November 1, 201213 yr comment_168407 Cerra, eu nu sepasesc treapta 2 la framantat.Normal ca daca maresti viteza incepe sa se scuture din incheieturi Report
November 1, 201213 yr comment_168444 Cerra, eu nu sepasesc treapta 2 la framantat.Normal ca daca maresti viteza incepe sa se scuture din incheieturi Sa nu razi de mine acu: cand aud ca geme asa (nu sunt obisnuita cu felul asta al lui ) am impresia ca pateste ceva si atunci cred ca din disperare sa nu il obosesc pe treapat 1 ii dau vitezza.Multumesc ptr info! in cartea lui parca asa mi`a tradus copila ca nu este indicat sa se foloseasca mai mult d e10 min la o tura.Poate ca nu am priceput eu bine dar ........ asta este. O sa ma obisnuiesc si ma gandesc ca si masina de paine face pe limba ei. Eu tot astept sa aud as aca si la mixer dar nu. Report
November 1, 201213 yr comment_168509 Pe dansul din poza il am.Acelasi sistem ca si KA.Ideea este ca si eu la framantat am dat o viteza mai mare.Si de-aia m-am speriat ca a inceput sa se chinuie si mi-am zis ca a doua oara nu mai incerc. Dar acum m-am razgandit, mai incerc Am vazut la Buddy Valastro, in emisiunea in care el gateste mancare (nu emisiunea cu torturi), framanta un aluat cu KA. Ce usor parea ca framanta. Nu degeaba cred ca KA e cel mai bun. Report
November 1, 201213 yr comment_168513 Nu degeaba cred ca KA e cel mai bun. Da, ai dreptate doar ca eu momentan ptr asta am dispus de bani. Framanta nu zic ca nu, doar ca nu eram in regula cu tremuriciu. Al meu este foarte ieftin si deocamdata face treaba in locul meu si sunt multumita. Cand o sa pot o sa imi cumpar si un KA. Report
November 2, 201213 yr comment_168621 Nu degeaba cred ca KA e cel mai bun. Da, ai dreptate doar ca eu momentan ptr asta am dispus de bani. Framanta nu zic ca nu, doar ca nu eram in regula cu tremuriciu. Al meu este foarte ieftin si deocamdata face treaba in locul meu si sunt multumita. Cand o sa pot o sa imi cumpar si un KA. Daca stiam de malaxorul ce-l ai tu cand eu cautam sa-mi cumpar asa ceva, imi luam si eu exact acelasi lucru.Dar pe acea vreme, ceva care sa semene cat de cat cu KA, nu am l-am gasit decat pe Moulinex.Si eu imi doresc un KA dar de cumparat nu stiu daca imi voi cumpara,numai daca e sa am norocul sa castig de pe undeva :) Report
January 6, 201313 yr comment_178783 Ia' ca tot dau tarcoale la topicul asta,intrebare-ntrebatoare :KA trebuie musai inregistrat oficial si in cat timp a venit daca ati comandat cartea sau aia e asa,de reclama doar? Report
January 7, 201313 yr comment_178863 Cartea a venit dupa 2-3 saptamani. Dar nu mai tin minte cum m-am inregistrat. Report
January 7, 201313 yr comment_178882 Cartea a venit dupa 2-3 saptamani. Dar nu mai tin minte cum m-am inregistrat. Odata cu Ka-ul vine si o carte postala, aia o completezi si trimiti, apoi apare si cartea de bucate (care e misto) si se primeste garantia de 5 ani. Asa a fost la mine. Dupa 4 ani am apelat la garantie. Nu va fie frica, aparatul nu se strica. Dauna a fost provocata de mine Cu toate astea, am trimis aparatul la reprezentant prin posta, ca mi-era mai convenabil decît sa-l duc personal. Ei preiau si costurile de transport (dus-întors). L-am primit rapid înapoi. Functioneaza si în ziua de azi ca un maestro, fara probleme. Si al meu are deja ani buni la schinare Report
January 7, 201313 yr comment_178929 Alpha,Maya Inseamna ca tre' de vanat si cartea! Numai ca te mai bat o data la cap,Maya ,inainte sa se 'produca' vreo boroboatza. Se trimite toata brosura care are o gramada de pagini in diverse limbi si pe care ei n-o mai intorc inapoi, sau se rupe doar pagina aia in care se completeaza datele(in limba engleza spre exemplu).Caci pe net,raspunsul primit a fost doar un cod,dar nimic mai mult, sa zica de carte sau de garantia de 5 ani si cred ca tot mai bine daca primesc ei prin posta. Report
