January 6, 201412 yr comment_210998 La multi ani cu sanatate tuturor animalutzelor de pe forum si nu numai! in ordinea numerelor de pe tricou Ciufu, Ciupa si Ciupu LA MULTI ANI!!!! Ce frumos poate sa stea ei acolo in casutza lor! Report
January 7, 201412 yr Author comment_211135 La multi ani cu sanatate tuturor animalutzelor de pe forum si nu numai! in ordinea numerelor de pe tricou Ciufu, Ciupa si Ciupu Se pregateau de somn sau erau dupa somn?Recunosc penele zburlite la aripi, unde-si baga ei capsorul! Pupam familionul Timbrado! Report
January 7, 201412 yr comment_211170 Dom'le, bun profesor ai avut! Cunoscatoru' tot cunoscator!1. Timbrado, da!2. Ii mutase fi-miu dim dormitorul lui- in bucatarie, operatiune executata in timpul somnului. Cand au ajuns in bucatarie, se trezisera si le-a facut poza pe-ntuneric, ca altfel nu-i prinzi atat de pasnici impreuna. Report
January 8, 201412 yr Author comment_211214 Dom'le, bun profesor ai avut! De la tine am invatat tot ce stiu despre inaripate si de la Pitty si Boa, chiar daca au stat numai un an si jumatate in viata noastra. Report
June 30, 201412 yr comment_218906 Nici o miscare pe aici!!!!! Riche-moţatul, cum ne place mai nou să îi spunem: Report
December 10, 201411 yr comment_223231 Chiar ma gandeam daca-l mai ai! Cum sa nu-l am?!?! A implinit 3 ani si este printzisorul nostru inaripat! Reactia lui Cody cand l-a vazut prima oara: Report
December 10, 201411 yr Author comment_223237 Of, labuta aia ridicata nu promitea nimic bun.Dar dupa trei ani cred ca Ritu e daja "barbatul alfa" in casa. Report
December 10, 201411 yr comment_223238 Of, labuta aia ridicata nu promitea nimic bun.Dar dupa trei ani cred ca Ritu e deja "barbatul alfa" in casa. Absolut!!! Se infoaie tot si ii da cu ciocul lui Cody, ala face o mutra si pleaca, deci....si cu Fifi procedeaza la fel... Report
December 10, 201411 yr comment_223245 Giorgi, ce bine arata infoiatul vostru printz! Ai mei sunt bine-merci, i-am mutat in colivii separate pe dulapurile din bucatarie. Au program de zbor dimineata si seara, dar cel mai important si placut moment al zilei e baia in scrumiera cu apa. Intai Ciufu, scufundari repetate, apoi Ciupa, speriata de bombe si cu ochii-n paishpe sa nu cumva s-o prinzi, la final Ciupu, fara sa insiste prea mult, ca apa asta poate face pantecaraie...sa nu riscam!poate le-oi face poze mai noi aaa, si ma gandesc sa-mi iau o costumatie speciala, ca sa petrecem quality time, sa vada ca-mi pasa de ei la asta ma gandesc Report
December 11, 201411 yr comment_223254 Giorgi, ce bine arata infoiatul vostru printz! Ai mei sunt bine-merci, i-am mutat in colivii separate pe dulapurile din bucatarie. Au program de zbor dimineata si seara, dar cel mai important si placut moment al zilei e baia in scrumiera cu apa. Intai Ciufu, scufundari repetate, apoi Ciupa, speriata de bombe si cu ochii-n paishpe sa nu cumva s-o prinzi, la final Ciupu, fara sa insiste prea mult, ca apa asta poate face pantecaraie...sa nu riscam!poate le-oi face poze mai noi aaa, si ma gandesc sa-mi iau o costumatie speciala, ca sa petrecem quality time, sa vada ca-mi pasa de ei la asta ma gandesc Costumatia speciala chiar imi place. Din pacate Ritu al nostru nu isi face baie, am incercat de multe ori, in lighean, direct in cada, nu l-a impresionat.Ma bucur ca inaripatii tai sunt bine, sa ne traiasca copilasii! Report
December 11, 201411 yr comment_223269 Ce faina e rochia cu pasarele si eu as lua-o. Sa va traiasca inaripatii Report
