare, al mai mare...are 16 g ))Si e baiat, deci l-ai nimerit cu numele Report
May 11, 201610 yr Author comment_237040 Deci e pitigoi. Uitasem Maya ca pusesei poze cu casuta.Cand ai scris mi-a picat fisa.Sper sa revina, ca-s vreo doua zile ca nu-i vad.Erau o pereche, venea el si o chema si pe ea.Oare clocesc acum de nu mai vin? Report
May 12, 201610 yr comment_237063 Ce frumos e pitigoiul! Noi hranim pasarele de cativa ani, dl alpha le-a facut si un upgrade la cazare anul asta, dar pitigoii nu stau niciodata in zona. Vin din cand in cand si mananca, anul asta au venit si cativa mici si motati , dar nu stau in gradina. Avem o familie de mierle, si-au facut cuib intr-o planta cataratoare care a acoperit o magazie a vecinilor. Mamica aduna rame in fiecare dimineata si nu se sinchiseste cand iesim afara. Si Ozzy s-a obisnuit cu ea si n-o deranjeaza. Mierloiul sta de 6 in copacVecinul are o familie de robini si vin si la noi in vizita. Daca mancam afara vine dl robin si se aseaza pe coltul mesei si-si asteapta Portia de firmituriTare mi-s dragi. Dl alpha le zice "gainile lu' tata" Report
May 12, 201610 yr comment_237066 Wow...... ce casute frumoase!!!!! Cred si eu ca pasarile vin cu drag in vizita!! La camp mi-s vizitata des de mierle. Mai ales dupa ce sap un strat.. Sunt asa fericite ca gasesc mancare fara mare efort, ca nu se sinchisesc prea mult de prezenta mea. E drept ca si eu ma dau deoparte.. Report
May 12, 201610 yr comment_237067 La mine e un sturz care vine si mananca de pe pervaz, chiar daca ma vede in bucatarie, nu fuge, doar daca ma misc spre el! Report