January 7, 201313 yr comment_178933 Alpha,Maya Inseamna ca tre' de vanat si cartea! Numai ca te mai bat o data la cap,Maya ,inainte sa se 'produca' vreo boroboatza. Se trimite toata brosura care are o gramada de pagini in diverse limbi si pe care ei n-o mai intorc inapoi, sau se rupe doar pagina aia in care se completeaza datele(in limba engleza spre exemplu).Caci pe net,raspunsul primit a fost doar un cod,dar nimic mai mult, sa zica de carte sau de garantia de 5 ani si cred ca tot mai bine daca primesc ei prin posta. Eu am trimis doar o hîrtie mai cartonata unde mi-am scris datele si seria aparatului... parca. Nu cred ca prea multe alte date. Si pe baza acelei hîrtii am primit cartea - varianta germana (am cerut eu), iar înregistrarea asta cu serie mi-a oferit garantia de cinci ani. Nu îmi amintesc sa fi primit vreo hîrtie extra pe care era mentionata treaba asta, dar asa mi-a spus reprezentata KA, atunci cînd l-am cumparat. Si cum spuneam, cînd am avut problema, am sunat la cel mai apropiat reprezentant KA, am spus ce si cum, si mi-au spus sa aduc personal sau sa trimit aparatul prin posta pe costurile lor. Nu am platit absolut nimic, iar garantia care o ofera aici fiecare vînzator prin lege e de doi ani, iar eu am apelat la ei dupa 4 ani. Deci a fost ok Report
January 7, 201313 yr comment_178937 Aici tot 2 ani e garantie normala,iar vanzatorul a zis ceva si de 5 ani.Iar 'fisa' in care completezi datele,adica tot adresa si numarul de serie al aparatului,plus niste intrebari in care sa bifezi la alegere cum si de ce-a ajuns produsul la tine(ex,cadou,recomandare), e parte dintr-o brosura sa zic de vreo 30 de pagini in jde' limbi,da' cred ca ei oricum vor doar pagina in limba in care completezi din ea,ca n-au ce face cu brosura dupa. Inca o data danke,Maya!Voi trimite pagina completata,ca sa fie mult mai sigur, si prin posta,caci cine stie daca ce-a ajuns la ei pe net,ajunge si la cei care trebuie sa trimita cartea cu retete. Report
January 7, 201313 yr comment_178945 Aici tot 2 ani e garantie normala,iar vanzatorul a zis ceva si de 5 ani.Iar 'fisa' in care completezi datele,adica tot adresa si numarul de serie al aparatului,plus niste intrebari in care sa bifezi la alegere cum si de ce-a ajuns produsul la tine(ex,cadou,recomandare), e parte dintr-o brosura sa zic de vreo 30 de pagini in jde' limbi,da' cred ca ei oricum vor doar pagina in limba in care completezi din ea,ca n-au ce face cu brosura dupa. Inca o data danke,Maya!Voi trimite pagina completata,ca sa fie mult mai sigur, si prin posta,caci cine stie daca ce-a ajuns la ei pe net,ajunge si la cei care trebuie sa trimita cartea cu retete. Si eu tot prin posta am trimis hîrtzoaga aia, dar cum spuneam, nu mai stiu exact ce am completat pe acolo. Sînt multi ani de atunci... Report
January 7, 201313 yr Author comment_178946 Da' bine mai Ellani, dar chiar nu te lauzi cu nimic nimic? L-ai luat, ce culoare are, etc etc!!Deci eu astept detalii. ps. eu am datele le-am trimis pe net, carta a ajuns extrem de repede. Report
January 7, 201313 yr comment_178949 Eu asteptam o poza ceva, sa pot felicita... dar vad ca nu se lauda, doar ne interviaza Deci Ellani draga, cînd avem onoarea sa-i vedem faceta, sa putem si noi cinsti pentru voi Report
January 7, 201313 yr comment_178967 Off,pacatele mele,vorba bunicii Daca tot stiu cate fete viseaza la el,am zis sa nu fac zarva multa si inima rea,dar daca tot m-ati 'depistat'.....M-am dus sa-l trag in poze si sa-l mai mangai oleak' de drag ce mi-e Deci sunt si eu in grupul 'red' si e 'copt' de sotul meu drag.M-a lasat fara cuvinte in seara de Craciun,el care nu era suporterul lui,dar a zis ca pentru mine,se lasa pagubas si daca asta stie ca mi-am dorit mult,a facut tot posibilul de l-a capatat.Inca mai trebuie s-ajunga setul cu masina de tocat,ca nu mai aveau pe stoc,dar e deja platit,deci el s-a ocupat de tot,inclusiv si cum sa-l 'serveasca' sa fie si mai mare surpriza. Si daca tot m-am laudat,am mai tras ceva in poza, de care sunt incantata,dar cu asta merg la alta 'casa'. P.S Ma chinui de ceva timp sa-ncarc poza si nu vrea,mai incerc. Report
January 7, 201313 yr comment_178969 O fi prea mare? Micsoreaz-o Deci acum ca e oficial, si ca e rosu, uelcam in za clab si muuulte felicitari Mai tre' sa-l vedem sa putem zice de trei ori "ptiu, ptiu, ptiu" Report
January 7, 201313 yr comment_178972 Multumesc,Maya,inclusiv si de primire-n club Mie nu-mi venea a crede,dar m-am convins pana la urma Nu's ce-a avut,ca n-a vrut in primul,ca tot poza asta era.Dar sunt pr Chrome,pe care nu prea-l folosesc de obicei, caci in Explorer nu ma lasa acum nici sa ma loghez.Si culmea ca n-am avut probleme nici in zilele in care ziceau fetele de ceva virus. Deci da,asta e!Poza ca lumea,oricum nu vedeti ca nu mai repet istoria 'talentului' meu fotografic. E rosu,deci nu se deoache,cred si sper Report