February 27, 201511 yr comment_226392 Canarii mei sunt niste drogati! Au descoperit niste seminte de canepa intr-un amestec de-al lor si sunt innebuniti dupa ele. Am gustat si eu miezul, e bun, consistent, aduce a nuca. In nordul Moldovei se face din el julfe.Asa ca am cautat si-am gasit, le-am dat cu portia si in amestecul zilnic de seminte, dar ca sa-i rasfat le-am pus intr-un ghiveci din care mai intai au mancat floarea. Sunt exact ca niste gaini, iau si-o gura de pamant si-apoi molfaie cate-o samanta in cioc pana o sparg.Cum le dau liber din colivii, direct la ghiveci merg: In ordinea numerelor de pe tricou, de la stanga: Ciupu, Ciupa si Ciufu Report
March 4, 201511 yr comment_226540 Canarii mei sunt niste drogati! Au descoperit niste seminte de canepa intr-un amestec de-al lor si sunt innebuniti dupa ele. Am gustat si eu miezul, e bun, consistent, aduce a nuca. In nordul Moldovei se face din el julfe.Asa ca am cautat si-am gasit, le-am dat cu portia si in amestecul zilnic de seminte, dar ca sa-i rasfat le-am pus intr-un ghiveci din care mai intai au mancat floarea. Sunt exact ca niste gaini, iau si-o gura de pamant si-apoi molfaie cate-o samanta in cioc pana o sparg.Cum le dau liber din colivii, direct la ghiveci merg: In ordinea numerelor de pe tricou, de la stanga: Ciupu, Ciupa si Ciufu Eu acum i-am vazut. Sunt super "ciufuliti"! Este evident ca le place samanta de canepa, daca dau iama in ghiveci de fiecare data cand sunt "free"!Am auzit si eu de julfe, doar ca nu am mancat. Canepa, este aia a lui matusa lui Nica, da, dar lipseste ciresul.... Report
March 4, 201511 yr Author comment_226541 Si eu ii luam lui Pitty si lui Boa.O amestecam cu alte seminte.Imi aduc aminte ca mai intai alegeau canepa si dupa restul... Report
November 26, 201510 yr comment_232682 am trecut la orarul si disciplina de iarna. liber de la 6.30 la 7am, in colivie pana la 16 si-apoi liber dupa merite.una din marile bucurii zilnice: baia in scrumiera, la geam, printre flori. Ciupu la baie, Ciupa la rand Ciupu - fleasca, Ciufu se pregateste gata, m-am dezlantuit! ambii fleasca si-acum ne uscam cocotati pe usa sau prin colivii pregatiti de culcare, toti la Ciupa, in colivia roz iar mama strange dezastrul facut si starge zilnic geamul si faianta, da cu mopul...ma rog, chestii plictisitoare. Report
November 26, 201510 yr comment_232684 Moatza, Ciupa, Ciupu si Ciufu, mi-a facut foarte mare placere sa va vad. Dragii de voi, asa v-as dragali ! Report
November 27, 201510 yr comment_232685 Doamne, Moatza, ce dulci sunt!!!! Ciufuliti mici! Si eu strang toata ziua dupa copiii mei, ca am destui si eu! Si o poza deosebita cu Ritzu... Report
November 29, 201510 yr Author comment_232768 am trecut la orarul si disciplina de iarna. liber de la 6.30 la 7am, in colivie pana la 16 si-apoi liber dupa merite.una din marile bucurii zilnice: baia in scrumiera, la geam, printre flori. Ciupu la baie, Ciupa la rand. iar mama strange dezastrul facut si starge zilnic geamul si faianta, da cu mopul...ma rog, chestii plictisitoare. Motzulina, ma minunez de fiecare data cand ii vad liberi pe ai tai. Report
November 29, 201510 yr comment_232774 de ce? mie mi-e mila sa tin pasari inchise. de exemplu, zilele astea, ca suntem acasa, au stat cu usitele ridicate la colivii. zboara cat vor si pe unde vor, iau niste viraje ca la curse, dau niste ture prin sufragerie de sfaraie aerul in urma lor si-apoi se retrag la odihna sau la rontzait sau la motzait fiecare la el acasa. nu-ncurca nicodata colivia. si ce e cel mai bine e ca nu fac murdarie decat in colivie, unde stationeaza. cand zboara n-au problema asta.dar la carte scrie ca cel mai sigur loc ptr ei e colivia, cica daca-i lasi liberi e ca si cum i-ai arunca intr-un ocean. ei, dac-o fi asa inseamna ca ai mei sunt canari marini Report
November 30, 201510 yr Author comment_232799 Pai, Boa daca-l scoteam afara, ca de iesit singur nu iesea, intra repede inapoi. Pitty, in schimb, zbura dezordonat si se lovea de toate desi nimeni nu o fugarea.Probabil asa e la inceput.Dar nu au avut timp sa se obisnuiasca. Nu stiu cu ce-am gresit. Report