Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oameni cu pasarele la cap

Featured Replies

La multi ani cu sanatate tuturor animalutzelor de pe forum si nu numai!

in ordinea numerelor de pe tricou Ciufu, Ciupa si Ciupu

LA MULTI ANI!!!! Ce frumos poate sa stea ei acolo in casutza lor!

• Author

La multi ani cu sanatate tuturor animalutzelor de pe forum si nu numai!

in ordinea numerelor de pe tricou Ciufu, Ciupa si Ciupu

Se pregateau de somn sau erau dupa somn?

Recunosc penele zburlite la aripi, unde-si baga ei capsorul! :notworthy:

Pupam familionul Timbrado!

Dom'le, bun profesor ai avut! :notworthy: Cunoscatoru' tot cunoscator!

1. Timbrado, da!

2. Ii mutase fi-miu dim dormitorul lui- in bucatarie, operatiune executata in timpul somnului. Cand au ajuns in bucatarie, se trezisera si le-a facut poza pe-ntuneric, ca altfel nu-i prinzi atat de pasnici impreuna.

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...

Chiar ma gandeam daca-l mai ai! :floare:

Cum sa nu-l am?!?! A implinit 3 ani si este printzisorul nostru inaripat!

Reactia lui Cody cand l-a vazut prima oara:

post-88-14182107930557_thumb.jpg

Of, labuta aia ridicata nu promitea nimic bun.Dar dupa trei ani cred ca Ritu e deja "barbatul alfa" in casa. :floare:

Absolut!!! Se infoaie tot si ii da cu ciocul lui Cody, ala face o mutra si pleaca, deci....si cu Fifi procedeaza la fel...

Giorgi, ce bine arata infoiatul vostru printz!

Ai mei sunt bine-merci, i-am mutat in colivii separate pe dulapurile din bucatarie. Au program de zbor dimineata si seara, dar cel mai important si placut moment al zilei e baia in scrumiera cu apa. Intai Ciufu, scufundari repetate, apoi Ciupa, speriata de bombe si cu ochii-n paishpe sa nu cumva s-o prinzi, la final Ciupu, fara sa insiste prea mult, ca apa asta poate face pantecaraie...sa nu riscam!

poate le-oi face poze mai noi :floare:

aaa, si ma gandesc sa-mi iau o costumatie speciala, ca sa petrecem quality time, sa vada ca-mi pasa de ei :floare:

la asta ma gandesc :floare:

post-100-14182397771896_thumb.jpg

Giorgi, ce bine arata infoiatul vostru printz!

Ai mei sunt bine-merci, i-am mutat in colivii separate pe dulapurile din bucatarie. Au program de zbor dimineata si seara, dar cel mai important si placut moment al zilei e baia in scrumiera cu apa. Intai Ciufu, scufundari repetate, apoi Ciupa, speriata de bombe si cu ochii-n paishpe sa nu cumva s-o prinzi, la final Ciupu, fara sa insiste prea mult, ca apa asta poate face pantecaraie...sa nu riscam!

poate le-oi face poze mai noi :rolleyes:

aaa, si ma gandesc sa-mi iau o costumatie speciala, ca sa petrecem quality time, sa vada ca-mi pasa de ei :wub:

la asta ma gandesc :lol:

Costumatia speciala chiar imi place. :thumleft:

Din pacate Ritu al nostru nu isi face baie, am incercat de multe ori, in lighean, direct in cada, nu l-a impresionat.

Ma bucur ca inaripatii tai sunt bine, sa ne traiasca copilasii!

Ce faina e rochia cu pasarele :thumleft: si eu as lua-o. Sa va traiasca inaripatii :rolleyes:
  • 2 months later...

Canarii mei sunt niste drogati! Au descoperit niste seminte de canepa intr-un amestec de-al lor si sunt innebuniti dupa ele. Am gustat si eu miezul, e bun, consistent, aduce a nuca. In nordul Moldovei se face din el julfe.

Asa ca am cautat si-am gasit, le-am dat cu portia si in amestecul zilnic de seminte, dar ca sa-i rasfat le-am pus intr-un ghiveci din care mai intai au mancat floarea. Sunt exact ca niste gaini, iau si-o gura de pamant si-apoi molfaie cate-o samanta in cioc pana o sparg.