January 7, 201313 yr Author comment_178979 Pe mine m-a trecut asa un un fior cand am vazut poza, Ellani. Pentru ca mi-am amintit cat de emotionata am fost eu cand l-am primit .Sa-l stapanesti sanatoasa si cu mare placere si bravo lui dl. Ellani! Report
January 7, 201313 yr comment_178988 Nu se deoache, dar tre' stuchit chiar daca e rosu No' daca zici...Da' numa odata,caci cred ca voi sta doar cu servetelul pe el.Ai sa razi,dar eu deja m-am gandit sa-l tin o perioada in cutie,sa nu-l 'ponosesc' prea tare in bucataria care nu-i e pe masura deloc. Pe mine m-a trecut asa un un fior cand am vazut poza, Ellani. Pentru ca mi-am amintit cat de emotionata am fost eu cand l-am primit .Sa-l stapanesti sanatoasa si cu mare placere si bravo lui dl. Ellani! Any, Apai' tot intr-un fior sunt si-acum si ma gandesc cum sa fac sa-l am vesnic.Dar la partea a doua,ma vad nevoita sa citez un clasic al forumului(Mamadeus Papparoti): sotul ,cu care-am avut placerea sa ma casatoresc merita aplauzele,ca deh' sa-ti treci peste 'printzipii' barbatesti (vezi Izuk ceva mai devreme :'ca doar nu schimba si uleiul la masina') nu-i usor deloc.Sa mai zic si ca mi l-a inmanat cu fraza 'daca tot ai zis ca KA e o perla in bucatarie si cum tu esti perla mea,m-am gandit ca v-ar sta bine impreuna' ? Felicitari Ellani, sa va distrati bine impreuna Multumesc frumos,Adriana! Si-aici am sa zic,cum zicea Any ceva mai inainte ca va doresc ca absolut toate care visati la el,s-ajungeti sa-l stapaniti intr-o zi,sa va fie ajutor in bucatarie si de ce nu si sotii(in cazul in care de ei depinde investitia)sa se lase convinsi ca chiar daca nu schimba ulei,e o investitie mai mult decat placuta pentru dragele lor sotii. Promit sa ma descurc cu el si sa nu va bat tare la cap cu intrebari,poate doar asa,un pic,in cazuri de maxima urgenta. P.S.Cred ca de nevoie voi folosi Chrome-ul,caci am descoperit ca pe asta imi merge citarea multipla,care nu mergea ultima vreme deloc pe Explorer Report
January 7, 201313 yr comment_178997 Ellani sa-l folosesti sanatoasa! Cu placere il vei folosi oricum! Este superb Sotul meu si acum zice ca a fost cea mai buna investitie pe care a facut-o vreodata spre placerea papilelor dumnealui Report
January 8, 201313 yr comment_179025 Aici tot 2 ani e garantie normala,iar vanzatorul a zis ceva si de 5 ani Ellani, cred ca vanzatorul zicea ca se poate prelungi garanzia aia de 2 ani la 5 ani, platind in plus nustiucat - cred ca e in functie de aparat, asa se poate si pentru frigidere, congelatoare etc- te felicit si eu pentru cadou si felicit si pe dl. Ellani pentru ca nu numai stie sa ce cadou sa faca, dar mai e si inspirat cu dedicatia spor la treaba si pune-l cat mai repede in practica Report
January 8, 201313 yr comment_179026 Aici tot 2 ani e garantie normala,iar vanzatorul a zis ceva si de 5 ani Ellani, cred ca vanzatorul zicea ca se poate prelungi garanzia aia de 2 ani la 5 ani, platind in plus nustiucat - cred ca e in functie de aparat, asa se poate si pentru frigidere, congelatoare etc- În cazul asta e vorba de garantia pe care o ofera Kitchen Aid robotilor de bucatarie, cu conditia sa înregistrezi aparatele (asta nu costa nimic, si se mai primeste si cartea lor de bucate în valoare de 50 euro) . Nu are de a face cu garantia prelungita contra cost pe care o ofera fiecare magazin cînd cumperi egal ce aparate. Report
January 8, 201313 yr comment_179035 Aici tot 2 ani e garantie normala,iar vanzatorul a zis ceva si de 5 ani Ellani, cred ca vanzatorul zicea ca se poate prelungi garanzia aia de 2 ani la 5 ani, platind in plus nustiucat - cred ca e in functie de aparat, asa se poate si pentru frigidere, congelatoare etc- În cazul asta e vorba de garantia pe care o ofera Kitchen Aid robotilor de bucatarie, cu conditia sa înregistrezi aparatele (asta nu costa nimic, si se mai primeste si cartea lor de bucate în valoare de 50 euro) . Nu are de a face cu garantia prelungita contra cost pe care o ofera fiecare magazin cînd cumperi egal ce aparate. scuzati bagatul nasului unde nu era oala mea Report