Cum le dau liber din colivii, direct la ghiveci merg:

post-100-14250674175172_thumb.jpg

In ordinea numerelor de pe tricou, de la stanga: Ciupu, Ciupa si Ciufu :hungry:

Canarii mei sunt niste drogati! Au descoperit niste seminte de canepa intr-un amestec de-al lor si sunt innebuniti dupa ele. Am gustat si eu miezul, e bun, consistent, aduce a nuca. In nordul Moldovei se face din el julfe.

Asa ca am cautat si-am gasit, le-am dat cu portia si in amestecul zilnic de seminte, dar ca sa-i rasfat le-am pus intr-un ghiveci din care mai intai au mancat floarea. Sunt exact ca niste gaini, iau si-o gura de pamant si-apoi molfaie cate-o samanta in cioc pana o sparg.

Cum le dau liber din colivii, direct la ghiveci merg:

In ordinea numerelor de pe tricou, de la stanga: Ciupu, Ciupa si Ciufu :P

Eu acum i-am vazut. Sunt super "ciufuliti"! Este evident ca le place samanta de canepa, daca dau iama in ghiveci de fiecare data cand sunt "free"!

Am auzit si eu de julfe, doar ca nu am mancat. Canepa, este aia a lui matusa lui Nica, da, dar lipseste ciresul.... :) :) :P

• 8 months later...

am trecut la orarul si disciplina de iarna. liber de la 6.30 la 7am, in colivie pana la 16 si-apoi liber dupa merite.

una din marile bucurii zilnice: baia in scrumiera, la geam, printre flori.

Ciupu la baie, Ciupa la rand

post-100-14485668950992_thumb.jpg

Ciupu - fleasca, Ciufu se pregateste

post-100-14485669158151_thumb.jpg

gata, m-am dezlantuit!

post-100-14485669319377_thumb.jpg

ambii fleasca

post-100-14485669537348_thumb.jpg

si-acum ne uscam cocotati pe usa

post-100-14485669768173_thumb.jpg

sau prin colivii

post-100-14485669950545_thumb.jpg

pregatiti de culcare, toti la Ciupa, in colivia roz :thumleft:

post-100-14485670098004_thumb.jpg

iar mama strange dezastrul facut si starge zilnic geamul si faianta, da cu mopul...ma rog, chestii plictisitoare.

Moatza, Ciupa, Ciupu si Ciufu, mi-a facut foarte mare placere sa va vad. Dragii de voi, asa v-as dragali ! :thumleft:

Doamne, Moatza, ce dulci sunt!!!! Ciufuliti mici! Si eu strang toata ziua dupa copiii mei, ca am destui si eu! :thumleft:

Si o poza deosebita cu Ritzu...

post-88-14486069029643_thumb.jpg

• Author

am trecut la orarul si disciplina de iarna. liber de la 6.30 la 7am, in colivie pana la 16 si-apoi liber dupa merite.

una din marile bucurii zilnice: baia in scrumiera, la geam, printre flori.

Ciupu la baie, Ciupa la rand.

iar mama strange dezastrul facut si starge zilnic geamul si faianta, da cu mopul...ma rog, chestii plictisitoare.

Motzulina, ma minunez de fiecare data cand ii vad liberi pe ai tai.

:thumleft:

de ce? mie mi-e mila sa tin pasari inchise.

de exemplu, zilele astea, ca suntem acasa, au stat cu usitele ridicate la colivii. zboara cat vor si pe unde vor, iau niste viraje ca la curse, dau niste ture prin sufragerie de sfaraie aerul in urma lor si-apoi se retrag la odihna sau la rontzait sau la motzait fiecare la el acasa. nu-ncurca nicodata colivia. si ce e cel mai bine e ca nu fac murdarie decat in colivie, unde stationeaza. cand zboara n-au problema asta.

dar la carte scrie ca cel mai sigur loc ptr ei e colivia, cica daca-i lasi liberi e ca si cum i-ai arunca intr-un ocean. ei, dac-o fi asa :thumleft: inseamna ca ai mei sunt canari marini :biggrin:

• Author

Pai, Boa daca-l scoteam afara, ca de iesit singur nu iesea, intra repede inapoi.

Pitty, in schimb, zbura dezordonat si se lovea de toate desi nimeni nu o fugarea.

Probabil asa e la inceput.Dar nu au avut timp sa se obisnuiasca. :biggrin:

Nu stiu cu ce-am gresit. :thumleft: